Fizički jači muškarci su za kapitalizam, slabići za socijalizam
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Fizički jači muškarci su za kapitalizam, slabići za socijalizam
Kako kod Levija u potpisu piše ;)prckov wrote:evo jos jedne sto nema pojmamativka wrote:Ostaje im busanje o prsa :Dkaja wrote::)
Nije nitko bio. Sve ljevičari..
sta ima kod tebe bona, vedri li se
Bolan, nek je u tebe vedro, lako za me ;)
Guest- Guest
onaj koji ne priznaje pravo drugima da odlucuju o sebi I produktima svog radaaben wrote:a ča bi ti reko da je minimum za biti ljevičar?prckov wrote:pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara.kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:po cemu je hitler desnicarkaja wrote:Istraživanje je bez veze, kapitalizam vs socijalizam.
Opcenito mislim da su desničari malog pimpeka, ili su pederi ( kao onaj Austrijanac kome su smjestili automobilsku nesreću) ili su ružni kao hitler . Sve te frustracije moraju kompenzirati nekom silom, moći , nasiljem.
Doduše i komunisti su bili nasilni pa mi se sad to ne uklapa, vjerojatno gabori među njima..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja sam slabaški, muti mi se pred otjima. Ima koja dobra ženska duša da mi pomogne?
2014-12-30
ajd, bar si veselamativka wrote:Kako kod Levija u potpisu piše ;)prckov wrote:evo jos jedne sto nema pojmamativka wrote:Ostaje im busanje o prsa :Dkaja wrote::)
I to je nesto
2014-04-19
Ne nešto, već sve :)prckov wrote:ajd, bar si veselamativka wrote:Kako kod Levija u potpisu piše ;)prckov wrote:evo jos jedne sto nema pojmamativka wrote:Ostaje im busanje o prsa :Dkaja wrote::)
I to je nesto
Guest- Guest
ali nitijedun desničar to također ne priznaje ljudima,prckov wrote:onaj koji ne priznaje pravo drugima da odlucuju o sebi I produktima svog radaaben wrote:a ča bi ti reko da je minimum za biti ljevičar?prckov wrote:pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara.kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:
po cemu je hitler desnicar
ali ti moreš zamisliti nekog desničara kako mu u kvartu pederi otvaraju butigu s dildoima za pedere?
2014-04-16
S nečim ili nekim, mora širiti biznis :Daben wrote:ali nitijedun desničar to također ne priznaje ljudima,prckov wrote:onaj koji ne priznaje pravo drugima da odlucuju o sebi I produktima svog radaaben wrote:a ča bi ti reko da je minimum za biti ljevičar?prckov wrote:pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara.kaja wrote:
pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.
ali ti moreš zamisliti nekog desničara kako mu u kvartu pederi otvaraju butigu s dildoima za pedere?
Guest- Guest
Ja? Never...prckov wrote:pa valjda tikaja wrote:A tko je bio desničar, nitko?prckov wrote:pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara. Hico je Ideje o eugenici npr preuzeo of americkih ljevicara. Pa I eutanazija je ljevicarska ideja a konzervativci (citaj desnicari) se bune. Hitler je citav zivot bio ljevicar, I prije nego je doso na vlast. Teritorijalno sirenje takode nije ekskluzivitet desnice. Cinjenica je da su svi osnivaci fasizma bili ljevicari, ne samo hitler. Musolini je zadrti ljevicar bio, cak mu je I otac pa mu je ime dao po nekom juznoamerickom revolucionaru. Svrsavali na marxa obojica. Fasizam I lenjinov boljsevizam su zastranila djeca jedne iste majke, ocu rec oca Marksa.kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:
po cemu je hitler desnicar
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ki?mativka wrote:S nečim ili nekim, mora širiti biznis :Daben wrote:ali nitijedun desničar to također ne priznaje ljudima,prckov wrote:onaj koji ne priznaje pravo drugima da odlucuju o sebi I produktima svog radaaben wrote:a ča bi ti reko da je minimum za biti ljevičar?prckov wrote:
pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara.
2014-04-16
dobromativka wrote:Ne nešto, već sve :)prckov wrote:ajd, bar si veselamativka wrote:Kako kod Levija u potpisu piše ;)prckov wrote:evo jos jedne sto nema pojmamativka wrote:
Ostaje im busanje o prsa :D
I to je nesto
jab to ostavio tebi da se ti sama sa time slozis
ja glasam - suzdrzan
2014-04-19
Pa desničari :)aben wrote:ki?mativka wrote:S nečim ili nekim, mora širiti biznis :Daben wrote:ali nitijedun desničar to također ne priznaje ljudima,prckov wrote:onaj koji ne priznaje pravo drugima da odlucuju o sebi I produktima svog radaaben wrote:
a ča bi ti reko da je minimum za biti ljevičar?
