Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
tebe to dotaklovuksadinare wrote:koja debilna tema sa debilnim goscama od debilnog telegrama...strasno...ida prester...ljevicarke i nimfomanke sve od reda..a nit izgledaju bog zna sto..ma mars u tri lepe picke materine vi i telegram...mrs u picku materinu
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
Nije istina, Ruskinje i Ukrajinke obožavaju strance, i to kak se one kače na strance, niti jedna druga nacija to ne radi.pismejker wrote:hehehehehe,a tak ose to radi Ero..Hertzegovci plate da se provjeri Nevjesta...no,Ero,po selima i zabitima,Hertzegovine,ipak je tesko sto takvoga provesti...ucas se suknja zadigne i cast uprlja..Eroo wrote:De ti plati privatno da ti provjere Rujku. I tako imaju sklonosti prema Srbima, a posebno ako je vjerovati naslovu.pismejker wrote:ne kaze nis..nije bila na ovim prostorima..Pitaj svoju mamu i kčerku,koje pohode kuratu srbadiju...Eroo wrote:Šta kaže Rujka, kakvi su Srbi yebatschi? Tlak 190...pismejker wrote:Pa nije..ispada da su srbi bolji yebaci,gentlemeni,onako prirodniji,sire ruke po pitanju cura...
Za tebe je zbog boje mislila da si Srbin i razočarala se...
Rujke uglavnom teze Rujama..u biti pa definitivno..sretjkovic je tko ugrabi pravu Rujku,a nije Rujkan..
ahhh boja koze??ero..s pram tenbe sam cist bijelac,s obzirom na tvoje turske gene..
2017-03-21
Naš glumac koji već godinama karijeru gradi u Holivudu zakleo se na ljubav svojoj devojci hrvatskog porekla Ivani Horvat. U Los Anđelesu su se venčali, a na ceremoniju pozvali samo najbliže prijatelje i rodbinu.
d.k. & ivana horvat
vucko, el i ova srpkinja iz hr. ??
d.k. & ivana horvat
Guest- Guest
dzango wrote:Ko ti je kriv što jebeš po štajgama.epikur37 wrote:kaja wrote:Svako svoga konja hvaliepikur37 wrote:kaja wrote:
Daj ne seri :)
Ne znam za Srbe nit me zanima ali hrvatice su bolje ženske od srpkinja
Pa ne, imam iskustvo i s jednim i drugim....
srpkinje su malo predirektne i prostije, odlika nacije....
možda muškima dobro stoji ali kod žena to baš i ne
jasno ovo je neka generalizacija
...i ovaj ovde nekome spočitava mizoginiju, cccc..koje licemjerje
al, očekivano...džango je to.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
max123- Posts : 2853
2015-10-28
MA Srbi sve preuveličavaju, ali stoji da se Srbi postavljaju kao macho tipovi a Hrvati su se od pobjednika pretvorili u dozlaboga dosadna zapomagala i kukumavala, samo kukaju o Blajburgu, UDBI, komunistickim zlocinima, dignitetu domovinskog rata i nepravdi prema Stepincu i beatifikaciji ... ukratko postali su dosadni ko proljev.
Cure ne vole dosadne plačipičke i luzersku kuknjavu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:MA Srbi sve preuveličavaju, ali stoji da se Srbi postavljaju kao macho tipovi a Hrvati su se od pobjednika pretvorili u dozlaboga dosadna zapomagala i kukumavala, samo kukaju o Blajburgu, UDBI, komunistickim zlocinima, dignitetu domovinskog rata i nepravdi prema Stepincu i beatifikaciji ... ukratko postali su dosadni ko proljev.
valjda postojimo da bismo yebali zene,
a ne da im se zalimo na nepravdu )
Guest- Guest
Hrvati su moje najveće životno razočarenje.
2015-09-24
e,moj jaro.pa di ces onda u avstraliju jadan nebio.pa tamo ima vise Ustasa nego bosna Hrvata...Ringo10 wrote:Hrvati su moje najveće životno razočarenje.
2015-10-28
Taj je srpska seve..prije bio godinama sa splicankom...dobro, ima covjek ukusa :-Ppizzon wrote:[size=52]Naš glumac koji već godinama karijeru gradi u Holivudu zakleo se na ljubav svojoj devojci hrvatskog porekla Ivani Horvat. U Los Anđelesu su se venčali, a na ceremoniju pozvali samo najbliže prijatelje i rodbinu.[/size]
d.k. & ivana horvat
2014-04-12
Znam i imao sam s njima razne kontakte. To je danas gerijatrija. A inače sam među njima sreo samo jednog čovjeka koji normalno razmišlja.max123 wrote:e,moj jaro.pa di ces onda u avstraliju jadan nebio.pa tamo ima vise Ustasa nego bosna Hrvata...Ringo10 wrote:Hrvati su moje najveće životno razočarenje.
To su pošteni i vrijedni ljudi ali politički su teške budaletine. Oni su zaglavljeni u 45toj i tu pomoći nema. Njima je Hrvatska samo ako je Pavelićevska sve drugo je komunističko.
Veze oni blage nemaju.
