Zašto su muškarci
Page 29 of 35
Page 29 of 35 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35
Re: Zašto su muškarci
Koje su ovo droljetine pisaleRayMabus wrote:
2. U prijedlogu novog Obiteljskog zakona (Članak 50, stavak 3) muškarcu je, u Hrvatskoj, danas, na 21 mjesec za svako djete oduzeto pravo traženja brakorazvoda. Žene nemaju nikakvih ograničenja. [/i
5. Žene dobivaju djecu pri brakorazvodu u preko 95% čistih slučajeva. Mogućnost da otac dobije djecu praktički ne postoji, osim ako je majka narkomanka, u zatvoru, osobno se odrekne i sl. Novelom u Obiteljskom zakonu, gornja granica alimentacije je ukinuta (do satd je bila 10 tisuća kuna mjesečno po djetetu).
Ha ha ha ček da prvo svi uteknu u Švabiju pa onda stiže krah nataliteta na tržište rada
A doći će maca na vratašca
Eno u Njemačkoj opet fali miljon radnika
Krahirao natalitet
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
jes vidila sta mi rece a ja samo posteni privatnikNoor wrote:Neve wrote:a ti pljačkaš i gulikožaprckov wrote:Neve wrote:prckov wrote:e jesi cicija
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
+ blefer... tko bi tebe dočekao, bolje da se hvatam kreveta i spavanjaprckov wrote:jes vidila sta mi rece a ja samo posteni privatnikNoor wrote:Neve wrote:a ti pljačkaš i gulikožaprckov wrote:Neve wrote:
neva- Posts : 4367
2014-04-12
cek cekNeve wrote:+ blefer... tko bi tebe dočekao, bolje da se hvatam kreveta i spavanjaprckov wrote:jes vidila sta mi rece a ja samo posteni privatnikNoor wrote:Neve wrote:
a ti pljačkaš i gulikoža
nisi platila
2014-04-19
Prckov umisto da koju povuces u Australiju i potkozis je, ti dolazis ovde i vadiš im mast..zidove škrti....
Laka vam noć.
Laka vam noć.
Guest- Guest
laku noc
2014-04-19
ma nemoj, a što plaćam, zrak?prckov wrote:cek cek
nisi platila
ništa, đenja, nije bilo usluge, nema ni plaćanja
privatnik, kaže on. go figure
neva- Posts : 4367
2014-04-12
paaa ovo dosad sto smo pregovaraliNeve wrote:ma nemoj, a što plaćam, zrak?prckov wrote:cek cek
nisi platila
vrijeme je novac
2014-04-19
2. U prijedlogu novog Obiteljskog zakona[size=13][i] (Članak 50, stavak 3) muškarcu je, u Hrvatskoj, danas, na 21 mjesec za svako djete oduzeto pravo traženja brakorazvoda. Žene nemaju nikakvih ograničenja.
Ovaj zakon kad muški pročita radi ovo Neću je ženit dok je nenapumpam a onda isto niks ženidba idućih godinu i devet mjeseci
Jbga nema braka pa nema ni brakorazvodne parnice
Ovaj zakon kad muški pročita radi ovo Neću je ženit dok je nenapumpam a onda isto niks ženidba idućih godinu i devet mjeseci
2014-04-11
Ovo samo glupe droljetine mogu ovako glup zakon donit koji će baš napravit suprotni učinakRayMabus wrote:2. U prijedlogu novog Obiteljskog zakona[size=13][i] (Članak 50, stavak 3) muškarcu je, u Hrvatskoj, danas, na 21 mjesec za svako djete oduzeto pravo traženja brakorazvoda. Žene nemaju nikakvih ograničenja.
2014-04-11
longi jednom se ziviRayMabus wrote:2. U prijedlogu novog Obiteljskog zakona[size=13][i] (Članak 50, stavak 3) muškarcu je, u Hrvatskoj, danas, na 21 mjesec za svako djete oduzeto pravo traženja brakorazvoda. Žene nemaju nikakvih ograničenja.
ozenis se pa sta bog da I sreca junacka
bez rizika nema ni dobitka
2014-04-19
u jebote ovo je glupo ispaloprckov wrote:paaa ovo dosad sto smo pregovaraliNeve wrote:ma nemoj, a što plaćam, zrak?prckov wrote:cek cek
nisi platila
vrijeme je novac
mogla bi I ti meni svoje vrijeme naplatit
nista, zaboravi
2014-04-19
Pa baš zato što se jednom živi nepada mi napamet da me netko radi djeteta prca idući dvadeset godinaprckov wrote:longi jednom se ziviRayMabus wrote:2. U prijedlogu novog Obiteljskog zakona[size=13][i] (Članak 50, stavak 3) muškarcu je, u Hrvatskoj, danas, na 21 mjesec za svako djete oduzeto pravo traženja brakorazvoda. Žene nemaju nikakvih ograničenja.
ozenis se pa sta bog da I sreca junacka
bez rizika nema ni dobitka
2014-04-11
Uglavnom nikakve ženidbe i papiri, divlji brak ako zatrudni ista šema nema braka i papira oš oš neš nemoj
2014-04-11
Nisam ni znao za ovaj zakon ali ok brzo ga ja probijem
Nikakvi brak i papiri bila djeca ili ne
Aj ti moja ako neš nemoj njet moj problem
Nikakvi brak i papiri bila djeca ili ne
Aj ti moja ako neš nemoj njet moj problem
2014-04-11
Ove feministkinje su glupe ko kurac
Da ih sve staviš na hrpu zbroj njihovih IQ nije 10% moga
Da ih sve staviš na hrpu zbroj njihovih IQ nije 10% moga
2014-04-11
Ček nek se ovo pročuje jer čak ni ja nisam znao za ovaj zakon
Prvo vam je krahirao natalitet a Boga mi sad će i broj brakova
2014-04-11
liku je bolje da ima zabranu rastavljanja neće tada plaćati alimentaciju:)RayMabus wrote:Ček nek se ovo pročuje jer čak ni ja nisam znao za ovaj zakon
Guest- Guest
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/showbizz/clanak/id/515852/styling-koji-je-sokirao-srpsku-javnost-poznata-starleta-na-nacionalnu-televiziju-dosla-s-potpuno-obnazenom-dojkom
2014-04-11
alo momak, ne zajebaji...Triny wrote:Ajme...pa jos traje kuknjava...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Page 29 of 35 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35
Similar topics
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 29 of 35