ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hag: Potvrđen udruženi zločinački poduhvat, Tuđman na čelu

Page 11 of 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Hag: Potvrđen udruženi zločinački poduhvat, Tuđman na čelu - Page 11 Empty Re: Hag: Potvrđen udruženi zločinački poduhvat, Tuđman na čelu

Post by Ringo10 29/11/2017, 14:28

Kavran wrote:
epikur37 wrote:
Kavran wrote:
epikur37 wrote:Bit će fora sad pratiti tužbu za agresiju i odštetu :)

Ajde Bakire--e--e :D

nabijem ih na kurac.

ovo je jedan od posljednjih čavala zabijenih u ''BiH'' lijes! navijam za raspad te prčvarije zvane BiH što prije.

potpora hrvatima herceg-bosne!

Hag: Potvrđen udruženi zločinački poduhvat, Tuđman na čelu - Page 11 Herceg10

: )

Lega mlijeko je proliveno...

i neka je. jebem im mater da im jebem. braniti svoje i biti ''zločinac''? jebem im milu majku. žene i djecu im smjestili u hotele po jadranu, obučavali ih (nažalost bio i ja u tom timu), naoružavali ih, organizirali ih i bili im logistička potpora, a oni po povratku navalili na hrvate u bih .... pa evo jebem im mater da im jebem ... doći će i taj konačni pičvajz za bih. a onda ... pa onda ... je li .... :cleanteeth
Ja se borio sa njima od prvih dana rame uz rame, a onda me sa mojim drugovim strpali u kombi, nas preko 30 ko sardine i onda nas vodali na kopanja rovova i to za pravoslavnu Novu Godinu kad sam bio i ranjen jer su pijani Srbi u slavlju maltili na sve strane iz svih oruzja kad je otkucala ponoc. 
Tako ti je to ...

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Hag: Potvrđen udruženi zločinački poduhvat, Tuđman na čelu - Page 11 Empty Re: Hag: Potvrđen udruženi zločinački poduhvat, Tuđman na čelu

Post by Guest 29/11/2017, 14:28

Leviathan2 wrote:
ovo gore je merdjurjecje i onda bi usli u sukob s nama

Ući u sukob sa nepostojećim entitetom?
Neš' ti problema.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2017, 14:30

pa ništa,
nakon ove odluke staviTe njofru pored stepinca :))
yebiga, nismo mi krivi :))

Last edited by pizzon on 29/11/2017, 14:35; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 29/11/2017, 14:31

jastreb wrote:
Leviathan2 wrote: 
greska, potpora hrvatima hercegovine, ovo gore je merdjurjecje i onda bi usli u sukob s nama,  bolje da nam pomognu da rjesimo komadanje bosne na dva djela, one koji se osjecaju kao muslimani za tursku, koji se osjecaju kao srbi za kosovo a one koji se osjecaju kao hrvati za hercegovinu il napunit slavoniju
vuk sit ovce na broju
poslije uzet jos dio do morave koji nam pripada i eto i nas u balkanskoj zajednici :D
Vijesti iz 2034.

Pred međ.sudom za ratne zločine sudi se samozvanom ratnom komandantu i predsjedniku samoprozvane i međ.nepriznate tvorevine "Međurječje"....isti je od tri međ.priznate države oduzimao teritorije,vršio progon nemeđurječnog stanovništva,nastojeći stvoriti plemenski čistu državu...Međ.sud pravde osudio ga je na doživotni zatvor.
Vijesti iz 2040
Lovci plemena sa teritorija Medjurjecja koje ne priznaje medjunarodne postavke munjevitom akcijom zauzeli medjunarodni sud pri tom izvrsivsi egzekuciju svih pripadnika takozvanog suda zbog krsenja 8 plemenskog kodeksa i oslobodili
svoje pripadnike zatocene u kazamatima istog medju kojima i je i njihov ratni vodja sa stausom Pravednika te su oslobodili i neke iznurene pripadnike balkanskih plemena koji su osudjivani zbog nekih ratova u proslosti
Proglasom plemenskog vijeca objavljen je rat svim medjunarodnim vodjama i isti su osudjeni na egzekuciju ukoliko ne potpisu akt mira sa Plemenom

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by epikur37 29/11/2017, 14:32

MATIJA BABIĆ ŠOKIRAO OBJAVOM: ‘Nazvali smo aerodrom po ratnom zločincu’
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dzango 29/11/2017, 14:32

Eroo wrote:
dzango wrote:
Eroo wrote:

Sve je rečno samo u jednoj rečenici.
Sve ostalo je nebitno.
Da popijemo nešto u tvoje zdravlje?
Jel može u Mladićevo? Daj jednu Žutu osu...
Može. Ja ću vinjak a ti vidi šta ćeš.

