Haški paradoks – Ratko Mladić
Page 21 of 24
Page 21 of 24 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
Re: Haški paradoks – Ratko Mladić
Jok...uglavnom svapsko-engleskaRoy_Bean wrote:Stanojko wrote:Jugoslaviju su razbucali zapadni satanisti. Rvati, muslimani i siptari su bili izvodjaci radova i topovsko meso. Sloba i baba Jula su bili korisni idioti... Toliko.
jeste bre...belosvetska masonsko-vatikanska urota...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Zašto mi Hrvati u Siriji navijamo za Asada, a u Jugoslaviji smo navijali za Hrvate?
crvenkasti-
2014-04-17
Stanojko wrote:Jok...uglavnom svapsko-engleskaRoy_Bean wrote:Stanojko wrote:Jugoslaviju su razbucali zapadni satanisti. Rvati, muslimani i siptari su bili izvodjaci radova i topovsko meso. Sloba i baba Jula su bili korisni idioti... Toliko.
jeste bre...belosvetska masonsko-vatikanska urota...
kako sad kad ste devedesetih pričali o masonima i vatikanu?
onda znaj ovodzango wrote:prckov wrote:jok ja sam ga poveodzango wrote:Srbi i nisu poveli rat. I tu je priča i počela.prckov wrote:srbi nisu trebali povest rat I tu je sva prica zavrsenacrvenkasti wrote:
Trajalo je to puno duže od 4 godine. Još od 1945. godine Hrvati su morali šutjeti i sramiti se.
U stvari, ne. Još prije.
To traje od 1918. kad su nas prvi put pobijedili.
(a jadni muslimani još i duže, od kad su protjerali nesretne Turke)
Ali osvetili smo im se za sva vremena. Sad nek oni šute!
cak bi bolje prosli da ga nisu poceli u odnosu na ono sto su ratom ostvarili
dakle totalni promasaj
Ne bih znao.
usrali ste sve sto se usrat moglo
ali ako tebi pase da predstavljas srbe kao nevinascad I zrtve, nemam ja nista protiv
2014-04-19
Mi uopće ne navijamo, rađe smo efikasni.crvenkasti wrote:Zašto mi Hrvati u Siriji navijamo za Asada, a u Jugoslaviji smo navijali za Hrvate?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
prckov wrote:onda znaj ovodzango wrote:prckov wrote:jok ja sam ga poveodzango wrote:Srbi i nisu poveli rat. I tu je priča i počela.prckov wrote:
srbi nisu trebali povest rat I tu je sva prica zavrsena
cak bi bolje prosli da ga nisu poceli u odnosu na ono sto su ratom ostvarili
dakle totalni promasaj
Ne bih znao.
usrali ste sve sto se usrat moglo
ali ako tebi pase da predstavljas srbe kao nevinascad I zrtve, nemam ja nista protiv
Nije sve. Eno RS.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
crvenkasti wrote:Zašto mi Hrvati u Siriji navijamo za Asada, a u Jugoslaviji smo navijali za Hrvate?
Ono prvi put ste se zajebali. Čovek se uči na greškama.
2014-04-19
nema druge nego da se opet izvinemo sto ste nas napali
da se nismo branili sad ne bi bili krivi I gotovo
ma dobro, uvjek bi bili nesto krivi, al ne mozda ovoliko koliko sad
2014-04-19
prckov wrote:nema druge nego da se opet izvinemo sto ste nas napali
Mi smo napali Jugoslaviju malo, a oni su Hrvatsku jako, kukavički i divljački, sa topovima i tenkovima.
crvenkasti-
2014-04-17
prckov wrote:nema druge nego da se opet izvinemo sto ste nas napali
Do sledeći put. Verovatno ćemo opet mi vas da napadnemo, kao i uvek. Vi se stalno nešto branite.
2014-04-19
i verovatno ćete opet da popušite... vi kad god nekog napadnete izgubite "deo" "teritorije" tako da bi najbolje bilo da se pobijete međusobno pa ako i gubite da ostane ipak među vama... :))dzango wrote:prckov wrote:nema druge nego da se opet izvinemo sto ste nas napali
Do sledeći put. Verovatno ćemo opet mi vas da napadnemo, kao i uvek. Vi se stalno nešto branite.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
dzango wrote:prckov wrote:nema druge nego da se opet izvinemo sto ste nas napali
Pa ne zovemo se bezveze Hrvatski branitelji...
crvenkasti-
2014-04-17
vi se zovete čejeni... ne stvaraj pomutnju....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:vi se zovete čejeni... ne stvaraj pomutnju....
