Fizički jači muškarci su za kapitalizam, slabići za socijalizam
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Fizički jači muškarci su za kapitalizam, slabići za socijalizam
mativka wrote:Biti ću malo prosta :)orion wrote:Pinochet wrote:ljudi sa višim testosteronom, imaju više samopozdanja u sebe, smatraju da sami mogu više dohvatit, od žena do bogastva(iako to nemora biti slučaj, ali testosteron je ključan kao samopouzdanje itd), i žele više osobnih i ekonomskih sloboda, jači individualizam, i zbog toga glasuju za Republikance.
fizički slabiji ljudi, sa nižom razinom testosterona , smatraju da je najbolje ako "društvo" "pravedno raspodjeli" bogastvo, žene, sexualne partnere, zato glasuju lijevo - za demokrate
neš ti studije
to je garant Trumpova narudžba .... za pojačati i potvrditi da muškarci su pravi muškarci
Kada je vuk onako reagirao na mene, tj. da sam vidjela nešto...onaj moj upit jel socijalist il kapitalist se odnosio na određeni objekt :) Tj. misao o tome da su socijalisti predodređeni na predrasude :D
....kaj ja ima predrasude, ma nemam .......jasno mi da muškarci bez brkova, bez toljage i pratećih rekvizita, da su little boysi koji vire ispod nečije suknje, da nisu repulikanci i da to ni dobro :))))
orion- Posts : 2287
2017-06-06
A, što misliš, koji imaju više testosterona, kapitalisti ili socijalisti? ;)orion wrote:mativka wrote:Biti ću malo prosta :)orion wrote:Pinochet wrote:ljudi sa višim testosteronom, imaju više samopozdanja u sebe, smatraju da sami mogu više dohvatit, od žena do bogastva(iako to nemora biti slučaj, ali testosteron je ključan kao samopouzdanje itd), i žele više osobnih i ekonomskih sloboda, jači individualizam, i zbog toga glasuju za Republikance.
fizički slabiji ljudi, sa nižom razinom testosterona , smatraju da je najbolje ako "društvo" "pravedno raspodjeli" bogastvo, žene, sexualne partnere, zato glasuju lijevo - za demokrate
neš ti studije
to je garant Trumpova narudžba .... za pojačati i potvrditi da muškarci su pravi muškarci
Kada je vuk onako reagirao na mene, tj. da sam vidjela nešto...onaj moj upit jel socijalist il kapitalist se odnosio na određeni objekt :) Tj. misao o tome da su socijalisti predodređeni na predrasude :D
....kaj ja ima predrasude, ma nemam .......jasno mi da muškarci bez brkova, bez toljage i pratećih rekvizita, da su little boysi koji vire ispod nečije suknje, da nisu repulikanci i da to ni dobro :))))
Guest- Guest
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mativka wrote:A, što misliš, koji imaju više testosterona, kapitalisti ili socijalisti? ;)orion wrote:mativka wrote:Biti ću malo prosta :)orion wrote:Pinochet wrote:ljudi sa višim testosteronom, imaju više samopozdanja u sebe, smatraju da sami mogu više dohvatit, od žena do bogastva(iako to nemora biti slučaj, ali testosteron je ključan kao samopouzdanje itd), i žele više osobnih i ekonomskih sloboda, jači individualizam, i zbog toga glasuju za Republikance.
neš ti studije
a tko bi se uopće usudio sumnjati, dovoditi tako što u pitanje ... što više testosterona to više krumpira
šalim se zapravo na račun teme studije - bude mi je u tipu "besposlen pop i jariče krsti"
orion- Posts : 2287
2017-06-06
nebitno..zna se sto je curmama najbitnije...
Guest- Guest
Ni kita se ne diže bez testosterona haha
Guest- Guest
jes bogami..a bas se pitah neš.... ... nis svo pivo ide u djeljenje..
