Haški paradoks – Ratko Mladić
Page 22 of 24
Page 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Re: Haški paradoks – Ratko Mladić
znaš kako vele u življenju smo svi podjednaki, tek u umiranju se vidi razlika....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:danas odradio trening u Ferencu.... petarda graba, klena i cera srušena, popiljenja i dovežena.... do večera budu i pocijepana i posložena u gajbe na paletama... ukratko budi bez brige još jednom bi te bez problema počerao preko Une a moguće i u Unu s obziroma da se nisi spametio od onda... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:vi se zovete čejeni... ne stvaraj pomutnju....
Nemoj se uzbuđivati, znaš da imaš slabo srce i mozak.
Dobro, ali poslije kad umreš, nemoj se meni žaliti.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Znaš kako, ne valja ti posao ako ceo život žališ za nečim. Te da je duži bio lanac, te da ste stisli muda koja nemate... Nego se vi lepo spremite već sutra i udarite jednom za svoje pare i svoju dušu. Dosta je bre bilo da ste večito tuđi kerovi i konjušari. Pa kud puklo da puklo.michaellcmacha wrote:jebiga kad nama nikad ne daju da vas steramo u ćošu... npr onomad da su nas pustili spizdili bi vam i poravnali sa zemljom sve do zapadnog dijela beograda i naterali vas na crnu planinu da tamo organizirate planinska prela... ok vjerojatno bi imali možda u toj operaciji šrtava koliko u cijelom ratu do tada ali bi vas satrali da se nikad više ne oporavite ali jebiga budite sretni i zahvalite se bilu drkadžiji za vijeke vijekova... da ste imalo pri svijesti i normalni u svakom gradu bi mu spomenik izgradili...dzango wrote:michaellcmacha wrote:i verovatno ćete opet da popušite... vi kad god nekog napadnete izgubite "deo" "teritorije" tako da bi najbolje bilo da se pobijete međusobno pa ako i gubite da ostane ipak među vama... :))dzango wrote:prckov wrote:nema druge nego da se opet izvinemo sto ste nas napali
da se nismo branili sad ne bi bili krivi I gotovo
ma dobro, uvjek bi bili nesto krivi, al ne mozda ovoliko koliko sad
Do sledeći put. Verovatno ćemo opet mi vas da napadnemo, kao i uvek. Vi se stalno nešto branite.
Mi uvek propadnemo a u sledećem ratu opet smo mi jači i napadamo a vi opet na tuđem lancu i branite se.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Po onome sto svi ( generali, školovani, ne gotovina) kažu Ratko iako je bio školovan bio je glup i nesposoban.
Osvajao je poluprazne teritorije i tuko po civilima. Tako je kompenzirao nesposobnost , sav sluđen i opsjednut osvetom " oslobađao" je srbe na način da pobije 15 autobusa razoružanih ljudima manijakalno udara po gradu.
Tako da, nije on Živojin Mišić u Cerskoj bitci ( jel on tamo pobijedio vojnom taktičkom ? mislim da da)nego sluđeni manijak. Ne znam sto ga žale.
Osvajao je poluprazne teritorije i tuko po civilima. Tako je kompenzirao nesposobnost , sav sluđen i opsjednut osvetom " oslobađao" je srbe na način da pobije 15 autobusa razoružanih ljudima manijakalno udara po gradu.
