Imam celu jabuku u anusu: Beograđanin došao u Urgentni
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Imam celu jabuku u anusu: Beograđanin došao u Urgentni
voljni su lizat,bez obzira na sve.Regoč wrote:Kriva adresa, pitaj Debu. A ti bi nam mogla objasniti zašto bi se njeka žena pored muškaracah okrenula psima?kaja wrote:nemam pojma...Regoč?jastreb wrote:Homoseksualizam se širi brže od narodnjaka i zahvaća sve više i one krajeve u kojima je biti peder bilo nešto nepojmljivo.
Primjerice Podravina i Prigorje. Tu su otkako ja pamtim uvijek bili macho muškarci koji su se furali na građevinu,na nogomet,na belu,na čašicu i na Regice.
Što je doprinjelo da se muškarci od onako lijepih djevojaka kakve obitavaju u Podravini i koje su vrlo podatne,okrenu šupku???
Guest- Guest
tebe pali emaskulacija muškaraca i svođenje na osobnu kujicu, a?!¨neće ići.Triny wrote:Muski padaju na jabuke jos od Edena.
Guest- Guest
Kakve ti to pse imaš koji jabuke jedu?kaja wrote:zašto mrziš pse, pojeli su ti jabuku pa nisi imao na što sjesti?Regoč wrote:Kriva adresa, pitaj Debu. A ti bi nam mogla objasniti zašto bi se njeka žena pored muškaracah okrenula psima?kaja wrote:nemam pojma...Regoč?jastreb wrote:Homoseksualizam se širi brže od narodnjaka i zahvaća sve više i one krajeve u kojima je biti peder bilo nešto nepojmljivo.
Primjerice Podravina i Prigorje. Tu su otkako ja pamtim uvijek bili macho muškarci koji su se furali na građevinu,na nogomet,na belu,na čašicu i na Regice.
Što je doprinjelo da se muškarci od onako lijepih djevojaka kakve obitavaju u Podravini i koje su vrlo podatne,okrenu šupku???
Na ženska nagovaranja, zapravo.Triny wrote:Muski padaju na jabuke jos od Edena.
Kserks_ wrote:voljni su lizat,bez obzira na sve.Regoč wrote:Kriva adresa, pitaj Debu. A ti bi nam mogla objasniti zašto bi se njeka žena pored muškaracah okrenula psima?kaja wrote:nemam pojma...Regoč?jastreb wrote:Homoseksualizam se širi brže od narodnjaka i zahvaća sve više i one krajeve u kojima je biti peder bilo nešto nepojmljivo.
nes se triny nabrusila na moškije...Kserks_ wrote:tebe pali emaskulacija muškaraca i svođenje na osobnu kujicu, a?!¨neće ići.Triny wrote:Muski padaju na jabuke jos od Edena.
Guest- Guest
ma nije, samo traži pažnju na pogrešan načinpismejker wrote:nes se triny nabrusila na moškije...Kserks_ wrote:tebe pali emaskulacija muškaraca i svođenje na osobnu kujicu, a?!¨neće ići.Triny wrote:Muski padaju na jabuke jos od Edena.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Trini je domina.pismejker wrote:nes se triny nabrusila na moškije...Kserks_ wrote:tebe pali emaskulacija muškaraca i svođenje na osobnu kujicu, a?!¨neće ići.Triny wrote:Muski padaju na jabuke jos od Edena.
ja mislim da Triny trazi a real moškiju,ono da je "patosira" u pozeljnom smislu...ono,da joj napravi potres po richteru 9 izmedju nogu..Noor wrote:ma nije, samo traži pažnju na pogrešan načinpismejker wrote:nes se triny nabrusila na moškije...Kserks_ wrote:tebe pali emaskulacija muškaraca i svođenje na osobnu kujicu, a?!¨neće ići.Triny wrote:Muski padaju na jabuke jos od Edena.
Guest- Guest
pismejker wrote:ja mislim da Triny trazi a real moškiju,ono da je "patosira" u pozeljnom smislu...ono,da joj napravi potres po richteru 9 izmedju nogu..Noor wrote:ma nije, samo traži pažnju na pogrešan načinpismejker wrote:nes se triny nabrusila na moškije...Kserks_ wrote:tebe pali emaskulacija muškaraca i svođenje na osobnu kujicu, a?!¨neće ići.Triny wrote:Muski padaju na jabuke jos od Edena.
2017-10-06
..inace zena je bas oke i na mjestu,malo me iznenadjuje bas ovakvim ..revolucionarnim stavovima...Triny je inac odlicna cura..onako smirenaNoor wrote:pismejker wrote:ja mislim da Triny trazi a real moškiju,ono da je "patosira" u pozeljnom smislu...ono,da joj napravi potres po richteru 9 izmedju nogu..Noor wrote:ma nije, samo traži pažnju na pogrešan načinpismejker wrote:nes se triny nabrusila na moškije...Kserks_ wrote:
tebe pali emaskulacija muškaraca i svođenje na osobnu kujicu, a?!¨neće ići.
Guest- Guest
ne smij se..da vis tek sto dolazi nakon tog potresa..??? znas li..??Noor wrote:pismejker wrote:ja mislim da Triny trazi a real moškiju,ono da je "patosira" u pozeljnom smislu...ono,da joj napravi potres po richteru 9 izmedju nogu..Noor wrote:ma nije, samo traži pažnju na pogrešan načinpismejker wrote:nes se triny nabrusila na moškije...Kserks_ wrote:
tebe pali emaskulacija muškaraca i svođenje na osobnu kujicu, a?!¨neće ići.