Nemoj se uzbuđivati, znaš da imaš slabo srce i mozak.
crvenkasti-
2014-04-17
danas odradio trening u Ferencu.... petarda graba, klena i cera srušena, popiljenja i dovežena.... do večera budu i pocijepana i posložena u gajbe na paletama... ukratko budi bez brige još jednom bi te bez problema počerao preko Une a moguće i u Unu s obziroma da se nisi spametio od onda... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:vi se zovete čejeni... ne stvaraj pomutnju....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:i verovatno ćete opet da popušite... vi kad god nekog napadnete izgubite "deo" "teritorije" tako da bi najbolje bilo da se pobijete međusobno pa ako i gubite da ostane ipak među vama... :))dzango wrote:prckov wrote:nema druge nego da se opet izvinemo sto ste nas napali
Mi uvek propadnemo a u sledećem ratu opet smo mi jači i napadamo a vi opet na tuđem lancu i branite se.
crvenkasti wrote:dzango wrote:prckov wrote:nema druge nego da se opet izvinemo sto ste nas napali
Možete da licencirate patent. Siguran način za bolju i bezbrižnu budućnost bez mnogo rada i zalaganja.
2014-04-19
jebiga kad nama nikad ne daju da vas steramo u ćošu... npr onomad da su nas pustili spizdili bi vam i poravnali sa zemljom sve do zapadnog dijela beograda i naterali vas na crnu planinu da tamo organizirate planinska prela... ok vjerojatno bi imali možda u toj operaciji šrtava koliko u cijelom ratu do tada ali bi vas satrali da se nikad više ne oporavite ali jebiga budite sretni i zahvalite se bilu drkadžiji za vijeke vijekova... da ste imalo pri svijesti i normalni u svakom gradu bi mu spomenik izgradili...dzango wrote:michaellcmacha wrote:i verovatno ćete opet da popušite... vi kad god nekog napadnete izgubite "deo" "teritorije" tako da bi najbolje bilo da se pobijete međusobno pa ako i gubite da ostane ipak među vama... :))dzango wrote:prckov wrote:nema druge nego da se opet izvinemo sto ste nas napali
Mi uvek propadnemo a u sledećem ratu opet smo mi jači i napadamo a vi opet na tuđem lancu i branite se.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:danas odradio trening u Ferencu.... petarda graba, klena i cera srušena, popiljenja i dovežena.... do večera budu i pocijepana i posložena u gajbe na paletama... ukratko budi bez brige još jednom bi te bez problema počerao preko Une a moguće i u Unu s obziroma da se nisi spametio od onda... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:vi se zovete čejeni... ne stvaraj pomutnju....
Dobro, ali poslije kad umreš, nemoj se meni žaliti.
crvenkasti-
2014-04-17
pa stalno se nešto radi, kako rekoh 236-ica husqvarna (za orezivanje) i 064 štilovka (za rušenje) i udri, do podne riješena petarda.... dva branitelja jedan od 70 i drugi sa propuhom u pumpi...dzango wrote:crvenkasti wrote:dzango wrote:prckov wrote:nema druge nego da se opet izvinemo sto ste nas napali
Možete da licencirate patent. Siguran način za bolju i bezbrižnu budućnost bez mnogo rada i zalaganja.
2015-08-08
znaš kako vele u življenju smo svi podjednaki, tek u umiranju se vidi razlika....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:danas odradio trening u Ferencu.... petarda graba, klena i cera srušena, popiljenja i dovežena.... do večera budu i pocijepana i posložena u gajbe na paletama... ukratko budi bez brige još jednom bi te bez problema počerao preko Une a moguće i u Unu s obziroma da se nisi spametio od onda... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:vi se zovete čejeni... ne stvaraj pomutnju....
Dobro, ali poslije kad umreš, nemoj se meni žaliti.
2015-08-08
Page 21 of 24 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
Similar topics
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Page 21 of 24