Tako da, nije on Živojin Mišić u Cerskoj bitci ( jel on tamo pobijedio vojnom taktičkom ? mislim da da)nego sluđeni manijak. Ne znam sto ga žale.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pizdić veli da ste vi bili i kerovi i konjušari...nikolaj pak veli da mu je bilo lepo u dachauu... daj se vi više odlučite gdesteštasteičijiste...dzango wrote:Znaš kako, ne valja ti posao ako ceo život žališ za nečim. Te da je duži bio lanac, te da ste stisli muda koja nemate... Nego se vi lepo spremite već sutra i udarite jednom za svoje pare i svoju dušu. Dosta je bre bilo da ste večito tuđi kerovi i konjušari. Pa kud puklo da puklo.michaellcmacha wrote:jebiga kad nama nikad ne daju da vas steramo u ćošu... npr onomad da su nas pustili spizdili bi vam i poravnali sa zemljom sve do zapadnog dijela beograda i naterali vas na crnu planinu da tamo organizirate planinska prela... ok vjerojatno bi imali možda u toj operaciji šrtava koliko u cijelom ratu do tada ali bi vas satrali da se nikad više ne oporavite ali jebiga budite sretni i zahvalite se bilu drkadžiji za vijeke vijekova... da ste imalo pri svijesti i normalni u svakom gradu bi mu spomenik izgradili...dzango wrote:michaellcmacha wrote:i verovatno ćete opet da popušite... vi kad god nekog napadnete izgubite "deo" "teritorije" tako da bi najbolje bilo da se pobijete međusobno pa ako i gubite da ostane ipak među vama... :))dzango wrote:
Do sledeći put. Verovatno ćemo opet mi vas da napadnemo, kao i uvek. Vi se stalno nešto branite.
Mi uvek propadnemo a u sledećem ratu opet smo mi jači i napadamo a vi opet na tuđem lancu i branite se.
2015-08-08
To ti ga je kao da je neki ludak u oluji odlučio osvetiti hrvatske žrtve i pobio 5000 ili 6000 vojnika srpske krajine jer lažu da su bili kuhari ..
Suludo, dobro yeho bi..
Suludo, dobro yeho bi..
2015-08-15
aj što je taj psihopata bio sluđen, ali meni stvarno nije jasno što je sluđelo našeg prioritetliju... lik godinama serenda i ratovanju i kurcu palcu a sam je priznao da je izmakao bilo čemu u vezi rata na način da se u jeku zbivanja uhvatio drugih prioriteta... ajde kad čiča rezervista minobacačlija u mirkovcima koju rekne pa to je ok... jbg makar i čejen, ali čovjek je ratovao kako god jel. ali pičke tipa đango, pizdić, serbinjo kad se dotaknu teme a sekunde nisu odratovali... :)))kaja wrote:Po onome sto svi ( generali, školovani, ne gotovina) kažu Ratko iako je bio školovan bio je glup i nesposoban.
2015-08-08
yetkundo bi bio naš zločinac samo da mu se dalo da orgija... ali mogu ti reć ima u nas dosta srba koji su kakti domaći koji nosaju šahovnicu po utakmicama ali su inače progresivni i oni u svojim javnim istupima isto lanadaraju ko i yehudi.. i oni bi pobili svu tu "srpsku gamad" da ij njima netko stradao u ratu... to ti je taj mentalni sklop... nema veze u kojoj je vojsci ako je psihopata... a ovaj naš ćifut je nedvojbeno patološki slučaj... samo pogledaj kakve nebuloze drlja po onoj siriji.... kak se kesi i u vezi onih isilovaca (makar ono uistinu jeste obergamad) al kad jednom baciš oružje i kad se predaš ako je čovjek s druge strane neće te lišiti života na tvoj način ako ne želi biti ista stoka ko i ti... ali jebiga njemu je to čist ok... ko i đangu ko i još nekima...kaja wrote:To ti ga je kao da je neki ludak u oluji odlučio osvetiti hrvatske žrtve i pobio 5000 ili 6000 vojnika srpske krajine jer lažu da su bili kuhari ..
Suludo, dobro yeho bi..
2015-08-08
Pa da su ih mobilizirali vjerojatno bi . A ako bas nisu bili bi ludi ili lud da ideš oslobađati tokio ili Vukovar .michaellcmacha wrote:aj što je taj psihopata bio sluđen, ali meni stvarno nije jasno što je sluđelo našeg prioritetliju... lik godinama serenda i ratovanju i kurcu palcu a sam je priznao da je izmakao bilo čemu u vezi rata na način da se u jeku zbivanja uhvatio drugih prioriteta... ajde kad čiča rezervista minobacačlija u mirkovcima koju rekne pa to je ok... jbg makar i čejen, ali čovjek je ratovao kako god jel. ali pičke tipa đango, pizdić, serbinjo kad se dotaknu teme a sekunde nisu odratovali... :)))kaja wrote:Po onome sto svi ( generali, školovani, ne gotovina) kažu Ratko iako je bio školovan bio je glup i nesposoban.
dobrovoljno. Bi li ti išao osloboditi Čačak?
