Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
...a sto nekog cese hoce li netko otkupit seriju ili ne...htv sigurno nece jer nije ni imao namjeru.pitanje je samo zasto nece rtl poglavito i nova tv..koje nisu pod kontrolom hdza i vlasti a trretiraju se kao tolerantnetv kuce..ocito je kod njih rijec o cijeni a i dijelom bojazni zbog mogucih prosvjeda
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bjelogrlic zabranio prikazivanje svoje serije u Hrvatskoj zbog Ante Pavelica
Sirocic...tatek ti je moral pobecicrvenkasti wrote:Eva_ wrote:Mlatarat plastičnim mačem i zazivat ustaške koljačke derneke moš samo u slučajnoj državi. Već u Sloveniji taj narodni običaj je zabranjen.crvenkasti wrote:Eva_ wrote:Da, samo kaj je ovo smišljeno namjenski od samog autora, jer je mudar poslovni čovjek, dok je Thompson budala koju drugi, civilizirani i normalni, zabranjuju.dzango wrote:
Videli od Tompsona. Hrvati se pale na zabrane.
Pogrešno, Thompson je genijalac za mareketing. Treba ljudima prikazivati ono što vole i prodat ćeš pun kurac ulaznica.
Nije stvar u državi, nego u ljudima. Moraš biti Hrvat. To se osjeća. To je nešto duboko u tebi, kad udahneš pa znaš, pa kad izdahneš, pa opet .. To se diše. Hrvat.
Ne možeš ti to razumjeti...
2015-09-08
Ajd hvala bogu...Eva_ wrote:Hvala Bogu da nisam Hrvatica.crvenkasti wrote:Eva_ wrote:Mlatarat plastičnim mačem i zazivat ustaške koljačke derneke moš samo u slučajnoj državi. Već u Sloveniji taj narodni običaj je zabranjen.crvenkasti wrote:Eva_ wrote:
Da, samo kaj je ovo smišljeno namjenski od samog autora, jer je mudar poslovni čovjek, dok je Thompson budala koju drugi, civilizirani i normalni, zabranjuju.
Pogrešno, Thompson je genijalac za mareketing. Treba ljudima prikazivati ono što vole i prodat ćeš pun kurac ulaznica.
Nije stvar u državi, nego u ljudima. Moraš biti Hrvat. To se osjeća. To je nešto duboko u tebi, kad udahneš pa znaš, pa kad izdahneš, pa opet .. To se diše. Hrvat.
2015-09-08
Bez cukedzango wrote:Kakva si ti to Hrvatica?crvenkasti wrote:Eva_ wrote:Hvala Bogu da nisam Hrvatica.crvenkasti wrote:Eva_ wrote:
Mlatarat plastičnim mačem i zazivat ustaške koljačke derneke moš samo u slučajnoj državi. Već u Sloveniji taj narodni običaj je zabranjen.
Ali to je lijepo, vidi mene.
2015-09-08
Na baušteli radim uglavnom sa Vukovarcima. Tu su i dva lika iz Borova Sela za koje se priča da su bili četnjaci i jedan mlađi iz VU za kog se zna da je na pravosl.Badnjak išao okićen sa nekakvim obilježjima. Ovaj četvrti je pak iz VU izašao probojem i izgubio je roditelje.
No mi se svi fantastično družimo. Igramo nogomet na male goliće,kuhamo čobanac i fiš,pijemo. Evo smo se sinoć malo opili poslije posla.
No mi se svi fantastično družimo. Igramo nogomet na male goliće,kuhamo čobanac i fiš,pijemo. Evo smo se sinoć malo opili poslije posla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zajedno gledate i seriju.jastreb wrote:Na baušteli radim uglavnom sa Vukovarcima. Tu su i dva lika iz Borova Sela za koje se priča da su bili četnjaci i jedan mlađi iz VU za kog se zna da je na pravosl.Badnjak išao okićen sa nekakvim obilježjima. Ovaj četvrti je pak iz VU izašao probojem i izgubio je roditelje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
koja bura? o čemu ovi?? gdje to??
