Zbor Crvene armije oduševio puni Lisinski
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zbor Crvene armije oduševio puni Lisinski
Pravi sljednici Crvene Armije,a vidim slijede i njenu tradiciju, velikih gubitaka i brze popune ljudstvaEva_ wrote:Jesu, 64 člana 25.12.2016, ali ansambl broji 150 članova i imali su audicije u siječnju kada su vrlo brzo popunili redove.jastreb wrote:Zar nisu lani umjetnici iz orkestra Crvene armije poginuli u avionskoj nesreći?Eva_ wrote:Nitko od forumaša ni bil na koncertu
Čak ni Ero!
Guest- Guest
svi se vi hvalite, čim je prilika..pogle veberaKserks_ wrote:Za jastreba..."usta moja hvalite me":)Noor wrote:ja ju poznam, pazi se mužajastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
Mislim da mu je sinoć prisiloNoor wrote:svi se vi hvalite, čim je prilika..pogle veberaKserks_ wrote:Za jastreba..."usta moja hvalite me":)Noor wrote:ja ju poznam, pazi se mužajastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
Guest- Guest
Ima Aleksandrov pjesmu za Vebera.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
baš me zanima šta će...jel bmw il daciuKserks_ wrote:Mislim da mu je sinoć prisiloNoor wrote:svi se vi hvalite, čim je prilika..pogle veberaKserks_ wrote:Za jastreba..."usta moja hvalite me":)Noor wrote:ja ju poznam, pazi se mužajastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Reci prvo slovo imena?Noor wrote:možda su dvije u pitanju...jastreb wrote:Mislim da nije udata.Noor wrote:ja ju poznam, pazi se mužajastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
ova koju ja znam je crnka, poluduge kose, avion od žene
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vjastreb wrote:Reci prvo slovo imena?Noor wrote:možda su dvije u pitanju...jastreb wrote:Mislim da nije udata.Noor wrote:ja ju poznam, pazi se mužajastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
reci sad ti?
2017-10-06
Eva_ wrote:
jebeš to ... do kurca.
ovo mene zanima.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Nije!Noor wrote:Vjastreb wrote:Reci prvo slovo imena?Noor wrote:možda su dvije u pitanju...jastreb wrote:Mislim da nije udata.Noor wrote:
ja ju poznam, pazi se muža
reci sad ti?
2014-04-22
možda ti se nije točno predstavila?!jastreb wrote:Nije!Noor wrote:Vjastreb wrote:Reci prvo slovo imena?Noor wrote:možda su dvije u pitanju...jastreb wrote:
Mislim da nije udata.
reci sad ti?
2017-10-06
Sam Jastrebe, ak ne konvertiraš, ne nadaj se preveć.
2017-03-21
Je. Našao sam je i na fejsu.Noor wrote:možda ti se nije točno predstavila?!jastreb wrote:Nije!Noor wrote:Vjastreb wrote:Reci prvo slovo imena?Noor wrote:
možda su dvije u pitanju...
reci sad ti?
2014-04-22
Ova je istog svjetonazora ko i ja. Komunizam nas je spojio. Imala je neke knjige komunističke i odmah smo se prepoznali. Ko pederi.Eva_ wrote:Sam Jastrebe, ak ne konvertiraš, ne nadaj se preveć.
2014-04-22
Nema veze, moš ti bit Židov ateist, i sama sama, ali zna se red i reda mora biti.jastreb wrote:Ova je istog svjetonazora ko i ja. Komunizam nas je spojio. Imala je neke knjige komunističke i odmah smo se prepoznali. Ko pederi.Eva_ wrote:Sam Jastrebe, ak ne konvertiraš, ne nadaj se preveć.
2017-03-21
Btw., ni li ona ipak premlada za tebe?
2017-03-21
Ne baš. Možda 7-8,uvrh glave 10 godina.Eva_ wrote:Btw., ni li ona ipak premlada za tebe?
2014-04-22
ova moja ima sestru, njoj je ime na slovo B.jastreb wrote:Je. Našao sam je i na fejsu.Noor wrote:možda ti se nije točno predstavila?!jastreb wrote:Nije!Noor wrote:Vjastreb wrote:
Reci prvo slovo imena?
reci sad ti?
2017-10-06
Kserks_ wrote:Pravi sljednici Crvene Armije,a vidim slijede i njenu tradiciju, velikih gubitaka i brze popune ljudstvaEva_ wrote:Jesu, 64 člana 25.12.2016, ali ansambl broji 150 članova i imali su audicije u siječnju kada su vrlo brzo popunili redove.jastreb wrote:Zar nisu lani umjetnici iz orkestra Crvene armije poginuli u avionskoj nesreći?Eva_ wrote:Nitko od forumaša ni bil na koncertu
Čak ni Ero!
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Živi zid napunio Lisinski, počeo kongres stranke
» Lisinski ipak neće trpjeti Alića i "Za dom spremni"
» Folklorna skupina vs. crkveni zbor
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» Bosna puni tridesetu
» Lisinski ipak neće trpjeti Alića i "Za dom spremni"
» Folklorna skupina vs. crkveni zbor