Zašto su muškarci
Page 31 of 35
Page 31 of 35 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35
Re: Zašto su muškarci
Još nisi skužio da ova možeKserks_ wrote:ja sam da se muškarcu uopće zabrani rastava, tako ovde podupirem feministice na dalje zabrane.RayMabus wrote:Pročitao sam ja to dobro
nema rastave, nema alimentacije.:)
Krivo rezoniraš jer ako želiš to onda njima treba biti zabrana rastave a muški ako oće onda pljuni alimentaciju
JESI SAD SKUŽIO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma zaboli me kurac...ja znam da u formalni brak nikad neću ulazit. to je moja odluka odavno, kojoj to paše ,ne paše njena stvar. tako se niti ne mogu dovesti u situaciju da mi se prijeti razvodom ili ga se zabranjuje.RayMabus wrote:Još nisi skužio da ova možeKserks_ wrote:ja sam da se muškarcu uopće zabrani rastava, tako ovde podupirem feministice na dalje zabrane.RayMabus wrote:Pročitao sam ja to dobro
Krivo rezoniraš jer ako želiš to onda njima treba biti zabrana rastave a muški ako oće onda pljuni alimentaciju
JESI SAD SKUŽIO
Last edited by Kserks_ on 8/11/2017, 10:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ove droljetine su totalne glupače, ovo ovako postavljeno samo znači manje formalnih brakova
Uostalom šta tebe brige ako on i na dan rođenja djeteta da zahtjev za rastavu, pa ok onda ti plaćaš alimentaciju i to je to
Uostalom šta tebe brige ako on i na dan rođenja djeteta da zahtjev za rastavu, pa ok onda ti plaćaš alimentaciju i to je to
2014-04-11
Umisto da je obrnuto
Treba njoj puknit zabranu pa kad počme pritit rastavom napumpaš je
Zabrana rastave idućih pet godina, nema alimentacije
2014-04-11
pa zakonodavac će ti izjednačit tvoju vrstu zajednice s brakom i moreš se slikati. ni longislandov nočin ni bulletproof, njemu će se nabit alimentacija za neženje, porez za samce.Kserks_ wrote:ma zaboli me kurac...ja znam da u formalni brak nikad neću ulazit.RayMabus wrote:Još nisi skužio da ova možeKserks_ wrote:ja sam da se muškarcu uopće zabrani rastava, tako ovde podupirem feministice na dalje zabrane.RayMabus wrote:Pročitao sam ja to dobro
JESI SAD SKUŽIO
jedini nočin je da si okinete onoganikoga
2014-04-16
Kad nabiju porez na neženje ja odo napravit djete
Komada jedan
Neće se baš očešat jer im treba da ja radim više djece
A jok komada jedan
Komada jedan
A jok komada jedan
Last edited by RayMabus on 8/11/2017, 10:18; edited 1 time in total
2014-04-11
pa ot porez je već nabijenRayMabus wrote:Kad nabiju porez na neženje ja odo napravit djete
Komada jedan
2014-04-16
totalna glupost je ova zabrana od 21 mjesec, kao da to garantira da lik je neće napustit,i da će se brinit o njoj.RayMabus wrote:Umisto da je obrnuto
dapače ovako će se događat da zena koja tek rodi,a nema nikakve prihode, a muž je napusti, ostaje na ulici bez ikakvih sredstava za život,a nema nikakvu zakonsku osnovu potraživat pare od muza:) medvjeđa usluga ženama koje ne žele rastavu:)
Inače ova odredba bila pala na svaku europskom sudu.
Last edited by Kserks_ on 8/11/2017, 10:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa taj porez već imaš..ništa prijaviš babu, mater kao uzdržavanog člana i viola:)RayMabus wrote:Kad nabiju porez na neženje ja odo napravit djete
Komada jedan
A jok komada jedan
Guest- Guest
Ako radiš a i nije toliki da mi se zbog toga isplati nekoj nakrcat bebačaaben wrote:pa ot porez je već nabijenRayMabus wrote:Kad nabiju porez na neženje ja odo napravit djete
Komada jedan
2014-04-11
Eto RiješenoKserks_ wrote:pa taj porez već imaš..ništa prijaviš babu, mater kao uzdržavanog člana i viola:)RayMabus wrote:Kad nabiju porez na neženje ja odo napravit djete
Komada jedan
A jok komada jedan
2014-04-11
Još jedna priča o hrvatskom pravosuđu:
Majka je bila nasilna u braku, pa onda pokupila djecu i otišla u sigurnu kuću. Tamo su ostale žene primijetilie da je nasilna prema djeci, ozlijeđivala je starije dijete, a mlađem, 9 mjesečnoj bebi, pukla je ključna kost. Djeca su joj oduzeta i data ocu. No pri razvodu, sutkinja je presudila da je otac dužan plaćati alimentaciju majci, a pri tome nije uopće navela kome bi djeca treba pripasti.
Prilično je jasno da je sutkinja namjerno izostavila kome terbaju djeca pripasti zato da bi danas-sutra, kada se stvar slegne, bila data majci. No zato je alimentacija odmah presuđena da ide majci na račun.
|
Prilično je jasno da je sutkinja namjerno izostavila kome terbaju djeca pripasti zato da bi danas-sutra, kada se stvar slegne, bila data majci. No zato je alimentacija odmah presuđena da ide majci na račun.
2014-04-16
Pa naplaćuju ti porez na samce jedino ako radiš, inaće neKserks_ wrote:25% nije veliki porez?
2014-04-11
Nema od tih glupih zakona ništa, prvo se prepolovio natalitet a sad će i broj brakova
Zajebi ti ovo IDEMO SVI U DEMOGRAFSKI PONOR PA KOM OBOJCI KOM OPANCI
Zajebi ti ovo IDEMO SVI U DEMOGRAFSKI PONOR PA KOM OBOJCI KOM OPANCI
2014-04-11
a sta da kazem
aben je temeljit
aben je temeljit
2014-04-19
Samo trpaj muje i nek isilovci rade, to je ekstremna desnica približava se vlasti a to sam ja pa da vidiš kako Longy ovakve fizički izmlati
Bude im faca ko slika od Pikasa kad ih ja dovatim
Bude im faca ko slika od Pikasa kad ih ja dovatim
2014-04-11
Triba in stuć glavu, onda polomiti ruke noge, kad im dođe brača, čača, rođaci je branit odma vadi kalaš i deri
Pobit jedno dvajst tisuća takvih u državi pa će bit reda
Pobit jedno dvajst tisuća takvih u državi pa će bit reda
2014-04-11
Šta tebe boli kurac kad ću se ja rastavit, primaš dvi godine porodiljnu naknadu pa ako se i rastavim dobit ćeš uz to i alimentaciju
Jok samo one mogu, to ono ka bit će kako ja oću il rastava braka, meni super porodiljna plus tvoja alimentacija
Letit ćeš kroz prozor GUBO jedna
Jok samo one mogu, to ono ka bit će kako ja oću il rastava braka, meni super porodiljna plus tvoja alimentacija
Letit ćeš kroz prozor GUBO jedna
2014-04-11
Page 31 of 35 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35
Similar topics
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 31 of 35