Sin u Zadru polio benzinom majku i zapalio je
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sin u Zadru polio benzinom majku i zapalio je
kada je bilo -15 par dana onda sam imao plin oko 1000. inače je oko 500, ali plaćam konstanto isto cijelu godinu pa je zanemarivo. voda neka sića, struja oko 150. sve je u led i aaaaaaaa uređaji. oko soma i po na 22m2danni1 wrote:Pa to je normalna rata za struju oko 500-700kn.Totenkopf wrote:Imaš toga...danni1 wrote:Pa majku mu jebem...kakve su to režije 1000kn?RayMabus wrote:Pa gle evo sad sam došao s baranja maslina, ubrali sto kila to ti je tisuću kuna u samo jednom danu, cijeli život plaćam režije u kući(tisuću kuna svaki mjesec čak i sad kad neradim, voda struja telefon sve) radio sam do prije koji mjesec deset godina bez dana bolovanja, živim u svojoj kuči s ocem tako da ti je upis glupmarcellus wrote:usput koji se kurac ti ne emancipiraš? Nađeš si posao, stan, makneš se od stare pa te neće ugnjetavat... da si moj letio bi s 18 godina iz kuće... oš radit oš studirat oš gladovat, tvoja stvar...
Ja ovaj mjesec 2700...doduše razlika struje je 400 i kusur ali nema vode ovaj mjesec. Idući mjesec je voda 500 i kusur znači opet isto. Tek u 1. bi moglo past ispod 2000 ...al u kurcu jer će me sjebat grijanje.
Ne kužim te režije od 1000kn.
Moj susjed u stanu od 100 m2 plaća 130 kn struje...
Ja u stanu od 60 m2, 600...
Al on ne pali ništa, niti kavu ne kuva, hrani se kod stare, nema majci da će upalit klimu, po godine šmrče, al jebiga 130 kn struje, i još se time hvali, a zapravo bolesno škrt...
kak moš imat 1000kn režije???
veber- Posts : 53509
2014-12-30
btw za novi stan/kuću koju radim režije bi trebale biti nikakve na 79m2. izolacije pun kurac, aktivni stropovi/ podovi. jedino je stolarija u tri pm skupa. mada sm se ovo ljeto uvjerio da 30cm vune na stropu puno znači. osjeti se razlike gdje je nema.
ravna je deka i ubudućnosti gore ide bazen. u biti velika kada, roštilj, mala kuhinja...
ravna je deka i ubudućnosti gore ide bazen. u biti velika kada, roštilj, mala kuhinja...
2014-12-30
Pa sad...22m2 i ak živiš sam to je OK. Ja samo idem po kući i gasim svjetla,zavrčem plin....jebe se njima.veber wrote:kada je bilo -15 par dana onda sam imao plin oko 1000. inače je oko 500, ali plaćam konstanto isto cijelu godinu pa je zanemarivo. voda neka sića, struja oko 150. sve je u led i aaaaaaaa uređaji. oko soma i po na 22m2danni1 wrote:Pa to je normalna rata za struju oko 500-700kn.Totenkopf wrote:Imaš toga...danni1 wrote:Pa majku mu jebem...kakve su to režije 1000kn?RayMabus wrote:
Pa gle evo sad sam došao s baranja maslina, ubrali sto kila to ti je tisuću kuna u samo jednom danu, cijeli život plaćam režije u kući(tisuću kuna svaki mjesec čak i sad kad neradim, voda struja telefon sve) radio sam do prije koji mjesec deset godina bez dana bolovanja, živim u svojoj kuči s ocem tako da ti je upis glup
Ja ovaj mjesec 2700...doduše razlika struje je 400 i kusur ali nema vode ovaj mjesec. Idući mjesec je voda 500 i kusur znači opet isto. Tek u 1. bi moglo past ispod 2000 ...al u kurcu jer će me sjebat grijanje.
Al on ne pali ništa, niti kavu ne kuva, hrani se kod stare, nema majci da će upalit klimu, po godine šmrče, al jebiga 130 kn struje, i još se time hvali, a zapravo bolesno škrt...
Nabavio sam odlicnu ljetos u Bosniji,upolacijene...ovo je bilo u Brckom..Proizvode i izvoze i za svabiju,izgleda nes po licenci...veber wrote:btw za novi stan/kuću koju radim režije bi trebale biti nikakve na 79m2. izolacije pun kurac, aktivni stropovi/ podovi. jedino je stolarija u tri pm skupa. mada sm se ovo ljeto uvjerio da 30cm vune na stropu puno znači. osjeti se razlike gdje je nema.