Tako da, ja ih ne krivim niti im je to krimen. A vidi, o ratu svako ima pravo imati mišljenje, imam ga i ja a iskreno provela sam ga u saloonu... Pa opet s tobom pricam o njemu a ti si tamo bio.
2015-08-15
jedno je imati mišljenje o ratu a drugo iznositi stajališta koja baziraš na iskustvu kojeg nemaš... neki dan sam ispičko nekog balonju koji je tako počeo divljati uokolo kako treba ići u vukovar i osvećivati se za zločine nad našim ljudima... jer je izašla na vidjelo spika o onoj četnikuši što je ubijala naše dečke po dvorištima kad su ulazili u vukovar,a sad kuja živi i radi u vukovaru i doslovno podjebava naše stradalnike.... kužiš na šta mislim ti nenastupaš s pozicije iskustvenog uvezi rata nego s pozicije dileme i promišljanja što bi i kako kad bi i da si kojim slučajem bila..... sad kad sam pročitao njegovu izjavu o drugim prioritetima tek sad se potvrdilo da je lik totalni sroljo i pičkica koja je sve ove godine tarlahala o nečemu o čemu nema doslovno blage veze... odnosno ima koliko i ti koja si bila u saloonu... ;)... u stvari ti čak imaš i više jer imaš ok rezon za razliku od njega...kaja wrote:Pa da su ih mobilizirali vjerojatno bi . A ako bas nisu bili bi ludi ili lud da ideš oslobađati tokio ili Vukovar .michaellcmacha wrote:aj što je taj psihopata bio sluđen, ali meni stvarno nije jasno što je sluđelo našeg prioritetliju... lik godinama serenda i ratovanju i kurcu palcu a sam je priznao da je izmakao bilo čemu u vezi rata na način da se u jeku zbivanja uhvatio drugih prioriteta... ajde kad čiča rezervista minobacačlija u mirkovcima koju rekne pa to je ok... jbg makar i čejen, ali čovjek je ratovao kako god jel. ali pičke tipa đango, pizdić, serbinjo kad se dotaknu teme a sekunde nisu odratovali... :)))kaja wrote:Po onome sto svi ( generali, školovani, ne gotovina) kažu Ratko iako je bio školovan bio je glup i nesposoban.
Tako da, ja ih ne krivim niti im je to krimen. A vidi, o ratu svako ima pravo imati mišljenje, imam ga i ja a iskreno provela sam ga u saloonu... Pa opet s tobom pricam o njemu a ti si tamo bio.
2015-08-08
Reče pička pandurska koja je položila zakletvu JNA i prvom prilikom pobegla kako bi se ogrebala za čin i beneficije. Ja sam u rat mobilisan sa 18 godina i nisam u njega išao rado i sa ciljem da ga iskoristim za vlastite interese gazeći zakletvu koju sam položio. Vidi se da si u duši pandurčina i zato me ništa od svega toga ne čudi.michaellcmacha wrote:jedno je imati mišljenje o ratu a drugo iznositi stajališta koja baziraš na iskustvu kojeg nemaš... neki dan sam ispičko nekog balonju koji je tako počeo divljati uokolo kako treba ići u vukovar i osvećivati se za zločine nad našim ljudima... jer je izašla na vidjelo spika o onoj četnikuši što je ubijala naše dečke po dvorištima kad su ulazili u vukovar,a sad kuja živi i radi u vukovaru i doslovno podjebava naše stradalnike.... kužiš na šta mislim ti nenastupaš s pozicije iskustvenog uvezi rata nego s pozicije dileme i promišljanja što bi i kako kad bi i da si kojim slučajem bila..... sad kad sam pročitao njegovu izjavu o drugim prioritetima tek sad se potvrdilo da je lik totalni sroljo i pičkica koja je sve ove godine tarlahala o nečemu o čemu nema doslovno blage veze... odnosno ima koliko i ti koja si bila u saloonu... ;)... u stvari ti čak imaš i više jer imaš ok rezon za razliku od njega...kaja wrote:Pa da su ih mobilizirali vjerojatno bi . A ako bas nisu bili bi ludi ili lud da ideš oslobađati tokio ili Vukovar .michaellcmacha wrote:aj što je taj psihopata bio sluđen, ali meni stvarno nije jasno što je sluđelo našeg prioritetliju... lik godinama serenda i ratovanju i kurcu palcu a sam je priznao da je izmakao bilo čemu u vezi rata na način da se u jeku zbivanja uhvatio drugih prioriteta... ajde kad čiča rezervista minobacačlija u mirkovcima koju rekne pa to je ok... jbg makar i čejen, ali čovjek je ratovao kako god jel. ali pičke tipa đango, pizdić, serbinjo kad se dotaknu teme a sekunde nisu odratovali... :)))kaja wrote:Po onome sto svi ( generali, školovani, ne gotovina) kažu Ratko iako je bio školovan bio je glup i nesposoban.