Last edited by dzango on 29/11/2017, 14:32; edited 1 time in total
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sora 29/11/2017, 14:32

slidingdoorsoperator wrote:
Sora wrote:
Ajmo sad red po red 
1. Koje snage u Hrvatskoj su zagovarale suradnju sa muslimanima 
  HOS I PARAGA  
  DA BI IH TUĐMAN BLOKIRAO A HERCEGOVCI POUBIJALI 
...
3. To sto si ti sad blebuno da su bile  prozivanje ustase oni kpji su odbijali suradnju s muslimanima je obicna drska LAZ .

Ad 1. HOS na čelu sa Paragom je počinio veleizdaju stavljajući se na stranu agresora na Hrvate u BiH odnosno na stranu Armije BiH.
Blaž Kraljević je bio poznat po ekstremnim stavovima kako priznaje jedino BiH do Drine uz nadu da će jednog dana muslimani priznati da su nacionalno zapravo Hrvati i ujedini se sa Hrvatskom u neku novu NDH.
Ovo ad 3. je naravno istina s moje strane, jer sam jako dobro pratio aktivnosti opozicije u Hrvatskoj koja je išla na proglašavanje ustaša svih onih koji se nisu u BiH htjeli staviti pod bezuvjetno zapovjedništvo tvorca Islamske deklaracije iz 1970. godine.
Ako je tu netko pobrkao lončiće, onda to definitivno nisam ja nego sljedbenici tadašnje opozicije u Hrvatskoj i to svi od reda.
Što se tiče tvoje osobe, jako si jasno pokazala tko si i što si kada si iskazivala podršku genocidu nad Hrvatima iz 1945. godine, ali si nešto kasnije isplakala Miljacku dok si naricala nad žrtvama genocida u Srebrenici, bez obzira što je u njemu pobijeno 14-15 puta manje ljudi nego i u oko Srebrenice.
Ti se i ne samo zbog toga moralno jedva imaš pravo nazvati i opisati kao ljudsko biće, na stranu što to biološki i pravno ipak jesi.
Hos i paraga se tretiraju po potrebi 
Nekad kao oravi Hrvati a nekad izdajnici 
To su tipicni licemjerni stavovi CARDAKLIJA KOJIMA SE SVIJET SMIJE A PO POTREBI I ZGRAŽA 
JER JE NDH UZOR SAMO ONDA KAD TEEBA REHABILITIRATI HERCEGOVACKE ZLOCINCE A INACE NIJE I NIJE ZA VANJSKU UPOTREBU 
TAK DA NABAVI VAZELIN DA SE TE STVARI JOJE PISES SAD O NDH I KAO BLAZ KRALJEVIĆ ZATO ..EKSTREMIST 
A SVE STE UCINILI DA CIJELU HRBATSKU ZATRUJETE USZASTVOM . SAMO BLAZ KRALJEVIĆ EKSTREMIST. 
UPM 
KOME SAM JA DALA PODRSKU A KOME NE nije tema. 
Isko. Ako vec hoces .
Nikad ne raspravljam o zrtvama na nacin da ih vrijeđam i omalovažavam. 
Nego osuđujem politiku. 
No ti si smece kpje JECLICEMJERNO, FISKALSKI LAZLJIVO I NEMORALNO. 
PRAVI KATOTALBAN I CATDAKLIJA. 
A JA SAM JA. ZNAM PUNO. TO TEBE JEBE

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2017, 14:32

osnovno je pitanje odakle njemu bilo sta slicno u sudnici
uopste u haskom zatvoru
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 29/11/2017, 14:33

dzango wrote:
Eroo wrote:
dzango wrote:
Eroo wrote:

Sve ostalo je nebitno.
na zdravlje..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Kavran 29/11/2017, 14:33

Ringo10 wrote:
Kavran wrote:
epikur37 wrote:
Kavran wrote:

nabijem ih na kurac.

ovo je jedan od posljednjih čavala zabijenih u ''BiH'' lijes! navijam za raspad te prčvarije zvane BiH što prije.

