Zašto su muškarci
Page 22 of 35
Page 22 of 35 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35
Re: Zašto su muškarci
Pa crnke su sve dlakave" do jaja"Noor wrote:a zaš bi?Leviathan2 wrote:a zas nebi imala :DNoor wrote:je, prekrasnoTotenkopf wrote:Da se traži slika nogu, noor bi dobila 85% muškosti...
15% bi otišlo na ženskost radi laka...
To je baš meni lijepo...
ti bi baš htio da imam dlakave noge, priznaj
Guest- Guest
Sta veći udio Masculine vise vas politika zanima...orion wrote:ovo je suludo .... prvo mi dvije fotke uopće nije prepoznalo , a onda na trećoj omjer 18 % masculine i 82% feminine ... ...
a dob u tipu lako za napisati, lijepo za pročitati
- nisam si mislila da sam tak jako muškobanjasta
Guest- Guest
Kserks_ wrote:Pa crnke su sve dlakave" do jaja"Noor wrote:a zaš bi?Leviathan2 wrote:a zas nebi imala :DNoor wrote:je, prekrasnoTotenkopf wrote:Da se traži slika nogu, noor bi dobila 85% muškosti...
To je baš meni lijepo...
manje više, samo zato što su tamne, a plavojkama se toliko ne vide jer u svijetle, iako ih i one imaju
Totenkopf wrote:Ček, al ti nisi muško za prave?orion wrote:Triny wrote:
Nu mene...
... ojebenti... pa ti me šiješ prav za prav .... mam mi je lakše
nisam ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
a imaju i jaja :DKserks_ wrote:Pa crnke su sve dlakave" do jaja"Noor wrote:a zaš bi?Leviathan2 wrote:a zas nebi imala :DNoor wrote:je, prekrasnoTotenkopf wrote:Da se traži slika nogu, noor bi dobila 85% muškosti...
To je baš meni lijepo...
nisam ....
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Što reći, žao mi je, ne znaš šta propuštaš...orion wrote:Totenkopf wrote:Ček, al ti nisi muško za prave?orion wrote:Triny wrote:
Nu mene...
nisam ....
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Ma ne Samo malo oveće klitoriseLeviathan2 wrote:a imaju i jaja :DKserks_ wrote:Pa crnke su sve dlakave" do jaja"Noor wrote:a zaš bi?Leviathan2 wrote:a zas nebi imala :DNoor wrote:
je, prekrasno
Guest- Guest
Noor wrote:Kserks_ wrote:Pa crnke su sve dlakave" do jaja"Noor wrote:a zaš bi?Leviathan2 wrote:a zas nebi imala :DNoor wrote:
je, prekrasno
manje više, samo zato što su tamne, a plavojkama se toliko ne vide jer u svijetle, iako ih i one imaju
...ja sam najbjeliji bijelac tj. najbjelija bjelkinja .... i sve pogodnosti što nosi ...al bome i nepogodnosti - koristim faktor 1000, sunčam se toliko da se osušim kad izađem iz vode ....
2017-06-06
Noor wrote:zbunjuješ ih avataromorion wrote:Totenkopf wrote:Ček, al ti nisi muško za prave?orion wrote:Triny wrote:
Nu mene...
nisam ....
bolje mi je tako ..... manje predrasuda .... a forumaši iz davnina - ionak se znamo, pa ne obraćamo pažnju na te sitnice tipa
2017-06-06
haha, ma sad si ih tek zaintrigiralaorion wrote:Noor wrote:zbunjuješ ih avataromorion wrote:Totenkopf wrote:Ček, al ti nisi muško za prave?orion wrote:
nisam ....
bolje mi je tako ..... manje predrasuda .... a forumaši iz davnina - ionak se znamo, pa ne obraćamo pažnju na te sitnice tipa
2017-10-06
Noor wrote:Kserks_ wrote:Pa crnke su sve dlakave" do jaja"Noor wrote:a zaš bi?Leviathan2 wrote:a zas nebi imala :DNoor wrote:
je, prekrasno
Sad sam se sjetila-neki dan si me pitala za ljude iz Birtije .... pojma nemam gdje su. Sjećam se da je bila neka zajebancija sa nekim forumom kod Đurđe ili tako nešto, da su neki tamo pisali .... al zaprvo uopće ne znam ni za Slobodnu, Heretika, Ery-a, C-mana ..... ne sjećam se da smo se više sreli- možda oni pišu pod drugim nickom, al valjda bi se javili pošto ja nikada nisam mijenjala nick....