Guest- Guest
na crno, dakako:)Regoč wrote:Trini je domina.pismejker wrote:nes se triny nabrusila na moškije...Kserks_ wrote:tebe pali emaskulacija muškaraca i svođenje na osobnu kujicu, a?!¨neće ići.Triny wrote:Muski padaju na jabuke jos od Edena.
Guest- Guest
vjerovatno frustracije neuspjehom u poslovnom svijetu, koji je budimo realni muški, pa ovako podsvijesno se sveti, a u biti ispoljava nemoć.pismejker wrote:..inace zena je bas oke i na mjestu,malo me iznenadjuje bas ovakvim ..revolucionarnim stavovima...Triny je inac odlicna cura..onako smirenaNoor wrote:pismejker wrote:ja mislim da Triny trazi a real moškiju,ono da je "patosira" u pozeljnom smislu...ono,da joj napravi potres po richteru 9 izmedju nogu..Noor wrote:ma nije, samo traži pažnju na pogrešan načinpismejker wrote:
nes se triny nabrusila na moškije...
Guest- Guest
dobro,tu nisu krivi moškije,nego sustav..morat cu je pozvati u svabiju,da tu vodi posel..tood ima hrpa menadzerica,pa bu imala umirujuce drustvo..a i bolje zaradi..Kserks_ wrote:vjerovatno frustracije neuspjehom u poslovnom svijetu, koji je budimo realni muški, pa ovako podsvijesno se sveti, a u biti ispoljava nemoć.pismejker wrote:..inace zena je bas oke i na mjestu,malo me iznenadjuje bas ovakvim ..revolucionarnim stavovima...Triny je inac odlicna cura..onako smirenaNoor wrote:pismejker wrote:ja mislim da Triny trazi a real moškiju,ono da je "patosira" u pozeljnom smislu...ono,da joj napravi potres po richteru 9 izmedju nogu..Noor wrote:
ma nije, samo traži pažnju na pogrešan način
Guest- Guest
op, jel? daj mi recipismejker wrote:ne smij se..da vis tek sto dolazi nakon tog potresa..??? znas li..??Noor wrote:pismejker wrote:ja mislim da Triny trazi a real moškiju,ono da je "patosira" u pozeljnom smislu...ono,da joj napravi potres po richteru 9 izmedju nogu..Noor wrote:ma nije, samo traži pažnju na pogrešan načinpismejker wrote:
nes se triny nabrusila na moškije...
2017-10-06
monumentalni cunami ..!!! sqvirt za squirtom,svakih nekoliko sekundi..!!!Noor wrote:op, jel? daj mi recipismejker wrote:ne smij se..da vis tek sto dolazi nakon tog potresa..??? znas li..??Noor wrote:pismejker wrote:ja mislim da Triny trazi a real moškiju,ono da je "patosira" u pozeljnom smislu...ono,da joj napravi potres po richteru 9 izmedju nogu..Noor wrote:
ma nije, samo traži pažnju na pogrešan način
Guest- Guest
aha, superpismejker wrote:monumentalni cunami ..!!! sqvirt za squirtom,svakih nekoliko sekundi..!!!Noor wrote:op, jel? daj mi recipismejker wrote:ne smij se..da vis tek sto dolazi nakon tog potresa..??? znas li..??Noor wrote:pismejker wrote:
ja mislim da Triny trazi a real moškiju,ono da je "patosira" u pozeljnom smislu...ono,da joj napravi potres po richteru 9 izmedju nogu..
2017-10-06
i onda se probudišpismejker wrote:monumentalni cunami ..!!! sqvirt za squirtom,svakih nekoliko sekundi..!!!Noor wrote:op, jel? daj mi recipismejker wrote:ne smij se..da vis tek sto dolazi nakon tog potresa..??? znas li..??Noor wrote:pismejker wrote:
ja mislim da Triny trazi a real moškiju,ono da je "patosira" u pozeljnom smislu...ono,da joj napravi potres po richteru 9 izmedju nogu..
Guest- Guest
Jasno, porez njek plaćaju drugi.Kserks_ wrote:na crno, dakako:)Regoč wrote:Trini je domina.pismejker wrote:nes se triny nabrusila na moškije...Kserks_ wrote:tebe pali emaskulacija muškaraca i svođenje na osobnu kujicu, a?!¨neće ići.Triny wrote:Muski padaju na jabuke jos od Edena.
Triny, kaja, triny,kaja...
"Psi laju na one koje ne poznaju " ... i jedna kuja..
"Psi laju na one koje ne poznaju " ... i jedna kuja..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kućanski aparati
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Ako si Beograđanin, onda moraš da navijaš za Zvezdu! (VIDEO)
» Beograđanin osumnjičen da je ucijenio 20th Century Fox & Dreamworks
» Beograđanin(56) umro nakon seksa sa dvije ljubavnice
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Ako si Beograđanin, onda moraš da navijaš za Zvezdu! (VIDEO)
» Beograđanin osumnjičen da je ucijenio 20th Century Fox & Dreamworks
» Beograđanin(56) umro nakon seksa sa dvije ljubavnice
Page 2 of 3