Znaš ono, siva zona i to :)
Kamuflaže, kameleoni i tako :)
Guest- Guest
a sta da ti kazem kad glupa pitanja postavljaskaja wrote:Ja? Never...prckov wrote:pa valjda tikaja wrote:A tko je bio desničar, nitko?prckov wrote:pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara. Hico je Ideje o eugenici npr preuzeo of americkih ljevicara. Pa I eutanazija je ljevicarska ideja a konzervativci (citaj desnicari) se bune. Hitler je citav zivot bio ljevicar, I prije nego je doso na vlast. Teritorijalno sirenje takode nije ekskluzivitet desnice. Cinjenica je da su svi osnivaci fasizma bili ljevicari, ne samo hitler. Musolini je zadrti ljevicar bio, cak mu je I otac pa mu je ime dao po nekom juznoamerickom revolucionaru. Svrsavali na marxa obojica. Fasizam I lenjinov boljsevizam su zastranila djeca jedne iste majke, ocu rec oca Marksa.kaja wrote:
pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.
2014-04-19
ne moro.mativka wrote:Pa desničari :)aben wrote:ki?mativka wrote:S nečim ili nekim, mora širiti biznis :Daben wrote:ali nitijedun desničar to također ne priznaje ljudima,prckov wrote:
onaj koji ne priznaje pravo drugima da odlucuju o sebi I produktima svog rada
odnosno, ako širi, unda to čini suprotno svojih uvjerenja
2014-04-16
Pa nisu glupa :) nego vidim da nije nitko bio pa rekoh da pitam, mozda neko ipak je..prckov wrote:a sta da ti kazem kad glupa pitanja postavljaskaja wrote:Ja? Never...prckov wrote:pa valjda tikaja wrote:A tko je bio desničar, nitko?prckov wrote:
pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara. Hico je Ideje o eugenici npr preuzeo of americkih ljevicara. Pa I eutanazija je ljevicarska ideja a konzervativci (citaj desnicari) se bune. Hitler je citav zivot bio ljevicar, I prije nego je doso na vlast. Teritorijalno sirenje takode nije ekskluzivitet desnice. Cinjenica je da su svi osnivaci fasizma bili ljevicari, ne samo hitler. Musolini je zadrti ljevicar bio, cak mu je I otac pa mu je ime dao po nekom juznoamerickom revolucionaru. Svrsavali na marxa obojica. Fasizam I lenjinov boljsevizam su zastranila djeca jedne iste majke, ocu rec oca Marksa.
2015-08-15
Meni je tužno, ali razumijem ljude koji daleko žive izvan naše svakodnevnice i razmišljaju na način na koji razmišljaju....Štob se reklo: ne osjećaju...
Guest- Guest
Ko prcko? Ma ima on osjećaja, za soru uglavnom .mativka wrote:Meni je tužno, ali razumijem ljude koji daleko žive izvan naše svakodnevnice i razmišljaju na način na koji razmišljaju....Štob se reklo: ne osjećaju...
2015-08-15
Zar ti doista misliš iz dosadašnjeg iskustva da su im uvjerenja istovjetna onim izgovorenim?aben wrote:ne moro.mativka wrote:Pa desničari :)aben wrote:ki?mativka wrote:S nečim ili nekim, mora širiti biznis :Daben wrote:
ali nitijedun desničar to također ne priznaje ljudima,
odnosno, ako širi, unda to čini suprotno svojih uvjerenja
Guest- Guest
Njemu samo nedostaje naše Sunce :) Sjećanja na lijepo djetinjstvo :)kaja wrote:Ko prcko? Ma ima on osjećaja, za soru uglavnom .mativka wrote:Meni je tužno, ali razumijem ljude koji daleko žive izvan naše svakodnevnice i razmišljaju na način na koji razmišljaju....Štob se reklo: ne osjećaju...
Guest- Guest
reko sam tikaja wrote:Pa nisu glupa :) nego vidim da nije nitko bio pa rekoh da pitam, mozda neko ipak je..prckov wrote:a sta da ti kazem kad glupa pitanja postavljaskaja wrote:Ja? Never...prckov wrote:pa valjda tikaja wrote:
A tko je bio desničar, nitko?
ti
2014-04-19
zar ti nisi ono..bar veselamativka wrote:Meni je tužno, ali razumijem ljude koji daleko žive izvan naše svakodnevnice i razmišljaju na način na koji razmišljaju....Štob se reklo: ne osjećaju...
nemoj me jos I tu razocarat jebote
2014-04-19
kaja wrote:Ko prcko? Ma ima on osjećaja, za soru uglavnom .mativka wrote:Meni je tužno, ali razumijem ljude koji daleko žive izvan naše svakodnevnice i razmišljaju na način na koji razmišljaju....Štob se reklo: ne osjećaju...
Tko? Tetrjeb?
2014-12-30
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvatima ne vrijede ni kapitalizam ni socijalizam, ali vole zloporabe
» Kapitalizam vs Marksizam
» Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
» Pupovca fizicki strah od Milanovića?
» Feministkinje fizički napale Le Penn
» Kapitalizam vs Marksizam
» Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
» Pupovca fizicki strah od Milanovića?