Umro general Praljak
Page 6 of 43
Page 6 of 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Re: Umro general Praljak
Točno, i jedino je bitno mišljenje ljudi do kojih ti je stalo i koje voliš. Ovime je najviše povrijedio svoje bližnje. Jebe se političarima za njegov čin, sam im je poremetil dnevni ritam obveza, Plenkiju nametnul presicu a Kolindi pokvaril putšestviju po Islandu.jasambrend wrote:Pocivao u miru. Na zalost nepotrebno mu je ovo bilo bez obzira sto bi mu tesko bilo zivjeti s etiketom zlocinca koju bi mnogi zlurado zloupotrebljavali...isti nek se jebu i nek crknu sto se mene tice skupa s haskim pravosudem, ali i opcenita i toboze sokirana javnost je prelako kvarljiva roba...steta, neki istinski domoljubi ocigledno pretragicno dozivljavaju nepravdu, ali jebem mu mater i pravdi, takvo sto uopce ne postoji i niti ce ikad postojati...jer ljudi su pokvarena vrsta, je da zvucim ko Ezek, ali ne treba se nikom u zivotu dokazivati, a niti opravdavati...bez obzira bio kriv ili ne za nešto...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Kserks- wrote:Vidim žene i oni muškarci sa manjkom testosterona tipa pičkica joda ne razumiju ovaj čin.
hrvatski Sokrat.
zbog njeg sam i počeo čitati stare Grčke tragedije, ali ozbiljno, Eshil, Sofoklo, Euripid...
samouništenje u ovom slučaju je čin koji ne može biti časniji. radije umrijet nego živjet s takvom mrljom, a nedužan.dzango wrote:Normalno da je video. Bez autoagresije. Agresija treba da bude uprena prema sudu a ne prema sebi. Samouništenje nije rešenje.Noor wrote:pa cijeli je svijet vidio reakciju te "junačine"...asilovski wrote:Mladić je sociopata, slabić i egomanijak on ovo ne bi napravio da mu 10 puta izreknu kaznu penetriranja kroz anusdzango wrote:A radovali se prošle nedelje Mladićevoj presudi. Ja sam i tada rekao da sačekamo 29.
ponos i čast ovom ljudini bili su važniji od života.
Sarajevski mediji likuje očito nesvjesni toga da je federacija mrtva
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma dobro, ti si u Beču, kažeš?Eva_ wrote:Točno, i jedino je bitno mišljenje ljudi do kojih ti je stalo i koje voliš. Ovime je najviše povrijedio svoje bližnje. Jebe se političarima za njegov čin, sam im je poremetil dnevni ritam obveza, Plenkiju nametnul presicu a Kolindi pokvaril putšestviju po Islandu.jasambrend wrote:Pocivao u miru. Na zalost nepotrebno mu je ovo bilo bez obzira sto bi mu tesko bilo zivjeti s etiketom zlocinca koju bi mnogi zlurado zloupotrebljavali...isti nek se jebu i nek crknu sto se mene tice skupa s haskim pravosudem, ali i opcenita i toboze sokirana javnost je prelako kvarljiva roba...steta, neki istinski domoljubi ocigledno pretragicno dozivljavaju nepravdu, ali jebem mu mater i pravdi, takvo sto uopce ne postoji i niti ce ikad postojati...jer ljudi su pokvarena vrsta, je da zvucim ko Ezek, ali ne treba se nikom u zivotu dokazivati, a niti opravdavati...bez obzira bio kriv ili ne za nešto...