: )

Lega mlijeko je proliveno...

i neka je. jebem im mater da im jebem. braniti svoje i biti ''zločinac''? jebem im milu majku. žene i djecu im smjestili u hotele po jadranu, obučavali ih (nažalost bio i ja u tom timu), naoružavali ih, organizirali ih i bili im logistička potpora, a oni po povratku navalili na hrvate u bih .... pa evo jebem im mater da im jebem ... doći će i taj konačni pičvajz za bih. a onda ... pa onda ... je li .... :cleanteeth
Ja se borio sa njima od prvih dana rame uz rame, a onda me sa mojim drugovim strpali u kombi, nas preko 30 ko sardine i onda nas vodali na kopanja rovova i to za pravoslavnu Novu Godinu kad sam bio i ranjen jer su pijani Srbi u slavlju maltili na sve strane iz svih oruzja kad je otkucala ponoc. 
Tako ti je to ...

e jebi ga ... ali ovomu ti nemam što reći osim ... slažem se s tobom.

ča je život vengo fantazija.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by Leviathan2 29/11/2017, 14:35

Kavran wrote:
Leviathan2 wrote:
Kavran wrote:

nabijem ih na kurac.

greska, potpora hrvatima hercegovine, ovo gore je merdjurjecje i onda bi usli u sukob s nama,  bolje da nam pomognu da rjesimo komadanje bosne na dva djela, one koji se osjecaju kao muslimani za tursku, koji se osjecaju kao srbi za kosovo a one koji se osjecaju kao hrvati za hercegovinu il napunit slavoniju
vuk sit ovce na broju
poslije uzet jos dio do morave koji nam pripada i eto i nas u balkanskoj zajednici :D

ti si ionako anarhist. a anarhisti veze nemaju s ''nacijom''. drž' se po strani.

i jebem mater ''balkanskoj zajednici''.
i ja i ja :D
svak na svome, mi na svome vi na svome srbi na svome muslimani na svome bosforu i sve 5 :D

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 29/11/2017, 14:35

kaja wrote:
dzango wrote:
Eroo wrote:
dzango wrote:
Eroo wrote:

Sve ostalo je nebitno.
na zdravlje..
lol, vid avatara,
e kajo kajo, sad ce te cardaklije oderat zivu :D

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Kavran 29/11/2017, 14:41

Leviathan2 wrote:
kaja wrote:
dzango wrote:
Eroo wrote:
dzango wrote:
na zdravlje..
lol, vid avatara,

mislim kako je to ironija ... kaja kakva god da je, nije blesava.
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by dzango 29/11/2017, 14:42

epikur37 wrote:MATIJA BABIĆ ŠOKIRAO OBJAVOM: ‘Nazvali smo aerodrom po ratnom zločincu’
Au jebote. Šta sad?

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2017, 14:43

Sora wrote:
Sora wrote:
Ajmo sad red po red 
1. Koje snage u Hrvatskoj su zagovarale suradnju sa muslimanima 
  HOS I PARAGA  
  DA BI IH TUĐMAN BLOKIRAO A HERCEGOVCI POUBIJALI 
...
3. To sto si ti sad blebuno da su bile  prozivanje ustase oni kpji su odbijali suradnju s muslimanima je obicna drska LAZ .

Ad 1. HOS na čelu sa Paragom je počinio veleizdaju stavljajući se na stranu agresora na Hrvate u BiH odnosno na stranu Armije BiH.
Blaž Kraljević je bio poznat po ekstremnim stavovima kako priznaje jedino BiH do Drine uz nadu da će jednog dana muslimani priznati da su nacionalno zapravo Hrvati i ujedini se sa Hrvatskom u neku novu NDH.
Ovo ad 3. je naravno istina s moje strane, jer sam jako dobro pratio aktivnosti opozicije u Hrvatskoj koja je išla na proglašavanje ustaša svih onih koji se nisu u BiH htjeli staviti pod bezuvjetno zapovjedništvo tvorca Islamske deklaracije iz 1970. godine.
Ako je tu netko pobrkao lončiće, onda to definitivno nisam ja nego sljedbenici tadašnje opozicije u Hrvatskoj i to svi od reda.
Što se tiče tvoje osobe, jako si jasno pokazala tko si i što si kada si iskazivala podršku genocidu nad Hrvatima iz 1945. godine, ali si nešto kasnije isplakala Miljacku dok si naricala nad žrtvama genocida u Srebrenici, bez obzira što je u njemu pobijeno 14-15 puta manje ljudi nego i u oko Srebrenice.
Ti se i ne samo zbog toga moralno jedva imaš pravo nazvati i opisati kao ljudsko biće, na stranu što to biološki i pravno ipak jesi.
Hos i paraga se tretiraju po potrebi 
Nekad kao oravi Hrvati a nekad izdajnici 