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
evo konacno I jedna dobra vijest iz HREva_ wrote:Hvala Bogu da nisam Hrvatica.crvenkasti wrote:Eva_ wrote:Mlatarat plastičnim mačem i zazivat ustaške koljačke derneke moš samo u slučajnoj državi. Već u Sloveniji taj narodni običaj je zabranjen.crvenkasti wrote:Eva_ wrote:
Da, samo kaj je ovo smišljeno namjenski od samog autora, jer je mudar poslovni čovjek, dok je Thompson budala koju drugi, civilizirani i normalni, zabranjuju.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
:)dzango wrote:Zajedno gledate i seriju.jastreb wrote:Na baušteli radim uglavnom sa Vukovarcima. Tu su i dva lika iz Borova Sela za koje se priča da su bili četnjaci i jedan mlađi iz VU za kog se zna da je na pravosl.Badnjak išao okićen sa nekakvim obilježjima. Ovaj četvrti je pak iz VU izašao probojem i izgubio je roditelje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ako mogu brazilske sapunice, a to je vrhunska produkcija, može se prodati i srbijanska serija. Samo me nješto češka ispod kape da od sile buke ne nastupi opće razočarenje.dzango wrote:Dobra serija. Prvoklasna produkcija. Verovatno i skupa pa ne znam koliko dobro može da se proda u HR i zaradi na njoj.Regoč wrote:Ništa sablažnjivo, očito još nitko nije vidjel ekonomski interes. No, bit će uskoro, Jastrebe ne brini.
RTL živi od izazivanja hrvatske javnosti.vuksadinare wrote:...a sto nekog cese hoce li netko otkupit seriju ili ne...htv sigurno nece jer nije ni imao namjeru.pitanje je samo zasto nece rtl poglavito i nova tv..koje nisu pod kontrolom hdza i vlasti a trretiraju se kao tolerantnetv kuce..ocito je kod njih rijec o cijeni a i dijelom bojazni zbog mogucih prosvjeda
Ne bih znao za sapunice. Ne gledam ih pa ne mogu da komentarišem.Regoč wrote:Ako mogu brazilske sapunice, a to je vrhunska produkcija, može se prodati i srbijanska serija. Samo me nješto češka ispod kape da od sile buke ne nastupi opće razočarenje.dzango wrote:Dobra serija. Prvoklasna produkcija. Verovatno i skupa pa ne znam koliko dobro može da se proda u HR i zaradi na njoj.Regoč wrote:Ništa sablažnjivo, očito još nitko nije vidjel ekonomski interes. No, bit će uskoro, Jastrebe ne brini.
2014-04-19
cudi me da oni nisu kupili..svako malo prikazuju neki srpski film...vjerojatno nisu jer ovaj blelogrlic je zaljubljen u lovu...a svabo je cicija gleda svaki euro tj kunuRegoč wrote:RTL živi od izazivanja hrvatske javnosti.vuksadinare wrote:...a sto nekog cese hoce li netko otkupit seriju ili ne...htv sigurno nece jer nije ni imao namjeru.pitanje je samo zasto nece rtl poglavito i nova tv..koje nisu pod kontrolom hdza i vlasti a trretiraju se kao tolerantnetv kuce..ocito je kod njih rijec o cijeni a i dijelom bojazni zbog mogucih prosvjeda
2015-09-08
Zanimljivo štivo
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:695393-VMRO-stvorio-i-Pavelica
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:695393-VMRO-stvorio-i-Pavelica
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Upravo sam pogledao, mislim da je to biula četvrta epizoda.Regoč wrote:Ako mogu brazilske sapunice, a to je vrhunska produkcija, može se prodati i srbijanska serija. Samo me nješto češka ispod kape da od sile buke ne nastupi opće razočarenje.dzango wrote:Dobra serija. Prvoklasna produkcija. Verovatno i skupa pa ne znam koliko dobro može da se proda u HR i zaradi na njoj.Regoč wrote:Ništa sablažnjivo, očito još nitko nije vidjel ekonomski interes. No, bit će uskoro, Jastrebe ne brini.
jebo te, pa ono je odlično. Ako je cijeli serijal ovakav onda svaka čast Bjelogrliću. Od sad to pratim i moram nekako naći predhodne epizode.
U ovoj su policajci priveli Pavelića dok je kockao u beogradskoj kockarnici kao zastupnik Skupštine. Boga mi i sliči ovdje na 36-godišnjeg Antišu.
Igra ga Bojan Navojec.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
a gdje se to može naći na internetu za pogledati?Ringo10 wrote:Upravo sam pogledao, mislim da je to biula četvrta epizoda.Regoč wrote:Ako mogu brazilske sapunice, a to je vrhunska produkcija, može se prodati i srbijanska serija. Samo me nješto češka ispod kape da od sile buke ne nastupi opće razočarenje.dzango wrote:Dobra serija. Prvoklasna produkcija. Verovatno i skupa pa ne znam koliko dobro može da se proda u HR i zaradi na njoj.Regoč wrote:Ništa sablažnjivo, očito još nitko nije vidjel ekonomski interes. No, bit će uskoro, Jastrebe ne brini.
jebo te, pa ono je odlično. Ako je cijeli serijal ovakav onda svaka čast Bjelogrliću. Od sad to pratim i moram nekako naći predhodne epizode.
U ovoj su policajci priveli Pavelića dok je kockao u beogradskoj kockarnici kao zastupnik Skupštine. Boga mi i sliči ovdje na 36-godišnjeg Antišu.
