Umro general Praljak
Page 42 of 43
Page 42 of 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Re: Umro general Praljak
Eroo wrote:Jebiga i vi muslimani ste nekad bili Srbi i Hrvati a danas mislite da ste Turci...Sora wrote:Oženio je muslimanku s dvoje djece ?Eroo wrote:Jedan mali prilog (onoj kokoški na znanje) o kojem se nikad ne govori i to je sasvim u redu, dok se mu ne osporava čast.
Naime, general Praljak je oženio muslimanku s dvoje djece, koja su za njega bili kao i da su njegova.Nije važno ali je za spomenuti kad se već tumači njegova odluka o završetku s ovim svijetom. Za čovjeka njegova kalibra je povratak spomenutoj djeci s ono presudom jednostavno bio nemoguć.
PS: Zato, kokoško, ušuti za sva vrimena, jer ti ne znaš ni što je čast, ni što je poštenje.
Živiš u ZG cijeli život i mrziš ga iz dna duše, kao i narod među kojim živiš.
Čudno mi je da te do sada okolina nije skužila...Da je, jamčim ti da bi sada uživala bosansku penziju.
Ha ha
Oženio je on puno vise muslimanki i muslimana .
Nek mu je na cast.
Nego, zena mu je KACUSA . OTKAD JE TO MUSLIMSNSKO IME,
A sam praljak ima kao i vecina Hercegovaca SRBIJANSKOMIME I NADIMAK PRALJAK BOBISA
PA sta to dokazuje ?
Moju tezu da ste vi ere puno vise Srbi nego Hrvati.
Inace ovo o meni ..nemoj me nasmijavati.
Doduše ima i oni koje su deklaracijom u novembru 93'. proglasili Bošnjacima.
Genetski najčasniji hrvatski i srpski sinovi....
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
michaellcmacha wrote:nego jebo to.... jel zna netko tko je predsjednik hrvatsko turske udruge prijateljstva
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t22999-erich-van-basten-haso-gunnar-john-chiko-jovo-richenberg-hadziabdic-necemo-odrzat-minutu-sutnje-za-ratnog-zlocinca-praljka#1028117
Guest- Guest
Zato i narazumiju ovaj praljkov čin.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Jebiga i vi muslimani ste nekad bili Srbi i Hrvati a danas mislite da ste Turci...Sora wrote:Oženio je muslimanku s dvoje djece ?Eroo wrote:Jedan mali prilog (onoj kokoški na znanje) o kojem se nikad ne govori i to je sasvim u redu, dok se mu ne osporava čast.
Naime, general Praljak je oženio muslimanku s dvoje djece, koja su za njega bili kao i da su njegova.Nije važno ali je za spomenuti kad se već tumači njegova odluka o završetku s ovim svijetom. Za čovjeka njegova kalibra je povratak spomenutoj djeci s ono presudom jednostavno bio nemoguć.
PS: Zato, kokoško, ušuti za sva vrimena, jer ti ne znaš ni što je čast, ni što je poštenje.
Živiš u ZG cijeli život i mrziš ga iz dna duše, kao i narod među kojim živiš.
Čudno mi je da te do sada okolina nije skužila...Da je, jamčim ti da bi sada uživala bosansku penziju.
Ha ha
Oženio je on puno vise muslimanki i muslimana .
Nek mu je na cast.
Nego, zena mu je KACUSA . OTKAD JE TO MUSLIMSNSKO IME,
A sam praljak ima kao i vecina Hercegovaca SRBIJANSKOMIME I NADIMAK PRALJAK BOBISA
PA sta to dokazuje ?
Moju tezu da ste vi ere puno vise Srbi nego Hrvati.
Inace ovo o meni ..nemoj me nasmijavati.
Doduše ima i oni koje su deklaracijom u novembru 93'. proglasili Bošnjacima.
Genetski najčasniji hrvatski i srpski sinovi....
kaja wrote:A muslimani, ne znam, kad je to tajna i nisu osuđeni.
To je misterija sta rade s njima, ali rezanje glave nije isključeno.
Kod njih je to nešto kao inicijacija.
Guest- Guest
red wolf wrote:Empatija je nešto što je dano čovjeku od Boga...Da osjetiš patnju drugog bića kao svoju...Tada ćete dati sebi priliku biti ljudi...I ništa više od toga...
Reci to haškim sucima i njihovim gazdama.
Guest- Guest
red wolf wrote:Uvijek treba saslušati i drugu stranu...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bivsi-zatvorenici-u-logorima-hvo-a-nakon-izricanje-presude-malo-su-dobili-sto-su-nam-radili-nije-bilo-dana-da-nisam-ocekivao-smrt/6801093/
Nije lako, ali moramo učiti iz prošlosti...
Reci to zatočenim Hrvatima iz muslimanskih logora u BiH. Poubijanim civilima Hrvatima od strane muslimanske ruke ipak ne možeš iz objektivnih razloga.
Guest- Guest
Sora wrote:
Covjek koji je sudjelovao u zločinačkom pothvatu
Samo u glavama nakaza bez ljudskosti i časti kakva si i sama.
