kic obmanjuje javnost...
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: kic obmanjuje javnost...
maggie13 wrote:na grcku...sutra :-))dzango wrote:Na brazilku?maggie13 wrote:depiliram se :-PTotenkopf wrote:Znam da je dlakava, osjećam to kroz monitor...
Na X2, bravo...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
kic, slobodno upusti malo reklamica, ne napadno al nek ih ima, ne smetajukic wrote:Kserks_ wrote:Mislija sam opcenito....meni sa ad blokerom vec godinama nema reklama
bilo je nepodnosljivo ubijalo je surfanje samo tako.
u stvari web stranice zive od reklama, tako da na neki nacin podupires iste ako iskljucis ad blocker na stranicama koje su ti drage..
ajme, svi ste istoi..Dalmoši, mislimjasambrend wrote:maggie13 wrote:na grcku...sutra :-))dzango wrote:Na brazilku?maggie13 wrote:depiliram se :-PTotenkopf wrote:Znam da je dlakava, osjećam to kroz monitor...
Na X2, bravo...
2014-04-12
npr. index.hr, jutarnji, 24sata itd...kic wrote:iskljucis ad blocker na stranicama koje su ti drage..
na računalu nije problem, na android telefonima ovaj forum je znao izbacivati zahtjev za instalaciju nekakve aplikacije
Guest- Guest
Pa bas zato sta su mi drage,ne zelim reklame..u protivnom moram gledat "anita 23, 3km od tebe trazi neobvezni sex"..ili" produzite penis u samo pet dana":)
A ne treba mi ni jedno ni drugo.
A ne treba mi ni jedno ni drugo.
Last edited by Kserks_ on 8/11/2017, 19:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
aj dobro, koje ti to sajtove pohodis :DKserks_ wrote:Pa bas zato sta su mi drage,ne zelim reklame..u protivnom moram gledat "anita 23, 3km od tebe trazi neobvezni sex"..ili" produzite penis u samo pet dana":)
daš mali prst, vi biste cijelu ruku
2014-04-12
Nisam ja,boga miLeviathan2 wrote:aj dobro, koje ti to sajtove pohodis :DKserks_ wrote:Pa bas zato sta su mi drage,ne zelim reklame..u protivnom moram gledat "anita 23, 3km od tebe trazi neobvezni sex"..ili" produzite penis u samo pet dana":)
Guest- Guest
maggie13 wrote:ajme, svi ste istoi..Dalmoši, mislimjasambrend wrote:maggie13 wrote:na grcku...sutra :-))dzango wrote:Na brazilku?maggie13 wrote:
depiliram se :-P
Na X2, bravo...
Jedna je " repka"...ostalo su blijede kopije...:)
darth_vader-
2014-04-17
mamin sin wrote:npr. index.hr, jutarnji, 24sata itd...kic wrote:iskljucis ad blocker na stranicama koje su ti drage..
na računalu nije problem, na android telefonima ovaj forum je znao izbacivati zahtjev za instalaciju nekakve aplikacije
thats why I turned them of with my money..
nisam mislio na takve portale, ali zasto ne i na njih..
eto ti ga sadjasambrend wrote:maggie13 wrote:ajme, svi ste istoi..Dalmoši, mislimjasambrend wrote:maggie13 wrote:na grcku...sutra :-))dzango wrote:
Na brazilku?
Na X2, bravo...
Jedna je " repka"...ostalo su blijede kopije...:)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
a nepitas kak znam :DKserks_ wrote:Nisam ja,boga miLeviathan2 wrote:aj dobro, koje ti to sajtove pohodis :DKserks_ wrote:Pa bas zato sta su mi drage,ne zelim reklame..u protivnom moram gledat "anita 23, 3km od tebe trazi neobvezni sex"..ili" produzite penis u samo pet dana":)
joooj, pa sama se ponudila, tj dala pozitivne signale, mogle bi ona i kaja izlozit noge pa da ocjenjujemo na opce veselje :Dmaggie13 wrote:nezajažljivi steLeviathan2 wrote:aj cekamo, al bez trenirki il zimskih hlaca :DNoor wrote:a jel? to bi ti?Totenkopf wrote:Napokon ćemo vidit prave noge od noor...
nema problema, mogu stavit u avatar, na opće zadovoljstvo forumašica
znaš što, iskreno, bolje to nego stalno o politici, ustašama, četnicima, partizanima..Leviathan2 wrote:joooj, pa sama se ponudila, tj dala pozitivne signale, mogle bi ona i kaja izlozit noge pa da ocjenjujemo na opce veselje :Dmaggie13 wrote:nezajažljivi steLeviathan2 wrote:aj cekamo, al bez trenirki il zimskih hlaca :DNoor wrote:a jel? to bi ti?Totenkopf wrote:Napokon ćemo vidit prave noge od noor...
nema problema, mogu stavit u avatar, na opće zadovoljstvo forumašica
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Ništa osobno, ali nisam mislio na tebe...maggie13 wrote:depiliram se :-PTotenkopf wrote:Znam da je dlakava, osjećam to kroz monitor...
Znam da si plava te, iako dlakava, meni nenapeta, jer se te dlake ne vide...
Ali noor je crna, a dlake su joj duge i guste...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
haha, koji dlakomanijakTotenkopf wrote:Ništa osobno, ali nisam mislio na tebe...maggie13 wrote:depiliram se :-PTotenkopf wrote:Znam da je dlakava, osjećam to kroz monitor...
Znam da si plava te, iako dlakava, meni nenapeta, jer se te dlake ne vide...
Ali noor je crna, a dlake su joj duge i guste...
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Reagirali iz Krasa:Bernardic laze i obmanjuje javnost
» Vučic četvrti put obmanjuje javnost : Srbija nije prestigla BiH po prosječnim plaćama
» Turković: HRT je bez ikakvog kritičkog stava omogućio Dodiku da obmanjuje hrvatsku javnost
» srpska javnost i zvaničnici
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
» Vučic četvrti put obmanjuje javnost : Srbija nije prestigla BiH po prosječnim plaćama
» Turković: HRT je bez ikakvog kritičkog stava omogućio Dodiku da obmanjuje hrvatsku javnost
» srpska javnost i zvaničnici
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
Page 6 of 8