PAPINA ŠAMARČINA
Page 27 of 34
Page 27 of 34 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
vidla, prestrašno..treba češaljKserks_ wrote:ali gle nogu:)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne samo noge...Noor wrote:hoćeš reći da ti voliš dlakave ženske noge. pa dobro..Totenkopf wrote:Ako je žena dobro obučena, ne treba se depilirati, jer joj se ne vide noge, toplo joj je i udobno...Eva_ wrote:Vizualnom. Kaj ti misliš da su depilacije ugodne.Totenkopf wrote:Njima je dobro se obući da ti je ladno, neudobno, da te žuljaju cipele, stežu hlače itd. ...
Po kojem je to kriteriju onda dobro?
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Totenkopf wrote:Ne samo noge...Noor wrote:hoćeš reći da ti voliš dlakave ženske noge. pa dobro..Totenkopf wrote:Ako je žena dobro obučena, ne treba se depilirati, jer joj se ne vide noge, toplo joj je i udobno...Eva_ wrote:Vizualnom. Kaj ti misliš da su depilacije ugodne.Totenkopf wrote:Njima je dobro se obući da ti je ladno, neudobno, da te žuljaju cipele, stežu hlače itd. ...
Po kojem je to kriteriju onda dobro?
old school
2017-10-06
Idi u...
Reko sam dlakave, ne gadne ko ponoć...
2014-04-14
znači, male, nježne, svijetle i svilene dlačice po nogama, ne ove čekinjeTotenkopf wrote:Idi u...
2017-10-06
mala moja runjava po drobu jxxo bi te al' ne mogu
Kserks_ wrote:jedna za Totena:
jebote ... što je ovo? yeti, bigfoot, sasquatch .....
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
napreduje ova tema
od stepinca na sex( a) )
uspesna tema.
ako stepenic ne moze sex moze )
od stepinca na sex( a) )
uspesna tema.
ako stepenic ne moze sex moze )
Guest- Guest
...... kaj ste natukli postova ..... bacilo me na desetu stranicu - od sinoć do večeras - sad je već dvestsedma ...
...uglavnom o ženskim dlakavim nogama nemam kaj za reći...
...uglavnom o ženskim dlakavim nogama nemam kaj za reći...
orion- Posts : 2287
2017-06-06
2014-04-14
Manjak estrogena, pa je testosteron došao do izražajaKavran wrote:Kserks_ wrote:jedna za Totena:
Guest- Guest
ova roka i depoKserks_ wrote:Manjak estrogena, pa je testosteron došao do izražajaKavran wrote:Kserks_ wrote:jedna za Totena:
2017-10-06
Masonski korisni idiot.veber wrote:a, sada je je?marcellus wrote:dobro, stepinac će postati svecem kad papa ponovo bude katolik
pravoslavac?
Njeki uz, njeki protiv. Ne poopćavaj osobno iskustvo.red wolf wrote:U Drugom svjetskom ratu su Srbi i Hrvati ratovali jedan uz drugoga...A to neki žele da zaboravite...
Pa ratovali su svi. Jedni u parrtizanima,drugi protiv partizana.Regoč wrote:Njeki uz, njeki protiv. Ne poopćavaj osobno iskustvo.red wolf wrote:U Drugom svjetskom ratu su Srbi i Hrvati ratovali jedan uz drugoga...A to neki žele da zaboravite...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Posljednji podaci iz 2010. godine pokazuju prosječan raspon visine od 165,2 cm kod 15-godišnjih djevojaka do 165,9 cm kod 19-godišnjih djevojaka, te od 176,5 cm kod 15-godišnjih mladića do 180,9 cm kod 19-godišnjih mladića.kaja wrote:i kaj si ti stavila, neki post gdje sam ja nekad jednom pitaj boga kad napisala da imam 1,75
to je sasvim normalna visina nego pokazuje opet da si luda i čuvaš valjda te postove, ti neku evidenciju vodiš o korisnicima ili šta
pa jebem te nenormalnu, ima neki način da admin isključi nenormalne korisnike ovog foruma
http://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/koliko-su-hrvati-u-prosjeku-visoki-i-debeli-najnoviji-podaci-nasi-su-mladi-na-bioloskom-maksimumu/695473/
Ti imaš problemah s pamćenjem? CCCC!kaja wrote:je, je, ti upamtiš sveNoor wrote:potpuno nevažna je tvoja visina, ili bilo što na tebi...iz postova se vidi koliko si licemjerna i zlobna, lažljiva i pokvarena.kaja wrote:i kaj si ti stavila, neki post gdje sam ja nekad jednom pitaj boga kad napisala da imam 1,75
to je sasvim normalna visina nego pokazuje opet da si luda i čuvaš valjda te postove, ti neku evidenciju vodiš o korisnicima ili šta
pa jebem te nenormalnu, ima neki način da admin isključi nenormalne korisnike ovog foruma
a ništ ja ne čuvam, čuva forum. ja samo tu i tamo nešto od toga upamtim, pa potražim. tražilica zbog toga i postoji.
Page 27 of 34 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34
Similar topics
» Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 27 of 34