Hag: Potvrđen udruženi zločinački poduhvat, Tuđman na čelu
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Hag: Potvrđen udruženi zločinački poduhvat, Tuđman na čelu
Samo vi utišajte razne dotepence i sve 5.Pinochet wrote:brate, nije nitko izda bosanske hrvate više nego vlastiti bosanci u ZGu i njihovi rodijaciepikur37 wrote:Roy_Bean wrote:nema ljepše nego kad se ekipa veseli mogućoj tužbi
Izdaja hercegbosanskih hrvata od strane zagreba je epskih razmjera, da ta tužba bi bila neka satisfakcija.
Last edited by Eroo on 29/11/2017, 13:50; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Roy_Bean wrote:Ringo10 wrote:Niko se ne veseli tome nego je nama pun kurac politike Zagreba preko nasih ledja i na nasu stetu. I pun nam kurac njihovog ljigavljenjja i gladjenja muda SDA bandi dinastije Izetbegovic.Roy_Bean wrote:nema ljepše nego kad se ekipa veseli mogućoj tužbi
Tuzba bi bila jako ljekovita i otreznjujuca za zvanicni Zagreb.
smatraš da tužba ne bi zakačila i vaša leđa?
Neka.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tvoji rodijaci(a i ti djelomično) ste najviše izdali vlastiti rod u HB. nije da vas neznam, nije da neznam taj mentalitet "prosijaka i sinova" , gdje najviše zajebu i prevare vlastitu rodbinu, pa onda ostaleepikur37 wrote:HB Hrvati jesu direktni gubitnici ali poraz je nacionalni kao i posljedice. Koliko god ste ih zatajili i izdali u bilanci će se i vama stanjiti tlo pod nogama.
Guest- Guest
Da, tuzba ne znaci i presuda ali bi svakako dovela mnogo toga na svoje mjesto.Roy_Bean wrote:Ringo10 wrote:Niko se ne veseli tome nego je nama pun kurac politike Zagreba preko nasih ledja i na nasu stetu. I pun nam kurac njihovog ljigavljenjja i gladjenja muda SDA bandi dinastije Izetbegovic.Roy_Bean wrote:nema ljepše nego kad se ekipa veseli mogućoj tužbi
Tuzba bi bila jako ljekovita i otreznjujuca za zvanicni Zagreb.
smatraš da tužba ne bi zakačila i vaša leđa?
Ali sad je glupo stvarati antibosnjacko raspolozenje, porazili su nas i ja im cestitam.
A zvanicni Zagreb, bolje da ne govorim nista.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Fora mi je ero s Praljkom na avicu...komedija danas :)
2015-08-06
Pinochet wrote:tvoji rodijaci(a i ti djelomično) ste najviše izdali vlastiti rod u HB. nije da vas neznam, nije da neznam taj mentalitet "prosijaka i sinova" , gdje najviše zajebu i prevare vlastitu rodbinu, pa onda ostaleepikur37 wrote:HB Hrvati jesu direktni gubitnici ali poraz je nacionalni kao i posljedice. Koliko god ste ih zatajili i izdali u bilanci će se i vama stanjiti tlo pod nogama.
begaj be....
pratimo dalje
2015-08-06
Roy_Bean wrote:epikur37 wrote:Roy_Bean wrote:nema ljepše nego kad se ekipa veseli mogućoj tužbi
Izdaja hercegbosanskih hrvata od strane zagreba je epskih razmjera, da ta tužba bi bila neka satisfakcija.
a kome točno?
Misliš tužba kojem sudu? Međunarodnom sudu pravde u Haagu. Oni su jedini nadležan sud za takve sporove. O tome i govorim cijelo vrijeme.
A ako govoriš o satisfakciji, onda svima onima koji su tvrdili da će nam se suradnja sa BiH muslimanima u ratu, a protiv Srba obiti o glavu.
Zna se koje su to političke snage i koji političari u RH zahtjevali bezuvjetnu suradnju sa Alijom i pod cijenu totalnog obespravljivanja BiH Hrvata u toj kvazidržavi, a sve one koji su se protivili takvoj politici prozivali kao naravno ustaše (a što bi drugo kao Hrvati bili očima tzv. moderne ljevice).
Guest- Guest
ovako, molim admina da pobriše moj prijašnji komentar jer ja više ne mogu.
s obzirom na novonastale okolnosti ako sam dobro čula da se praljak otrovao zbog haske pravde najbolje bi bilo pobiti sve muslimane u zemlji u roku dva dana. i pustiti ratka.
ovaj komentar neka ostane..
s obzirom na novonastale okolnosti ako sam dobro čula da se praljak otrovao zbog haske pravde najbolje bi bilo pobiti sve muslimane u zemlji u roku dva dana. i pustiti ratka.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sve je rečno samo u jednoj rečenici.
Sve ostalo je nebitno.
Last edited by Eroo on 29/11/2017, 13:54; edited 1 time in total
2016-07-22
I ljevica i radikalna desnica i centar su bili protiv nas. i SDP, i Budisa i HOS sa Paragom i njegovim HSP kopijama, i HNS, Mesic i Radimir Cacic svi svi svi ...slidingdoorsoperator wrote:Roy_Bean wrote:epikur37 wrote:Roy_Bean wrote:nema ljepše nego kad se ekipa veseli mogućoj tužbi
a kome točno?
Misliš tužba kojem sudu? Međunarodnom sudu pravde u Haagu. Oni su jedini nadležan sud za takve sporove. O tome i govorim cijelo vrijeme.
A ako govoriš o satisfakciji, onda svima onima koji su tvrdili da će nam se suradnja sa BiH muslimanima u ratu, a protiv Srba obiti o glavu.
