Zbor Crvene armije oduševio puni Lisinski
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Zbor Crvene armije oduševio puni Lisinski
Zbor Crvene armije u ponedjeljak je u Lisinskom svojim izvedbama potvrdio vrsnost i na kraju prvog, od dva rasprodana koncerta podigao na noge punu Koncertnu dvoranu Lisinski.
U dvosatnom programu 120 članova Ansambla Aleksandrov predstavilo se presjekom bogatog opusa te su izvedeni najveći hitovi, pjesme duhovnog karaktera, ali i narodne izvedbe uz plesnu koreografiju, himne, operne arije i popularnu glazbu.
http://hr.n1info.com/a260634/Showbiz/Showbiz-vesti/FOTO/VIDEO-Zbor-Crvene-armije-i-Zagreb-vole-se-javno-pogledajte-izvedbu-Po-sumama-i-gorama.html
U dvosatnom programu 120 članova Ansambla Aleksandrov predstavilo se presjekom bogatog opusa te su izvedeni najveći hitovi, pjesme duhovnog karaktera, ali i narodne izvedbe uz plesnu koreografiju, himne, operne arije i popularnu glazbu.
http://hr.n1info.com/a260634/Showbiz/Showbiz-vesti/FOTO/VIDEO-Zbor-Crvene-armije-i-Zagreb-vole-se-javno-pogledajte-izvedbu-Po-sumama-i-gorama.html
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Zbor Crvene armije oduševio puni Lisinski
Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
Efrajćanka :D
Ken, kenjastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
2017-03-21
???Eva_ wrote:Ken, kenjastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
2014-04-22
Ken = da, Lo= nejastreb wrote:???Eva_ wrote:Ken, kenjastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
2017-03-21
Hvala. Znaš ju?Eva_ wrote:Ken = da, Lo= nejastreb wrote:???Eva_ wrote:Ken, kenjastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
2014-04-22
I fotka s koncerta moje mame, ja sažaljenje nje bila tam.
2017-03-21
Uvinek smo naginjali rusima i istoku.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jos malo istocnije...epikur37 wrote:Uvinek smo naginjali rusima i istoku.
Avarima:)Stanojko wrote:Jos malo istocnije...epikur37 wrote:Uvinek smo naginjali rusima i istoku.
2017-03-21
Nitko od forumaša ni bil na koncertu
Čak ni Ero!
Čak ni Ero!
2017-03-21
Zar nisu lani umjetnici iz orkestra Crvene armije poginuli u avionskoj nesreći?Eva_ wrote:Nitko od forumaša ni bil na koncertu
Čak ni Ero!
2014-04-22
ja ju poznam, pazi se mužajastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Mislim da nije udata.Noor wrote:ja ju poznam, pazi se mužajastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
2014-04-22
Jesu, 64 člana 25.12.2016, ali ansambl broji 150 članova i imali su audicije u siječnju kada su vrlo brzo popunili redove. Prvi koncert su imali u veljači u Moskvi s novim sastavom. Odlični su, od baleta do solista.jastreb wrote:Zar nisu lani umjetnici iz orkestra Crvene armije poginuli u avionskoj nesreći?Eva_ wrote:Nitko od forumaša ni bil na koncertu
Čak ni Ero!
2017-03-21
možda su dvije u pitanju...jastreb wrote:Mislim da nije udata.Noor wrote:ja ju poznam, pazi se mužajastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
ova koju ja znam je crnka, poluduge kose, avion od žene
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Za jastreba..."usta moja hvalite me":)Noor wrote:ja ju poznam, pazi se mužajastreb wrote:Ej,Eva...Tebe baš trebam. Neku večer sam se proveo sa jednom Zagrepčankom,prezimena Schweiger,pa me zasnima je l to Jevrejka?
Guest- Guest
Pravi sljednici Crvene Armije,a vidim slijede i njenu tradiciju, velikih gubitaka i brze popune ljudstvaEva_ wrote:Jesu, 64 člana 25.12.2016, ali ansambl broji 150 članova i imali su audicije u siječnju kada su vrlo brzo popunili redove.jastreb wrote:Zar nisu lani umjetnici iz orkestra Crvene armije poginuli u avionskoj nesreći?Eva_ wrote:Nitko od forumaša ni bil na koncertu
Čak ni Ero!
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Živi zid napunio Lisinski, počeo kongres stranke
» Lisinski ipak neće trpjeti Alića i "Za dom spremni"
» Folklorna skupina vs. crkveni zbor
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića
» Bosna puni tridesetu
» Lisinski ipak neće trpjeti Alića i "Za dom spremni"
» Folklorna skupina vs. crkveni zbor
» Zbor internet novinara HND-a pozdravlja odluku ministra Hasanbegovića