Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
Page 19 of 20
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
Istinaprckov wrote:pa vidis da sam I ja otkako sam se razveo poso filozofiratmaggie13 wrote:a,loša?prckov wrote:dobra zena znaci MUSKARCU sretan zivotmaggie13 wrote:kako se uzmeprckov wrote:
pa nije, onda bi pisalo good husband
dakle muskarcu
pa nije ovo savjetovanje..to ćemo otvorit novi topic
Di nam je frakcija?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
pa obicno se tema rjesi u 2 stranice :Dcassanowa wrote:Pa vjerojatno zanima onoga što je otvorio temu i možda još par njih što su na prvoj stranici davali suvisle komentare...Leviathan2 wrote:koga zanima porez i otimacina,cassanowa wrote:Forum?kic wrote:
što ako se netko opetovano briše s foruma, i onda ga prijavljuje radi brisanja, pa se ponovno registrira i piše..
ja mislim da je to neka flegma 100%
Ovo nema veze s klasičnim forumom...Evo ja u zadnjih desetak stranica nisam ništa pročitao o porezima u Hrvatskoj...a nu naslova
Ovo je više kao neko familijarno okupljanje u kojem se novi članovi ne mogu uklopit ni da hoće... Zato se ne čudite što novih gotovo ni nema...
eventualno coeka moze zanimat koji savjet o izbjegavanju istijeh
a u biti ovo i jest onak slicno porodicnom okupljanju, tu si u pravu, ebes klasika forum
meni je jedan od najljepsih komplimenata na forumu kad je provo znao reci marcu trupino
a jebote
al niko se u biti ne ljuti
Ok, razumijem da ovdje većina želi familijarni forum... ali onda se pozdravite s novim članovima...nerazumljivi ste im, jer ste predugo izolirani...
I lijepo je to što se nitko na nikoga ne ljuti...
a megi je kriva sa testom osobnosti il deda,
jebga
uvjek zachataju temu a mi prihvatimo, kao tesko nam
a novi clanovi, ko im kriv kad su neprilagodljivi i ne znaju da je ovde bolje od fejsa
a jebo ljutnju, stvara bore i probleme sa zhuci :D
ovo je jedino mjesto gdje se ustase partizani i cetnici druze bez pozivanja na klanje
ja sam ovaj zadnji
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
nisam ja..stigmatiziraš me..Leviathan2 wrote:pa obicno se tema rjesi u 2 stranice :Dcassanowa wrote:Pa vjerojatno zanima onoga što je otvorio temu i možda još par njih što su na prvoj stranici davali suvisle komentare...Leviathan2 wrote:koga zanima porez i otimacina,cassanowa wrote:Forum?kic wrote:
što ako se netko opetovano briše s foruma, i onda ga prijavljuje radi brisanja, pa se ponovno registrira i piše..
ja mislim da je to neka flegma 100%
Ovo nema veze s klasičnim forumom...Evo ja u zadnjih desetak stranica nisam ništa pročitao o porezima u Hrvatskoj...a nu naslova
Ovo je više kao neko familijarno okupljanje u kojem se novi članovi ne mogu uklopit ni da hoće... Zato se ne čudite što novih gotovo ni nema...
a u biti ovo i jest onak slicno porodicnom okupljanju, tu si u pravu, ebes klasika forum
meni je jedan od najljepsih komplimenata na forumu kad je provo znao reci marcu trupino
a jebote
Ok, razumijem da ovdje većina želi familijarni forum... ali onda se pozdravite s novim članovima...nerazumljivi ste im, jer ste predugo izolirani...
jebga
a novi clanovi, ko im kriv kad su neprilagodljivi i ne znaju da je ovde bolje od fejsa
ovo je jedino mjesto gdje se ustase partizani i cetnici druze bez pozivanja na klanje
2014-04-12
ma dobro, nisi ti na ovoj temi, a i da jesi nema veze, ti znas da to mozes bez da se naljuti ikomaggie13 wrote:nisam ja..stigmatiziraš me..Leviathan2 wrote:
neznam nema je, pa valjda ti znasmaggie13 wrote:Istinaprckov wrote:pa vidis da sam I ja otkako sam se razveo poso filozofiratmaggie13 wrote:a,loša?prckov wrote:dobra zena znaci MUSKARCU sretan zivotmaggie13 wrote:
kako se uzme
dakle muskarcu
Di nam je frakcija?