HOS je kao paravojna organizacija u Hrvatskoj bila sastavljena od velikom većinom pravih Hrvata.
U BiH su nekako ipak prevladavali muslimani uključujući tu čak i Albance, pogledaj samo popis skupine koja je poubijana skupa sa Blažom Kraljevićem, ali je političko vodstvo i dijelom i vojno, definitivno bilo veleizdajničko.
Paraga je uvijek bio priglupa prišipetlja, wannabe poglavnik i tvorac nove NDH u doslovnom smisu te riječi. Što je rekla Tanja Torbarina tih godina, za dom zdravlja uvijek spreman.
Što si ti, a i zašto, već sam naveo gore pa se ne bih ponavljao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 29/11/2017, 14:45

Leviathan2 wrote:
kaja wrote:
dzango wrote:
Eroo wrote:
dzango wrote:
na zdravlje..
lol, vid avatara,
Jedan za Kaju:

Hag: Potvrđen udruženi zločinački poduhvat, Tuđman na čelu - Page 11 Flat,800x800,075,f.u3
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 29/11/2017, 14:47

Sora wrote:
Isko. Ako vec hoces .
Nego osuđujem politiku. 

Ne laži! Ili bar ne tako providno.
Nikada nisi osudila politiku i političare koji su direktno odgovorni za planiranje, organiziranje i provedbu genocida nad Hrvatima 1945. u kojem je poubijano oko 100 000 ljudi, za razliku od Srebrenice gdje je stradalo oko 7 000.
I cijelo vrijeme otkad si na ovom forumu omalovažavaš i vrijeđaš žrtve tog genocida nad Hrvatima iz 1945. a veličaš one koji su ga organizirali i proveli.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 29/11/2017, 14:49

Sabina Spielrein wrote:

Nismo izuzeti iz međunarodnih sukoba, nažalost, i budućnost će prije svega ovisiti o tome što stvarni vladari ovih prostora namjeravaju s nama.
Na jednoj dnevno političkoj razini se ipak treba ponašati u skaldu s mogućnostima koje nude zakoni EU, obzirom BiH toliko jako želi ući u istu.
Komadanje bi po tebi ošlo kojim impulsom i na koji način?

Ne postoje stvarni vladari ovih prostora, postoje međunarodna lijeva smetala koja nisu u stanju riješiti niti jedan problem, ali jesu izazvati čitave gomile novih. Oni ne znaju ni samo gdje im je dupe, a gdje glava, ali će znati kome ne smiju dati podršku kada dođe stani pani, a to je onima koji su zbog odnosa snaga unaprijed osuđeni na poraz pa od te podrške neće imati baš nikakve koristi.
Na dnevnoj bazi ćemo se naravno držati međunarodno pravnih okvira, uključujući tu i EU odnosno Evropski parlament i njihove inicijative, ali sa jasnom idejom kako to na kraju može završiti jedino nestankom iovako nefunkcionalnog državnog provizorija zvanog BiH.
Ponavljam  apsolutno više nikakva autonomija dugoročno gledano nema nikakvih izgleda na uspjeh.
Kako će točno ići komadanje, vidjet ćemo, ali sve će početi kao i posljednji (ali ne i zadnji puta). Prvo ide preglasavanje ne referendumu jednog naroda od strane druga dva, a onda slijedi oružani sukob, samo sada sa bitno drugačijim odnosom snaga nego prije 25 godina.