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
RayMabus wrote:Sarajevski mediji likuje očito nesvjesni toga da je federacija mrtva
pošteno pobijedili su
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U biti su izgubiliepikur37 wrote:RayMabus wrote:Sarajevski mediji likuje očito nesvjesni toga da je federacija mrtva
pošteno pobijedili su
2014-04-11
Privremeno.Eroo wrote:Ma dobro, ti si u Beču, kažeš?Eva_ wrote:Točno, i jedino je bitno mišljenje ljudi do kojih ti je stalo i koje voliš. Ovime je najviše povrijedio svoje bližnje. Jebe se političarima za njegov čin, sam im je poremetil dnevni ritam obveza, Plenkiju nametnul presicu a Kolindi pokvaril putšestviju po Islandu.jasambrend wrote:Pocivao u miru. Na zalost nepotrebno mu je ovo bilo bez obzira sto bi mu tesko bilo zivjeti s etiketom zlocinca koju bi mnogi zlurado zloupotrebljavali...isti nek se jebu i nek crknu sto se mene tice skupa s haskim pravosudem, ali i opcenita i toboze sokirana javnost je prelako kvarljiva roba...steta, neki istinski domoljubi ocigledno pretragicno dozivljavaju nepravdu, ali jebem mu mater i pravdi, takvo sto uopce ne postoji i niti ce ikad postojati...jer ljudi su pokvarena vrsta, je da zvucim ko Ezek, ali ne treba se nikom u zivotu dokazivati, a niti opravdavati...bez obzira bio kriv ili ne za nešto...
2017-03-21
Nekad presude nisu bitne jer što im to znači kad ovaj čin je kraj Federeracije
2014-04-11
RayMabus wrote:Nekad presude nisu bitne jer što im to znači kad ovaj čin je kraj Federeracije
Da i početak formiranja bošnjačke države od nje.
2015-08-06
Jedino da dođu Rusi...
A to isto ne valja...
A to isto ne valja...
crvenkasti-
2014-04-17
A zagrebački HNK se pretvara u džamiju i ugošćava novog sultana. Kad se sjetim tog turčenja i blamaže, prestrašno. Pošast bila inficirala i forum.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nekad presude nisu bitne jer što im to znači kad ovaj čin je kraj Federeracije
2017-03-21
Upravo to, a Srbi će dobiti primarnu funkciju na Balkanu...Hrvati su dobili Pacifico Fond iz Hong Konga te SDB-e Koleguepikur37 wrote:RayMabus wrote:Nekad presude nisu bitne jer što im to znači kad ovaj čin je kraj Federeracije
Kermit-
2014-04-17
Eva_ wrote:A zagrebački HNK se pretvara u džamiju i ugošćava novog sultana. Kad se sjetim tog turčenja i blamaže, prestrašno. Pošast bila inficirala i forum.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nekad presude nisu bitne jer što im to znači kad ovaj čin je kraj Federeracije
a znam sve
2015-08-06
Nažalost ode nam jedan od nasposobnijih i najhrabrijih Hrvata - ovo je zadnji čavao u HAŠKI LIJES NEPRAVDE - a za to su najzaslužnije sve naše dosadašnje vlade od rata na ovamo na čelu s petom kolonom Mesićem, Pušičkom, udarača klavirskih tipki - ZAMPOMLATA i svih onih koji godinama nesmetano podrivaju Hrvatsku bez ikakovih sankcija - svih onih bez domoljublja, obraza, ponosa i koji su spremni na izdaju i vlastite majke ako je potrebno!
Gospodin Praljak je pokazao što znači imati čast i ponos i nije dozvolio političkom sudu da mu uprlja ime - jer taj sud i je svakako politički - to je do sada nebrojeno puta dokazao - svi mi to dobro znamo; no, kao što sam napisao - izdala nas je naša nesposobna i podla politička elita koja je spremno ispunjavala i najperverznije zamisli i traženja tog istoga suda - suda kojem su se do nožnog palca uvlačili u prkno i sada vidimo krajnji rezultat te sadomazo igre ne ogromnu štetu sviju nas koji volimo svoju državu Hrvatsku.
Neka mu je laka zemlja !
Gospodin Praljak je pokazao što znači imati čast i ponos i nije dozvolio političkom sudu da mu uprlja ime - jer taj sud i je svakako politički - to je do sada nebrojeno puta dokazao - svi mi to dobro znamo; no, kao što sam napisao - izdala nas je naša nesposobna i podla politička elita koja je spremno ispunjavala i najperverznije zamisli i traženja tog istoga suda - suda kojem su se do nožnog palca uvlačili u prkno i sada vidimo krajnji rezultat te sadomazo igre ne ogromnu štetu sviju nas koji volimo svoju državu Hrvatsku.
Neka mu je laka zemlja !
Guest- Guest
asilovski wrote:Upravo to, a Srbi će dobiti primarnu funkciju na Balkanu...Hrvati su dobili Pacifico Fond iz Hong Konga te SDB-e Koleguepikur37 wrote:RayMabus wrote:Nekad presude nisu bitne jer što im to znači kad ovaj čin je kraj Federeracije
sve 5....