2017-06-06
ne bih to znala :)Kserks_ wrote:Ma ne Samo malo oveće klitoriseLeviathan2 wrote:a imaju i jaja :DKserks_ wrote:Pa crnke su sve dlakave" do jaja"Noor wrote:a zaš bi?Leviathan2 wrote:
a zas nebi imala :D
2017-10-06
Triny je muška, skontao sam odmah po frizuri...
Još će ispast veća muška nego ja...
Baš me zanima šta će kazat sjutri kad uploadam čunku...
Još će ispast veća muška nego ja...
Baš me zanima šta će kazat sjutri kad uploadam čunku...
Last edited by Totenkopf on 7/11/2017, 21:22; edited 1 time in total
2014-04-14
a valjda bi se javili...daorion wrote:Noor wrote:Kserks_ wrote:Pa crnke su sve dlakave" do jaja"Noor wrote:a zaš bi?Leviathan2 wrote:
a zas nebi imala :D
Sad sam se sjetila-neki dan si me pitala za ljude iz Birtije .... pojma nemam gdje su. Sjećam se da je bila neka zajebancija sa nekim forumom kod Đurđe ili tako nešto, da su neki tamo pisali .... al zaprvo uopće ne znam ni za Slobodnu, Heretika, Ery-a, C-mana ..... ne sjećam se da smo se više sreli- možda oni pišu pod drugim nickom, al valjda bi se javili pošto ja nikada nisam mijenjala nick....
šteta, dobra ekipa je to bila :)
Ja samo znam da cu od sada upise od triny po temama shvacati ozbiljnije..mislim da bi joj trebali dopustiti da postane pridruzeni clan muskog klana, razina masteryoda:D:
Guest- Guest
Nek se javno odrekne feminizma, dokaže da može strusit 5 velikih piva i nakon toga vozit auto ...Kserks_ wrote:Ja samo znam da cu od sada upise od triny po temama shvacati ozbiljnije..mislim da bi joj trebali dopustiti da postane pridruzeni clan muskog klana, razina masteryoda:D:
2014-04-14
to ne mogu niti ja :DTotenkopf wrote:Nek se javno odrekne feminizma, dokaže da može strusit 5 velikih piva i nakon toga vozit auto ...Kserks_ wrote:Ja samo znam da cu od sada upise od triny po temama shvacati ozbiljnije..mislim da bi joj trebali dopustiti da postane pridruzeni clan muskog klana, razina masteryoda:D:
Nemoj tako,ovo je ipak razina masteyode(aka pinoche)Totenkopf wrote:Nek se javno odrekne feminizma, dokaže da može strusit 5 velikih piva i nakon toga vozit auto ...Kserks_ wrote:Ja samo znam da cu od sada upise od triny po temama shvacati ozbiljnije..mislim da bi joj trebali dopustiti da postane pridruzeni clan muskog klana, razina masteryoda:D:
Guest- Guest
Ja vise odavno pivo ne konzumiram...ali sjecam se mladih dana 10 piva od pola litre u cca 2-3sata, a poslin pisaj 4ure u komadu:)Leviathan2 wrote:to ne mogu niti ja :DTotenkopf wrote:Nek se javno odrekne feminizma, dokaže da može strusit 5 velikih piva i nakon toga vozit auto ...Kserks_ wrote:Ja samo znam da cu od sada upise od triny po temama shvacati ozbiljnije..mislim da bi joj trebali dopustiti da postane pridruzeni clan muskog klana, razina masteryoda:D:
Guest- Guest
Page 22 of 35 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35
Similar topics
» Zašto su žene u vezama sklonije fizičkom nasilju nego muškarci? :D
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» HRVATSKI SIRIJAC 'Zašto u Europu dolaze muškarci umjesto da se ostanu boriti?
» Zašto Milanović neče dobiti izbore i zašto je propustio matirati HDZ?
» Zasto mrzim Austriju i zasto ona nece biti moja Domovina
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
Page 22 of 35