Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
Page 12 of 20
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Istraživanje. Hrvatska ima najveće poreze na svijetu
pa imo dobre i loše filozofije, ko i dobre i loše znanostimamin sin wrote:ja mrzim filozofiju :no:
imam glavobolje od toga
aben- Posts : 35493
2014-04-16
aben wrote:
jedun pu mi je jedun horskopdžija učini detaljne mape, meni i ženi.
dok sun čito, govori sun kako mi dobro pogođo, a unda sun vidi da čitun ženinu mapu
vidiš koliko utječe na tebe, čim se oženiš postaneš druga osoba
Guest- Guest
neznam, po meni vjeorjatno ima nešto u horoskopima. doslovno, ja sam tipična djevica, baš ono tipična. jedino , sam "neuredan", međutim ovo lito sam par mjeseci živio sam u svom stanu, iako sam neuredan doma , ali kada sam bio sam u stanu, dolosvno kada bi mi bilo dosadno - čistio sam stan, wc, suđe, itd.. tu sam sebe iznenadio kako sam volio biti uredan.. dok sam sam :D
opet sa jedne strane , volim se klošarski obuć(neki bi rekli neuredno) - zanimljivo i najdraži rođak mi je djevica i on se klošarski voli obuć, pa nas rodbina trača.. a sa druge strane, neću se posexati ako nisam otuširan uru vremena prije.. i isto očekujem od partnerice..
sve ostalo 1000% djevica.. jedino što još volim spavati, to je navodno karakteristika lava, spavanje, ja djevica i volim spavati
opet sa jedne strane , volim se klošarski obuć(neki bi rekli neuredno) - zanimljivo i najdraži rođak mi je djevica i on se klošarski voli obuć, pa nas rodbina trača.. a sa druge strane, neću se posexati ako nisam otuširan uru vremena prije.. i isto očekujem od partnerice..
sve ostalo 1000% djevica.. jedino što još volim spavati, to je navodno karakteristika lava, spavanje, ja djevica i volim spavati
Guest- Guest
kako to mislišmamin sin wrote:aben wrote:
jedun pu mi je jedun horskopdžija učini detaljne mape, meni i ženi.
dok sun čito, govori sun kako mi dobro pogođo, a unda sun vidi da čitun ženinu mapu
vidiš koliko utječe na tebe, čim se oženiš postaneš druga osoba
2014-04-16
ali svi ljudi su ili uredni ili neuredni. čitoj tuji horoskop, vjerojatno bi našo na sebi neku tipičnu karakteristiku za ot znakPinochet wrote:neznam, po meni vjeorjatno ima nešto u horoskopima. doslovno, ja sam tipična djevica, baš ono tipična. jedino , sam "neuredan", međutim ovo lito sam par mjeseci živio sam u svom stanu, iako sam neuredan doma , ali kada sam bio sam u stanu, dolosvno kada bi mi bilo dosadno - čistio sam stan, wc, suđe, itd.. tu sam sebe iznenadio kako sam volio biti uredan.. dok sam sam :D
2014-04-16
aben wrote:ali svi ljudi su ili uredni ili neuredni. čitoj tuji horoskop, vjerojatno bi našo na sebi neku tipičnu karakteristiku za ot znakPinochet wrote:neznam, po meni vjeorjatno ima nešto u horoskopima. doslovno, ja sam tipična djevica, baš ono tipična. jedino , sam "neuredan", međutim ovo lito sam par mjeseci živio sam u svom stanu, iako sam neuredan doma , ali kada sam bio sam u stanu, dolosvno kada bi mi bilo dosadno - čistio sam stan, wc, suđe, itd.. tu sam sebe iznenadio kako sam volio biti uredan.. dok sam sam :D
pa nebih.. čitam druge horoskope i ne nalazim. jedino od drugih bi našao to da volim dosta spavati :D da cijenim san iznad svega. mislim da je to crta od Lava
Guest- Guest
vjerojatno su horoskopi pizdarije, nema nikakve znanosti iza njih, ali su zanimljivi :D
Guest- Guest
a, neman pojma,
ovi iz 16 personalitioja su uzeli ljude i ispitivali ih pizdarije i sastavili 16 kategorija na temelju tih odgovora,
a horoskopdžije gledaju u nebo..
ovi iz 16 personalitioja su uzeli ljude i ispitivali ih pizdarije i sastavili 16 kategorija na temelju tih odgovora,
a horoskopdžije gledaju u nebo..
2014-04-16
i ovo što deda je uzeo je horoskop. nešto ti pogode, nešto faliju, za svaku crtu ti se može nešto iskopati. odoh pogledat koji dokumentarac o svemiru, i leć...
najbolji kanal ;)
https://www.youtube.com/channel/UCZFipeZtQM5CKUjx6grh54g
najbolji kanal ;)
Guest- Guest
aben wrote:
inače, dok sun još imo prijatelje
onda nisi ekstrovertiran
ipak imate ti i megi nešto zajedničko, krivo ste riješili test
Guest- Guest
Pinochet wrote:vjerojatno su horoskopi pizdarije, nema nikakve znanosti iza njih, ali su zanimljivi :D
prije par tisuća gdodina inteligentniji su pokušavali skužiti kako predvidjeti godišnja doba, kad će proljeće pa da znaju kad sijat žito da bute što uspješniji urod, predviđali su budućnost vremena, pomrčine koje su isto periodične, ponavljaju se itd.
horoskop -> horus + skop -> gledanje vremena
onda su ti to uzeli filozofi, pa kako ne kuže matematiku su počeli laprdati o sudbini... ostalo je povijest
mislim da i dan danas ovi za izradu horoskopa koriste Ptolomejeve karte, sva nebeska tijela im se kreću po kružnicama...
