rimac na aparatima , @mamin sin na baterijama
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: rimac na aparatima , @mamin sin na baterijama
nisam ja na baterije, nego moj bicjasambrend wrote:Eto jos jedne na baterije...
na poslu nemam uvjete, ne mogu se presvlačiti i tuširati
zato mi je e-bike dobra stvar, brže stignem, a uz to dođem na posao svježa i mirisna kao kad sam krenula
a kad hoću rekreaciju u slobodno vrijeme, imam drugi
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ma ti znaš što biciklisti mislemarcellus wrote:inače mrzim bicikliste. Smetaju. Prema pješacima su bahati, vozače zajebavaju i misle da za njih prometni propisi ne važe jer spašavaju planetu dok je mi uništavamo
imam biciklističku stazu cijelim putem i nemam razoga biti bahata, iako pješaci znaju hodati jedan do drugog po cijelom nogostupu.. ali zato je tu zvonce kojim ih razmaknem
btw, bicikl se mora gurati samo na prijelazima i zebrama koje nemaju biciklističku traku, preko ostalih normalno voziš
2014-04-12
veber wrote:kada nema staze voziš po cesti.
barem to ja radim. na jelac idem gurajući bajk.
a babe na štakama, mame s djecom, frajeri kao ti s mobitelom na uhu-uredno hodaju po bicklističkoj stazi i kada im jebeš mater onda su ljuti.
pogotovo na jarunu vole zauzet stazu.
odjebi s tim forama.
ja ne pješačim, vjera mi brani
i nikad nemam mobitel na uhu
Neve wrote:ma ti znaš što biciklisti mislemarcellus wrote:inače mrzim bicikliste. Smetaju. Prema pješacima su bahati, vozače zajebavaju i misle da za njih prometni propisi ne važe jer spašavaju planetu dok je mi uništavamo
imam biciklističku stazu cijelim putem i nemam razoga biti bahata, iako pješaci znaju hodati jedan do drugog po cijelom nogostupu.. ali zato je tu zvonce kojim ih razmaknem
btw, bicikl se mora gurati samo na prijelazima i zebrama koje nemaju biciklističku traku, preko ostalih normalno voziš
e pa problem su ti koji nemaju stazu, jasno, kreten ti naleti na tebe i još ti jebe mater jer je on na zebri, a naleti s 25-30 na sat na zebru tam di kad dolaziš vidiš pol metra levo i desno... tipično, ovdje su mi stalno nalijetali
https://www.google.hr/maps/@45.8072997,15.9615528,3a,75y,318.89h,92.3t/data=!3m6!1e1!3m4!1soZiDkXt9fayWP0wfkkPrmg!2e0!7i13312!8i6656?hl=en
Tststststststs kolega. Pazite se promijena. Od zagrizenog partijanera sa Zrca do uzornog tateka. Od biciklo mrzca do volontera na Tour of Croatia je samo mali korak. Muhahahahahahahhaahaa Bicikl, bez baterije naravno , je zakon.
2014-04-14
da, ima luđaka na dva kotača koji misle da su jedini na svijetu.. prije par tjedana jedan takav mamlaz na specijalki, u punoj biciklističkoj opremi i sa slušalicama u ušima, uletio je u nepregledni dio nogostupa u punoj brzini i u zadnji čas zakočio i skrenuo da me ne udari, sva sreća pa sam vozila sporo i uz to zvonila da me bar čuju oni koji dolaze iz suprotnog pravca, kad me već ne mogu vidjetimarcellus wrote:e pa problem su ti koji nemaju stazu, jasno, kreten ti naleti na tebe i još ti jebe mater jer je on na zebri, a naleti s 25-30 na sat na zebru tam di kad dolaziš vidiš pol metra levo i desno... tipično, ovdje su mi stalno nalijetali
https://www.google.hr/maps/@45.8072997,15.9615528,3a,75y,318.89h,92.3t/data=!3m6!1e1!3m4!1soZiDkXt9fayWP0wfkkPrmg!2e0!7i13312!8i6656?hl=en
ne trebam ti ni reći što sam mu sve izgovorila...
2014-04-12
abraham wrote:Tststststststs kolega. Pazite se promijena. Od zagrizenog partijanera sa Zrca do uzornog tateka. Od biciklo mrzca do volontera na Tour of Croatia je samo mali korak. Muhahahahahahahhaahaa Bicikl, bez baterije naravno , je zakon.
živio abe
usput vidim opet nešto malme, eksplozije, noćni klub, poremećeni pojedinac...
Mislim da je vec 42. eksplozija ove godine. Pucnjave, ubojstava i sl. Zaspes u Svedskoj a probudis se u Somaliji. Izgubljen slucaj. Nego i ja kao strastveni biciklist pizdim na kolege koji voze po cestama iako postoje paralelne biciklisticke staze. Konjine u srednjim godinama na biciklima od 5-10 000 eura i misle da su kupili cestu skupa sa biciklom. Ono , cuj kupio sam pedale koje vazu samo 135 grama a on vaze 140 kila. Bilo kako bilo, kao u svemu, kila mozga dvije ----
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Rimac prska
» Rimac ima savjet za vas!
» Rimac pobjedjuje
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» Rimac prska
» Rimac ima savjet za vas!
» Rimac pobjedjuje