Guest- Guest
O da...izolacija stropa je važna. Je skuplje u izgradnji ali ako si možeš priuštiti ne treba na izolaciji štedjeti.veber wrote:btw za novi stan/kuću koju radim režije bi trebale biti nikakve na 79m2. izolacije pun kurac, aktivni stropovi/ podovi. jedino je stolarija u tri pm skupa. mada sm se ovo ljeto uvjerio da 30cm vune na stropu puno znači. osjeti se razlike gdje je nema.
jebote m2 je 15kn, desetke. na 80m2 30ka je 3600, baš ću štedjet. još na deku ide estrich, glazura i bazendanni1 wrote:O da...izolacija stropa je važna. Je skuplje u izgradnji ali ako si možeš priuštiti ne treba na izolaciji štedjeti.veber wrote:btw za novi stan/kuću koju radim režije bi trebale biti nikakve na 79m2. izolacije pun kurac, aktivni stropovi/ podovi. jedino je stolarija u tri pm skupa. mada sm se ovo ljeto uvjerio da 30cm vune na stropu puno znači. osjeti se razlike gdje je nema.
Last edited by veber on 23/11/2017, 20:25; edited 1 time in total
2014-12-30
Šta su te istjerali iz'kuće? Pa naravno, tko bi te trpija tako čangrzavog.veber wrote:kada je bilo -15 par dana onda sam imao plin oko 1000. inače je oko 500, ali plaćam konstanto isto cijelu godinu pa je zanemarivo. voda neka sića, struja oko 150. sve je u led i aaaaaaaa uređaji. oko soma i po na 22m2danni1 wrote:Pa to je normalna rata za struju oko 500-700kn.Totenkopf wrote:Imaš toga...danni1 wrote:Pa majku mu jebem...kakve su to režije 1000kn?RayMabus wrote:
Pa gle evo sad sam došao s baranja maslina, ubrali sto kila to ti je tisuću kuna u samo jednom danu, cijeli život plaćam režije u kući(tisuću kuna svaki mjesec čak i sad kad neradim, voda struja telefon sve) radio sam do prije koji mjesec deset godina bez dana bolovanja, živim u svojoj kuči s ocem tako da ti je upis glup
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ne projiciraj vlastiti život na druge.Eroo wrote:Šta su te istjerali iz'kuće? Pa naravno, tko bi te trpija tako čangrzavog.veber wrote:kada je bilo -15 par dana onda sam imao plin oko 1000. inače je oko 500, ali plaćam konstanto isto cijelu godinu pa je zanemarivo. voda neka sića, struja oko 150. sve je u led i aaaaaaaa uređaji. oko soma i po na 22m2danni1 wrote:Pa to je normalna rata za struju oko 500-700kn.Totenkopf wrote:Imaš toga...danni1 wrote:
Pa majku mu jebem...kakve su to režije 1000kn?
2014-12-30
Ja san od'kuće otiša sa nepunih 15 godina starosti. Od tada brinem sam o sebi, a danas i o puno njih oko mene.veber wrote:ne projiciraj vlastiti život na druge.Eroo wrote:Šta su te istjerali iz'kuće? Pa naravno, tko bi te trpija tako čangrzavog.veber wrote:kada je bilo -15 par dana onda sam imao plin oko 1000. inače je oko 500, ali plaćam konstanto isto cijelu godinu pa je zanemarivo. voda neka sića, struja oko 150. sve je u led i aaaaaaaa uređaji. oko soma i po na 22m2danni1 wrote:Pa to je normalna rata za struju oko 500-700kn.Totenkopf wrote:
Imaš toga...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ja plaćam tisuću kuna ali ja to samo letimično pogledam tako da ni ne znam koliko struje i vode trošimo jer me boli kurac kad uvijek plaćam tisuću no koliko ja znam tu bude i voda i struja plus najmanje još tri računa od nečega.
Vjerojatno i stari plati neki račun no to je sve ako i uopće još sto do dvjesto kuna na ovih mojih tisuću
Vjerojatno i stari plati neki račun no to je sve ako i uopće još sto do dvjesto kuna na ovih mojih tisuću
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
sva sreća si prespavao zagreb, pa sišao u ljubljani. barem nekaj. da je barem više tvojih zaglavilo u deželi...Eroo wrote:Ja san od'kuće otiša sa nepunih 15 godina starosti. Od tada brinem sam o sebi, a danas i o puno njih oko mene.
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nakon svađe pijanica oko partizana i ustaša polio prijatelja benzinom i zapalio ga.
» Užas na Paliluli: Nakon svađe sa ženom, muškarac (70) se polio benzinom i zapalio
» Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
» Did the CDC 'Admit' 98 Million Americans Were Given a 'Cancer Virus' via the Polio Shot?
» Doći ću u Zagreb i zapaliti te benzinom na sred trga
» Užas na Paliluli: Nakon svađe sa ženom, muškarac (70) se polio benzinom i zapalio
» Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
» Did the CDC 'Admit' 98 Million Americans Were Given a 'Cancer Virus' via the Polio Shot?
» Doći ću u Zagreb i zapaliti te benzinom na sred trga
Page 3 of 3