Guest- Guest
pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara. Hico je Ideje o eugenici npr preuzeo of americkih ljevicara. Pa I eutanazija je ljevicarska ideja a konzervativci (citaj desnicari) se bune. Hitler je citav zivot bio ljevicar, I prije nego je doso na vlast. Teritorijalno sirenje takode nije ekskluzivitet desnice. Cinjenica je da su svi osnivaci fasizma bili ljevicari, ne samo hitler. Musolini je zadrti ljevicar bio, cak mu je I otac pa mu je ime dao po nekom juznoamerickom revolucionaru. Svrsavali na marxa obojica. Fasizam I lenjinov boljsevizam su zastranila djeca jedne iste majke, ocu rec oca Marksa.kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:po cemu je hitler desnicarkaja wrote:Istraživanje je bez veze, kapitalizam vs socijalizam.
Opcenito mislim da su desničari malog pimpeka, ili su pederi ( kao onaj Austrijanac kome su smjestili automobilsku nesreću) ili su ružni kao hitler . Sve te frustracije moraju kompenzirati nekom silom, moći , nasiljem.
Doduše i komunisti su bili nasilni pa mi se sad to ne uklapa, vjerojatno gabori među njima..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A kako stoje žene u odnosu hormoni/društveno uređenje?
zene su vecinom socijalisti, radi biologijecatabbath wrote:A kako stoje žene u odnosu hormoni/društveno uređenje?
2014-04-19
Staljin je pravi rušili Nacionalsocijalist...nametnuo je ćirilicu svim narodima ex SSSR- a, pravoslavci su mogli funkcionirati samo u sklopu RPC, sve ostale kršćane i muslimane je zatirao...provodio je etnička čišćenja neruskiH naroda i provodio plansko naseljavanje Rusa kakvo bi posramili i Ruske careve..Rusija je za njega bila u najvećem teritorijalnom opsegu+ sateliti.prckov wrote:pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara. Hico je Ideje o eugenici npr preuzeo of americkih ljevicara. Pa I eutanazija je ljevicarska ideja a konzervativci (citaj desnicari) se bune. Hitler je citav zivot bio ljevicar, I prije nego je doso na vlast. Teritorijalno sirenje takode nije ekskluzivitet desnice. Cinjenica je da su svi osnivaci fasizma bili ljevicari, ne samo hitler. Musolini je zadrti ljevicar bio, cak mu je I otac pa mu je ime dao po nekom juznoamerickom revolucionaru. Svrsavali na marxa obojica. Fasizam I lenjinov boljsevizam su zastranila djeca jedne iste majke, ocu rec oca Marksa.kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:po cemu je hitler desnicarkaja wrote:Istraživanje je bez veze, kapitalizam vs socijalizam.
Opcenito mislim da su desničari malog pimpeka, ili su pederi ( kao onaj Austrijanac kome su smjestili automobilsku nesreću) ili su ružni kao hitler . Sve te frustracije moraju kompenzirati nekom silom, moći , nasiljem.
Doduše i komunisti su bili nasilni pa mi se sad to ne uklapa, vjerojatno gabori među njima..
Guest- Guest
prckov wrote:zene su vecinom socijalisti, radi biologijecatabbath wrote:A kako stoje žene u odnosu hormoni/društveno uređenje?
Istina, sponzoruše npr. vole djeliti resurse zajedno sa sponzorom :)
catabbath-
2015-08-22
A tko je bio desničar, nitko?prckov wrote:pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara. Hico je Ideje o eugenici npr preuzeo of americkih ljevicara. Pa I eutanazija je ljevicarska ideja a konzervativci (citaj desnicari) se bune. Hitler je citav zivot bio ljevicar, I prije nego je doso na vlast. Teritorijalno sirenje takode nije ekskluzivitet desnice. Cinjenica je da su svi osnivaci fasizma bili ljevicari, ne samo hitler. Musolini je zadrti ljevicar bio, cak mu je I otac pa mu je ime dao po nekom juznoamerickom revolucionaru. Svrsavali na marxa obojica. Fasizam I lenjinov boljsevizam su zastranila djeca jedne iste majke, ocu rec oca Marksa.kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:po cemu je hitler desnicarkaja wrote:Istraživanje je bez veze, kapitalizam vs socijalizam.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:A tko je bio desničar, nitko?prckov wrote:pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara. Hico je Ideje o eugenici npr preuzeo of americkih ljevicara. Pa I eutanazija je ljevicarska ideja a konzervativci (citaj desnicari) se bune. Hitler je citav zivot bio ljevicar, I prije nego je doso na vlast. Teritorijalno sirenje takode nije ekskluzivitet desnice. Cinjenica je da su svi osnivaci fasizma bili ljevicari, ne samo hitler. Musolini je zadrti ljevicar bio, cak mu je I otac pa mu je ime dao po nekom juznoamerickom revolucionaru. Svrsavali na marxa obojica. Fasizam I lenjinov boljsevizam su zastranila djeca jedne iste majke, ocu rec oca Marksa.kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:po cemu je hitler desnicarkaja wrote:Istraživanje je bez veze, kapitalizam vs socijalizam.
