Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
Page 16 of 20
Page 16 of 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Re: Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
mativka wrote:*
prilično točno
pa ni to rocket science
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Prilično točno, osim zadnje stavke. (nezgodno mi s moba križati, inače bih s zadovoljstvom to učinila) :)aben wrote:mativka wrote:Koji je ono tvoj rezultat?aben wrote:jer poklapanje ne moro biti stopostotnomativka wrote:Zbog čega si smatrao da se pojedine stavke trebaju križati?:)aben wrote:
pojedina osobnost nije nagrada ili kazna
Ako možeš napisati i stavke, molila bih:)
- Very Argumentative –
- Insensitive –
- Intolerant –
- Can Find It Difficult to Focus –
- Dislike Practical Matters
Guest- Guest
tako je,mativka wrote:Prilično točno, osim zadnje stavke. (nezgodno mi s moba križati, inače bih s zadovoljstvom to učinila) :)aben wrote:mativka wrote:Koji je ono tvoj rezultat?aben wrote:jer poklapanje ne moro biti stopostotnomativka wrote:
Zbog čega si smatrao da se pojedine stavke trebaju križati?:)
- Very Argumentative –
- Insensitive –
- Intolerant –
i jo bi to prekriži, ali ipak ne potpuno, pa sun ostavi.
vako glosi taj de,
- Dislike Practical Matters – ENTPs are interested in what could be – malleable concepts like ideas and plans that can be adapted and debated. When it comes to hard details and day-to-day execution where creative flair isn’t just unnecessary but actually counter-productive, ENTP personalities lose interest, often with the consequence of their plans never seeing the light of day.
i sa ako se misli na utvrde oko kuće, tu nisu u pravu,
a ako se misli na recimo, širenje slobode i politički aktivizam- thanks, but no thanks.
2014-04-16
Ima li itko rezultat poput mog?mamin sin wrote:kic wrote:
nema logike
ti si INTJ, kao i shake-speare?
Guest- Guest
pa ok ako nije, simplifikatoru.. u koji bi tip onda mene svrstao?aben wrote:pa ni to rocket science
neva- Posts : 4367
2014-04-12
nedosljedni, s losim zivcima :-DNeve wrote:neodlučni.. malo bira fight, malo flightkic wrote:što ako se netko opetovano briše s foruma, i onda ga prijavljuje radi brisanja, pa se ponovno registrira i piše..
ja mislim da je to neka flegma 100%
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
A ne znam,aben wrote:tako je,mativka wrote:Prilično točno, osim zadnje stavke. (nezgodno mi s moba križati, inače bih s zadovoljstvom to učinila) :)aben wrote:mativka wrote:Koji je ono tvoj rezultat?aben wrote:
jer poklapanje ne moro biti stopostotno
- Very Argumentative –
- Insensitive –
- Intolerant –
vako glosi taj de,
- Dislike Practical Matters – ENTPs are interested in what could be – malleable concepts like ideas and plans that can be adapted and debated. When it comes to hard details and day-to-day execution where creative flair isn’t just unnecessary but actually counter-productive, ENTP personalities lose interest, often with the consequence of their plans never seeing the light of day.
a ako se misli na recimo, širenje slobode i politički aktivizam- thanks, but no thanks.
Umjesto vila, zamišljam te s bičem :D
Guest- Guest
Upravo suprotno :)maggie13 wrote:nedosljedni, s losim zivcima :-DNeve wrote:neodlučni.. malo bira fight, malo flightkic wrote:što ako se netko opetovano briše s foruma, i onda ga prijavljuje radi brisanja, pa se ponovno registrira i piše..
Dosljedni svojoj osobnosti:)
To se zove strast, poput Talijana. Razbiju cijeli set čaša, pa kada im nedostaju, nadopune novim :)
Guest- Guest
ali jo te ne poznivun,Neve wrote:pa ok ako nije, simplifikatoru.. u koji bi tip onda mene svrstao?aben wrote:pa ni to rocket science
ali, provoj rišiti test, pa pitoj marcela i slične,
moreš in i lagati ako oćeš,
paš viti.
2014-04-16
podvojenoj, da :-Pmativka wrote:Upravo suprotno :)maggie13 wrote:nedosljedni, s losim zivcima :-DNeve wrote:neodlučni.. malo bira fight, malo flightkic wrote:što ako se netko opetovano briše s foruma, i onda ga prijavljuje radi brisanja, pa se ponovno registrira i piše..