Guest- Guest
kakove veze imaju prijatelji ekstrovertiranošću?mamin sin wrote:aben wrote:
onda nisi ekstrovertiran
ipak imate ti i megi nešto zajedničko, krivo ste riješili test :D:
ajde moj momak
2014-04-16
ni to horoskop, nego samo kategorije.Pinochet wrote:i ovo što deda je uzeo je horoskop. nešto ti pogode, nešto faliju, za svaku crtu ti se može nešto iskopati. odoh pogledat koji dokumentarac o svemiru, i leć...
najbolji kanal ;)
ako uzmeš dvi kategorije, recimo, visoki i niski ljudi, daš ljudima da riješu test - koliko ste visoki- moreš početi predvidjati neke osobine. ako van je ispalo od 70-170cn vi lako vežete špigete i ne boli vas škina. kad češete masline, ni van problijem kupiti ih s tloha.
ako ste dobili rješenje 170cm i više, vi morete dovatiti čašu s gornje police, hodate odveženih špigetov, boli vas škina i ka berete masline ste na skalami.
i to je to
2014-04-16
U biti ima samo oni koji ih rade neznaju to znanstveno objasnitiPinochet wrote:vjerojatno su horoskopi pizdarije, nema nikakve znanosti iza njih, ali su zanimljivi :D
. Ja sam prije nekih dvanajst godina napravio isti tj jedna ženska iz Beograda je htjela sama da mi to napravi pošto joj je moj slučaj bio zanimljiv
Dobro ga radi, detaljno
Horoskop se razvijao tisučlječima i oni su skužili da položaji zvijezda imaju veze sa nekim karakteristikama ljudi
Svemirom lete fotoni i u trenutku rođenja djete skida ovojnicu koja štit njegov mozak od toga
Upravo prvi susret s fotonima je pečat koji mozak trajno dobije
RayMabus- Posts : 184304
2014-04-11
Ima znanost samo ovdje je to došlo preko promatranja dakle djete i sva djeca rođena u veljači imaju neke osobine izraženije za njih od djeca rođene u rujnuPinochet wrote:vjerojatno su horoskopi pizdarije, nema nikakve znanosti iza njih, ali su zanimljivi :D
To ti je zbog tih fotona tj položaj zvijezda naspram Zemlji
2014-04-11
Vrlo malo ljudi na ovoj planeti će ti objasnit znanstvenu podlogu horoskopa, neznaju je ni oni što je rade, oni rade po šablonu tj knjigama nastalim stotinama i tisućama godina prije na metodi proučavanja razlika
Evo ja sam ti objasnio znanstveno
Djete, ovojnica, rođenje, fofoni prvi susret s mozgom djeteta, pečat
Evo ja sam ti objasnio znanstveno
Djete, ovojnica, rođenje, fofoni prvi susret s mozgom djeteta, pečat
2014-04-11
Elektronski otisak
Ovojnica štiti djetetov um od svemirskih zračenja
Prvi kontakt koji se dešava pri rođenju formira pečat
Ovojnica štiti djetetov um od svemirskih zračenja
Prvi kontakt koji se dešava pri rođenju formira pečat
2014-04-11
aben wrote:kakove veze imaju prijatelji ekstrovertiranošću?mamin sin wrote:aben wrote:
onda nisi ekstrovertiran
ipak imate ti i megi nešto zajedničko, krivo ste riješili test
ajde moj momak
našao bi nove, ti i maggie ste nešto muljali na testu
ne djeluješ ni kao "Prospecting" osobnost, nego kao "Judging"
da si ENTP ne bi se smatrao libertarijancem, jer se ne bi htio definirati, ograničiti na samo jednu usku skupinu
imaš izražen osjećaj pravde, morala, etike...
buniš se protiv poreza zato što je to nepravda i fašizam, a ne zato što porezi nemaju logičkog smisla
visok ti je neuroticizam... https://en.wikipedia.org/wiki/Neuroticism
ja nikad ne bi za tebe i meggie rekao da ste ENTP
no ok, možda griješim
Guest- Guest
Inaće ja nevirujem u ove horoskope koji počmu s sutra će biti ovako ili počmu predviđati osobi budućnost
To je šarlatanstvo
Pravi horoskop je jedino natalini i samo ti može reći tvoje karakteristike i to će biti baš tako
To je šarlatanstvo
Pravi horoskop je jedino natalini i samo ti može reći tvoje karakteristike i to će biti baš tako
2014-04-11
Za natalini horoskop treba ti
Godina rođenja, datum i sat te mjesto
Godina rođenja, datum i sat te mjesto
2014-04-11
Horoskop je inače grana psihologije samo ne na ovoj planeti
Ja uvijek tražim natalini horoskop pacijenta
Na drugim planetama u drugim inkarnacijama
To mi je podloga za rad
Ja uvijek tražim natalini horoskop pacijenta
Na drugim planetama u drugim inkarnacijama
To mi je podloga za rad
2014-04-11
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Similar topics
» Istraživanje Oxforda: Hrvatska ima najstrože restrikcije protiv koronavirusa na svijetu...
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
» Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
» Uđe li Hrvatska u eurozonu, Putin će dobiti svoje najveće oružje u EU
» Veliko istraživanje : Hrvatska je rekorder po manjku radne snage
» Istraživanje pokazalo:Hercegovci su najviši muškarci na svijetu
» Skandinavsko istraživanje - iPhone jedan od najgorih mobitela na svijetu
» Uđe li Hrvatska u eurozonu, Putin će dobiti svoje najveće oružje u EU
» Veliko istraživanje : Hrvatska je rekorder po manjku radne snage
Page 12 of 20