Guest- Guest
:)
Nije nitko bio. Sve ljevičari..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ostaje im busanje o prsa :Dkaja wrote::)
Guest- Guest
motherland RussiaKserks_ wrote:Staljin je pravi rušili Nacionalsocijalist...nametnuo je ćirilicu svim narodima ex SSSR- a, pravoslavci su mogli funkcionirati samo u sklopu RPC, sve ostale kršćane i muslimane je zatirao...provodio je etnička čišćenja neruskiH naroda i provodio plansko naseljavanje Rusa kakvo bi posramili i Ruske careve..Rusija je za njega bila u najvećem teritorijalnom opsegu+ sateliti.prckov wrote:pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara. Hico je Ideje o eugenici npr preuzeo of americkih ljevicara. Pa I eutanazija je ljevicarska ideja a konzervativci (citaj desnicari) se bune. Hitler je citav zivot bio ljevicar, I prije nego je doso na vlast. Teritorijalno sirenje takode nije ekskluzivitet desnice. Cinjenica je da su svi osnivaci fasizma bili ljevicari, ne samo hitler. Musolini je zadrti ljevicar bio, cak mu je I otac pa mu je ime dao po nekom juznoamerickom revolucionaru. Svrsavali na marxa obojica. Fasizam I lenjinov boljsevizam su zastranila djeca jedne iste majke, ocu rec oca Marksa.kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:po cemu je hitler desnicarkaja wrote:Istraživanje je bez veze, kapitalizam vs socijalizam.
stas ljudi vole svoju zemlju, mora da su desnicari
2014-04-19
pa valjda tikaja wrote:A tko je bio desničar, nitko?prckov wrote:pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara. Hico je Ideje o eugenici npr preuzeo of americkih ljevicara. Pa I eutanazija je ljevicarska ideja a konzervativci (citaj desnicari) se bune. Hitler je citav zivot bio ljevicar, I prije nego je doso na vlast. Teritorijalno sirenje takode nije ekskluzivitet desnice. Cinjenica je da su svi osnivaci fasizma bili ljevicari, ne samo hitler. Musolini je zadrti ljevicar bio, cak mu je I otac pa mu je ime dao po nekom juznoamerickom revolucionaru. Svrsavali na marxa obojica. Fasizam I lenjinov boljsevizam su zastranila djeca jedne iste majke, ocu rec oca Marksa.kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:po cemu je hitler desnicarkaja wrote:Istraživanje je bez veze, kapitalizam vs socijalizam.
2014-04-19
a ča bi ti reko da je minimum za biti ljevičar?prckov wrote:pa I Staljin je nacionalista, Cavez isto, jesu li I oni desnicari? Nije nacionalizam ekskluzivitet desnicara.kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:po cemu je hitler desnicarkaja wrote:Istraživanje je bez veze, kapitalizam vs socijalizam.
2014-04-16
evo jos jedne sto nema pojmamativka wrote:Ostaje im busanje o prsa :Dkaja wrote::)
sta ima kod tebe bona, vedri li se
2014-04-19
Kako kod Levija u potpisu piše ;)prckov wrote:evo jos jedne sto nema pojmamativka wrote:Ostaje im busanje o prsa :Dkaja wrote::)
sta ima kod tebe bona, vedri li se
Bolan, nek je u tebe vedro, lako za me ;)
Guest- Guest
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvatima ne vrijede ni kapitalizam ni socijalizam, ali vole zloporabe
» Kapitalizam vs Marksizam
» Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
» Pupovca fizicki strah od Milanovića?
» Feministkinje fizički napale Le Penn
» Kapitalizam vs Marksizam
» Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
» Pupovca fizicki strah od Milanovića?
» Feministkinje fizički napale Le Penn