Rimac pobjedjuje
Page 1 of 1
Rimac pobjedjuje
Sve receno..NAKON concepta ONE,Rimac utro put razvoju elektricnih automobila..ostalo na ..
https://www.rimac-automobili.com/en/
Guest- Guest
Re: Rimac pobjedjuje
Jebo mater svoooojuuu...koji specsi...brutala samo takva..
presents
A CAR ALIVE WITH TECHNOLOGY
PUSH THE BUTTONTO START THE POWERTRAIN.
[size=256].01
[size=64]RIMAC C_TWO[/size][/size]
.01 .08
[size=64]RIMAC C_TWO[/size]
ACC 0-60 MPH
[size=60]1.85[size=30]*[/size]
sec
* one foot roll-out
POWER
[size=60]1.914[/size]
hp kW
TOP SPEED
[size=60]412[/size]
km/h mph
MOTOR TORQUE
[size=60]2.300[/size]
Nm[/size]
presents
[size=256].01
.01 .08
ACC 0-60 MPH
sec
* one foot roll-out
POWER
[size=60]1.914[/size]
hp kW
TOP SPEED
[size=60]412[/size]
km/h mph
MOTOR TORQUE
[size=60]2.300[/size]
Nm[/size]
Guest- Guest
kako te nije sram..jebes mater svoju a sam kazes da ti je bolesna..fujLegendovich wrote:Jebo mater svoooojuuu...koji specsi...brutala samo takva..
presents
[size=256].01
.01 .08
ACC 0-60 MPH
sec
* one foot roll-out
POWER
[size=60]1.914[/size]
hp kW
TOP SPEED
[size=60]412[/size]
km/h mph
MOTOR TORQUE
[size=60]2.300[/size]
Nm[/size]
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
???...okud si t iispuzao..fraza se koristi za nest okad je prejebeno,u ovom slucaju aUTOMOBIL....ubrzaj mozak a uspori jezik..vuksadinare wrote:kako te nije sram..jebes mater svoju a sam kazes da ti je bolesna..fujLegendovich wrote:Jebo mater svoooojuuu...koji specsi...brutala samo takva..
presents
[size=256].01
.01 .08
ACC 0-60 MPH
sec
* one foot roll-out
POWER
[size=60]1.914[/size]
hp kW
TOP SPEED
[size=60]412[/size]
km/h mph
MOTOR TORQUE
[size=60]2.300[/size]
Nm[/size]
Guest- Guest
ni u snu ne smijes takav prostakluk pomisliti ni izgovoriti...ni kad je rijec o frazama...ajd da si rekao jebo ja sebe...to jos razumijemLegendovich wrote:???...okud si t iispuzao..fraza se koristi za nest okad je prejebeno,u ovom slucaju aUTOMOBIL....ubrzaj mozak a uspori jezik..vuksadinare wrote:kako te nije sram..jebes mater svoju a sam kazes da ti je bolesna..fujLegendovich wrote:Jebo mater svoooojuuu...koji specsi...brutala samo takva..
presents
[size=256].01
.01 .08
ACC 0-60 MPH
sec
* one foot roll-out
POWER
[size=60]1.914[/size]
hp kW
TOP SPEED
[size=60]412[/size]
km/h mph
MOTOR TORQUE
[size=60]2.300[/size]
Nm[/size]
2015-09-08
pa ti se se upravo sa ovakvom uzasnom prostotom najbalkanskije ponioLegendovich wrote:E majketi balkanske pameti..bitno da se laje bez razmisljanja..
2015-09-08
da nacrtamo ....JEEEBOOO AUOTOMOBIL MAJKU SVOOOOJUUU...sad bistrije?vuksadinare wrote:ni u snu ne smijes takav prostakluk pomisliti ni izgovoriti...ni kad je rijec o frazama...ajd da si rekao jebo ja sebe...to jos razumijemLegendovich wrote:???...okud si t iispuzao..fraza se koristi za nest okad je prejebeno,u ovom slucaju aUTOMOBIL....ubrzaj mozak a uspori jezik..vuksadinare wrote:kako te nije sram..jebes mater svoju a sam kazes da ti je bolesna..fujLegendovich wrote:Jebo mater svoooojuuu...koji specsi...brutala samo takva..
presents
[size=256].01
.01 .08
ACC 0-60 MPH
sec
* one foot roll-out
POWER
[size=60]1.914[/size]
hp kW
TOP SPEED
[size=60]412[/size]
km/h mph
MOTOR TORQUE
[size=60]2.300[/size]
Nm[/size]
Guest- Guest
i ne davi vise..ne znam jel uopce postoji auto sa tako visokim specsima..
