Da li netko zna tko je IKNAR?
Page 28 of 29
Page 28 of 29 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Re: Da li netko zna tko je IKNAR?
Iknar je dokazao da se ne može držati jedne teme, tako da kavez nije moguć..
Ne treba mi njegovo dopuštenje da bih napravio,,Iknar fan page''Osim toga,radim mu veliku uslugu,besplatna promocija i reklama,ono,,čitaj te online legendu o Iknaru'' samo,nisam još odlučio jeli da uzmem neki free forum,portal ili neku facebook stranicu.Leteca Pegla wrote:p oo spicio bih ga gromom da sam rpecizan sto msilim o kretenu o sebi samo JA radim i nitko drugiסמאל wrote:Čita ovaj topic?
Možda bi kic trebao dozvoliti mu da piše samo na ovom topicu,možda se može nekako u forumskim postavkam napravit da ova tema bude otvorena.
Pitaj ga,šta on misli o toj mojoj ideji da napravim stranicu o njemu,odnosno,ako čita,zanima me jeli se on slaže stim da mi njegovi fanovi,napravimo stranicu o njemu.
ili ako dopustim nekome
dakle ocito nista od toga osim ako bas ne zelis spicenje gromom ili niesto...
hehe, kako se prije nisam toga sjetio.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne znam kako bi ovi na Wikipediji gledali na to,ako i tamo napišem jedan članak o Iknaru. ali ako ne može na Wikipediji,onda može na Neciklopediji.
2015-07-23
a onja KRETENs to reci taj je rpoklet nemoj ulaziti u to sa njim lik je spaljen doslovno prokletסמאל wrote:
Ne treba mi njegovo dopuštenje da bih napravio,,Iknar fan page''Osim toga,radim mu veliku uslugu,besplatna promocija i reklama,ono,,čitaj te online legendu o Iknaru'' samo,nisam još odlučio jeli da uzmem neki free forum,portal ili neku facebook stranicu.
hehe, kako se prije nisam toga sjetio.
KIC je druga vrsta rketena ulizica i nerazuman covjek jos,on je vis epoliticko dijete koje je razmattzeno i netrpi druge razumne komentara ukratko njegov MOZAK je u GETU nekog limba dakle zatvorenis ustav
a on je dtrugi gweyo sluga koji je prodao dusu demonu ili slicno,PROKLEt
dakle to sto se toga tice...
Inace ono kad si iso izjahujat iknara pred godinu dana i vise, jahu nije davao nikakve ponudjene opcije, znas ono kako daje cesto jahujane pojmove. Neki dan na novom kompu izjahujam ja Iknar, a iskocilo mi ono hrpa opcija, Iknar gromovi, Iknar Oluje. itd itd. Dakle, postao je Iknar vec licnost koja se cesto jahuja (valjda i gugla sta ja znam) tako da mislim da njemu ne treba promocija & reklama, a internet legenda vec je....
U svakom slucaju pazi da ne poplavi podrum!
Guest- Guest
znas kaj ej anjbolje KRETENI msile da bi aj psiao na onome forumu debila i kretena,gdje jedini normalni ljudi su recimo EVA i opnaj zidov koji jebe sve sto ima rušpu,i jo jedna osoba
zamisli si komentrar sa klasicnim idiotima i onda tu Satra i Kaja koje drkaju na cucke i komuniste,nisam toliko glup da pricam sa maloumnim ljudima
pa jesu oni normalni ja da pricams a tim zivotinjama,pa vidis id a marcellus maloumni jedva izdrzava glupsot Sore,Kaje,Kica i slicne gamadi tamo,to ej rpeglupo za moj intelekt to niti u ludilu,ionako rpije nsiam diskutuirao sa tim spodobama uocop enego azstupao svojes tajaliste bez da rpevise sljivim ikoga jer bi to bilo razumno kao rpicati sa majumunima,a oni msile da sam ja ili bi pricaos a glupim ljudima,msilim ono za tako enstot rebas biti kreten
nema tamo bas kompatibilnih za pricanje samnom80% ljudi su rketeni tipa Ero onaj Pizzon itd,kaja,Sora kic i par idiots,ovo ostlao je mozda za normalan razgovor,jedino mozda Marceelus maloumni ensto shvati ali ej rpeglup da pogleda nesto kao i samu mogucnost zato jer ima SABLONSKI UM
va je onako najpametnija tamo a jos je zena dakle msilim ono sto da ti kazem ja KRETENE nevolim,nisam niti rpije rpicao sa njima nego ih edzucirao kaos to bi ljudi educirali majmune,nazalsot bili glupi majmuni bez razuma i mudrosti sto ces,ja volim zivotinje ali tako glupe ne rpevise stalno
dakle nema price i debbate sa kretenima,pa tamo je intelekt u rposjeku oko 80 i to kada su se nappavali tako ensto nema kaj traziti pored mojih psotova jer je to PRETESKA tema za DEBILE koji obitavaju tna tom forumu
kuzis,PRETESKO
nema smisla oni su posluzili svrsi tu it amo ih rpatim kaos to ljudi idu rpatiti zivotinje u Zoo,ono reda radi rpati neprijatelja pa cak i glupognijedan tamo mi nije ravan po Umnim sposobnopstima,a kamoli dostojan
neka seru vrijeđau,to su majmunska posla
a tek onaj glupi slovenski majmun ero,tipa bosna slovenija i iluzija hrvatska,pa taj je gluplji i od pizona izgleda a on je uber glup ,govorim o njemu jer sada rpicam os tranim zivotinjama ne hrvatskim
zamisli si komentrar sa klasicnim idiotima i onda tu Satra i Kaja koje drkaju na cucke i komuniste,nisam toliko glup da pricam sa maloumnim ljudima
pa jesu oni normalni ja da pricams a tim zivotinjama,pa vidis id a marcellus maloumni jedva izdrzava glupsot Sore,Kaje,Kica i slicne gamadi tamo,to ej rpeglupo za moj intelekt to niti u ludilu,ionako rpije nsiam diskutuirao sa tim spodobama uocop enego azstupao svojes tajaliste bez da rpevise sljivim ikoga jer bi to bilo razumno kao rpicati sa majumunima,a oni msile da sam ja ili bi pricaos a glupim ljudima,msilim ono za tako enstot rebas biti kreten
nema tamo bas kompatibilnih za pricanje samnom80% ljudi su rketeni tipa Ero onaj Pizzon itd,kaja,Sora kic i par idiots,ovo ostlao je mozda za normalan razgovor,jedino mozda Marceelus maloumni ensto shvati ali ej rpeglup da pogleda nesto kao i samu mogucnost zato jer ima SABLONSKI UM
va je onako najpametnija tamo a jos je zena dakle msilim ono sto da ti kazem ja KRETENE nevolim,nisam niti rpije rpicao sa njima nego ih edzucirao kaos to bi ljudi educirali majmune,nazalsot bili glupi majmuni bez razuma i mudrosti sto ces,ja volim zivotinje ali tako glupe ne rpevise stalno
dakle nema price i debbate sa kretenima,pa tamo je intelekt u rposjeku oko 80 i to kada su se nappavali tako ensto nema kaj traziti pored mojih psotova jer je to PRETESKA tema za DEBILE koji obitavaju tna tom forumu
kuzis,PRETESKO
nema smisla oni su posluzili svrsi tu it amo ih rpatim kaos to ljudi idu rpatiti zivotinje u Zoo,ono reda radi rpati neprijatelja pa cak i glupognijedan tamo mi nije ravan po Umnim sposobnopstima,a kamoli dostojan
neka seru vrijeđau,to su majmunska posla
a tek onaj glupi slovenski majmun ero,tipa bosna slovenija i iluzija hrvatska,pa taj je gluplji i od pizona izgleda a on je uber glup ,govorim o njemu jer sada rpicam os tranim zivotinjama ne hrvatskim
Guest- Guest
postaj sliku koju sam ti dao pa pecenim cuickima i reci pozdrav zivotinji Kaji od Iknara
dakle Iknar definitivno ne voli pse niti ista drugo vezano uz njih ukljucujuci i vlasnike pasa....
dakle Iknar definitivno ne voli pse niti ista drugo vezano uz njih ukljucujuci i vlasnike pasa....
