ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Umro general Praljak

Page 6 of 43 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Next

Go down

Umro general Praljak - Page 6 Empty Re: Umro general Praljak

Post by Eva_ Wed 29 Nov - 15:39

jasambrend wrote:Pocivao u miru. Na zalost nepotrebno mu je ovo bilo bez obzira sto bi mu tesko bilo zivjeti s etiketom zlocinca koju bi mnogi zlurado zloupotrebljavali...isti nek se jebu i nek crknu sto se mene tice skupa s haskim pravosudem, ali i opcenita i toboze sokirana javnost je prelako kvarljiva roba...steta, neki istinski domoljubi ocigledno pretragicno dozivljavaju nepravdu, ali jebem mu mater i pravdi, takvo sto uopce ne postoji i niti ce ikad postojati...jer ljudi su pokvarena vrsta, je da zvucim ko Ezek, ali ne treba se nikom u zivotu dokazivati, a niti opravdavati...bez obzira bio kriv ili ne za nešto...
Točno, i jedino je bitno mišljenje ljudi do kojih ti je stalo i koje voliš. Ovime je najviše povrijedio svoje bližnje. Jebe se političarima za njegov čin, sam im je poremetil dnevni ritam obveza, Plenkiju nametnul presicu a Kolindi pokvaril putšestviju po Islandu.

Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by kic Wed 29 Nov - 15:39

Kserks- wrote:Vidim žene i oni muškarci sa manjkom testosterona tipa pičkica joda ne razumiju ovaj čin.

hrvatski Sokrat.

zbog njeg sam i počeo čitati stare Grčke tragedije, ali ozbiljno, Eshil, Sofoklo, Euripid...
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Noor Wed 29 Nov - 15:39

dzango wrote:
Noor wrote:
asilovski wrote:
dzango wrote:A radovali se prošle nedelje Mladićevoj presudi. Ja sam i tada rekao da sačekamo 29.
Mladić je sociopata, slabić i egomanijak on ovo ne bi napravio da mu 10 puta izreknu kaznu penetriranja kroz anus
pa cijeli je svijet vidio reakciju te "junačine"...
Normalno da je video. Bez autoagresije. Agresija treba da bude uprena prema sudu a ne prema sebi. Samouništenje nije rešenje.
samouništenje u ovom slučaju je čin koji ne može biti časniji. radije umrijet nego živjet s takvom mrljom, a nedužan.
ponos i čast ovom ljudini bili su važniji od života.

2017-10-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 29 Nov - 15:40

Sarajevski mediji likuje očito nesvjesni toga da je federacija mrtva
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo Wed 29 Nov - 15:40

Eva_ wrote:
jasambrend wrote:Pocivao u miru. Na zalost nepotrebno mu je ovo bilo bez obzira sto bi mu tesko bilo zivjeti s etiketom zlocinca koju bi mnogi zlurado zloupotrebljavali...isti nek se jebu i nek crknu sto se mene tice skupa s haskim pravosudem, ali i opcenita i toboze sokirana javnost je prelako kvarljiva roba...steta, neki istinski domoljubi ocigledno pretragicno dozivljavaju nepravdu, ali jebem mu mater i pravdi, takvo sto uopce ne postoji i niti ce ikad postojati...jer ljudi su pokvarena vrsta, je da zvucim ko Ezek, ali ne treba se nikom u zivotu dokazivati, a niti opravdavati...bez obzira bio kriv ili ne za nešto...
Točno, i jedino je bitno mišljenje ljudi do kojih ti je stalo i koje voliš. Ovime je najviše povrijedio svoje bližnje. Jebe se političarima za njegov čin, sam im je poremetil dnevni ritam obveza, Plenkiju nametnul presicu a Kolindi pokvaril putšestviju po Islandu.
Ma dobro, ti si u Beču, kažeš?
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 29 Nov - 15:40

RayMabus wrote:Sarajevski mediji likuje očito nesvjesni toga da je federacija mrtva

pošteno pobijedili su
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 29 Nov - 15:42

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:Sarajevski mediji likuje očito nesvjesni toga da je federacija mrtva

pošteno pobijedili su
U biti su izgubili
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eva_ Wed 29 Nov - 15:44

Eroo wrote:
Eva_ wrote:
Ma dobro, ti si u Beču, kažeš?
Privremeno.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 29 Nov - 15:45

Nekad presude nisu bitne jer što im to znači kad ovaj čin je kraj Federeracije
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 29 Nov - 15:47

RayMabus wrote:Nekad presude nisu bitne jer što im to znači kad ovaj čin je kraj Federeracije

Da i početak formiranja bošnjačke države od nje.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by crvenkasti Wed 29 Nov - 15:49

Jedino da dođu Rusi...
A to isto ne valja...
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eva_ Wed 29 Nov - 15:50

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:Nekad presude nisu bitne jer što im to znači kad ovaj čin je kraj Federeracije