Igra ga Bojan Navojec.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Tražio sam ali do sada nisam našao ništa.kaja wrote:a gdje se to može naći na internetu za pogledati?Ringo10 wrote:Upravo sam pogledao, mislim da je to biula četvrta epizoda.Regoč wrote:Ako mogu brazilske sapunice, a to je vrhunska produkcija, može se prodati i srbijanska serija. Samo me nješto češka ispod kape da od sile buke ne nastupi opće razočarenje.dzango wrote:Dobra serija. Prvoklasna produkcija. Verovatno i skupa pa ne znam koliko dobro može da se proda u HR i zaradi na njoj.Regoč wrote:Ništa sablažnjivo, očito još nitko nije vidjel ekonomski interes. No, bit će uskoro, Jastrebe ne brini.
Igra ga Bojan Navojec.
Ja sam to gledao na satelitskoj TV koja pokriva TV kanale iz bivše YU i šire. Valjda će biti i na Net-u.
U suštini policijska priča smještena u milje Kraljevine SHS sa gomilom povijesnih likova.
2015-09-24
U suštini kopija Piki Blajndersa. Ali kada već kopiramo, bar da kopiramo najbolje.Ringo10 wrote:Upravo sam pogledao, mislim da je to biula četvrta epizoda.Regoč wrote:Ako mogu brazilske sapunice, a to je vrhunska produkcija, može se prodati i srbijanska serija. Samo me nješto češka ispod kape da od sile buke ne nastupi opće razočarenje.dzango wrote:Dobra serija. Prvoklasna produkcija. Verovatno i skupa pa ne znam koliko dobro može da se proda u HR i zaradi na njoj.Regoč wrote:Ništa sablažnjivo, očito još nitko nije vidjel ekonomski interes. No, bit će uskoro, Jastrebe ne brini.
Igra ga Bojan Navojec.
2014-04-19
Ne znam ali sve je majstorski i uvjerljivo urađeno. Svaka čast.dzango wrote:U suštini kopija Piki Blajndersa. Ali kada već kopiramo, bar da kopiramo najbolje.Ringo10 wrote:Upravo sam pogledao, mislim da je to biula četvrta epizoda.Regoč wrote:Ako mogu brazilske sapunice, a to je vrhunska produkcija, može se prodati i srbijanska serija. Samo me nješto češka ispod kape da od sile buke ne nastupi opće razočarenje.dzango wrote:Dobra serija. Prvoklasna produkcija. Verovatno i skupa pa ne znam koliko dobro može da se proda u HR i zaradi na njoj.Regoč wrote:Ništa sablažnjivo, očito još nitko nije vidjel ekonomski interes. No, bit će uskoro, Jastrebe ne brini.
Igra ga Bojan Navojec.
2015-09-24
Jeste dobro urađeno. Bjelogrlić inače radi dobre i gledljive stvari. Od Roda, preko Montevidea do ovoga sada. Nikada ne štedi na produkciji i radi komercijalne stvari.Ringo10 wrote:Ne znam ali sve je majstorski i uvjerljivo urađeno. Svaka čast.dzango wrote:U suštini kopija Piki Blajndersa. Ali kada već kopiramo, bar da kopiramo najbolje.Ringo10 wrote:Upravo sam pogledao, mislim da je to biula četvrta epizoda.Regoč wrote:Ako mogu brazilske sapunice, a to je vrhunska produkcija, može se prodati i srbijanska serija. Samo me nješto češka ispod kape da od sile buke ne nastupi opće razočarenje.dzango wrote:
Dobra serija. Prvoklasna produkcija. Verovatno i skupa pa ne znam koliko dobro može da se proda u HR i zaradi na njoj.
Igra ga Bojan Navojec.
2014-04-19
Jel glumi Srđan Todorović i u ovoj seriji?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kosarkas Jusuf Nurkic velica dzamiju Ante Pavelica
» Postojala su dva Ante Pavelića: Jedan je stvorio, a drugi razorio Jugoslaviju
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Fred Matic:'Hvala ti Vucicu sto smo culi posljednju volju Ante Pavelica.Cuvajte mi Hrvatsku i zabijte Srbiji gdje god stignete.'
» Postojala su dva Ante Pavelića: Jedan je stvorio, a drugi razorio Jugoslaviju
» Novi ministar kulture štovatelj je Ante Pavelića i bivši predsjednik mladeži HČSP
» Ustase i Ante svugde!U srpskoj verziji 'Potjere' natjecateljica spomenula Antu Pavelica u odgovoru.Gledatelji ostali sokirani
» Fred Matic:'Hvala ti Vucicu sto smo culi posljednju volju Ante Pavelica.Cuvajte mi Hrvatsku i zabijte Srbiji gdje god stignete.'
Page 3 of 4