Zna se koje su to političke snage i koji političari u RH zahtjevali bezuvjetnu suradnju sa Alijom i pod cijenu totalnog obespravljivanja BiH Hrvata u toj kvazidržavi, a sve one koji su se protivili takvoj politici prozivali kao naravno ustaše (a što bi drugo kao Hrvati bili očima tzv. moderne ljevice).
Drzao nam stranu jedino Franjo ali nije izdrzao ...
2015-09-24
kaja wrote:ovako, molim admina da pobriše moj prijašnji komentar jer ja više ne mogu.
riješeno...
Pa ja sam rekao da je sad besmsielno stvarati antmuslimansko raspolozenje.kaja wrote:ovako, molim admina da pobriše moj prijašnji komentar jer ja više ne mogu.
2015-09-24
Kaja
Iskrenost i samo to.
Čast i ponos na ovakve izjave pripada osuđenima u Haagu i tebi
Ti si slatko moje s njima se identifikovao
Ili oni s tobom svejedno
Iskrenost i samo to.
Čast i ponos na ovakve izjave pripada osuđenima u Haagu i tebi
Ti si slatko moje s njima se identifikovao
Ili oni s tobom svejedno
I Zoki,ali tu njegovu podršku,s jedne strane niste ozbiljno shvaćali,a s druge strane HDZ-ovci su ga ismijavali,iako je prema Hrvatima iz BIH imao časne namjere.Ringo10 wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
KAd su nam razjebali sarajevsku HVO brigadu a nas pohapsili i vodali na kopanja rovova 50 metara od srpskih linija, Budisa je izjavio da je pitanje sarajevskog HVO JAKO KVALITETNO RIJESENO.
I da bi to trebalo posluziti kao model za odnose medju HVO i muslimanskom vojskom.
I da bi to trebalo posluziti kao model za odnose medju HVO i muslimanskom vojskom.
2015-09-24
jastreb wrote:I Zoki,ali tu njegovu podršku,s jedne strane niste ozbiljno shvaćali,a s druge strane HDZ-ovci su ga ismijavali,iako je prema Hrvatima iz BIH imao časne namjere.Ringo10 wrote:
Zoki je isto bio ok al ne možeš ti kad su i dolje idioti....dođe im kolinda ili neka druga budala iz hdz-a kaže bog i hrvati ovi dolje liježu ko trava :D
bili su idelani za zajebat i razguziti to su i dobili....natrpao im hdz i ameri sad im se cijedi
2015-08-06
Gledat ćete ga i u nastavku.epikur37 wrote:
2016-07-22
Ringo10 wrote:I ljevica i radikalna desnica i centar su bili protiv nas. i SDP, i Budisa i HOS sa Paragom i njegovim HSP kopijama, i HNS, Mesic i Radimir Cacic svi svi svi ...slidingdoorsoperator wrote:Roy_Bean wrote:epikur37 wrote:Roy_Bean wrote:nema ljepše nego kad se ekipa veseli mogućoj tužbi
a kome točno?
Upravo tako. Svi, ali ama baš svi opozicijski hrvatski političari su bili protiv BiH Hrvata. Čak i ovaj pametnjaković Čačić, jer se jako dobro sjećam njegovog komentara u medijima kako je Tuđman kriv što se broj Hrvata u BiH smanjio na pola od prijeratnog, a ne oni koji su ih protjerali iz BiH, Srbi i muslimani.
No, nije svatko počinio otvorenu veleizdaju poput Parage čiji se HOS stavio na stranu Armije BiH i protiv HVO-a u BiH, zahtjevajući borbu do posljednjeg Hrvata za granicu BiH na Drini i to pod Alijinom upravom.
Guest- Guest
Eroo wrote:Gledat ćete ga i u nastavku.epikur37 wrote:
džaba ti...
2015-08-06
to je toslidingdoorsoperator wrote:Roy_Bean wrote:epikur37 wrote:Roy_Bean wrote:nema ljepše nego kad se ekipa veseli mogućoj tužbi
a kome točno?
2014-04-19
Ringo10 wrote:Pa ja sam rekao da je sad besmsielno stvarati antmuslimansko raspolozenje.kaja wrote:ovako, molim admina da pobriše moj prijašnji komentar jer ja više ne mogu.
Ne možeš stvoriti nešto što već postoji. Livada je pokošena i tu se više ništa bitno ne može promjeniti.
Guest- Guest
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» Tuđman je predvodio udruženi zločinački poduhvat
» Muslimanski udruženi zločinački poduhvat(UZP) i grafični prikaz izvršenih zločina nad Hrvatima
» Petir optužila Jakovinu za zlouporabu položaja i zločinački poduhvat
» PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV 11 BIVŠIH PRIPADNIKA ARMIJE BiH Tereti ih se za udruženi zločinački pothvat i masakr u selu kod Sarajeva
» Ivo Komšić: Na čelu udruženog zločinačkog poduhvata bili su Franjo Tuđman, Gojko Šušak i Janko Bobetko
» Muslimanski udruženi zločinački poduhvat(UZP) i grafični prikaz izvršenih zločina nad Hrvatima
» Petir optužila Jakovinu za zlouporabu položaja i zločinački poduhvat
» PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV 11 BIVŠIH PRIPADNIKA ARMIJE BiH Tereti ih se za udruženi zločinački pothvat i masakr u selu kod Sarajeva
» Ivo Komšić: Na čelu udruženog zločinačkog poduhvata bili su Franjo Tuđman, Gojko Šušak i Janko Bobetko
Page 7 of 14