Zašto su muškarci
Page 27 of 35
Page 27 of 35 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 31 ... 35
Re: Zašto su muškarci
čuj, meni je jasno da je ovo serengeti i da će ljude uvik pratiti zla kob jer je narav stvarnosti takova, ali ne moromo mi ko društvo ( čitoj država) još dodavati uljo.Leviathan2 wrote:da, al najebao netko ko nije trebao, kolateralna zrtva u biti, znam lika, dobricina i zbilja ga raspizdit nikom nije uspijevalo, medjutim u jednom razgovoru je rako da mu je zena zakurac, nis nevalja al mu je zao pa je nece otjerat, a i imaju djete pa veli kako god nekako bude izdrzao, i izdrzao je, na njegovom mjestu dan danas sam siguran da bih drugacije reagirao ako nebi bilo i invalida i mrtvih(a mogu ti reci da sam lik jebeno cvrstih zivaca), on je to sve strpljivo podnio i onda samo nestao, javi mi se mailom dva tri puta godisnje da je ok, niti jedared nije pitao za kcer i zenu, samo za roditelje i brataaben wrote:
i krug je zatvoren.
jednom paru mojieh suplemenika su probali uzet djecu u sveckoj ona iz plemena on bosandzero, i uzeli, troje a troje im ostavili, :D mislim halo
nakon sto je stigao poziv u pleme u roku tri dana su bili u bosni, socijalna radnica sa obe noge slomljene i opomenom da ne ide dalje, sad im je dobro i u bosni, postavlja pvc stolariju i fino zaradjuje, ona se bakce s djecom i ne pada im vise na pamet svecka
u prvoj priči zapravo nemo pobjednika, a u drugoj imo:)
aben- Posts : 35490
2014-04-16
znam ja zastoNeve wrote:pa vidi se na avataru .. no imam visoke jagodice, pa mi lice nije tako oblo, možda zatoNoor wrote:markantne crte lica? hm..
(ma baš me briga zašto 2%, samo se malo šalim i glupiram prije spavanja )
2014-04-19
ko kažeprckov wrote:neceNoor wrote:Čim sunce grane..i tu će opet biti.prckov wrote:plavoNoor wrote:Kserks_ wrote:
Krivo je more...
ovdje je more hladno i sivo, a kod tebe?
Jedva čekam opet ljeto....hjoj
meni nisu napisali godine nego me pitaju kako si tako mlad I neizbjezanNoor wrote:bitno da imamo 28 godina, jel tako!?Neve wrote:pa vidi se na avataru .. no imam visoke jagodice, pa mi lice nije tako oblo, možda zatoNoor wrote:markantne crte lica? hm..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
možda zbog molih, upalih očiju?Neve wrote:pa vidi se na avataru .. no imam visoke jagodice, pa mi lice nije tako oblo, možda zato :?:Noor wrote:markantne crte lica? hm..
(ma baš me briga zašto 2%, samo se malo šalim i glupiram prije spavanja :D:)
muški imaju koristi od jokih arkada, zaklanjaju neonsko svitlo kad gremo kod mesora po lovinu
2014-04-16
Noor wrote:ko kažeprckov wrote:neceNoor wrote:Čim sunce grane..i tu će opet biti.prckov wrote:plavoNoor wrote:
Jedva čekam opet ljeto....hjoj
2014-04-19
aben wrote:možda zbog molih, upalih očiju?Neve wrote:pa vidi se na avataru .. no imam visoke jagodice, pa mi lice nije tako oblo, možda zatoNoor wrote:markantne crte lica? hm..
muški imaju koristi od jokih arkada, zaklanjaju neonsko svitlo kad gremo kod mesora po lovinu
2014-04-19
5% ti je izborni prag, sve ispod se ne računaNeve wrote:ok, ti imaš razlog.. al' zašto meni 2% muškić, a nisam se ošišalaNoor wrote:sad mi palo na pamet, možda zato jer sam se ošišala
Guest- Guest
i ni dana više, aplikacija lijepo kaže što vidiNoor wrote:bitno da imamo 28 godina, jel tako!?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
[quote="aben"]Navest ću samo neke primjere našeg društva koje je tzv "jednako prema spolovima":
1. Tzv. (lažna) "pravobraniteljica jednakopravnoasti spolova", od države imenovana i iz proračuna financirana, zapravo je pravobranoiteljica žena. Ona se uopće ne bavi ugroženim pravima muškaraca. Onaj tko bi trebao gasiti požar, zapravo ga pali. Apsurdno je da na čelu tijela za ravnopravnost spolova sjede isključivo žene, nerijetko feministice. To je kao da na čelu "Državnog tijela za rasnu jednakopravnost" sjedi deklarirani skinhead.
2. U prijedlogu novog Obiteljskog zakona (Članak 50, stavak 3) muškarcu je, u Hrvatskoj, danas, na 21 mjesec za svako djete oduzeto pravo traženja brakorazvoda. Žene nemaju nikakvih ograničenja. [/i
[size=13][i]5. Žene dobivaju djecu pri brakorazvodu u preko 95% čistih slučajeva. Mogućnost da otac dobije djecu praktički ne postoji, osim ako je majka narkomanka, u zatvoru, osobno se odrekne i sl. Novelom u Obiteljskom zakonu, gornja granica alimentacije je ukinuta (do satd je bila 10 tisuća kuna mjesečno po djetetu).