Guest- Guest
to ti je vec pametnijeLegendovich wrote:da nacrtamo ....JEEEBOOO AUOTOMOBIL MAJKU SVOOOOJUUU...sad bistrije?vuksadinare wrote:ni u snu ne smijes takav prostakluk pomisliti ni izgovoriti...ni kad je rijec o frazama...ajd da si rekao jebo ja sebe...to jos razumijemLegendovich wrote:???...okud si t iispuzao..fraza se koristi za nest okad je prejebeno,u ovom slucaju aUTOMOBIL....ubrzaj mozak a uspori jezik..vuksadinare wrote:kako te nije sram..jebes mater svoju a sam kazes da ti je bolesna..fujLegendovich wrote:Jebo mater svoooojuuu...koji specsi...brutala samo takva..
presents
[size=256].01
.01 .08
ACC 0-60 MPH
sec
* one foot roll-out
POWER
[size=60]1.914[/size]
hp kW
TOP SPEED
[size=60]412[/size]
km/h mph
MOTOR TORQUE
[size=60]2.300[/size]
Nm[/size]
2015-09-08
pametno ili ne,ta postapalica je uglavnom ljudima poznata..đe ti zivis,ne znam..vuksadinare wrote:to ti je vec pametnijeLegendovich wrote:da nacrtamo ....JEEEBOOO AUOTOMOBIL MAJKU SVOOOOJUUU...sad bistrije?vuksadinare wrote:ni u snu ne smijes takav prostakluk pomisliti ni izgovoriti...ni kad je rijec o frazama...ajd da si rekao jebo ja sebe...to jos razumijemLegendovich wrote:???...okud si t iispuzao..fraza se koristi za nest okad je prejebeno,u ovom slucaju aUTOMOBIL....ubrzaj mozak a uspori jezik..vuksadinare wrote:
kako te nije sram..jebes mater svoju a sam kazes da ti je bolesna..fuj
Guest- Guest
2300 okretni moment..pa to je zivina prejebena..taj ga na svakoj brzini ubrzava kao raketa..
Guest- Guest
zivi di zivim i tu po tebi postapalicu nikad nisam izgovorio niti necu...iz postovanja..vrlo jednostavnoLegendovich wrote:pametno ili ne,ta postapalica je uglavnom ljudima poznata..đe ti zivis,ne znam..vuksadinare wrote:to ti je vec pametnijeLegendovich wrote:da nacrtamo ....JEEEBOOO AUOTOMOBIL MAJKU SVOOOOJUUU...sad bistrije?vuksadinare wrote:ni u snu ne smijes takav prostakluk pomisliti ni izgovoriti...ni kad je rijec o frazama...ajd da si rekao jebo ja sebe...to jos razumijemLegendovich wrote:
???...okud si t iispuzao..fraza se koristi za nest okad je prejebeno,u ovom slucaju aUTOMOBIL....ubrzaj mozak a uspori jezik..
2015-09-08
ajd kazi nesh o autu,ako se kuzis u te vrste brojki..vuksadinare wrote:zivi di zivim i tu po tebi postapalicu nikad nisam izgovorio niti necu...iz postovanja..vrlo jednostavnoLegendovich wrote:pametno ili ne,ta postapalica je uglavnom ljudima poznata..đe ti zivis,ne znam..vuksadinare wrote:to ti je vec pametnijeLegendovich wrote:da nacrtamo ....JEEEBOOO AUOTOMOBIL MAJKU SVOOOOJUUU...sad bistrije?vuksadinare wrote:
ni u snu ne smijes takav prostakluk pomisliti ni izgovoriti...ni kad je rijec o frazama...ajd da si rekao jebo ja sebe...to jos razumijem
Guest- Guest
kuzim...ali si me razocarao s ovom psovkom....to je psovka koju najvise mrzimLegendovich wrote:ajd kazi nesh o autu,ako se kuzis u te vrste brojki..vuksadinare wrote:zivi di zivim i tu po tebi postapalicu nikad nisam izgovorio niti necu...iz postovanja..vrlo jednostavnoLegendovich wrote:pametno ili ne,ta postapalica je uglavnom ljudima poznata..đe ti zivis,ne znam..vuksadinare wrote:to ti je vec pametnijeLegendovich wrote:
da nacrtamo ....JEEEBOOO AUOTOMOBIL MAJKU SVOOOOJUUU...sad bistrije?
2015-09-08
a boli me kurcina sto volis a sto ne...sada prestani spamati temu,jer je ocito da ti je to namjera....vuksadinare wrote:kuzim...ali si me razocarao s ovom psovkom....to je psovka koju najvise mrzimLegendovich wrote:ajd kazi nesh o autu,ako se kuzis u te vrste brojki..vuksadinare wrote:zivi di zivim i tu po tebi postapalicu nikad nisam izgovorio niti necu...iz postovanja..vrlo jednostavnoLegendovich wrote:pametno ili ne,ta postapalica je uglavnom ljudima poznata..đe ti zivis,ne znam..vuksadinare wrote:
to ti je vec pametnije
Guest- Guest
Da je biti malo veci bogatun,odmah bih iskesiroa za ovo cudo od auta..
Guest- Guest
Similar topics
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» i Rimac odlazi :-(
» Rimac ima savjet za vas!
» Rimac prska
» Rimac preuzeo Bugatti, nova tvrtka Bugatti Rimac ima sjedište u Hr
» i Rimac odlazi :-(
» Rimac ima savjet za vas!
» Rimac prska
Page 1 of 1