Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
Jel glumi Srđan Todorović i u ovoj seriji?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
Da. Glumi doktora na autopsijama. Isti ćale kako vreme prolazi.Eva_ wrote:Jel glumi Srđan Todorović i u ovoj seriji?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa imam i ja srpske kanale (sad će Metilda reći znala sam) , a kada to ide uopće, ili već bilo?Ringo10 wrote:Tražio sam ali do sada nisam našao ništa.kaja wrote:a gdje se to može naći na internetu za pogledati?Ringo10 wrote:Upravo sam pogledao, mislim da je to biula četvrta epizoda.Regoč wrote:Ako mogu brazilske sapunice, a to je vrhunska produkcija, može se prodati i srbijanska serija. Samo me nješto češka ispod kape da od sile buke ne nastupi opće razočarenje.dzango wrote:
Dobra serija. Prvoklasna produkcija. Verovatno i skupa pa ne znam koliko dobro može da se proda u HR i zaradi na njoj.
jebo te, pa ono je odlično. Ako je cijeli serijal ovakav onda svaka čast Bjelogrliću. Od sad to pratim i moram nekako naći predhodne epizode.
U ovoj su policajci priveli Pavelića dok je kockao u beogradskoj kockarnici kao zastupnik Skupštine. Boga mi i sliči ovdje na 36-godišnjeg Antišu.
Igra ga Bojan Navojec.
Ja sam to gledao na satelitskoj TV koja pokriva TV kanale iz bivše YU i šire. Valjda će biti i na Net-u.
U suštini policijska priča smještena u milje Kraljevine SHS sa gomilom povijesnih likova.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nedeljom u 20.00. RTS 1.kaja wrote:pa imam i ja srpske kanale (sad će Metilda reći znala sam) , a kada to ide uopće, ili već bilo?Ringo10 wrote:Tražio sam ali do sada nisam našao ništa.kaja wrote:a gdje se to može naći na internetu za pogledati?Ringo10 wrote:Upravo sam pogledao, mislim da je to biula četvrta epizoda.Regoč wrote:
Ako mogu brazilske sapunice, a to je vrhunska produkcija, može se prodati i srbijanska serija. Samo me nješto češka ispod kape da od sile buke ne nastupi opće razočarenje.
jebo te, pa ono je odlično. Ako je cijeli serijal ovakav onda svaka čast Bjelogrliću. Od sad to pratim i moram nekako naći predhodne epizode.
U ovoj su policajci priveli Pavelića dok je kockao u beogradskoj kockarnici kao zastupnik Skupštine. Boga mi i sliči ovdje na 36-godišnjeg Antišu.
Igra ga Bojan Navojec.
Ja sam to gledao na satelitskoj TV koja pokriva TV kanale iz bivše YU i šire. Valjda će biti i na Net-u.
U suštini policijska priča smještena u milje Kraljevine SHS sa gomilom povijesnih likova.
2014-04-19
tnx...dzango wrote:Nedeljom u 20.00. RTS 1.kaja wrote:pa imam i ja srpske kanale (sad će Metilda reći znala sam) , a kada to ide uopće, ili već bilo?Ringo10 wrote:Tražio sam ali do sada nisam našao ništa.kaja wrote:a gdje se to može naći na internetu za pogledati?Ringo10 wrote:
Upravo sam pogledao, mislim da je to biula četvrta epizoda.
Igra ga Bojan Navojec.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
On je meni jači od starog. Rode sam gledala radi njega. Odličan glumac.dzango wrote:Da. Glumi doktora na autopsijama. Isti ćale kako vreme prolazi.Eva_ wrote:Jel glumi Srđan Todorović i u ovoj seriji?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Rode sam gledao jedno 10 puta. I svakiput kao da gledam prvi.Eva_ wrote:On je meni jači od starog. Rode sam gledala radi njega. Odličan glumac.dzango wrote:Da. Glumi doktora na autopsijama. Isti ćale kako vreme prolazi.Eva_ wrote:Jel glumi Srđan Todorović i u ovoj seriji?
2014-04-19
Godina 1925, u skladu sa onim vremenima kad je birtija bila najpristupačnija zabava, pijanaca na sve strane, javne kuće sa kurvama, sprega kriminala i politike, ruski migranti i general Vrangel, žandarčine koje loču ... dobro prikazano.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Postojala su dva Ante Pavelića: Jedan je stvorio, a drugi razorio Jugoslaviju
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Fred Matic:'Hvala ti Vucicu sto smo culi posljednju volju Ante Pavelica.Cuvajte mi Hrvatsku i zabijte Srbiji gdje god stignete.'
» Postojala su dva Ante Pavelića: Jedan je stvorio, a drugi razorio Jugoslaviju
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Fred Matic:'Hvala ti Vucicu sto smo culi posljednju volju Ante Pavelica.Cuvajte mi Hrvatsku i zabijte Srbiji gdje god stignete.'
Page 4 of 4