Imam celu jabuku u anusu: Beograđanin došao u Urgentni
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Imam celu jabuku u anusu: Beograđanin došao u Urgentni
U svojoj karijeri imao sam na stotine uvrnutih slučajeva. Ljudi gutaju žilete, slavine, olovke, kašike, sve i svašta, ali nikada nisam video ništa slično ovome - rekao nam je jedan zdravstveni radnik iz Urgentnog centra
Foto: Profimedia, Pixabay
Zamislite jabuku. A sad zamislite i, koliko god to čudno zvučalo, jedan anus. Sledeće što vaš um treba da svari je cela jabuka u anusu. Deluje nemoguće? Pa, i i nije baš, kako smo saznali od zdravstvenih radnika iz Beograda. Naime, lekari su morali da vade ovu voćku iz zadnjice jednog nesrećnog Beograđanina, a u bolnoj situaciji bilo je i smeha kad je pacijent odgovorio otkud mu jabuka u anusu!
Sve se dešavalo u 6 ujutro, prošle godine. Žena i muž došli su na Urgentni jer je muškarcu pozlilo, ali svojoj lepšoj polovini nije hteo da prizna šta se desilo.
Hirurg ga je poslao na snimanje, da bi mu on, preznojavajući se i držeći sve vreme za zadnjicu rekao nešto što doktor u svojoj dugogodišnjoj karijeri nikada nije čuo.
- Doktore, ja imam celu jabuku u anusu.
Foto: derwinmch via Foter.com / CC BY-NC-SA
Zaprepašćeni lekar pitao je u neverici čoveka kako je to moguće.
- Probudio sam se u toku noći go, seo sam na kauč, a tamo je bila jabuka i prosto mi je ušla u anus - ispričao je čovek, ubeđen da će mu poverovati u priču.
Sve je to ispričao krišom doktoru, tako da žena ne čuje, ali drugi radnici koji su bili pored su sve čuli!
Rendgenskim snimkom potvrđeno je da je jabuka tamo gde retko šta može da uđe. Pošto nije mogla da izađe drugačije, iz zadnjice je uklonjena hirurškim putem.
Medicinski radnici širom sveta, pa i u Srbiji dožive svašta skoro svakodnevno, ali ovaj slučaj je ubedljivi pobednik. Nisu nam otkrili kako je žena reagovala kada je saznala šta se nalazi u anusu njenog supruga, ali sigurni smo da nije odmah poverovala u priču. Ako je uopšte poverovala.
- U svojoj karijeri imao sam na stotine uvrnutih slučajeva. Ljudi gutaju žilete, slavine, olovke, kašike, sve i svašta, ali nikada nisam video ništa slično ovome - ispričao nam je jedan bivši zaposleni u Urgentnom.
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/2909209-doktore-imam-jabuku-u-anusu-beogradjanin-dosao-u-urgentni-s-najbizarnijom-povredom-i-smesnim-objasnjenjem-otkud-vocka-tamo
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Imam celu jabuku u anusu: Beograđanin došao u Urgentni
Ja znam rješenje!
Ugurao je u anus pup od jabuke i čekao da se razvije.
Ugurao je u anus pup od jabuke i čekao da se razvije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mozda pio rakiju sa jabukom u boci, pa upala
2014-08-25
Eto, čim Hrvat ugura nješto u guzicu, odmah mora i Srbin. E, jeste kopije!
Regoč wrote:Eto, čim Hrvat ugura nješto u guzicu, odmah mora i Srbin. E, jeste kopije!
To pade i meni na pamet.
Mogao je reci doktoru da je video od Hrvata, pa mu doslo da proba i on.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Regoč wrote:Eto, čim Hrvat ugura nješto u guzicu, odmah mora i Srbin. E, jeste kopije!
To pade i meni na pamet.
Mogao je reci doktoru da je video od Hrvata, pa mu doslo da proba i on.
Zanimljivo kako tempirano mediji izvlače iz guzica, i u hrvatskoj i u srbiji...
Udruženi zločinački pothvat.mutava baštarda wrote:Zanimljivo kako tempirano mediji izvlače iz guzica, i u hrvatskoj i u srbiji...
