Zbor Crvene armije oduševio puni Lisinski
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zbor Crvene armije oduševio puni Lisinski
Po tom kriteriju,unda da.Noor wrote:sve ispod 25 za muško je preranojastreb wrote:Pa i ne.Noor wrote:onda si fest rano postao tatajastreb wrote:Kak misliš tak mlad? Mnogi me na ovom forumu uvrštavaju u starce,a mene nije kačilo ni služenje u JNA.Eva_ wrote:Pa kaj si ti tak mlad?
Mislim da smo ja i ti tu negdje po letima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
unda sam te dobro ošacala :)jastreb wrote:Po tom kriteriju,unda da.Noor wrote:sve ispod 25 za muško je preranojastreb wrote:Pa i ne.Noor wrote:onda si fest rano postao tatajastreb wrote:
Kak misliš tak mlad? Mnogi me na ovom forumu uvrštavaju u starce,a mene nije kačilo ni služenje u JNA.
Mislim da smo ja i ti tu negdje po letima.
mlad tata, mlad deda
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
jastrebe, ajmo jednu ličku
Ajmo.Noor wrote:jastrebe, ajmo jednu ličku
Mojoj maloj upa' trun
Kune Liku i Kordun
Ujela je neka buba
stomak joj do zubaaaa
2014-04-22
u nedjelju sam bila u Zalužnici kraj Otočca, tebe sam se sjetilajastreb wrote:Ajmo.Noor wrote:jastrebe, ajmo jednu ličku
Mojoj maloj upa' trun
Kune Liku i Kordun
Ujela je neka buba
stomak joj do zubaaaa
2017-10-06
Ovoga ljeta sam radio tamo blizu. 2 km.Noor wrote:u nedjelju sam bila u Zalužnici kraj Otočca, tebe sam se sjetilajastreb wrote:Ajmo.Noor wrote:jastrebe, ajmo jednu ličku
Mojoj maloj upa' trun
Kune Liku i Kordun
Ujela je neka buba
stomak joj do zubaaaa
2014-04-22
priroda je tako surova, a opet prekrasna. ljudi u dvorištu doslovno imaju živu stijenu koja izlazi iz tla...jastreb wrote:Ovoga ljeta sam radio tamo blizu. 2 km.Noor wrote:u nedjelju sam bila u Zalužnici kraj Otočca, tebe sam se sjetilajastreb wrote:Ajmo.Noor wrote:jastrebe, ajmo jednu ličku
Mojoj maloj upa' trun
Kune Liku i Kordun
Ujela je neka buba
stomak joj do zubaaaa
2017-10-06
Evo neki film na MG - Peto pogubljenje -
Jednu od glavnih uloga glumi Fedor Emilijanenko
Jednu od glavnih uloga glumi Fedor Emilijanenko
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Eva_ wrote:Zbor Crvene armije u ponedjeljak je u Lisinskom izvedbama potvrdio vrsnost i na kraju prvog, od dvije prodirane koncerta podigao na noge punu Koncertnog dvorana Lisinski.
U dvosatnom programu 120 članova Ansambla Aleksandrov predstavljena je po bogatim opusu, a izvedeni su najveći hitovi, pjesme duhovnog karaktera, ali i narodne izvedbe uz plesnu koreografiju, himne, operne arije i popularnu glazbu.
http://hr.n1info.com/a260634/Showbiz/Showbiz-vesti/FOTO/VIDEO-Zbor-Crvene-armije-i-Zagreb-vole-se-javno-pogledajte-izvedbu-Po-sumama-i-gorama. hTML
Izuzetno
Nekako ODMAH vidim Kolindinu facu DOK joj govori Putin:
Izmedju ostaloga........coli.......moj će vojni orketar gostovati u Zagrebu.....
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Koji tvoj?Yehudi wrote:Eva_ wrote:Zbor Crvene armije u ponedjeljak je u Lisinskom izvedbama potvrdio vrsnost i na kraju prvog, od dvije prodirane koncerta podigao na noge punu Koncertnog dvorana Lisinski.
U dvosatnom programu 120 članova Ansambla Aleksandrov predstavljena je po bogatim opusu, a izvedeni su najveći hitovi, pjesme duhovnog karaktera, ali i narodne izvedbe uz plesnu koreografiju, himne, operne arije i popularnu glazbu.
http://hr.n1info.com/a260634/Showbiz/Showbiz-vesti/FOTO/VIDEO-Zbor-Crvene-armije-i-Zagreb-vole-se-javno-pogledajte-izvedbu-Po-sumama-i-gorama. hTML
Izuzetno
Nekako ODMAH vidim Kolindinu facu DOK joj govori Putin:
Izmedju ostaloga........coli.......moj će vojni orketar gostovati u Zagrebu.....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Yehudi wrote:Citira sam Putina
Vučina...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pa gostovanje orkestra se mjesecima prije dogovara..koji je bila kod putina..a vi niste toliki putino i rusoljupci..koji samo sto mu ne jedu sa supkaYehudi wrote:Citira sam Putina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Dosta vise fasistickog crnila
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Živi zid napunio Lisinski, počeo kongres stranke
» Lisinski ipak neće trpjeti Alića i "Za dom spremni"
» Folklorna skupina vs. crkveni zbor
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića