PAPINA ŠAMARČINA
Page 18 of 34
Page 18 of 34 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34
Re: PAPINA ŠAMARČINA
dabomekaja wrote:Ugovnila si sebe, jer si govno beskarakterno.Noor wrote:ma šta ja imam rješavati s tobom, hračku zeleni? tko si ti? novokomponovana šajkača, to znamo. navikla arlaukati po forumu da svi počnu drhtati, jel? ma steram te gnjido, na krivu si se namjerila, nakačila si se za nogavicu i ne silaziš, a rekla sam ti da ne volim dok mi se štakori vrzmaju ispod nogukaja wrote:Smrklju oni ti neće pomoći , vode svoju brigu , riješi stvari sa mnom.
A ni admin.
Jebem li te ludu , odi u knjižicu pogledaj ako trebaš pomoć
dosadna si ko uš, dovoljno sam si s tobom ugovnila ruke, aj se goni u svoju rupu
idi po salatu za kroate, srbendama su petokolonaši i te kako od koristi.
Salate, petakolona i sajkace su odavno prevaziđene
pa evo, kod tebe nisu, tek si ih otkrila...čak ni hrvatsku riječ nisi u stanju više napisati, nego prevazilaziš na prekodrinski
a imaš ih čak 3 na raspolaganju
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pogledala bi da je tu listu sastavio jutarnji...ovako forbes...ne zna sto bi sad napisala osim prosvjednog pisma..'znate ona je mamiceva kujica ona je hm znate mamicu na svom rođendanu..'Totenkopf wrote:obvezno pogledati...Eva_ wrote:Kaja je u vezi sa sinom ruskog naftnog magnata.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva_ wrote:Kaja je u vezi sa sinom ruskog naftnog magnata.
2017-10-06
Kaja i metilda su otkrile hrvatstvo u 60 ima.
Jebeno
Jebeno
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Smrklj uci hrvatski , to si trebala u školi. Prije 500 godina.Noor wrote:dabomekaja wrote:Ugovnila si sebe, jer si govno beskarakterno.Noor wrote:ma šta ja imam rješavati s tobom, hračku zeleni? tko si ti? novokomponovana šajkača, to znamo. navikla arlaukati po forumu da svi počnu drhtati, jel? ma steram te gnjido, na krivu si se namjerila, nakačila si se za nogavicu i ne silaziš, a rekla sam ti da ne volim dok mi se štakori vrzmaju ispod nogukaja wrote:Smrklju oni ti neće pomoći , vode svoju brigu , riješi stvari sa mnom.
A ni admin.
dosadna si ko uš, dovoljno sam si s tobom ugovnila ruke, aj se goni u svoju rupu
pa evo, kod tebe nisu, tek si ih otkrila...čak ni hrvatsku riječ nisi u stanju više napisati, nego prevazilaziš na prekodrinski
2015-08-15
osamljena zapostavljena kuharica je malo ljubomornaNoor wrote:Eva_ wrote:Kaja je u vezi sa sinom ruskog naftnog magnata.
Tužno
2015-08-15
Fino, smrklj je otkrio hrvatski u poodmakloj dobi pa je figurativno ispijao krv pizzonu koji ga poslao u tri picke materine .Totenkopf wrote:nije mi jasno kako se od stepinca došlo do ovoga...
Onda sam stigla ja da joj kažem da je smrklj , pa je izvadila udbinu knjižicu jer vidi evidenciju o forumasima.
Sta jedu, piju, u kojoj su stranci , težina, visina i sve one čime se gabori koje nitko ne jebe bave .. i tako..
2015-08-15
Vujadinka priča srpski da je ceo svet razumekaja wrote:Smrklj uci hrvatski , to si trebala u školi. Prije 500 godina.Noor wrote:dabomekaja wrote:Ugovnila si sebe, jer si govno beskarakterno.Noor wrote:ma šta ja imam rješavati s tobom, hračku zeleni? tko si ti? novokomponovana šajkača, to znamo. navikla arlaukati po forumu da svi počnu drhtati, jel? ma steram te gnjido, na krivu si se namjerila, nakačila si se za nogavicu i ne silaziš, a rekla sam ti da ne volim dok mi se štakori vrzmaju ispod nogukaja wrote:Smrklju oni ti neće pomoći , vode svoju brigu , riješi stvari sa mnom.
A ni admin.
inače, hrvatska riječ za prevaziđeno je nadvladano, prevladano, zastarjelo...
ispali ucviljena stara frajla u 5. desetljećukaja wrote:Fino, smrklj je otkrio hrvatski u poodmakloj dobi pa je figurativno ispijao krv pizzonu koji ga poslao u tri picke materine .Totenkopf wrote:nije mi jasno kako se od stepinca došlo do ovoga...
Onda sam stigla ja da joj kažem da je smrklj , pa je izvadila udbinu knjižicu jer vidi evidenciju o forumasima.
Sta jedu, piju, u kojoj su stranci , težina, visina i sve one čime se gabori koje nitko ne jebe bave .. i tako..
2017-10-06
ne razumijem zašto se na koncu ženska svađa svodi na odnose s muškarcima...
koja je udata, koja nije, koja je zapostavljena, koja nije, čiji muž je ovo, čiji ono...
zar je to ženama smisao života ?
koja je udata, koja nije, koja je zapostavljena, koja nije, čiji muž je ovo, čiji ono...
Last edited by Totenkopf on 2/11/2017, 12:21; edited 1 time in total
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Kako se kaže na hrvatskom - jebem ti mater glupu patuljastu glupu?Noor wrote:Vujadinka priča srpski da je ceo svet razumekaja wrote:Smrklj uci hrvatski , to si trebala u školi. Prije 500 godina.Noor wrote:dabomekaja wrote:Ugovnila si sebe, jer si govno beskarakterno.Noor wrote:
ma šta ja imam rješavati s tobom, hračku zeleni? tko si ti? novokomponovana šajkača, to znamo. navikla arlaukati po forumu da svi počnu drhtati, jel? ma steram te gnjido, na krivu si se namjerila, nakačila si se za nogavicu i ne silaziš, a rekla sam ti da ne volim dok mi se štakori vrzmaju ispod nogu
Ah da.. isto
2015-08-15
Pitaj Manolica , ne jebe ju valjda nitkoTotenkopf wrote:ne razumijem zašto se na koncu ženska svađa svodi na muškarce...
2015-08-15
kaže se...jebi svoju, nekog drugog ionak nemreškaja wrote:Kako se kaže na hrvatskom - jebem ti mater glupu patuljastu glupu?Noor wrote:Vujadinka priča srpski da je ceo svet razumekaja wrote:Smrklj uci hrvatski , to si trebala u školi. Prije 500 godina.Noor wrote:dabomekaja wrote:
Ugovnila si sebe, jer si govno beskarakterno.
Ah da.. isto
..ce da ti kevu nabijem..kaja wrote:Kako se kaže na hrvatskom - jebem ti mater glupu patuljastu glupu?Noor wrote:Vujadinka priča srpski da je ceo svet razumekaja wrote:Smrklj uci hrvatski , to si trebala u školi. Prije 500 godina.Noor wrote:dabomekaja wrote:
Ugovnila si sebe, jer si govno beskarakterno.
Ah da.. isto
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ucviljena si ovdje jedino ti , podosta starija jos uvijek i nedojebana.Noor wrote:ispali ucviljena stara frajla u 5. desetljećukaja wrote:Fino, smrklj je otkrio hrvatski u poodmakloj dobi pa je figurativno ispijao krv pizzonu koji ga poslao u tri picke materine .Totenkopf wrote:nije mi jasno kako se od stepinca došlo do ovoga...
Zato valjda nosiš te neukusne cipele koje mogu privući jedino vozača šlepera na parkingu , a ni njega ako je k čemu..
2015-08-15
Joj da :)vuksadinare wrote:..ce da ti kevu nabijem..kaja wrote:Kako se kaže na hrvatskom - jebem ti mater glupu patuljastu glupu?Noor wrote:Vujadinka priča srpski da je ceo svet razumekaja wrote:Smrklj uci hrvatski , to si trebala u školi. Prije 500 godina.Noor wrote:
dabome
Ah da.. isto
2015-08-15
kaja wrote:Pitaj Manolica , ne jebe ju valjda nitkoTotenkopf wrote:ne razumijem zašto se na koncu ženska svađa svodi na muškarce...
Page 18 of 34 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34
Similar topics
» Papina poruka - 'Otvorite vrata migrantima, to će spriječiti teroristička djela'
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
» Koja šamarčina... lol
» kakva šamarčina za ENDA ahahhaha
» ŠAMARČINA HRVATIMA OD BRITANSKOG ISTORIČARA
» NEMAČKA ŠAMARČINA HRVATIMA ZBOG SRBIJE
Page 18 of 34