Svi u kućama drže po zidovima nekakve kretenske mape u stilu Hrvatska do Tokija. A nikome ne pada na pamet da dođe živit u Hrvatsku.
Moj vam je savjet da ih držite što dalje od utjecaja na politiku u zemlji. Sreća pa im potomstvo asimilirano i većinom ne znaju ni hrvatski jezik niti znaju bilo što relevantno o Hrvatskoj.
2015-09-24
koji ti je bio milokliz pa si se uputio tamo medju Ustase?zar ti nije bilo sarajevo idealnije i prirodnije utociste.ono,mesani brakovi,titoljublje,i te fore..Ringo10 wrote:Znam i imao sam s njima razne kontakte. To je danas gerijatrija. A inače sam među njima sreo samo jednog čovjeka koji normalno razmišlja.max123 wrote:e,moj jaro.pa di ces onda u avstraliju jadan nebio.pa tamo ima vise Ustasa nego bosna Hrvata...Ringo10 wrote:Hrvati su moje najveće životno razočarenje.
To su pošteni i vrijedni ljudi ali politički su teške budaletine. Oni su zaglavljeni u 45toj i tu pomoći nema. Njima je Hrvatska samo ako je Pavelićevska sve drugo je komunističko.
Veze oni blage nemaju.
Svi u kućama drže po zidovima nekakve kretenske mape u stilu Hrvatska do Tokija. A nikome ne pada na pamet da dođe živit u Hrvatsku.
Moj vam je savjet da ih držite što dalje od utjecaja na politiku u zemlji. Sreća pa im potomstvo asimilirano i većinom ne znaju ni hrvatski jezik niti znaju bilo što relevantno o Hrvatskoj.
2015-10-28
JA sam rekao da je prosječan ustaša gluplji od jedniostanične amebe. Ti si živi dokaz te tvrdnje.max123 wrote:koji ti je bio milokliz pa si se uputio tamo medju Ustase?zar ti nije bilo sarajevo idealnije i prirodnije utociste.ono,mesani brakovi,titoljublje,i te fore..Ringo10 wrote:Znam i imao sam s njima razne kontakte. To je danas gerijatrija. A inače sam među njima sreo samo jednog čovjeka koji normalno razmišlja.max123 wrote:e,moj jaro.pa di ces onda u avstraliju jadan nebio.pa tamo ima vise Ustasa nego bosna Hrvata...Ringo10 wrote:Hrvati su moje najveće životno razočarenje.
Veze oni blage nemaju.
2015-09-24
Serbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2914661-hrvatice-beogradom-zamenile-zagreb-pa-uputile-4-jake-reci-nasim-momcima-kod-vas-je-sve-vece-mocnije-krupnije-i-divlje-video
pozdravljam. sve ''emancipirana'' ljodra do ljodre. imamo ih još. samo ih uzmite. ali nemojte poslije plakati da smo vam mi nešto krivi. OK?
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
maggie13 wrote:Taj je srpska seve..prije bio godinama sa splicankom...dobro, ima covjek ukusa :-Ppizzon wrote:[size=52]Naš glumac koji već godinama karijeru gradi u Holivudu zakleo se na ljubav svojoj devojci hrvatskog porekla Ivani Horvat. U Los Anđelesu su se venčali, a na ceremoniju pozvali samo najbliže prijatelje i rodbinu.[/size]
d.k. & ivana horvat
zar ivana nije ta splicanka ?
ja sam verovao da je to ta splicanka
sa kojom se sad ozenio
Guest- Guest
Kaj se on ne zove Stefan?
2017-03-21
Eva_ wrote:Kaj se on ne zove Stefan?
da, ćale dragan a deda jovo, goli otok :=):)
ja sam omanuo
Guest- Guest
U čemu se to ogleda moja mizoginija? Ajde sklopi na tu temu jednu krštenu, molim te.Noor wrote:dzango wrote:Ko ti je kriv što jebeš po štajgama.epikur37 wrote:kaja wrote:Svako svoga konja hvaliepikur37 wrote:
Ne znam za Srbe nit me zanima ali hrvatice su bolje ženske od srpkinja
Pa ne, imam iskustvo i s jednim i drugim....
srpkinje su malo predirektne i prostije, odlika nacije....
možda muškima dobro stoji ali kod žena to baš i ne
jasno ovo je neka generalizacija
...i ovaj ovde nekome spočitava mizoginiju, cccc..koje licemjerje
al, očekivano...džango je to.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zato sam ja ovdje, budna.pizzon wrote:Eva_ wrote:Kaj se on ne zove Stefan?
ja sam omanuo
2017-03-21
Eva_ wrote:Zato sam ja ovdje, budna.pizzon wrote:Eva_ wrote:Kaj se on ne zove Stefan?
ja sam omanuo
Last edited by pizzon on 27/11/2017, 13:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Zgodan je Stefan.
2017-03-21
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Našim momcima fali jedna stvar koju BEOGRAĐANI IMAJU! OVAKO SU ZAGREPČANKE PRIČALE 1967. GODINE
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Zakrvio Boris Dežulović sa Beogradom
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Zakrvio Boris Dežulović sa Beogradom
Page 12 of 15