kic obmanjuje javnost...
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: kic obmanjuje javnost...
Briga kica, on je u azilu već.asilovski wrote:Vlada ce imenovati povjerenika
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
epikur37 wrote:Plenky ti je stao na kraj, imaš previše rusofila na forumu, koji obmanjuju lijepu demokratsku javnost :)
nabijem i amerofile i rusofile i srbofile i muslimanofile na kurac.
ja sam croatofil. ali ponajviše ''jafil''!
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Evo ga. Šta sam rekao.kic wrote:
putine sveti koji jesi
migove donesi
dekadentne spraši
ostalima lekciju podari
On je pritajeni. Kao što su homofobi pritajeni pederi, tako i Kic svršava na Putina i antidemokratske vrednosti.epikur37 wrote:Glupani ne znaju da je naš kic rusofob ali dovoljno demokratičan da pusti i nas druge raći svoje mišljenje :)
E sad što su naši argumenti ubjedljiviji pa ispada da cijeli forum obmanjuje javnost i kic...jabi ga sad :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:On je pritajeni. Kao što su homofobi pritajeni pederi, tako i Kic svršava na Putina i antidemokratske vrednosti.epikur37 wrote:Glupani ne znaju da je naš kic rusofob ali dovoljno demokratičan da pusti i nas druge raći svoje mišljenje :)
E sad što su naši argumenti ubjedljiviji pa ispada da cijeli forum obmanjuje javnost i kic...jabi ga sad :)
je l' to znači da si ti ustaša, a ja četnik?
2017-10-12
kic wrote:
putine sveti koji jesi
migove donesi
dekadentne spraši
ostalima lekciju podari
Eto ti sad, kad ti već ne radiš cenzuru protiv zlog diktatora Putina i sve veće ruske prijetnje lijepoj pedersko-vehabitskoj euuljudbi, vlada će :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne baš. Kod homofoba se radi o strahu koji je uzrokavan ličnim unutrašnjim motivima i konfliktima. Kod nas nije ništa unutrašnje i irelevantno.Kavran wrote:dzango wrote:On je pritajeni. Kao što su homofobi pritajeni pederi, tako i Kic svršava na Putina i antidemokratske vrednosti.epikur37 wrote:Glupani ne znaju da je naš kic rusofob ali dovoljno demokratičan da pusti i nas druge raći svoje mišljenje :)
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t22582-bomba-od-papira-sad-varale-eu-prodavale-ruski-gas
započetak kiv, pobriši temu ovog četnika koji obmanjuje javnost da nam amerikanci prodaju ruski plin.
tako sabotira atlatsko partnersto i uspravnicu
započetak kiv, pobriši temu ovog četnika koji obmanjuje javnost da nam amerikanci prodaju ruski plin.
2015-08-06
dzango wrote:Ne baš. Kod homofoba se radi o strahu koji je uzrokavan ličnim unutrašnjim motivima i konfliktima. Kod nas nije ništa unutrašnje i irelevantno.Kavran wrote:dzango wrote:On je pritajeni. Kao što su homofobi pritajeni pederi, tako i Kic svršava na Putina i antidemokratske vrednosti.epikur37 wrote:Glupani ne znaju da je naš kic rusofob ali dovoljno demokratičan da pusti i nas druge raći svoje mišljenje :)
ujebote .... lijepo sročeno .... nego ... je l' ti to malo onako .... naginješ na nji'ovu stranu .... onu uguznu?
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Sve priznajem.epikur37 wrote:http://ex-iskon.forumcroatian.com/t22582-bomba-od-papira-sad-varale-eu-prodavale-ruski-gas
2014-04-19
dzango wrote:Sve priznajem.epikur37 wrote:http://ex-iskon.forumcroatian.com/t22582-bomba-od-papira-sad-varale-eu-prodavale-ruski-gas
Provalio sam te....a mene ako se sete...
2015-08-06
netko je objavio osobne podatke na forumu, pa onda prijavio forum da mu je ukrao osobne podatke
Guest- Guest
Tri srdele: prica o dvostrukom mjerilu
kic wrote:
kali yuga intifada
2014-04-12
mamin sin wrote:netko je objavio osobne podatke na forumu, pa onda prijavio forum da mu je ukrao osobne podatke
Nema Ere.
2014-04-19
Gdje ga tražiš?dzango wrote:mamin sin wrote:netko je objavio osobne podatke na forumu, pa onda prijavio forum da mu je ukrao osobne podatke
Nema Ere.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ispod stola. On je prvi osumnjičeni.Eva_ wrote:Gdje ga tražiš?dzango wrote:mamin sin wrote:netko je objavio osobne podatke na forumu, pa onda prijavio forum da mu je ukrao osobne podatke
Nema Ere.
2014-04-19
Ma vi Eru skorz krivo doživljujete, on je gentlemen i nikad ne bi ispod pojasa išao.
2017-03-21
Eva_ wrote:Ma vi Eru skorz krivo doživljujete, on je gentlemen i nikad ne bi ispod pojasa išao.
Nikad?
2014-04-19
Pa Ero je uglavnom pristojan. Kaj sam mu sam ja pisala o Kokolindi, a on nikad ni uzvratil grubo nit nepristojno. Kavalir, bečka škola.
2017-03-21
Ne mora da znači da je on to uradio iz zlobe. Jednostavno je primetio da ima suviše ruske propagande i rusofila na forumu i smatrao je to svojom moralnom odgovornošću da prijavi. Ništa loše iz njegovog ugla.
Ilija Čvorović našeg doba:)) Ma ne bi on to. On bi radije nas imao na oku i pod kontrolom, nego da se razbežimo ko rakova deca.dzango wrote:Ne mora da znači da je on to uradio iz zlobe. Jednostavno je primetio da ima suviše ruske propagande i rusofila na forumu i smatrao je to svojom moralnom odgovornošću da prijavi. Ništa loše iz njegovog ugla.
2017-03-21
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Reagirali iz Krasa:Bernardic laze i obmanjuje javnost
» Vučic četvrti put obmanjuje javnost : Srbija nije prestigla BiH po prosječnim plaćama
» Turković: HRT je bez ikakvog kritičkog stava omogućio Dodiku da obmanjuje hrvatsku javnost
» srpska javnost i zvaničnici
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
» Vučic četvrti put obmanjuje javnost : Srbija nije prestigla BiH po prosječnim plaćama
» Turković: HRT je bez ikakvog kritičkog stava omogućio Dodiku da obmanjuje hrvatsku javnost
» srpska javnost i zvaničnici
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
Page 3 of 8