2014-04-19
Ti si glupa prekodrinska pičketina i to dokazanadzango wrote:Reče pička pandurska koja je položila zakletvu JNA i prvom prilikom pobegla kako bi se ogrebala za čin i beneficije. Ja sam u rat mobilisan sa 18 godina i nisam u njega išao rado i sa ciljem da ga iskoristim za vlastite interese gazeći zakletvu koju sam položio. Vidi se da si u duši pandurčina i zato me ništa od svega toga ne čudi.michaellcmacha wrote:jedno je imati mišljenje o ratu a drugo iznositi stajališta koja baziraš na iskustvu kojeg nemaš... neki dan sam ispičko nekog balonju koji je tako počeo divljati uokolo kako treba ići u vukovar i osvećivati se za zločine nad našim ljudima... jer je izašla na vidjelo spika o onoj četnikuši što je ubijala naše dečke po dvorištima kad su ulazili u vukovar,a sad kuja živi i radi u vukovaru i doslovno podjebava naše stradalnike.... kužiš na šta mislim ti nenastupaš s pozicije iskustvenog uvezi rata nego s pozicije dileme i promišljanja što bi i kako kad bi i da si kojim slučajem bila..... sad kad sam pročitao njegovu izjavu o drugim prioritetima tek sad se potvrdilo da je lik totalni sroljo i pičkica koja je sve ove godine tarlahala o nečemu o čemu nema doslovno blage veze... odnosno ima koliko i ti koja si bila u saloonu... ;)... u stvari ti čak imaš i više jer imaš ok rezon za razliku od njega...kaja wrote:Pa da su ih mobilizirali vjerojatno bi . A ako bas nisu bili bi ludi ili lud da ideš oslobađati tokio ili Vukovar .michaellcmacha wrote:aj što je taj psihopata bio sluđen, ali meni stvarno nije jasno što je sluđelo našeg prioritetliju... lik godinama serenda i ratovanju i kurcu palcu a sam je priznao da je izmakao bilo čemu u vezi rata na način da se u jeku zbivanja uhvatio drugih prioriteta... ajde kad čiča rezervista minobacačlija u mirkovcima koju rekne pa to je ok... jbg makar i čejen, ali čovjek je ratovao kako god jel. ali pičke tipa đango, pizdić, serbinjo kad se dotaknu teme a sekunde nisu odratovali... :)))kaja wrote:Po onome sto svi ( generali, školovani, ne gotovina) kažu Ratko iako je bio školovan bio je glup i nesposoban.
ove ustaše ne volem ali za vas prekodrince su gospoda
u svakom pogledu
Miran rogonjo,čardak efendija wrote:Ti si glupa prekodrinska pičketina i to dokazanadzango wrote:Reče pička pandurska koja je položila zakletvu JNA i prvom prilikom pobegla kako bi se ogrebala za čin i beneficije. Ja sam u rat mobilisan sa 18 godina i nisam u njega išao rado i sa ciljem da ga iskoristim za vlastite interese gazeći zakletvu koju sam položio. Vidi se da si u duši pandurčina i zato me ništa od svega toga ne čudi.michaellcmacha wrote:jedno je imati mišljenje o ratu a drugo iznositi stajališta koja baziraš na iskustvu kojeg nemaš... neki dan sam ispičko nekog balonju koji je tako počeo divljati uokolo kako treba ići u vukovar i osvećivati se za zločine nad našim ljudima... jer je izašla na vidjelo spika o onoj četnikuši što je ubijala naše dečke po dvorištima kad su ulazili u vukovar,a sad kuja živi i radi u vukovaru i doslovno podjebava naše stradalnike.... kužiš na šta mislim ti nenastupaš s pozicije iskustvenog uvezi rata nego s pozicije dileme i promišljanja što bi i kako kad bi i da si kojim slučajem bila..... sad kad sam pročitao njegovu izjavu o drugim prioritetima tek sad se potvrdilo da je lik totalni sroljo i pičkica koja je sve ove godine tarlahala o nečemu o čemu nema doslovno blage veze... odnosno ima koliko i ti koja si bila u saloonu... ;)... u stvari ti čak imaš i više jer imaš ok rezon za razliku od njega...kaja wrote:Pa da su ih mobilizirali vjerojatno bi . A ako bas nisu bili bi ludi ili lud da ideš oslobađati tokio ili Vukovar .michaellcmacha wrote:
aj što je taj psihopata bio sluđen, ali meni stvarno nije jasno što je sluđelo našeg prioritetliju... lik godinama serenda i ratovanju i kurcu palcu a sam je priznao da je izmakao bilo čemu u vezi rata na način da se u jeku zbivanja uhvatio drugih prioriteta... ajde kad čiča rezervista minobacačlija u mirkovcima koju rekne pa to je ok... jbg makar i čejen, ali čovjek je ratovao kako god jel. ali pičke tipa đango, pizdić, serbinjo kad se dotaknu teme a sekunde nisu odratovali... :)))
u svakom pogledu
2014-04-19
jos ratujete
a kru vas jebo, pa ocel taj rat trajat koliko i onaj predhodni
T.- Posts : 17557
2014-04-14
mislis ono, nastavak i svodjenje racunaTotenkopf wrote:Pa to je isti...Leviathan2 wrote:jos ratujete
e sad ce opet neke nove generacije stasat pa ce i one svodit racune
kru te mazo, dokad
cjeli zivot sam slusao o epopejama nora
sad o epopejama dr a
strasno
2014-04-19
Pičketino vidim da si se razulario otako me nema, moraćeš opet na dresurudzango wrote:Miran rogonjo,čardak efendija wrote:Ti si glupa prekodrinska pičketina i to dokazanadzango wrote:Reče pička pandurska koja je položila zakletvu JNA i prvom prilikom pobegla kako bi se ogrebala za čin i beneficije. Ja sam u rat mobilisan sa 18 godina i nisam u njega išao rado i sa ciljem da ga iskoristim za vlastite interese gazeći zakletvu koju sam položio. Vidi se da si u duši pandurčina i zato me ništa od svega toga ne čudi.michaellcmacha wrote:jedno je imati mišljenje o ratu a drugo iznositi stajališta koja baziraš na iskustvu kojeg nemaš... neki dan sam ispičko nekog balonju koji je tako počeo divljati uokolo kako treba ići u vukovar i osvećivati se za zločine nad našim ljudima... jer je izašla na vidjelo spika o onoj četnikuši što je ubijala naše dečke po dvorištima kad su ulazili u vukovar,a sad kuja živi i radi u vukovaru i doslovno podjebava naše stradalnike.... kužiš na šta mislim ti nenastupaš s pozicije iskustvenog uvezi rata nego s pozicije dileme i promišljanja što bi i kako kad bi i da si kojim slučajem bila..... sad kad sam pročitao njegovu izjavu o drugim prioritetima tek sad se potvrdilo da je lik totalni sroljo i pičkica koja je sve ove godine tarlahala o nečemu o čemu nema doslovno blage veze... odnosno ima koliko i ti koja si bila u saloonu... ;)... u stvari ti čak imaš i više jer imaš ok rezon za razliku od njega...kaja wrote:
Pa da su ih mobilizirali vjerojatno bi . A ako bas nisu bili bi ludi ili lud da ideš oslobađati tokio ili Vukovar .