2015-08-06
Da ni bilo tebe, mene i još par iznimki, danas bi svi bili Muradifi i Halide.epikur37 wrote:Eva_ wrote:A zagrebački HNK se pretvara u džamiju i ugošćava novog sultana. Kad se sjetim tog turčenja i blamaže, prestrašno. Pošast bila inficirala i forum.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nekad presude nisu bitne jer što im to znači kad ovaj čin je kraj Federeracije
a znam sve
2017-03-21
Da je stvar gora i to će proglasiti pobjedom hehehe jad nema granicaepikur37 wrote:asilovski wrote:Upravo to, a Srbi će dobiti primarnu funkciju na Balkanu...Hrvati su dobili Pacifico Fond iz Hong Konga te SDB-e Koleguepikur37 wrote:RayMabus wrote:Nekad presude nisu bitne jer što im to znači kad ovaj čin je kraj Federeracije
sve 5....
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Da je stvar gora i to će proglasiti pobjedom hehehe jad nema granicaepikur37 wrote:asilovski wrote:Upravo to, a Srbi će dobiti primarnu funkciju na Balkanu...Hrvati su dobili Pacifico Fond iz Hong Konga te SDB-e Koleguepikur37 wrote:RayMabus wrote:Nekad presude nisu bitne jer što im to znači kad ovaj čin je kraj Federeracije
sve 5....
Treba poslati još vojske na rusiju i malo pomoći vehabitima.
Kao da smo pali u sotonsko kolo.
2015-08-06
Neka mu je laka zemlja.
Nažalost, ovdje već pišem par godina u nadi da će neki progledati, nije se desilo. Predaleko bi nas odvela ta rasprava, ali ona će se neumitno odviti.
Praljak se usmrtio, ali je razotkrio svojim činom svu bijedu i kukavičluk tzv. međunarodne zajednice u paničnim, lažljivim i ciničnim reakcijama haških uhljeba.
To jedan vojnik i vitez zbilja ne može podnijeti.
Vjernik sam, ali samoubojstvo je jedini časni izlazak iz ove noćne more i istinsko prokazivanje haške “pravde”. To je smrt vojnika, smrt samuraja.
Kakve će biti konzekvence po BiH i Hrvate koji žive tamo, to nije teško predvidjeti.
Nažalost, ovdje već pišem par godina u nadi da će neki progledati, nije se desilo. Predaleko bi nas odvela ta rasprava, ali ona će se neumitno odviti.
Praljak se usmrtio, ali je razotkrio svojim činom svu bijedu i kukavičluk tzv. međunarodne zajednice u paničnim, lažljivim i ciničnim reakcijama haških uhljeba.
To jedan vojnik i vitez zbilja ne može podnijeti.
Vjernik sam, ali samoubojstvo je jedini časni izlazak iz ove noćne more i istinsko prokazivanje haške “pravde”. To je smrt vojnika, smrt samuraja.
Kakve će biti konzekvence po BiH i Hrvate koji žive tamo, to nije teško predvidjeti.
Guest- Guest
Audestrukcija kreće od bezizlaza. Ne mislim da je on bio u takvoj situaciji. Nepravdu je teško prihvatiti i razumem frustraciju. Ali to sve ne sme biti razlog samoubistva. Naročito ne sme da bude sad nekakav idol. Inače ste najebali.Noor wrote:samouništenje u ovom slučaju je čin koji ne može biti časniji. radije umrijet nego živjet s takvom mrljom, a nedužan.dzango wrote:Normalno da je video. Bez autoagresije. Agresija treba da bude uprena prema sudu a ne prema sebi. Samouništenje nije rešenje.Noor wrote:pa cijeli je svijet vidio reakciju te "junačine"...asilovski wrote:Mladić je sociopata, slabić i egomanijak on ovo ne bi napravio da mu 10 puta izreknu kaznu penetriranja kroz anusdzango wrote:A radovali se prošle nedelje Mladićevoj presudi. Ja sam i tada rekao da sačekamo 29.
ponos i čast ovom ljudini bili su važniji od života.
Page 6 of 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 6 of 43