kic obmanjuje javnost...
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: kic obmanjuje javnost...
Na brazilku?maggie13 wrote:depiliram se :-PTotenkopf wrote:Znam da je dlakava, osjećam to kroz monitor...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
na grcku...sutra :-))dzango wrote:Na brazilku?maggie13 wrote:depiliram se :-PTotenkopf wrote:Znam da je dlakava, osjećam to kroz monitor...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Neće valjda toliko da vas oderu? Nego, nisam na to mislio.maggie13 wrote:na grcku...sutra :-))dzango wrote:Na brazilku?maggie13 wrote:depiliram se :-PTotenkopf wrote:Znam da je dlakava, osjećam to kroz monitor...
2014-04-19
nisam ni ja..oderat cemo mi njih :-Ddzango wrote:Neće valjda toliko da vas oderu? Nego, nisam na to mislio.maggie13 wrote:na grcku...sutra :-))dzango wrote:Na brazilku?maggie13 wrote:depiliram se :-PTotenkopf wrote:Znam da je dlakava, osjećam to kroz monitor...
2014-04-12
Depiliraćete ih na brazilku?maggie13 wrote:nisam ni ja..oderat cemo mi njih :-Ddzango wrote:Neće valjda toliko da vas oderu? Nego, nisam na to mislio.maggie13 wrote:na grcku...sutra :-))dzango wrote:Na brazilku?maggie13 wrote:
depiliram se :-P
2014-04-19
slikovito receno, vjerujem..>:)dzango wrote:Depiliraćete ih na brazilku?maggie13 wrote:nisam ni ja..oderat cemo mi njih :-Ddzango wrote:Neće valjda toliko da vas oderu? Nego, nisam na to mislio.maggie13 wrote:na grcku...sutra :-))dzango wrote:
Na brazilku?
2014-04-12
maggie13 wrote:slikovito receno, vjerujem..>:)dzango wrote:Depiliraćete ih na brazilku?maggie13 wrote:nisam ni ja..oderat cemo mi njih :-Ddzango wrote:Neće valjda toliko da vas oderu? Nego, nisam na to mislio.maggie13 wrote:
na grcku...sutra :-))
Slikovito kao i tvoja depilacija ili ne?
2014-04-19
sve se moze slikovito opisat, osobito kad je netko elokventan i mastovit :-))dzango wrote:maggie13 wrote:slikovito receno, vjerujem..>:)dzango wrote:Depiliraćete ih na brazilku?maggie13 wrote:nisam ni ja..oderat cemo mi njih :-Ddzango wrote:
Neće valjda toliko da vas oderu? Nego, nisam na to mislio.
Hoces gledat utakmicu sutra, btw?
2014-04-12
Pa opiši onda.maggie13 wrote:sve se moze slikovito opisat, osobito kad je netko elokventan i mastovit :-))dzango wrote:maggie13 wrote:slikovito receno, vjerujem..>:)dzango wrote:Depiliraćete ih na brazilku?maggie13 wrote:
nisam ni ja..oderat cemo mi njih :-D
Neću gledati utakmicu. Ne verujem da naši prenose.
2014-04-19
ja sam mislila na tebe..-:-Ddzango wrote:Pa opiši onda.maggie13 wrote:sve se moze slikovito opisat, osobito kad je netko elokventan i mastovit :-))dzango wrote:maggie13 wrote:slikovito receno, vjerujem..>:)dzango wrote:
Depiliraćete ih na brazilku?
Naci ces ti live streaming ;-)
2014-04-12
Ja se ne depiliram na brazilku.maggie13 wrote:ja sam mislila na tebe..-:-Ddzango wrote:Pa opiši onda.maggie13 wrote:sve se moze slikovito opisat, osobito kad je netko elokventan i mastovit :-))dzango wrote:maggie13 wrote:
slikovito receno, vjerujem..>:)
Mrzi me da se cimam.
2014-04-19
sigurno ti imas nesto zanimljivo za opisat :-))dzango wrote:Ja se ne depiliram na brazilku.maggie13 wrote:ja sam mislila na tebe..-:-Ddzango wrote:Pa opiši onda.maggie13 wrote:sve se moze slikovito opisat, osobito kad je netko elokventan i mastovit :-))dzango wrote:
Mrzi me da se cimam.
Bas te briga..barem mozes biti objektivan 8-)
2014-04-12
maggie13 wrote:sigurno ti imas nesto zanimljivo za opisat :-))dzango wrote:Ja se ne depiliram na brazilku.maggie13 wrote:ja sam mislila na tebe..-:-Ddzango wrote:Pa opiši onda.maggie13 wrote:
sve se moze slikovito opisat, osobito kad je netko elokventan i mastovit :-))
Mrzi me da se cimam.
Bas te briga..barem mozes biti objektivan 8-)
Zavisi šta te tačno interesuje.
Mislim da ću u to vreme čitati knjigu.