u svakom pogledu
đukelo prekodrinska
aport đukelo
k nozi i prestani da si ližeš čmar
Gledam sinoc SMRT JUGOSLAVIJE 2. epizodu i nekadasnjeg veleposlanika USA u SFRJ Warrena Zimmermana.Eroo wrote:Mi uopće ne navijamo, rađe smo efikasni.crvenkasti wrote:Zašto mi Hrvati u Siriji navijamo za Asada, a u Jugoslaviji smo navijali za Hrvate?
Kaze on - kad je poceo rat (odnosno kad je Hrvatska napadnuta ali on to dakako ne kaze), Hrvati su od nas trazili da im pomognemo da se naoruzaju. Ja sam rezolutno odbio i porucio u Washington da ni po koju cijenu ne naoruzavaju Hrvate i time im pomognu u tlacenju Srba.
Eto ti tvoja Amerika na kurac je nabijem.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A što se vas tiče, vas je Alijina SDA odvukla na stranputicu šovinizma i radikalizma i tu ste se nasukali i još ćete se nasukati i to žestoko.čardak efendija wrote:Ti si glupa prekodrinska pičketina i to dokazanadzango wrote:Reče pička pandurska koja je položila zakletvu JNA i prvom prilikom pobegla kako bi se ogrebala za čin i beneficije. Ja sam u rat mobilisan sa 18 godina i nisam u njega išao rado i sa ciljem da ga iskoristim za vlastite interese gazeći zakletvu koju sam položio. Vidi se da si u duši pandurčina i zato me ništa od svega toga ne čudi.michaellcmacha wrote:jedno je imati mišljenje o ratu a drugo iznositi stajališta koja baziraš na iskustvu kojeg nemaš... neki dan sam ispičko nekog balonju koji je tako počeo divljati uokolo kako treba ići u vukovar i osvećivati se za zločine nad našim ljudima... jer je izašla na vidjelo spika o onoj četnikuši što je ubijala naše dečke po dvorištima kad su ulazili u vukovar,a sad kuja živi i radi u vukovaru i doslovno podjebava naše stradalnike.... kužiš na šta mislim ti nenastupaš s pozicije iskustvenog uvezi rata nego s pozicije dileme i promišljanja što bi i kako kad bi i da si kojim slučajem bila..... sad kad sam pročitao njegovu izjavu o drugim prioritetima tek sad se potvrdilo da je lik totalni sroljo i pičkica koja je sve ove godine tarlahala o nečemu o čemu nema doslovno blage veze... odnosno ima koliko i ti koja si bila u saloonu... ;)... u stvari ti čak imaš i više jer imaš ok rezon za razliku od njega...kaja wrote:Pa da su ih mobilizirali vjerojatno bi . A ako bas nisu bili bi ludi ili lud da ideš oslobađati tokio ili Vukovar .michaellcmacha wrote:
aj što je taj psihopata bio sluđen, ali meni stvarno nije jasno što je sluđelo našeg prioritetliju... lik godinama serenda i ratovanju i kurcu palcu a sam je priznao da je izmakao bilo čemu u vezi rata na način da se u jeku zbivanja uhvatio drugih prioriteta... ajde kad čiča rezervista minobacačlija u mirkovcima koju rekne pa to je ok... jbg makar i čejen, ali čovjek je ratovao kako god jel. ali pičke tipa đango, pizdić, serbinjo kad se dotaknu teme a sekunde nisu odratovali... :)))
u svakom pogledu
Ali naravno vi ste previše indoktrinirani i zaglupljeni da bi uopće bili svjesni toga. Vi ste ovakvi kakvi sad jeste, Dodiku i njegovima dar s neba.
A i nama Hrvatima u našoj borbi za ravnopravnost u BiH.