Kao da imaju istog urednika...Regoč wrote:Udruženi zločinački pothvat.mutava baštarda wrote:Zanimljivo kako tempirano mediji izvlače iz guzica, i u hrvatskoj i u srbiji...
Homoseksualizam se širi brže od narodnjaka i zahvaća sve više i one krajeve u kojima je biti peder bilo nešto nepojmljivo.
Primjerice Podravina i Prigorje. Tu su otkako ja pamtim uvijek bili macho muškarci koji su se furali na građevinu,na nogomet,na belu,na čašicu i na Regice.
Što je doprinjelo da se muškarci od onako lijepih djevojaka kakve obitavaju u Podravini i koje su vrlo podatne,okrenu šupku???
Primjerice Podravina i Prigorje. Tu su otkako ja pamtim uvijek bili macho muškarci koji su se furali na građevinu,na nogomet,na belu,na čašicu i na Regice.
Što je doprinjelo da se muškarci od onako lijepih djevojaka kakve obitavaju u Podravini i koje su vrlo podatne,okrenu šupku???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nemam pojma...Regoč?jastreb wrote:Homoseksualizam se širi brže od narodnjaka i zahvaća sve više i one krajeve u kojima je biti peder bilo nešto nepojmljivo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Imaju, Bodu Hombacha.mutava baštarda wrote:Kao da imaju istog urednika...Regoč wrote:Udruženi zločinački pothvat.mutava baštarda wrote:Zanimljivo kako tempirano mediji izvlače iz guzica, i u hrvatskoj i u srbiji...
Kriva adresa, pitaj Debu. A ti bi nam mogla objasniti zašto bi se njeka žena pored muškaracah okrenula psima?kaja wrote:nemam pojma...Regoč?jastreb wrote:Homoseksualizam se širi brže od narodnjaka i zahvaća sve više i one krajeve u kojima je biti peder bilo nešto nepojmljivo.
zašto mrziš pse, pojeli su ti jabuku pa nisi imao na što sjesti?Regoč wrote:Kriva adresa, pitaj Debu. A ti bi nam mogla objasniti zašto bi se njeka žena pored muškaracah okrenula psima?kaja wrote:nemam pojma...Regoč?jastreb wrote:Homoseksualizam se širi brže od narodnjaka i zahvaća sve više i one krajeve u kojima je biti peder bilo nešto nepojmljivo.
2015-08-15
Muski padaju na jabuke jos od Edena.
Trinity-
2014-04-17
prije bi je doduše uzeli od Eve iz ruke da zagrizu, a danas da sjednu...cccTriny wrote:Muski padaju na jabuke jos od Edena.
2015-08-15
dosta je pederluka za jedan vikend...
Guest- Guest
ono..hehehehehehe...jebo ti njutna kojeg je pukla po glavi..
Guest- Guest
uuuuuffff...to se trazi meštre..Kserks_ wrote:dosta je pederluka za jedan vikend...
Guest- Guest
voljni su lizat,bez obzira na sve.Regoč wrote:Kriva adresa, pitaj Debu. A ti bi nam mogla objasniti zašto bi se njeka žena pored muškaracah okrenula psima?kaja wrote:nemam pojma...Regoč?jastreb wrote:Homoseksualizam se širi brže od narodnjaka i zahvaća sve više i one krajeve u kojima je biti peder bilo nešto nepojmljivo.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kućanski aparati
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Ako si Beograđanin, onda moraš da navijaš za Zvezdu! (VIDEO)
» Beograđanin osumnjičen da je ucijenio 20th Century Fox & Dreamworks
» Beograđanin(56) umro nakon seksa sa dvije ljubavnice
» Bandić: 'Nije istina da imam 12 zastupnika, imam ih 13'
» Ako si Beograđanin, onda moraš da navijaš za Zvezdu! (VIDEO)
» Beograđanin osumnjičen da je ucijenio 20th Century Fox & Dreamworks
» Beograđanin(56) umro nakon seksa sa dvije ljubavnice
Page 1 of 3