Zašto su muškarci
Page 28 of 35
Page 28 of 35 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35
Re: Zašto su muškarci
jesi se to pripaKserks_ wrote:Nemoj da te odnese struja u ItalijuNoor wrote:Kserks_ wrote:Krivo je more...Noor wrote:znam dvoje ljudi svega, al slika face je nebitna, važnije je kako ih forumski 'upoznaš' kao osobe :)Kserks_ wrote:
Ne bi ti zna, ne znam nikoga ovde..valjda ti znas iz prve ruke
a ti jope zajebaješ, jeli?
ovdje je more hladno i sivo, a kod tebe?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
15 euraNeve wrote:onda da čujem što znaš?prckov wrote:znam znamNeve wrote:mogu mislit'prckov wrote:znam ja zasto
2014-04-19
ma, zar si zaboravila da mi žene uvijek imamo 29, kao što lijepo kaže nanny Fran Fine :DNoor wrote:Fino zvuči...kao neki sf :)))
Oprostila bi i da mi je dala 30 ;-)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Nismo mi te sriče, Talijani bi nam je odma vratili nazadprckov wrote:jesi se to pripaKserks_ wrote:Nemoj da te odnese struja u ItalijuNoor wrote:Kserks_ wrote:Krivo je more...Noor wrote:
znam dvoje ljudi svega, al slika face je nebitna, važnije je kako ih forumski 'upoznaš' kao osobe :)
a ti jope zajebaješ, jeli?
Guest- Guest
Dovoljno :)Kserks_ wrote:Kad opraštate velikodušno 30, koliko to imateNoor wrote:Fino zvuči...kao neki sf :)))Neve wrote:i ni dana više, aplikacija lijepo kaže što vidiNoor wrote:bitno da imamo 28 godina, jel tako!?
Šal hahaprckov wrote:15 euraNeve wrote:onda da čujem što znaš?prckov wrote:znam znamNeve wrote:mogu mislit'prckov wrote:znam ja zasto
Guest- Guest
Kad se to kaže misli se na 18Noor wrote:Dovoljno :)Kserks_ wrote:Kad opraštate velikodušno 30, koliko to imateNoor wrote:Fino zvuči...kao neki sf :)))Neve wrote:i ni dana više, aplikacija lijepo kaže što vidiNoor wrote:bitno da imamo 28 godina, jel tako!?
Guest- Guest
Kreštavica :)Neve wrote:ma, zar si zaboravila da mi žene uvijek imamo 29, kao što lijepo kaže nanny Fran Fine :DNoor wrote:Fino zvuči...kao neki sf :)))
Ovisi :)))))Kserks_ wrote:Kad se to kaže misli se na 18Noor wrote:Dovoljno :)Kserks_ wrote:Kad opraštate velikodušno 30, koliko to imateNoor wrote:Fino zvuči...kao neki sf :)))Neve wrote:
i ni dana više, aplikacija lijepo kaže što vidi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ne dolazi u obzirprckov wrote:15 eura
pa neš mi reći formulu za pretvaranje olova u zlato
2014-04-12
2. U prijedlogu novog Obiteljskog zakona (Članak 50, stavak 3) muškarcu je, u Hrvatskoj, danas, na 21 mjesec za svako djete oduzeto pravo traženja brakorazvoda. Žene nemaju nikakvih ograničenja. [/i
[size=13][i]5. Žene dobivaju djecu pri brakorazvodu u preko 95% čistih slučajeva. Mogućnost da otac dobije djecu praktički ne postoji, osim ako je majka narkomanka, u zatvoru, osobno se odrekne i sl. Novelom u Obiteljskom zakonu, gornja granica alimentacije je ukinuta (do satd je bila 10 tisuća kuna mjesečno po djetetu).
Ha ha ha ček da prvo svi uteknu u Švabiju pa onda stiže krah nataliteta na tržište rada
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Noor wrote:Dovoljno :)Kserks_ wrote:Kad opraštate velikodušno 30, koliko to imateNoor wrote:Fino zvuči...kao neki sf :)))Neve wrote:i ni dana više, aplikacija lijepo kaže što vidiNoor wrote:bitno da imamo 28 godina, jel tako!?
2014-04-19
Kako god okrenes misli se na 18Noor wrote:Ovisi :)))))Kserks_ wrote:Kad se to kaže misli se na 18Noor wrote:Dovoljno :)Kserks_ wrote:Kad opraštate velikodušno 30, koliko to imateNoor wrote:
Fino zvuči...kao neki sf :)))
Guest- Guest
pa, nisam sigurna :)Kserks_ wrote:Nismo mi te sriče, Talijani bi nam je odma vratili nazadprckov wrote:jesi se to pripaKserks_ wrote:Nemoj da te odnese struja u ItalijuNoor wrote:Kserks_ wrote:
Krivo je more...
jedan od njihovih me odveo pred oltar :)
e jesi cicijaNeve wrote:ne dolazi u obzirprckov wrote:15 eura
pa neš mi reći formulu za pretvaranje olova u zlato
2014-04-19
Usricija seNoor wrote:pa, nisam sigurna :)Kserks_ wrote:Nismo mi te sriče, Talijani bi nam je odma vratili nazadprckov wrote:jesi se to pripaKserks_ wrote:Nemoj da te odnese struja u ItalijuNoor wrote:
Poslali su jednog svoga samo da te drži dalje od Italije:lol!:
Guest- Guest
a ti pljačkaš i gulikožaprckov wrote:Neve wrote:prckov wrote:e jesi cicija
2014-04-12
zlo jednoKserks_ wrote:Usricija seNoor wrote:pa, nisam sigurna :)Kserks_ wrote:Nismo mi te sriče, Talijani bi nam je odma vratili nazadprckov wrote:jesi se to pripaKserks_ wrote:
Nemoj da te odnese struja u Italiju
Poslali su jednog svoga samo da te drži dalje od Italije:lol!:
2017-10-06
Neve wrote:a ti pljačkaš i gulikožaprckov wrote:Neve wrote:prckov wrote:e jesi cicija
2017-10-06
eNeve wrote:a ti pljačkaš i gulikožaprckov wrote:Neve wrote:prckov wrote:e jesi cicija
al od tog se dobro zivi
a cicije..pih
2014-04-19
Koje su ovo droljetine pisaleRayMabus wrote:
2. U prijedlogu novog Obiteljskog zakona (Članak 50, stavak 3) muškarcu je, u Hrvatskoj, danas, na 21 mjesec za svako djete oduzeto pravo traženja brakorazvoda. Žene nemaju nikakvih ograničenja. [/i
5. Žene dobivaju djecu pri brakorazvodu u preko 95% čistih slučajeva. Mogućnost da otac dobije djecu praktički ne postoji, osim ako je majka narkomanka, u zatvoru, osobno se odrekne i sl. Novelom u Obiteljskom zakonu, gornja granica alimentacije je ukinuta (do satd je bila 10 tisuća kuna mjesečno po djetetu).
Ha ha ha ček da prvo svi uteknu u Švabiju pa onda stiže krah nataliteta na tržište rada
A doći će maca na vratašca
Eno u Njemačkoj opet fali miljon radnika
Krahirao natalitet
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 28 of 35 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35
Similar topics
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 28 of 35