A ako onaj maloumnik Bakir sa svojim SDA debilima stvarno krene u rat, to će vam biti definitivni kraj. Ne računajte na vječnu glupost Zagreba i raznih ustašoida poput Hasanbegovića i neoustaških luđaka koji ga podržavaju. Ne računajte ni na tobožnje ljevičare koji žive o deluzijama o obnovi nekakvog novoga bratstva i jedinstva u BiH.
BiH može MOŽDA opstati samo kroz uvažavanje interesa svih triju naroda, a za to ste se vi pokazali apsolutno nesposobni u svome šovinističkom i fašistoidnom odnosu prema druga dva naroda i neuvažavanju njihovih interesa, piosebno prema Hrvatima. Vi ste svoj status žrtve profućkali svojim imbecilnim ponašanjem i svojom debilnom fašističkom politikom.
Ne uzdajte se previše ni u međunarodne šupke predvoćene anglosaksonskim razbojnicima. I oni polako popuštaju pred zidom u koji su udarili radi svojih kretenskih iluzija.
Vi ako se ne dozovete razumu, BiH će nestati kao bilo kakav politički pojam. Do vas je.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
JASNA PORUKA SRBIJI Mladić je KRIV za Srebrenicu, nema kolektivne krivice
[size=11]Mihailo Jovićević | 25. 11. 2017 - 08:00h
[/size]
Doživotna robija dosuđena ratnom vođi bosanskih Srba potvrdila je po drugi put stav Tribunala: krivica je individualna, srpski narod nije odgovoran za zločine, a ni država Srbija nije bila deo udruženog zločinačkog poduhvata.
Praktično prva reakcija na presudu Mladiću bila je ona glavnog haškog tužioca Serža Bramerca, u kojoj se jasno kaže: srpski narod nije zločinački i ne sme nositi breme kolektivne krivice.
To je jasna poruka i celog Haškog tribuinala, smatra Milan Antonijević, direktor Jukoma.
- To, da se govori o pojedinačnoj odgovornosti, o krivici onih koji su vodili ratove i onih koji su ih podržavali - upravo to je u stvari suština svih aktivnosti tužilaštva. Mora se govoriti o ličnoj krivici, a ne krivici naroda: kolektivna krivica ne postoji niti je može biti - kaže Antonijević.
Osim toga, i država Srbija mogla bi konačno biti oslobođena "stigme" srebreničkog i ostalih zločina. Naime, konačna optužnica protiv Mladića iz 2011. godine smestila je generala VRS u takozvani udruženi zločinački poduhvat (UZP) zajedno sa nizom vojnih i političkih lidera Republike Srpske.
Na tom spisku je, međutim, bilo je i nekoliko srpskih zvaničnika - Slobodan Milošević, tadašnji predsednik SRJ, Željko Ražnatović Arkan, predvodnik paravnojnih snaga koje su ratovale u Hrvatskoj i BiH, Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, te Jovica Stanišić i Franko Simatović Frenki, čelnici Državne bezbednosti Srbije. Međutim, u obrazloženju presude - u kojoj se konstatuje da je Mladić bio deo UZP - imena srpskih "igrača" su nestala: general VRS delovao je u grupi isključivo sa političkim i vojnim liderima Republike Srpske, poput Radovana Karadžića, Biljane Plavšić, Momčila Krajišnika...
Time je, čini se, Srbija potpuno izuzeta od odgovornosti za genocid i ostale zločine protiv čovečnosti u BiH. Inače, isti "nestanak" desio se i u prošlogodišnjoj presudi Karadžiću.
To, naravno, ne znači da su pojedinci iz ove grupe apriori nevini: krivica svakog od njih (onih koji su među živima) tek treba da do kraja bude utvrđena. To, ipak, sa državom Srbijom - više nema veze.
nema veze što mi nismo krivi.
kako mogu da budu krivi oni koji nisu dozvolili da budu zrtve a la 41.
e sad, da su mirno stali u red da ih ustase i balije pobiju, bili bi nevini
zivela srbija, ziveo srpki narod, dole lazni haški antisrpski " sud "
[size=11]Mihailo Jovićević | 25. 11. 2017 - 08:00h
[/size]
Doživotna robija dosuđena ratnom vođi bosanskih Srba potvrdila je po drugi put stav Tribunala: krivica je individualna, srpski narod nije odgovoran za zločine, a ni država Srbija nije bila deo udruženog zločinačkog poduhvata.