Guest- Guest
To sam ja!!!Leteca Pegla wrote:znas kaj ej anjbolje KRETENI msile da bi aj psiao na onome forumu debila i kretena,gdje jedini normalni ljudi su recimo EVA i opnaj zidov koji jebe sve sto ima rušpu,i jo jedna osoba
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a ti si zidov? hm...hm...si i mason mozda? Jel te zato zanimaju masoni?jastreb wrote:To sam ja!!!Leteca Pegla wrote:znas kaj ej anjbolje KRETENI msile da bi aj psiao na onome forumu debila i kretena,gdje jedini normalni ljudi su recimo EVA i opnaj zidov koji jebe sve sto ima rušpu,i jo jedna osoba
edit: a joj, evo sad prijetih tek, odnosilo se to na ovo i jos jedna osoba. Dakle ipak nisi mason. Uffff, vec mi lakse...
Guest- Guest
masoni su po meni ljudi koji sa onim pregačama i sa onim glupim ritualima sami od sebe prave budale.Leteca Pegla wrote:a ti si zidov? hm...hm...si i mason mozda? Jel te zato zanimaju masoni?jastreb wrote:To sam ja!!!Leteca Pegla wrote:znas kaj ej anjbolje KRETENI msile da bi aj psiao na onome forumu debila i kretena,gdje jedini normalni ljudi su recimo EVA i opnaj zidov koji jebe sve sto ima rušpu,i jo jedna osoba
edit: a joj, evo sad prijetih tek, odnosilo se to na ovo i jos jedna osoba. Dakle ipak nisi mason. Uffff, vec mi lakse...
Zamisli ti ovog razgovora: Sad kada si upoznao mrask i tamu,što želi tvoja duša?
-Svjetlost!
Hahahahaa,koje budale. Također budalama smatram i pripadnike Družbe braće hrvatskog zmaja.
Pogledaj ti te bedake.
A ništa nisu bolji ni pripadnici IPA-e,koji su također pod masonskim plaštem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gledao sam jučer reportažu iz Osjeka,neki psihopat truje golubove i pse,pa ono,pitaj kretena jeli slučajno ovih dana navraćao do Osjeka ?Leteca Pegla wrote:postaj sliku koju sam ti dao pa pecenim cuickima i reci pozdrav zivotinji Kaji od Iknara
Kad napravim stranicu o Iknaru,biti će vijesti poput,,Odmazada Iknara strašnog nad psima i golubovima''
2015-07-23
Evo opet ti sa optuzbama, za sve kriv Iknar....lolסמאל wrote:
Gledao sam jučer reportažu iz Osjeka,neki psihopat truje golubove i pse,pa ono,pitaj kretena jeli slučajno ovih dana navraćao do Osjeka ?
Kad napravim stranicu o Iknaru,biti će vijesti poput,,Odmazada Iknara strašnog nad psima i golubovima''
Ovo psihopatsko ubijanje otrovima mi vise lici na nekog sotonista ili masona ili neku njihovu pudlicu ustasu ili srbocetnika ili tako nesto. Ima tih nekih sotonistickih grana ko kenje valjda, neznam ja bas detalje ali tako nekako je to +/-. Pa se raspitaj malo medju svojim poznanicima & suradnicima, bivsim & sadasnjim, pa ces vjerojatno i saznat ko je to napravio...
Iknar je uglavnom bezazlen a & voli ptice tako da Jey, u nista!
Guest- Guest
a sta ces, neki ljudi jednostavno moraju isprobat sve na svojoj kozi,...jastreb wrote:
masoni su po meni ljudi koji sa onim pregačama i sa onim glupim ritualima sami od sebe prave budale.