To se zove strast, poput Talijana. Razbiju cijeli set čaša, pa kada im nedostaju, nadopune novim :)
2014-04-12
aben wrote:tako je,mativka wrote:Prilično točno, osim zadnje stavke. (nezgodno mi s moba križati, inače bih s zadovoljstvom to učinila) :)aben wrote:mativka wrote:Koji je ono tvoj rezultat?aben wrote:
jer poklapanje ne moro biti stopostotno
- Very Argumentative –
- Insensitive –
- Intolerant –
vako glosi taj de,
argumentativan si oko poreza i države, oko drugih stvari nisi, nisi ni netolerantan
misliš da te definira samo svađalački stav oko poreza i države, dok drugi stavovi koje imaš i oko kojih se ne prepireš te ne određuju, iako se baš i ne baviš intelektualno ničime drugime osim porezima
fokusiranje na manualni rad oko kuće te određuje, to je dio tvog karaktera, da nisi takav ne bi te stvari radio
to što voliš pričati o nepravdi koju radi država ne znači da imaš karakter tipičan za "Diskutanta" ENTP
svi na forumu vole diskutirati, a da karakterno nisu Milo Yiannopoulos
Guest- Guest
Pa ne postoji bezveze horoskopski znak Blizanaca :Dmaggie13 wrote:podvojenoj, da :-Pmativka wrote:Upravo suprotno :)maggie13 wrote:nedosljedni, s losim zivcima :-DNeve wrote:neodlučni.. malo bira fight, malo flightkic wrote:što ako se netko opetovano briše s foruma, i onda ga prijavljuje radi brisanja, pa se ponovno registrira i piše..
Guest- Guest
:-Dmativka wrote:Pa ne postoji bezveze horoskopski znak Blizanaca :Dmaggie13 wrote:podvojenoj, da :-Pmativka wrote:Upravo suprotno :)maggie13 wrote:nedosljedni, s losim zivcima :-DNeve wrote:
neodlučni.. malo bira fight, malo flight
2014-04-12
*NF*Neve wrote:u koji bi tip onda mene svrstao?
intuitivnost i osjećajnost, ekstrovertiranost...
možda ovo
https://www.16personalities.com/hr/enfj-osobnost
Guest- Guest
dva puta sam ispunjavala taj test
jednom sam bila ENTP, drugi put ENTJ, vjerojatno je nešto između
ali F nije bio naglašen ni u jednom slučaju
jednom sam bila ENTP, drugi put ENTJ, vjerojatno je nešto između
neva- Posts : 4367
2014-04-12
hehehehe, vecina deda, vecinamamin sin wrote:Neve wrote:teško se može u virtualnoj komunikaciji otkriti tko je kakav tip u stvarnosti jer se većinom pokazuje ona slika koju netko želi prezentirati o sebi
osim toga, ljudi čak ni u RL nisu skloni baš svakome pokazati samog sebe, sa svim svojim vrlinama i manama.. a naročito s manama :D
google i facebook se ne bi složili, na internetu su ljudi iskreniji nego u "stvarnosti"
njihova korporativna djelatnost se svodi na profiliranje korisnika, znaju više o tebi, kakva si, nego ti sama ili tvoji bližnji
ima onih koji bas ne lijezu na internet iskrenost :D
Neve wrote:
ENTP
onda ste ti i maggie iste, i njoj je ENTP
takva je i Miley Cirus isto
a aben je poput Milo Yiannopoulos-a, ili poput Jokera iz stripova i filmova
https://www.reddit.com/r/entp/comments/4t318e/milo_yiannopoulos_admits_hes_an_entp/
Milo Yiannopoulos : "I'm a different person every 6 or 7 months"
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:jbte koju ova jezicinu ima
to ti je maggie i Neve
samo neće pokazati na forumu, tu glume nešto drugo
Guest- Guest
a ovo je aben, svako pola godine drugi image, jer mu se ne sviđa biti definiran
Guest- Guest
Page 16 of 20 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
» Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
» Uđe li Hrvatska u eurozonu, Putin će dobiti svoje najveće oružje u EU
» Veliko istraživanje : Hrvatska je rekorder po manjku radne snage
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
» Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
» Uđe li Hrvatska u eurozonu, Putin će dobiti svoje najveće oružje u EU
» Veliko istraživanje : Hrvatska je rekorder po manjku radne snage
Page 16 of 20