A zagrebački HNK se pretvara u džamiju i ugošćava novog sultana. Kad se sjetim tog turčenja i blamaže, prestrašno. Pošast bila inficirala i forum.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 29 Nov - 15:52

epikur37 wrote:

Upravo to, a Srbi će dobiti primarnu funkciju na Balkanu...Hrvati su dobili Pacifico Fond iz Hong Konga te SDB-e Kolegu
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 29 Nov - 15:52

Eva_ wrote:
epikur37 wrote:

A zagrebački HNK se pretvara u džamiju i ugošćava novog sultana. Kad se sjetim tog turčenja i blamaže, prestrašno. Pošast bila inficirala i forum.

a znam sve

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Wed 29 Nov - 15:53

Nažalost ode nam jedan od nasposobnijih i najhrabrijih Hrvata - ovo je zadnji čavao u HAŠKI LIJES NEPRAVDE - a za to su najzaslužnije sve naše dosadašnje vlade od rata na ovamo na čelu s petom kolonom Mesićem, Pušičkom, udarača klavirskih tipki - ZAMPOMLATA i svih  onih koji godinama nesmetano podrivaju Hrvatsku bez ikakovih sankcija - svih onih bez domoljublja, obraza, ponosa i  koji su  spremni  na izdaju i vlastite majke ako je potrebno!

Gospodin Praljak je pokazao što znači imati čast i ponos i nije dozvolio političkom sudu  da mu uprlja ime - jer  taj sud i je svakako politički - to je do sada nebrojeno puta dokazao - svi mi to dobro znamo; no, kao što sam napisao - izdala nas je naša nesposobna i podla politička elita koja je spremno ispunjavala i najperverznije zamisli i traženja tog istoga suda - suda kojem  su se do nožnog palca uvlačili u prkno i sada vidimo krajnji rezultat te sadomazo igre ne ogromnu štetu sviju nas koji volimo svoju državu Hrvatsku.

Neka mu je laka zemlja !

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 29 Nov - 15:53

asilovski wrote:
epikur37 wrote:

Upravo to, a Srbi će dobiti primarnu funkciju na Balkanu...Hrvati su dobili Pacifico Fond iz Hong Konga te SDB-e Kolegu

sve 5....

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eva_ Wed 29 Nov - 15:54

epikur37 wrote:
Eva_ wrote:
epikur37 wrote:

a znam sve

Da ni bilo tebe, mene i još par iznimki, danas bi svi bili Muradifi i Halide.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Kermit Wed 29 Nov - 15:55

epikur37 wrote:
asilovski wrote:
epikur37 wrote:

sve 5....

Da je stvar gora i to će proglasiti pobjedom hehehe jad nema granica
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 Wed 29 Nov - 15:57

asilovski wrote:
epikur37 wrote:
asilovski wrote:
epikur37 wrote:

sve 5....

Da je stvar gora i to će proglasiti pobjedom hehehe jad nema granica

Treba poslati još vojske na rusiju i malo pomoći vehabitima.

Kao da smo pali u sotonsko kolo.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest Wed 29 Nov - 15:57

Neka mu je laka zemlja.

Nažalost, ovdje već pišem par godina u nadi da će neki progledati, nije se desilo. Predaleko bi nas odvela ta rasprava, ali ona će se neumitno odviti.

Praljak se usmrtio, ali je razotkrio svojim činom svu bijedu i kukavičluk tzv. međunarodne zajednice u paničnim, lažljivim i ciničnim reakcijama haških uhljeba.

To jedan vojnik i vitez zbilja ne može podnijeti.

Vjernik sam, ali samoubojstvo je jedini časni izlazak iz ove noćne more i istinsko prokazivanje haške “pravde”. To je smrt vojnika, smrt samuraja.

Kakve će biti konzekvence po BiH i Hrvate koji žive tamo, to nije teško predvidjeti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango Wed 29 Nov - 15:58

Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
asilovski wrote:
dzango wrote:A radovali se prošle nedelje Mladićevoj presudi. Ja sam i tada rekao da sačekamo 29.
Mladić je sociopata, slabić i egomanijak on ovo ne bi napravio da mu 10 puta izreknu kaznu penetriranja kroz anus
pa cijeli je svijet vidio reakciju te "junačine"...
Normalno da je video. Bez autoagresije. Agresija treba da bude uprena prema sudu a ne prema sebi. Samouništenje nije rešenje.
samouništenje u ovom slučaju je čin koji ne može biti časniji. radije umrijet nego živjet s takvom mrljom, a nedužan.
ponos i čast ovom ljudini bili su važniji od života.
Audestrukcija kreće od bezizlaza. Ne mislim da je on bio u takvoj situaciji. Nepravdu je teško prihvatiti i razumem frustraciju. Ali to sve ne sme biti razlog samoubistva. Naročito ne sme da bude sad nekakav idol. Inače ste najebali.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 43 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Next

Back to top

- Similar topics