kic obmanjuje javnost...
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: kic obmanjuje javnost...
kic wrote:
i meni sad izbacilo
http
a sad vidim temu
već sam ti stavio pritužbe na radu foruma info o tome ali vidim da si već obaviješten
priznaj nesrećo kome si prodo moje pasvorde i pinove od kartica
to je zbog one teme sirija i tema o zenskim rasplodnim organama, nesrece jedne..
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
bogati lijepo reci na koje riječi algoritmi reagiraju,pa da ih ne pišemo:)kic wrote:
to je zbog one teme sirija i tema o zenskim rasplodnim organama, nesrece jedne..
Guest- Guest
kic wrote:
evo pajrat radi na tom
brzerobe!
yesss massa
jesi ispunio ovaj form da javiš u google da su se malo zajebali?
https://safebrowsing.google.com/safebrowsing/report_error/?hl=en-US
ma neće...poslao sam formular da prijavim da su krivo klasificirali ovaj url...valjda bude pomoglo...
2014-04-19
sad sam skužio da ako idem u neku temu preko 'open in new tab' onda mi baci upozorenje, ali ako samo kliknem na temu otvori se bez problema...
Similar topics
» Reagirali iz Krasa:Bernardic laze i obmanjuje javnost
» Vučic četvrti put obmanjuje javnost : Srbija nije prestigla BiH po prosječnim plaćama
» Turković: HRT je bez ikakvog kritičkog stava omogućio Dodiku da obmanjuje hrvatsku javnost
» srpska javnost i zvaničnici
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
» Vučic četvrti put obmanjuje javnost : Srbija nije prestigla BiH po prosječnim plaćama
» Turković: HRT je bez ikakvog kritičkog stava omogućio Dodiku da obmanjuje hrvatsku javnost
» srpska javnost i zvaničnici
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
Page 1 of 8