čak sam rijetko u zadnje vrijeme.živim na starim lovorikamaLeviathan2 wrote:ma dobro, nisi ti na ovoj temi, a i da jesi nema veze, ti znas da to mozes bez da se naljuti ikomaggie13 wrote:nisam ja..stigmatiziraš me..Leviathan2 wrote:
ma 'ko će se na mene ljutit i inače
2014-04-12
žena nestalaprckov wrote:neznam nema je, pa valjda ti znasmaggie13 wrote:Istinaprckov wrote:pa vidis da sam I ja otkako sam se razveo poso filozofiratmaggie13 wrote:a,loša?prckov wrote:
dobra zena znaci MUSKARCU sretan zivot
dakle muskarcu
Di nam je frakcija?
2014-04-12
nemere nestatmaggie13 wrote:žena nestalaprckov wrote:neznam nema je, pa valjda ti znasmaggie13 wrote:Istinaprckov wrote:pa vidis da sam I ja otkako sam se razveo poso filozofiratmaggie13 wrote:
a,loša?
Di nam je frakcija?
da nije presla u sibenik
2014-04-19
ne znam, iskreno..ni traga, ni glasa joj...prckov wrote:nemere nestatmaggie13 wrote:žena nestalaprckov wrote:neznam nema je, pa valjda ti znasmaggie13 wrote:Istinaprckov wrote:
pa vidis da sam I ja otkako sam se razveo poso filozofirat
Di nam je frakcija?
da nije presla u sibenik
2014-04-12
valjda je dobromaggie13 wrote:ne znam, iskreno..ni traga, ni glasa joj...prckov wrote:nemere nestatmaggie13 wrote:žena nestalaprckov wrote:neznam nema je, pa valjda ti znasmaggie13 wrote:
Istina
Di nam je frakcija?
da nije presla u sibenik
ona je jako fina zena
2014-04-19
vjerujem da je...vjerojatno ima previše obaveza.prckov wrote:valjda je dobromaggie13 wrote:ne znam, iskreno..ni traga, ni glasa joj...prckov wrote:nemere nestatmaggie13 wrote:žena nestalaprckov wrote:
neznam nema je, pa valjda ti znas
da nije presla u sibenik
ona je jako fina zena
Super je frakcija..pozitivna i dobra osoba.
2014-04-12
Aj dobro... Da ne ispadne da sam ja neki tip koji traži dlaku u jajetu, častim vas s jednim testom... (Ja nisam ništa odgovorio jer me rezultat ne zanima, a vi kako hoćete...)maggie13 wrote:nisam ja..stigmatiziraš me..Leviathan2 wrote:pa obicno se tema rjesi u 2 stranice :Dcassanowa wrote:Pa vjerojatno zanima onoga što je otvorio temu i možda još par njih što su na prvoj stranici davali suvisle komentare...Leviathan2 wrote:koga zanima porez i otimacina,cassanowa wrote:
Forum?
