Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
do prvog gola hajduk bolji, rastrčaniji, mi smo izgledali nevjerovatno loše.....poslije se sve otvorilo i totalna dominacija, malo je i 3-0
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
ovakvu dominaciju protiv hajduka neznam je li ikada (od kad sam ja živ) rijeka imala....hajduk je imao na 0-3 jednu jedinu priliku valjda u cijeloj utakmici
Last edited by nowitzki on 1/11/2015, 20:55; edited 1 time in total (Reason for editing : kl)
nowitzki-
2014-04-27
scorpion-
2014-04-18
kakva utakmica tomasova, amper na aparatima
nowitzki-
2014-04-27
Rastavila nas Rijeka na proste faktore. Kek majstorski . Cvrsta obrana i vezni red sa Radosevicem na celu. Izasli u 6-7 kontri. Dali dva gola iz njih, jos jedan cisti ponistilo. Kale zajeba slobodnjak. Sve u svemu, grubo je reci, ali dobro smo prosli.Sve cestitke Rijeci.
Ponovija se Slovan Liberec. Uz razliku sta je Slovan sta igrati nakon danog gola, a Rijeka nije. Medijska pozivanja navijaca, pumpanje atmosfere, najavljivanje odvajanja na 5, tj. 4 boda od Dinama i Rijeke i onda corak. Bezidejno, u strahu. To je stvar glave. Momci nisu mentalno na razini ovakvih utakmica kad je biti ili ne biti.
Navijanje, osobno ne pamtim losije. Samo jebavanje mater Armadi uz standardne varijacije srbe na vrbe i slicno. Pisme i animiranja ostatka stadiona slabo i nista. I na kraju, iz nemoci ili cega vec uzgali stolice. Planulo je junacki.
Na kraju dana kad san vozija doma ka da me je neko prozvaka i ispljunija...
Ponovija se Slovan Liberec. Uz razliku sta je Slovan sta igrati nakon danog gola, a Rijeka nije. Medijska pozivanja navijaca, pumpanje atmosfere, najavljivanje odvajanja na 5, tj. 4 boda od Dinama i Rijeke i onda corak. Bezidejno, u strahu. To je stvar glave. Momci nisu mentalno na razini ovakvih utakmica kad je biti ili ne biti.
Navijanje, osobno ne pamtim losije. Samo jebavanje mater Armadi uz standardne varijacije srbe na vrbe i slicno. Pisme i animiranja ostatka stadiona slabo i nista. I na kraju, iz nemoci ili cega vec uzgali stolice. Planulo je junacki.
Na kraju dana kad san vozija doma ka da me je neko prozvaka i ispljunija...
UniKat86- Posts : 24
2015-09-15
UniKat86 wrote:standardne varijacije srbe na vrbe i slicno. Pisme i animiranja ostatka stadiona slabo i nista.
Guest- Guest
NAVIJAČI RIJEKE u nepoznatom broju automobila napravili su blokadu na autocesti kod Škabrnje kako bi iz auta izvukli i pretukli hajdukovce s Paga i Zadra.
nisam ni znao da taj mali klub bez trofeja ima navijače. osim čmarwitzkog.
Guest- Guest
poznajem rođenog riječanina koji je trenirao za rijeku, pomorac, a navija za dinamo.
smiješan grad.
smiješan grad.
Guest- Guest
neznam kamo sve to vodi i čemu to
nowitzki-
2014-04-27
operw wrote:poznajem rođenog riječanina koji je trenirao za rijeku, pomorac, a navija za dinamo.
smiješan grad.
napiši inicijale, znam i ja jednog možda se radi o istom čovjeku
nowitzki-
2014-04-27
pa bore se protiv mamićanowitzki wrote:neznam kamo sve to vodi i čemu to
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
mislio sam da će djelomično promijeniti stav nakon dolaska volpia ali nije.nowitzki wrote:nije to taj :D
u vrijeme dok je anas bio klinac 16, 17godina pričao mi je kako će biti nogometna zvijezda, već sam tad znao da slijedi eksplozija
Guest- Guest
anas nije iskoristio niti 10% svojeg talenta jer je glup ko kurac, ali jebiga, takva ga priroda napravila
nowitzki-
2014-04-27
da je imalo pametniji sada bi bio u nekom renomiranom klubu iz lige petice sto posto
nowitzki-
2014-04-27
tko igra za raju i zanemaruje taktiku završit će karijeru u rijeci
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://dalmatinskiportal.hr/sport/ipak-nakon-izbora-vlajcevic--odluka-o-kaznama-za-derbi-s-dinamom-i-za-bakljadu-protiv-rijeke-bit-ce-sljedece-srijede/8204
Derbi je igran prije misec ipo dana ali ovaj gnjoj od covika i dalje suti.I onda ce neko reci da politika ne drma nasim nogometom i da je tu sve cisto. Direktiva je ne dirati Hajduka do izbra da Hdz dobije glas - dva vise, a kad uzmu vlast onda ko koga jebe.
Iducu sridu ce nam zabiberiti kaznu , reka bi narod, biblijskih proporcija...Pazite sta van Unikat kaze...
Derbi je igran prije misec ipo dana ali ovaj gnjoj od covika i dalje suti.I onda ce neko reci da politika ne drma nasim nogometom i da je tu sve cisto. Direktiva je ne dirati Hajduka do izbra da Hdz dobije glas - dva vise, a kad uzmu vlast onda ko koga jebe.
Iducu sridu ce nam zabiberiti kaznu , reka bi narod, biblijskih proporcija...Pazite sta van Unikat kaze...
UniKat86- Posts : 24
2015-09-15
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50