Za ovo područje vjerujem je zacrtana agenda koja se tiče i sukoba na svjetskoj razini.
Američko prisutstvo se već neko vrijeme i sprema i najavljuje, u vojnom smislu, preko Hrvatske. Rusi i Turci isto tako imaju svoje planova za Balkan, o njihovim dogovorima i sukobima, koji se pravocrtno izmjenjuju, ovisi kada će se sukob dogoditi.
Nije ni Arapsko proljeće izvedeno dekretom Amerikanaca, a ipak je sve učinjeno kako su željeli.

Hrvati u BiH i prije ove presude tretirani su kao stranci na teritoriji tuđe zemlje, sustavno ih se podsjeća na to, način na koji se prelako odreklo HB, ostavilo ih je u nezavidnom položaju.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine, svjetlost vječna svjetlila mu.

Last edited by Sabina Spielrein on 29/11/2017, 14:54; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Leviathan2 29/11/2017, 14:50

Leviathan2 wrote:
ovo gore je merdjurjecje i onda bi usli u sukob s nama

Ući u sukob sa nepostojećim entitetom?
Neš' ti problema.
hehe, problem je kad nema problema

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by L'âme 29/11/2017, 14:50

Sora wrote:
Isko. Ako vec hoces .
Nego osuđujem politiku. 

Ne laži! Ili bar ne tako providno.
Nikada nisi osudila politiku i političare koji su direktno odgovorni za planiranje, organiziranje i provedbu genocida nad Hrvatima 1945. u kojem je poubijano oko 100 000 ljudi, za razliku od Srebrenice gdje je stradalo oko 7 000.
I cijelo vrijeme otkad si na ovom forumu omalovažavaš i vrijeđaš žrtve tog genocida nad Hrvatima iz 1945. a veličaš one koji su ga organizirali i proveli.
I nije jedina.
No, svakome na njegov obraz i dobro reci glasno ponekad.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by L'âme 29/11/2017, 14:53

Sabina Spielrein wrote:
Sabina Spielrein wrote:

Nismo izuzeti iz međunarodnih sukoba, nažalost, i budućnost će prije svega ovisiti o tome što stvarni vladari ovih prostora namjeravaju s nama.
Na jednoj dnevno političkoj razini se ipak treba ponašati u skaldu s mogućnostima koje nude zakoni EU, obzirom BiH toliko jako želi ući u istu.
Komadanje bi po tebi ošlo kojim impulsom i na koji način?

Ne postoje stvarni vladari ovih prostora, postoje međunarodna lijeva smetala koja nisu u stanju riješiti niti jedan problem, ali jesu izazvati čitave gomile novih. Oni ne znaju ni samo gdje im je dupe, a gdje glava, ali će znati kome ne smiju dati podršku kada dođe stani pani, a to je onima koji su zbog odnosa snaga unaprijed osuđeni na poraz pa od te podrške neće imati baš nikakve koristi.
Na dnevnoj bazi ćemo se naravno držati međunarodno pravnih okvira, uključujući tu i EU odnosno Evropski parlament i njihove inicijative, ali sa jasnom idejom kako to na kraju može završiti jedino nestankom iovako nefunkcionalnog državnog provizorija zvanog BiH.
Ponavljam  apsolutno više nikakva autonomija dugoročno gledano nema nikakvih izgleda na uspjeh.
Kako će točno ići komadanje, vidjet ćemo, ali sve će početi kao i posljednji (ali ne i zadnji puta). Prvo ide preglasavanje ne referendumu jednog naroda od strane druga dva, a onda slijedi oružani sukob, samo sada sa bitno drugačijim odnosom snaga nego prije 25 godina.

Za ovo podrućje vjerujem je zacrtana agenda koja se tiče i sukoba na svjetskoj razini.
Američko prisutstvo se već neko vrijeme i sprema i najavljuje, u vojnom smislu, preko Hrvatske. Rusi i Turci isto tako imaju svoje planova za Balkan, o njihovim dogovorima i sukobima, koji se pravocrtno izmjenjuju, ovisi kada će se sukob dogoditi.
Nije ni Arapsko proljeće izvedeno dekretom Amerikanaca, a ipak je sve učinjeno kako su željeli.

Hrvati u BiH i prije ove presude tretirani su kao stranci na teritoriji tuđe zemlje, sustavno ih se podsjeća na to, način na koji se prelako odreklo HB, ostavilo ih je u nezavidnom položaju.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine, svjetlost vječna svjetlila mu.
Pokoj mu dusi.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics