Zašto su muškarci
Page 13 of 35
Page 13 of 35 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35
Re: Zašto su muškarci
dobro, to je simpaticno mada danas sutra joj se moze neki drugi iznenada svidit a ti zaglavis duboko sa njom kad odjednom stiglo zahladenje sa snijegom u po ljetaKserks_ wrote:Ili ovo..5 uri ujutro,vec zora svanula, ja super taman sam se otriznija, vise pandurije nema, super mogu vozit...krenem ja kad neko iza mene svira,svira, mota da stanem nasrid zaobilaznice, ja vec protrnija gotovo pandurija,aj Ca vozačka opet na tri miseca...kad ono dvi ženskice, sad ja spuštam a ova meni" morala sam te zaustavit da ti kazem da mi se sviđaš ".,, ja je blido gledam, nasrid jebene zaobilaznice:D:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
provoj ležanje provući krez padežiNoor wrote:nego ča nego jeaben wrote:ležanje nije ni glagol, a kamoli radnja
2014-04-16
Pa zar je do tu došlo?!
2014-04-12
Jedna od metoda opstanka je i prilagodba, morate postat papučice ako želite mice mace dobit
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Je simpatično je jer je bila plavusica od 50 tak kg...ali nije simpatično kad vidi da si zagriza odjednom promjeni ponašanje te od simpa cure postane rospija...i onda kad se pobuniš se čude, sta ti hoćeš...zato sam počeo primjenjivati walk away klauzuluprckov wrote:dobro, to je simpaticno mada danas sutra joj se moze neki drugi iznenada svidit a ti zaglavis duboko sa njom kad odjednom stiglo zahladenje sa snijegom u po ljetaKserks_ wrote:Ili ovo..5 uri ujutro,vec zora svanula, ja super taman sam se otriznija, vise pandurije nema, super mogu vozit...krenem ja kad neko iza mene svira,svira, mota da stanem nasrid zaobilaznice, ja vec protrnija gotovo pandurija,aj Ca vozačka opet na tri miseca...kad ono dvi ženskice, sad ja spuštam a ova meni" morala sam te zaustavit da ti kazem da mi se sviđaš ".,, ja je blido gledam, nasrid jebene zaobilaznice:D:
Guest- Guest
RayMabus wrote:Budite Papučari pa ćete dobiti mice mace
nemoj jesti soju, nemoj piti mlijeko... itd. što god sadrži tvari slične ženskim hormonima
pa nećeš biti papučar
Guest- Guest
Soju sam počeo izbjegavati, izbacivanjem industrijski prerađene hrane...jebe me mliko i alkohol...mamin sin wrote:RayMabus wrote:Budite Papučari pa ćete dobiti mice mace
nemoj jesti soju, nemoj piti mlijeko... itd. što god sadrži tvari slične ženskim hormonima
pa nećeš biti papučar
Guest- Guest
evo gdje te prakseološko filozofiranje dovede, više ne znaš ni što riječi značeaben wrote:provoj ležanje provući krez padežiNoor wrote:nego ča nego jeaben wrote:ležanje nije ni glagol, a kamoli radnja
Guest- Guest
maggie13 wrote:Pa zar je do tu došlo?!
2014-04-19
pa di se soja uopće more nabaviti u dalmaciji?
mislin da je nika u životu nis ni vidi, a ni ču da ju je neko parićo...
2014-04-16
ča oćeš reći, da je ležanje glagol?mamin sin wrote:okevo gdje te prakseološko filozofiranje dovede, više ne znaš ni što riječi znače :D:aben wrote:provoj ležanje provući krez padežiNoor wrote:nego ča nego jeaben wrote:ležanje nije ni glagol, a kamoli radnja
:)
2014-04-16
Pa sipaju ti je u sve industrijski prerađeno, od mesnih prerađevina, kruha i peciva, to slatkiša i grickalica..svugdje ti je soja u sastavu...aben wrote:pa di se soja uopće more nabaviti u dalmaciji?
Guest- Guest
To konzumiram tu i tamo čisto radi masnoća iz mesa...ali sumnjam da je tu stave.mamin sin wrote:Kserks_ wrote:
Soju sam počeo izbjegavati
nađeš ju i u ćevapima
Last edited by Kserks_ on 7/11/2017, 14:21; edited 1 time in total
Guest- Guest
Trebate postati papučice ako hoćeš mice mace
Prilagodba je jedna od metoda opstanka
Jedini problem je šta ja ovdje nisam došao opstati jer duša je besmrtna
Prilagodba je jedna od metoda opstanka
Jedini problem je šta ja ovdje nisam došao opstati jer duša je besmrtna
2014-04-11
meni jedan šalić za zimuprckov wrote:maggie13 wrote:Pa zar je do tu došlo?!
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Idem se cijepit protiv gripe i molit boga da mi cijepivo iz Imunološkoga ne pojača autizam.
Pozzz
Pozzz
Guest- Guest
Postanite papučice pa ćete imati ženu i djecu
Jednostavano
Nije teško
Jednostavano
Nije teško
2014-04-11
15 euramaggie13 wrote:meni jedan šalić za zimuprckov wrote:maggie13 wrote:Pa zar je do tu došlo?!
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 13 of 35 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35
Similar topics
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 13 of 35