ALI ZATO NEMA BEBA PA ĆEŠ DOBIT KURAC U ĆELO
1. Tzv. (lažna) "pravobraniteljica jednakopravnoasti spolova", od države imenovana i iz proračuna financirana, zapravo je pravobranoiteljica žena. Ona se uopće ne bavi ugroženim pravima muškaraca. Onaj tko bi trebao gasiti požar, zapravo ga pali. Apsurdno je da na čelu tijela za ravnopravnost spolova sjede isključivo žene, nerijetko feministice. To je kao da na čelu "Državnog tijela za rasnu jednakopravnost" sjedi deklarirani skinhead.
2. U prijedlogu novog Obiteljskog zakona (Članak 50, stavak 3) muškarcu je, u Hrvatskoj, danas, na 21 mjesec za svako djete oduzeto pravo traženja brakorazvoda. Žene nemaju nikakvih ograničenja. [/i
[size=13][i]5. Žene dobivaju djecu pri brakorazvodu u preko 95% čistih slučajeva. Mogućnost da otac dobije djecu praktički ne postoji, osim ako je majka narkomanka, u zatvoru, osobno se odrekne i sl. Novelom u Obiteljskom zakonu, gornja granica alimentacije je ukinuta (do satd je bila 10 tisuća kuna mjesečno po djetetu).
ALI ZATO NEMA BEBA PA ĆEŠ DOBIT KURAC U ĆELO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nemoj da te odnese struja u ItalijuNoor wrote:Kserks_ wrote:Krivo je more...Noor wrote:znam dvoje ljudi svega, al slika face je nebitna, važnije je kako ih forumski 'upoznaš' kao osobe :)Kserks_ wrote:Ne bi ti zna, ne znam nikoga ovde..valjda ti znas iz prve rukeNoor wrote:
hehe, a pola forumaša nije takvo muško kao ana
a ti jope zajebaješ, jeli?
Guest- Guest
znam znamNeve wrote:mogu mislit'prckov wrote:znam ja zasto
2014-04-19
Fino zvuči...kao neki sf :)))Neve wrote:i ni dana više, aplikacija lijepo kaže što vidiNoor wrote:bitno da imamo 28 godina, jel tako!?
Oprostila bi i da mi je dala 30 ;-)
nemam ni mole ni upale oči, pogledaj malo bolje, slijepčeaben wrote:možda zbog molih, upalih očiju?
ali nemam ni jake arkade, što je - je
2014-04-12
Kad opraštate velikodušno 30, koliko to imateNoor wrote:Fino zvuči...kao neki sf :)))Neve wrote:i ni dana više, aplikacija lijepo kaže što vidiNoor wrote:bitno da imamo 28 godina, jel tako!?
Oprostila bi i da mi je dala 30 ;-)
Guest- Guest
onda da čujem što znaš?prckov wrote:znam znamNeve wrote:mogu mislit'prckov wrote:znam ja zasto
2014-04-12
aj dobro, netrebas hiltijevku, dosta lopata i mjesalica :DNoor wrote:pa puno puta sam se primila muškog posla, jednom sam uvatila i hiltijevku, njemu u inat....kao mogu to ja...jelLeviathan2 wrote:aj aj, probudite svoju musku stranu :DNoor wrote:markantne crte lica? hm..Neve wrote:ok, ti imaš razlog.. al' zašto meni 2% muškić, a nisam se ošišalaNoor wrote:sad mi palo na pamet, možda zato jer sam se ošišala
ne sramite se
neću pisat kako je završilo
trebas ipak zadrzat i zenski dio a ne postat neki surovi brdjanin sa hiltijem :D
ali nemam ni jake arkade, što je - je
ki misli da nevisti arkade zaklanjaju sunce neka digne ruku
2014-04-16
Moglo bi me u piranski zaljev, hehKserks_ wrote:Nemoj da te odnese struja u ItalijuNoor wrote:Kserks_ wrote:Krivo je more...Noor wrote:znam dvoje ljudi svega, al slika face je nebitna, važnije je kako ih forumski 'upoznaš' kao osobe :)Kserks_ wrote:
Ne bi ti zna, ne znam nikoga ovde..valjda ti znas iz prve ruke
Samo ću ugazit do koljena, neću se kupat :)
Ponjela sam ja i čizme i japanke
jesi se to pripaKserks_ wrote:Nemoj da te odnese struja u ItalijuNoor wrote:Kserks_ wrote:Krivo je more...Noor wrote:znam dvoje ljudi svega, al slika face je nebitna, važnije je kako ih forumski 'upoznaš' kao osobe :)Kserks_ wrote:
Ne bi ti zna, ne znam nikoga ovde..valjda ti znas iz prve ruke
2014-04-19
Page 27 of 35 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 31 ... 35
Similar topics
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 27 of 35