a jebote
jebga
http://hr.n1info.com/a260684/Lifestyle/Lifestyle/ANKETA-/Ova-zagonetka-otkriva-jeste-li-potencijalni-psihopat-imate-pravo-samo-na-jedan-odgovor.html
Guest- Guest
Odgovor je NE, naravno
2014-04-12
humor joj je extramaggie13 wrote:vjerujem da je...vjerojatno ima previše obaveza.prckov wrote:valjda je dobromaggie13 wrote:ne znam, iskreno..ni traga, ni glasa joj...prckov wrote:nemere nestatmaggie13 wrote:
žena nestala
da nije presla u sibenik
ona je jako fina zena
znao sam se dobro ismijat, pamticu je po tome
2014-04-19
aww vidim, ako se stvarnost razlikuje od tvoje slike o njoj, to gore po stvarnostmamin sin wrote:kad pročitam ovo, odmah mi na pamet padne aben i meggie, i nevjesta..
neva- Posts : 4367
2014-04-12
da, nadasve...britka uma, visprena i svoja..prckov wrote:humor joj je extramaggie13 wrote:vjerujem da je...vjerojatno ima previše obaveza.prckov wrote:valjda je dobromaggie13 wrote:ne znam, iskreno..ni traga, ni glasa joj...prckov wrote:
nemere nestat
da nije presla u sibenik
ona je jako fina zena
2014-04-12
evo ja jopet radio test, ovaj put nisam ofrlje odgovarao nego sam se trudio bit iskren,
mada jos uvijek mislim da je test sirov i krut
https://www.idrlabs.com/test.php
mada jos uvijek mislim da je test sirov i krut
https://www.idrlabs.com/test.php
da je nisu svedani odvelimaggie13 wrote:da, nadasve...britka uma, visprena i svoja..prckov wrote:humor joj je extramaggie13 wrote:vjerujem da je...vjerojatno ima previše obaveza.prckov wrote:valjda je dobromaggie13 wrote:
ne znam, iskreno..ni traga, ni glasa joj...
ona je jako fina zena
2014-04-19
Skip to main content
Personality Type Test
"I have examined your position and determined your utterances to be mere brain-farts."
"People of accomplishment rarely sit back and let things happen to them. They go out in the world and happen to things."
On the fence between ENTP and INTP? Try this test:
ENTP or INTP?
- Tests
- Types
- Articles
- News
- Members
- Search
Personality Type Test
Your personality type is:
ENTP
Inventive, clever, and enthusiastic, you are always on the lookout for new possibilities and problems to stimulate and challenge your inner world of ideas. You are curious in regard to everything that is new and you seldom feel at ease with the status quo. You have a great need for intellectual novelty, and from time to time you may even challenge people or organizations just to squeeze some new idea out of them. You tend to have a love of discussions and verbal sparring, and in a discussion you may follow an argument to its most extreme conclusion. In such cases you may even be suspected of being provocative for the sake of it. When a truly new idea manages to take hold of your imagination, you are quick to see how that idea could be turned into a project in the real world. You have a great enthusiasm for such projects. The problem is that you have such a vivid imagination that you may sometimes start more projects than it is humanly possible to finish.ENTP
Socrates
Philosopher"I have examined your position and determined your utterances to be mere brain-farts."
ENTP
Leonardo da Vinci
Inventor and painter"People of accomplishment rarely sit back and let things happen to them. They go out in the world and happen to things."
More Famous ENTPs
On the fence between ENTP and INTP? Try this test:
ENTP or INTP?
Individual Differences Research Labs 2009 - 2017
Graphics, logos, scripts, texts, designs, edits, and service names are the trademarks and copyright of IDR Labs Ltd. MBTI is the trademark of MBTI Trust, Inc. The Personality Type Test is the property of IDR Labs Ltd. Pictures and artworks are property of their authors.- Contact IDR Labs
- Terms of Service
- Follow us on Facebook
2014-04-12
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
» Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
» Uđe li Hrvatska u eurozonu, Putin će dobiti svoje najveće oružje u EU
» Veliko istraživanje : Hrvatska je rekorder po manjku radne snage
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
» Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
» Uđe li Hrvatska u eurozonu, Putin će dobiti svoje najveće oružje u EU
» Veliko istraživanje : Hrvatska je rekorder po manjku radne snage
Page 19 of 20