2014-04-19
ex-iskon.forumcroatian.com
This is a free and comprehensive report about ex-iskon.forumcroatian.com. The domain ex-iskon.forumcroatian.com is currently hosted on a server located in with the IP address 94.23.76.111. The website ex-iskon.forumcroatian.com is expected to be earning an estimated $10 USD on a daily basis. If ex-iskon.forumcroatian.com was to be sold it would possibly be worth $3,551 USD (based on the daily revenue potential of the website over a 12 month period). According to our google pagerank analysis, the url ex-iskon.forumcroatian.com currently has a pagerank of /10. ex-iskon.forumcroatian.com possibly receives an estimated 2,985 unique visitors every day - a large amount of traffic!
Free traffic, earnings, ip, location, rankings report for ex-iskon.forumcroatian.com
ex-iskon.forumcroatian.com snoop summary
Report last updated: 8 hours agoThis is a free and comprehensive report about ex-iskon.forumcroatian.com. The domain ex-iskon.forumcroatian.com is currently hosted on a server located in with the IP address 94.23.76.111. The website ex-iskon.forumcroatian.com is expected to be earning an estimated $10 USD on a daily basis. If ex-iskon.forumcroatian.com was to be sold it would possibly be worth $3,551 USD (based on the daily revenue potential of the website over a 12 month period). According to our google pagerank analysis, the url ex-iskon.forumcroatian.com currently has a pagerank of /10. ex-iskon.forumcroatian.com possibly receives an estimated 2,985 unique visitors every day - a large amount of traffic!
ex-iskon.forumcroatian.com information and statistics
Website / Domain: | ex-iskon.forumcroatian.com |
Website IP: | 94.23.76.111 |
Alexa Rank: | 857,649 |
Google Index: | View ex-iskon.forumcroatian.com Google Links |
Yahoo Index: | View ex-iskon.forumcroatian.com Yahoo Links |
Bing Index: | View ex-iskon.forumcroatian.com Bing Links |
History: | View ex-iskon.forumcroatian.com on WayBackMachine |
ex-iskon.forumcroatian.com traffic and earnings
Purchase/Sale Value: | $3,551 USD |
Daily Revenue: | $10 USD |
Monthly Revenue: | $295 USD |
Yearly Revenue: | $3,541 USD |
Daily Unique Visitors: | 2,985 |
Monthly Unique Visitors: | 90,854 |
Yearly Unique Visitors: | 1,089,525 |
Note: All traffic and earnings values are estimates only.
ex-iskon.forumcroatian.com alexa traffic graph (12 month period)
Guest- Guest
etoc..!!! JeboteonakramaodLaptopa Kic,kupi si za 3500 Dolari,kantu,a boli glava..
Guest- Guest
3500dolara....ka dodite na forum,tamo je stara ekipa hahaja imam ionako ad bloker,jer su reklame postale nesnosne
Guest- Guest
Mislija sam opcenito....meni sa ad blokerom vec godinama nema reklama
bilo je nepodnosljivo ubijalo je surfanje samo tako.
Guest- Guest
pismejker wrote:etoc..!!! JeboteonakramaodLaptopa Kic,kupi si za 3500 Dolari,kantu,a boli glava..
All traffic and earnings values are estimates only
što piše sveče? to je samo procjena koliko bi potencijalno mogao zaraditi s obzirom na broj posjetitelja, a ne ostvarena zarada
prihode od reklama ubire hosting kompanija koja nudi besplatan server i besplatan forumski CMS
https://www.forumotion.com/
ako se ne varam kic čak plaća nekakav iznos kako oni koji su registrirani korisnici ne bi imali reklae
tj. u minusu je, a ne da ubire 3.500$
Guest- Guest
Kserks_ wrote:Mislija sam opcenito....meni sa ad blokerom vec godinama nema reklama
u stvari web stranice zive od reklama, tako da na neki nacin podupires iste ako iskljucis ad blocker na stranicama koje su ti drage..
maggie13 wrote:na grcku...sutra :-))dzango wrote:Na brazilku?maggie13 wrote:depiliram se :-PTotenkopf wrote:Znam da je dlakava, osjećam to kroz monitor...
Na X2, bravo...
darth_vader-
2014-04-17
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Reagirali iz Krasa:Bernardic laze i obmanjuje javnost
» Vučic četvrti put obmanjuje javnost : Srbija nije prestigla BiH po prosječnim plaćama
» Turković: HRT je bez ikakvog kritičkog stava omogućio Dodiku da obmanjuje hrvatsku javnost
» srpska javnost i zvaničnici
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
» Vučic četvrti put obmanjuje javnost : Srbija nije prestigla BiH po prosječnim plaćama
» Turković: HRT je bez ikakvog kritičkog stava omogućio Dodiku da obmanjuje hrvatsku javnost
» srpska javnost i zvaničnici
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
Page 5 of 8