Zamisli ti ovog razgovora: Sad kada si upoznao mrask i tamu,što želi tvoja duša?
-Svjetlost!
Hahahahaa,koje budale. Također budalama smatram i pripadnike Družbe braće hrvatskog zmaja.
Pogledaj ti te bedake.
A ništa nisu bolji ni pripadnici IPA-e,koji su također pod masonskim plaštem.
Inace jel znas koja je poanta ovog nekakvog ordenja i ovih kao ogrlica nekakvih ili sto vec? Mislim ono, ajde ima role playa i ostalog, nema zapravo vece djece od odraslih, ali jel ovi to zaista misle sve za ozbiljno? To jos jedino nisam ziher. Nekad mi se cine ko karikature malo pre velike da je za ozbiljno ali nikad neznas. Kad ljudi zabriju, to nekad zna biti totalka...
Guest- Guest
Ali mrzi pse,kaš što i oni mrze njega.Psi osjete zlo,pa tako raže i laju na ludog Fabijančića,i to je dovoljan da ih on počne trovati.Leteca Pegla wrote:
Iknar je uglavnom bezazlen a & voli ptice tako da Jey, u nista!
Osim toga,on mrzi žene i djecu,njegova priroda je sadistička,uživa nanositi bol životnjama i djeci.Jednom davno na starom forumu napisao je kako mrzi nasilnike,jer kao malog,često su ga zlostavljali u školi,te zato on sad gromovima kažnjava nasilnike,ali istovremeno je i sam postao nasilnik.
2015-07-23
Jel ovo nekakva projekcija ili sta?סמאל wrote:
Ali mrzi pse,kaš što i oni mrze njega.Psi osjete zlo,pa tako raže i laju na ludog Fabijančića,i to je dovoljan da ih on počne trovati.
Osim toga,on mrzi žene i djecu,njegova priroda je sadistička,uživa nanositi bol životnjama i djeci.Jednom davno na starom forumu napisao je kako mrzi nasilnike,jer kao malog,često su ga zlostavljali u školi,te zato on sad gromovima kažnjava nasilnike,ali istovremeno je i sam postao nasilnik.
Ajd fala na upozorenju ali znam ja da su sotonisti & ostali sljedbenici Luciferovi takvi i otprije, ne trebas se brinut za to....
Inace ovo za pse nije istina, oni jako dobro podnose zlo i zle gospodare, ne smeta ih previse to. Kakav god da je gospodar, pas ga slijedi i slusa. Jednostavno su tako uzgojeni. Bolji litmus test su ti gmazovi & ptice. Gmazovi pogotovo, to jednostavno ne mozes prevariti nikako, to te cita ko otvorenu knjigu...
Guest- Guest
a koji su to ostali ?Leteca Pegla wrote:
Ajd fala na upozorenju ali znam ja da su sotonisti & ostali sljedbenici Luciferovi
2015-07-23
a ove budale koje ga slijede a nemaju pojma da sljede njega. Sta ces, Lucifer je izuzetno dobar lutkar, to mu se mora priznat...סמאל wrote:a koji su to ostali ?Leteca Pegla wrote:
Ajd fala na upozorenju ali znam ja da su sotonisti & ostali sljedbenici Luciferovi
Guest- Guest
ne znam na koga konkretno misliš.Leteca Pegla wrote:a ove budale koje ga slijede a nemaju pojma da sljede njega. Sta ces, Lucifer je izuzetno dobar lutkar, to mu se mora priznat...סמאל wrote:a koji su to ostali ?Leteca Pegla wrote:
2015-07-23
a na sve takve, to je bila generalna izjavna recenica...סמאל wrote:ne znam na koga konkretno misliš.Leteca Pegla wrote:a ove budale koje ga slijede a nemaju pojma da sljede njega. Sta ces, Lucifer je izuzetno dobar lutkar, to mu se mora priznat...סמאל wrote:a koji su to ostali ?Leteca Pegla wrote:
Guest- Guest
Page 28 of 29 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu