Zašto su muškarci
Page 23 of 35
Page 23 of 35 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35
Re: Zašto su muškarci
Ja vise odavno pivo ne konzumiram...ali sjecam se mladih dana 10 piva od pola litre u cca 2-3sata, a poslin pisaj 4ure u komadu:)Leviathan2 wrote:to ne mogu niti ja :DTotenkopf wrote:Nek se javno odrekne feminizma, dokaže da može strusit 5 velikih piva i nakon toga vozit auto ...Kserks_ wrote:Ja samo znam da cu od sada upise od triny po temama shvacati ozbiljnije..mislim da bi joj trebali dopustiti da postane pridruzeni clan muskog klana, razina masteryoda:D:
Guest- Guest
Mene jednom, ima od toga 16 godina, zaustavi pandurija dok sam se u 4 sata vraćao doma iz diska na vespi...Leviathan2 wrote:to ne mogu niti ja :DTotenkopf wrote:Nek se javno odrekne feminizma, dokaže da može strusit 5 velikih piva i nakon toga vozit auto ...Kserks_ wrote:Ja samo znam da cu od sada upise od triny po temama shvacati ozbiljnije..mislim da bi joj trebali dopustiti da postane pridruzeni clan muskog klana, razina masteryoda:D:
Popio ja ali trijezan ko zec, valjda adrenalin šta li...
Pušem prvi put, kaže 2.0...
Reko nemoguće, popio sam 3 pive...
Pušem drugi put, kaže 2.25...
Reko ma nema teorije...
Pušem treći put, kaže 2.5...
I tako, našli smo se na 2.25, imam još te papire...
Najluđe od svega što su me pustili da idem vespom, moga sam poginit il satrst nekoga, koje budale...
T.- Posts : 17551
2014-04-14
davno bilo sad se spominjaloKserks_ wrote:Ja vise odavno pivo ne konzumiram...ali sjecam se mladih dana 10 piva od pola litre u cca 2-3sata, a poslin pisaj 4ure u komadu:)Leviathan2 wrote:to ne mogu niti ja :DTotenkopf wrote:Nek se javno odrekne feminizma, dokaže da može strusit 5 velikih piva i nakon toga vozit auto ...Kserks_ wrote:Ja samo znam da cu od sada upise od triny po temama shvacati ozbiljnije..mislim da bi joj trebali dopustiti da postane pridruzeni clan muskog klana, razina masteryoda:D:
ja nisam nikad bio kapacitet za pivo, 3-4 i napuhnut sav dok su neki iz mog drustva znali srokat pola gajbe u roku sad i in posebno im se nebi dogodilo osim malo vise pisanja
al mogao sa litar konjaka stresti bez brige i hodat po razapetoj sajli
sad vec gooodinama ne konzumiram vise od jedne pive mjesecno, dvije se rjetko rjetko zalome a zesticu samo casicu za nazdravljanje i tu zavrsava
Ja sam kasnije presao na pelinkovac, pa orahovac,viskije te na kraju vodka-lijek za depresiju.:-)Leviathan2 wrote:davno bilo sad se spominjaloKserks_ wrote:Ja vise odavno pivo ne konzumiram...ali sjecam se mladih dana 10 piva od pola litre u cca 2-3sata, a poslin pisaj 4ure u komadu:)Leviathan2 wrote:to ne mogu niti ja :DTotenkopf wrote:Nek se javno odrekne feminizma, dokaže da može strusit 5 velikih piva i nakon toga vozit auto ...Kserks_ wrote:Ja samo znam da cu od sada upise od triny po temama shvacati ozbiljnije..mislim da bi joj trebali dopustiti da postane pridruzeni clan muskog klana, razina masteryoda:D:
ja nisam nikad bio kapacitet za pivo, 3-4 i napuhnut sav dok su neki iz mog drustva znali srokat pola gajbe u roku sad i in posebno im se nebi dogodilo osim malo vise pisanja
sad vec gooodinama ne konzumiram vise od jedne pive mjesecno, dvije se rjetko rjetko zalome a zesticu samo casicu za nazdravljanje i tu zavrsava
Suzbijem testosteron alkoholom,sve u sluzbi matrijahata:pirat:
Uk
Guest- Guest
otprilike,Kserks_ wrote:Ja sam kasnije presao na pelinkovac, pa orahovac,viskije te na kraju vodka-lijek za depresiju.:-)Leviathan2 wrote:davno bilo sad se spominjaloKserks_ wrote:Ja vise odavno pivo ne konzumiram...ali sjecam se mladih dana 10 piva od pola litre u cca 2-3sata, a poslin pisaj 4ure u komadu:)Leviathan2 wrote:to ne mogu niti ja :DTotenkopf wrote:
Nek se javno odrekne feminizma, dokaže da može strusit 5 velikih piva i nakon toga vozit auto ...
a kasnije ti gre gemišt tri u dvo, pa unda dvo u tri, pa unda samo radenska, pa unda počmeš livati malo vode u radensku da je razbložiš jer previše grize, a na kraju dolazi voda straight up i sjećanje na slavne done...
2014-04-16
za žeđ je najbolja obična voda ili blagi gem
vjerovao sam u vodu,dok nisam "otkrio" piffo..Noor wrote:za žeđ je najbolja obična voda ili blagi gem
vode mos lokati do besvijesti,i jos si zedan..piffo..e to je vec druga stvar..naravno ledeno..
Guest- Guest
pa zato kažem, blagi...1/4 vina, 3/4 vodeKserks_ wrote:Pa se oblejasNoor wrote:blagi gem
meni ljeti paše pivo, al jedna čaša i koljena otkažu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
zato voda mora biti prilično hladnapismejker wrote:vjerovao sam u vodu,dok nisam "otkrio" piffo..Noor wrote:za žeđ je najbolja obična voda ili blagi gem
vode mos lokati do besvijesti,i jos si zedan..piffo..e to je vec druga stvar..naravno ledeno..
meni je taman iz točionika na frižideru...ni led ne treba
2017-10-06
jedinu takvu i pijem,no nekak je prazna..optereti zelodec,majopet si zedan..piffo ledeno popijes,jedno-dva flasa od politre,i miran si..mozda do ukusa ili tko zna..Noor wrote:zato voda mora biti prilično hladnapismejker wrote:vjerovao sam u vodu,dok nisam "otkrio" piffo..Noor wrote:za žeđ je najbolja obična voda ili blagi gem
meni je taman iz točionika na frižideru...ni led ne treba
Guest- Guest
Pa koji si ti 2% musculine pa da nemos popit Ccc:hem:Noor wrote:pa zato kažem, blagi...1/4 vina, 3/4 vodeKserks_ wrote:Pa se oblejasNoor wrote:blagi gem
Guest- Guest
pa mogu...za ta 2%Kserks_ wrote:Pa koji si ti 2% musculine pa da nemos popit Ccc:hem:Noor wrote:pa zato kažem, blagi...1/4 vina, 3/4 vodeKserks_ wrote:Pa se oblejasNoor wrote:blagi gem
a nekad i malo više...ovisi o društvu
2017-10-06
ne slažem se, odakle ti samo takve morske ideje?Kserks_ wrote:Sta veći udio Masculine vise vas politika zanima...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ups, jesam li ja to pogriješila temu i upala na sastanak liječenih i neliječenih alkoholičara?
2014-04-12
i izličenih
2014-04-16
zaebala si se stavivsi svoj giffNeve wrote:ups, jesam li ja to pogriješila temu i upala na sastanak liječenih i neliječenih alkoholičara?
Guest- Guest
Ubacio sam dalicku u onu aplikaciju,dalo mi je 38%masculineNeve wrote:ne slažem se, odakle ti samo takve morske ideje?Kserks_ wrote:Sta veći udio Masculine vise vas politika zanima...
Guest- Guest
Boze svastaNeve wrote:ups, jesam li ja to pogriješila temu i upala na sastanak liječenih i neliječenih alkoholičara?
Guest- Guest
što fali gifu, baš je coolpismejker wrote:zaebala si se stavivsi svoj giffNeve wrote:ups, jesam li ja to pogriješila temu i upala na sastanak liječenih i neliječenih alkoholičara?
2014-04-12
Page 23 of 35 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35
Similar topics
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 23 of 35