Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
http://www.index.hr/black/clanak/istrazivanje-pokazalo-hercegovci-su-najvisi-muskarci-na-svijetu/963461.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
ero u ekstazi sora na paralizi..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
l1b, ovo je kod dalmacija slično... ja sam patuljak u široj obitelji, a imam 181...
Otrov se drži u malim bočicama.
Trinity-
2014-04-17
Grasgruber tvrdi da veliku ulogu ima religijska zabrana konzumiranja svinjetine
ahahahhahahahahaaaaaaaa...
ahahahhahahahahaaaaaaaa...
vili40-
2015-08-02
jel to vrijedi i za muškarce?Triny wrote:Otrov se drži u malim bočicama.
Guest- Guest
pa koliko ima najviši od vas?mutava baštarda wrote:l1b, ovo je kod dalmacija slično... ja sam patuljak u široj obitelji, a imam 181...
Guest- Guest
190-200...Noor wrote:pa koliko ima najviši od vas?mutava baštarda wrote:l1b, ovo je kod dalmacija slično... ja sam patuljak u široj obitelji, a imam 181...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
uh, bome ima ihmutava baštarda wrote:190-200...Noor wrote:pa koliko ima najviši od vas?mutava baštarda wrote:l1b, ovo je kod dalmacija slično... ja sam patuljak u široj obitelji, a imam 181...
Guest- Guest
najgore im je kad idu kupovati cipele :)Noor wrote:uh, bome ima ihmutava baštarda wrote:190-200...Noor wrote:pa koliko ima najviši od vas?mutava baštarda wrote:l1b, ovo je kod dalmacija slično... ja sam patuljak u široj obitelji, a imam 181...
2015-09-14
A kol'ke su vam žene?
Trinity-
2014-04-17
ima ih... kad su žene u pitanju tu ima više analiza, a opći zaključak da su dalmatinke rasne...Triny wrote:A kol'ke su vam žene?
2015-09-14
pa vjerujem da se za muške još i nađe, ili ne?mutava baštarda wrote:najgore im je kad idu kupovati cipele :)Noor wrote:uh, bome ima ihmutava baštarda wrote:190-200...Noor wrote:pa koliko ima najviši od vas?mutava baštarda wrote:l1b, ovo je kod dalmacija slično... ja sam patuljak u široj obitelji, a imam 181...
Guest- Guest
nađe se, ali izbor je mnogo manji. nije isto imati 45 ili 48...Noor wrote:pa vjerujem da se za muške još i nađe, ili ne?mutava baštarda wrote:najgore im je kad idu kupovati cipele :)Noor wrote:uh, bome ima ihmutava baštarda wrote:190-200...Noor wrote:
pa koliko ima najviši od vas?
2015-09-14
a često se desi da se najčešće traženi broj brzo rasproda i onda opet nema :Pmutava baštarda wrote:nađe se, ali izbor je mnogo manji. nije isto imati 45 ili 48...Noor wrote:pa vjerujem da se za muške još i nađe, ili ne?mutava baštarda wrote:najgore im je kad idu kupovati cipele :)Noor wrote:uh, bome ima ihmutava baštarda wrote:
190-200...
ja imam 37...pa kad tražim i nema, najviše volim kad mi kaže..imam 39, hoćete probati?
Guest- Guest
Žene su obično male i ko patke. Gegaju.mutava baštarda wrote:ima ih... kad su žene u pitanju tu ima više analiza, a opći zaključak da su dalmatinke rasne...Triny wrote:A kol'ke su vam žene?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nije baš...moja je dalmošica i visoka kao i ja te nosimo isti broj :)
Za Božić sam nam kupio mizuno patike u namjeri da i ona počne s trčanjem ali kakao nije ja sam svije istrošio, uzet ću njene a njoj kupiti sandale za ljeto :D
Za Božić sam nam kupio mizuno patike u namjeri da i ona počne s trčanjem ali kakao nije ja sam svije istrošio, uzet ću njene a njoj kupiti sandale za ljeto :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Nije baš...moja je dalmošica i visoka kao i ja te nosimo isti broj :)
koji?
Guest- Guest
Noor wrote:epikur37 wrote:Nije baš...moja je dalmošica i visoka kao i ja te nosimo isti broj :)
koji?
42 :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ko da nisi izbosneepikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:Nije baš...moja je dalmošica i visoka kao i ja te nosimo isti broj :)
koji?
42 :)
2014-04-16
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Istraživanje pokazalo da je Švedska daleko od kolektivnog imuniteta
» Istraživanje pokazalo: Kancelaru Olafu Scholzu i njegovoj vladi pada popularnost
» Ženeva uvodi najviši minimalac na svijetu - 25 dolara po satu
» Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
» Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
» Istraživanje pokazalo: Kancelaru Olafu Scholzu i njegovoj vladi pada popularnost
» Ženeva uvodi najviši minimalac na svijetu - 25 dolara po satu
» Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
» Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
Page 1 of 3