Guest- Guest
red wolf wrote:Ti si se odavno pozdravio s pameti Slovenac...Eroo wrote:U zbirnim centrima se nije ubijalo, posebno ne masovno, kao što su to radili muslimani po Bosni i sj. Hercegovini. .red wolf wrote:Uvijek treba saslušati i drugu stranu...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bivsi-zatvorenici-u-logorima-hvo-a-nakon-izricanje-presude-malo-su-dobili-sto-su-nam-radili-nije-bilo-dana-da-nisam-ocekivao-smrt/6801093/
Nije lako, ali moramo učiti iz prošlosti...
A to da nije bilo dovoljn hrane...jebiga, u ratu nikad nema dovoljno hrane. U Hercegovini čak ni u miru.
Šta kaže njihovih 500,000 izbjeglica nastanjenih po hrvatskim hotelima u ono vrijeme?
Šta kaže njihovih 12,000 ranjenika, koji su se liječili (za badave) po hrvatskim bolnicama?
Šta kaže Alijina vojska koja se obučavala po hrvatskim učilištima i vojnim centrima?
Sve je dokumentirano u Praljkovim knjigama. Povijest će se pisati na temelju njih i ne na temelju
onoga šta su krivo svjedočili u Haagu Manolić i Mesić, ili što laprda kokoška Pusić, Pernar i slični. .
Ti je očito nikada nisi niti imao.
Skupa sa nekim drugim poželjnim ljudskim osobinama.
Guest- Guest
Glavno da su nam Gotovinu oslobodili. Srbi su nam važniji neprijatelji od muslimana.
crvenkasti-
2014-04-17
Važno je da srpski generali nisu imali primjedbe na Gotovinu. Pusti Lintu i Vulina k vragu.crvenkasti wrote:Glavno da su nam Gotovinu oslobodili. Srbi su nam važniji neprijatelji od muslimana.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Eroo wrote:Važno je da srpski generali nisu imali primjedbe na Gotovinu. Pusti Lintu i Vulina k vragu.crvenkasti wrote:Glavno da su nam Gotovinu oslobodili. Srbi su nam važniji neprijatelji od muslimana.
I Haradinaja i Orića su oslobodili. Haha, ubio bih se da sam Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Nemoj, crveni!
Nije sve tako lose (kao sto izgleda).
Nije sve tako lose (kao sto izgleda).
2014-04-12
Oslobođeni su svi koji su napravili zločine nad Srbima.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Važno je da srpski generali nisu imali primjedbe na Gotovinu. Pusti Lintu i Vulina k vragu.crvenkasti wrote:Glavno da su nam Gotovinu oslobodili. Srbi su nam važniji neprijatelji od muslimana.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sto cete sad?dzango wrote:Oslobođeni su svi koji su napravili zločine nad Srbima.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Važno je da srpski generali nisu imali primjedbe na Gotovinu. Pusti Lintu i Vulina k vragu.crvenkasti wrote:Glavno da su nam Gotovinu oslobodili. Srbi su nam važniji neprijatelji od muslimana.
2014-04-12
Ništa. Mi taj sud ionako ne priznajemo. Jebe nam se.maggie13 wrote:Sto cete sad?dzango wrote:Oslobođeni su svi koji su napravili zločine nad Srbima.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Važno je da srpski generali nisu imali primjedbe na Gotovinu. Pusti Lintu i Vulina k vragu.crvenkasti wrote:Glavno da su nam Gotovinu oslobodili. Srbi su nam važniji neprijatelji od muslimana.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ni mi.dzango wrote:Ništa. Mi taj sud ionako ne priznajemo. Jebe nam se.maggie13 wrote:Sto cete sad?dzango wrote:Oslobođeni su svi koji su napravili zločine nad Srbima.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Važno je da srpski generali nisu imali primjedbe na Gotovinu. Pusti Lintu i Vulina k vragu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Ni mi.dzango wrote:Ništa. Mi taj sud ionako ne priznajemo. Jebe nam se.maggie13 wrote:Sto cete sad?dzango wrote:Oslobođeni su svi koji su napravili zločine nad Srbima.crvenkasti wrote:
Točno, sad više ni mi.
Jel nas primate u Jugoslaviju?
crvenkasti-
2014-04-17
Za godinu dana na isti ovaj dan bu se slavilo 100 godina Juge s malim intermezzom.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Kako niste kad ste isporucili svoje.dzango wrote:Ništa. Mi taj sud ionako ne priznajemo. Jebe nam se.maggie13 wrote:Sto cete sad?dzango wrote:Oslobođeni su svi koji su napravili zločine nad Srbima.crvenkasti wrote:Eroo wrote:
Važno je da srpski generali nisu imali primjedbe na Gotovinu. Pusti Lintu i Vulina k vragu.
2014-04-12
Aha, forumsku.crvenkasti wrote:kaja wrote:Ni mi.dzango wrote:Ništa. Mi taj sud ionako ne priznajemo. Jebe nam se.maggie13 wrote:Sto cete sad?dzango wrote:
Oslobođeni su svi koji su napravili zločine nad Srbima.
Točno, sad više ni mi.
Jel nas primate u Jugoslaviju?
2014-04-12
Page 42 of 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 42 of 43