Praktično prva reakcija na presudu Mladiću bila je ona glavnog haškog tužioca Serža Bramerca, u kojoj se jasno kaže: srpski narod nije zločinački i ne sme nositi breme kolektivne krivice.
To je jasna poruka i celog Haškog tribuinala, smatra Milan Antonijević, direktor Jukoma.
- To, da se govori o pojedinačnoj odgovornosti, o krivici onih koji su vodili ratove i onih koji su ih podržavali - upravo to je u stvari suština svih aktivnosti tužilaštva. Mora se govoriti o ličnoj krivici, a ne krivici naroda: kolektivna krivica ne postoji niti je može biti - kaže Antonijević.
Osim toga, i država Srbija mogla bi konačno biti oslobođena "stigme" srebreničkog i ostalih zločina. Naime, konačna optužnica protiv Mladića iz 2011. godine smestila je generala VRS u takozvani udruženi zločinački poduhvat (UZP) zajedno sa nizom vojnih i političkih lidera Republike Srpske.
Na tom spisku je, međutim, bilo je i nekoliko srpskih zvaničnika - Slobodan Milošević, tadašnji predsednik SRJ, Željko Ražnatović Arkan, predvodnik paravnojnih snaga koje su ratovale u Hrvatskoj i BiH, Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, te Jovica Stanišić i Franko Simatović Frenki, čelnici Državne bezbednosti Srbije. Međutim, u obrazloženju presude - u kojoj se konstatuje da je Mladić bio deo UZP - imena srpskih "igrača" su nestala: general VRS delovao je u grupi isključivo sa političkim i vojnim liderima Republike Srpske, poput Radovana Karadžića, Biljane Plavšić, Momčila Krajišnika...
Time je, čini se, Srbija potpuno izuzeta od odgovornosti za genocid i ostale zločine protiv čovečnosti u BiH. Inače, isti "nestanak" desio se i u prošlogodišnjoj presudi Karadžiću.
To, naravno, ne znači da su pojedinci iz ove grupe apriori nevini: krivica svakog od njih (onih koji su među živima) tek treba da do kraja bude utvrđena. To, ipak, sa državom Srbijom - više nema veze.
nema veze što mi nismo krivi.
kako mogu da budu krivi oni koji nisu dozvolili da budu zrtve a la 41.
e sad, da su mirno stali u red da ih ustase i balije pobiju, bili bi nevini
zivela srbija, ziveo srpki narod, dole lazni haški antisrpski " sud "
Guest- Guest
Hag je uzeo nekog sibicara za svedoka, cime pokazuje svoju ozbiljnost, realne cinjenice se o Srebrenici i dalje ne znaju.
Nema kolektivne krivice, osudili ih na 12 vekova, Hrvate na 200 godina za zlocine nad Muslimanima, Musli nista, Srbi se izgleda sami ubili.
Srbi pobedili Nemce iz Nirnberga.
Posteniji bio i Kadijin Sud.
Realno, Zapad je zavrsio svoju pricu, imali su tri decenije da pokažu sta znaju i umeju, realno jedno duplo golo.
Dovodis njihove firme da im placas 10.000€ po radnom mestu, da bi ti placali 300€.
Bivša Juga, tu bar ne treba ni trositi reci, budala je onaj sto je imao posla sa njima.
Nema kolektivne krivice, osudili ih na 12 vekova, Hrvate na 200 godina za zlocine nad Muslimanima, Musli nista, Srbi se izgleda sami ubili.
Srbi pobedili Nemce iz Nirnberga.
Posteniji bio i Kadijin Sud.
Realno, Zapad je zavrsio svoju pricu, imali su tri decenije da pokažu sta znaju i umeju, realno jedno duplo golo.
Dovodis njihove firme da im placas 10.000€ po radnom mestu, da bi ti placali 300€.
Bivša Juga, tu bar ne treba ni trositi reci, budala je onaj sto je imao posla sa njima.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 22 of 24 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24
Similar topics
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Page 22 of 24