treba li Hrvatska priznati Kataloniju
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
priznati Kataloniju
Re: treba li Hrvatska priznati Kataloniju
Vidi kako se suzdržavate!pizzon wrote:Regoč wrote:Vi Srbi samo o ubijanju i protjerivanju sanjate.pizzon wrote:
29 oktobar 2017 12:37
Stotine ljudi okupilo se u Barseloni na protestu protiv nezavisnosti Katalonije i radi podrške jedinstvu Španije. Demonstranti su mahali španskim zastavama, vičući "Živela Španija", a kasnije danas bi trebalo da prošetaju kroz centar Barselone. Demonstracije se održavaju dva dana nakon što je parlament Katalonije doneo odluku da se otcepi od Španije. Centralna vlada Španije u Madridu donela je ustavne odluke bez presedana, kako bi preuzela kontrolu nad regionom. AP Photo
znaci srbi, agreseori, pobiti i proterati
ne, mi zaziremo a vi delujete u tom pravcu
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
znam da su rusi za, al to je zato jer su katalonci antifa, a španjolci fašistiepikur37 wrote:Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
Guest- Guest
Onda mi i Plenković moramo biti protiv....rusi su srbimocni majmun POVRATAK wrote:znam da su rusi za, al to je zato jer su katalonci antifa, a španjolci fašistiepikur37 wrote:Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a vidiš da ima previše onih koji su za jer gledaju na kataloniju kao hrvatsku '91.epikur37 wrote:Onda mi i Plenković moramo biti protiv....rusi su srbimocni majmun POVRATAK wrote:znam da su rusi za, al to je zato jer su katalonci antifa, a španjolci fašistiepikur37 wrote:Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
pa nećemo valjda bit na istoj strani sa srbima??
Guest- Guest
Detalji se možda razlikuju, ali je osnova ista: narod želi slobodu. Jedino još da to Katalonci dokažu referendumom.mocni majmun POVRATAK wrote:a vidiš da ima previše onih koji su za jer gledaju na kataloniju kao hrvatsku '91.epikur37 wrote:Onda mi i Plenković moramo biti protiv....rusi su srbimocni majmun POVRATAK wrote:znam da su rusi za, al to je zato jer su katalonci antifa, a španjolci fašistiepikur37 wrote:Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
pa nećemo valjda bit na istoj strani sa srbima??
Yehudi wrote:Kavran wrote:Yehudi wrote:Regoč wrote:Nemaju poviest neovisnoga kraljevstva.Yehudi wrote:
ZA - priznanje neovisne Katalonije svakako
Imaju svoj jezik i bogat, dugi povijest neovisnog Kraljevstva
Niti Hrvatska nema!!!!
Svi tzv kraljevi Hrvata su bili u vazalnom odnosu prema Bizantu, Austrijancima ili Madjarima čak Turcima
daj ne seri budalo blesava. drži se solomona i davida i sve 5. ku'iš?
Debilčino kretenska odjebi ( da koristim tvoj rječnik )
Nisam ti se niti obratio
koga briga komu se ti obraćaš. ovo je forum jebem te blesava. ako si proser, onda očekuj da će netko pustiti vodu kako bi otišao tamo gdje ti je mjesto. u septičku jamu. seljoberu.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
epikur37 wrote:Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
srbi su se prepoznali u kastiljancima. tako su se i kastiljanci prepoznali u srbima 1991.
2017-10-12
epikur37 wrote:Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
oni podržavaju kastiljance. ''španija'' im je ex jugoslavija!
2017-10-12
pizzon wrote:posle mi onaj "rej ban " kenja da sam ja maliciozan
ma ne. ti si samo upglu. i k tomu srbin. gore ne može.
2017-10-12
ma kakviKavran wrote:epikur37 wrote:Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
Rusi i Srbi podržavaju neovisnu Kataloniju, jer time se protive EU, NATO-u
a nije ni juga bila u dobrim odnosima sa španjolskom, čak i nakon smrti franca
katalonci su antifa, španjolci nacionalisti, tako je bilo 30-ih godina, a i dan danas je
Guest- Guest
E jebiga sad. Hrvati ne znaju jesu li za Kataloniju ili ne pošto ne znaju sa koje su strane Srbi.mocni majmun POVRATAK wrote:ma kakviKavran wrote:epikur37 wrote:Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
katalonci su antifa, španjolci nacionalisti, tako je bilo 30-ih godina, a i dan danas je
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Daj,požurite malo Vučića neka se izjasni. Ili Šešelja,pa da znamo na čemu smo.dzango wrote:E jebiga sad. Hrvati ne znaju jesu li za Kataloniju ili ne pošto ne znaju sa koje su strane Srbi.mocni majmun POVRATAK wrote:ma kakviKavran wrote:epikur37 wrote:Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čekaj malo da Merkel javi Vučiću koji je interes i stav Srbije iza kojeg čvrsto i nepokolebljivo stoji.jastreb wrote:Daj,požurite malo Vučića neka se izjasni. Ili Šešelja,pa da znamo na čemu smo.dzango wrote:E jebiga sad. Hrvati ne znaju jesu li za Kataloniju ili ne pošto ne znaju sa koje su strane Srbi.mocni majmun POVRATAK wrote:ma kakviKavran wrote:epikur37 wrote:Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
2014-04-19
Ne ovisi o Srbima već o tome hoće li im Madrid utjerivati pravdu tenkovima ili ne.dzango wrote:E jebiga sad. Hrvati ne znaju jesu li za Kataloniju ili ne pošto ne znaju sa koje su strane Srbi.mocni majmun POVRATAK wrote:ma kakviKavran wrote:epikur37 wrote:Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Kavran wrote:epikur37 wrote:Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
Mmmm...daa. Prestoničari deluxe.
Guest- Guest
Šta ako neće kao što do sada nije? I valjda imaš neki stav i pre nego što počne sukob a ne da čekaš Srbe.Eroo wrote:Ne ovisi o Srbima već o tome hoće li im Madrid utjerivati pravdu tenkovima ili ne.dzango wrote:E jebiga sad. Hrvati ne znaju jesu li za Kataloniju ili ne pošto ne znaju sa koje su strane Srbi.mocni majmun POVRATAK wrote:ma kakviKavran wrote:epikur37 wrote:Jesu li srbi više za neovisnost ili protiv. Ako su oni protiv mi moramo svi biti za.
2014-04-19
Hrvati u većini podržavaju katalonsku neovisnost. Problem je što nije sigurno da ju podržava većina Katalonacah.
kic wrote:
odlican clanak, i zasto sam ZA:
http://poskok.info/wp/kasapovic-katalonija-unutarnja-stvar-spanjolske-a-duzina-krastavca-europske-unije/
+1
Similar topics
» Bulj:Hrvatska bi trebala prva priznati Kataloniju
» Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
» ŽZ uz desničare:I Hrvatska treba na referendum za izlazak iz EU
» "Hrvatska treba povući Srbiju na zapad..."
» Hrvatska treba prestati biti talac INA-e
» Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
» ŽZ uz desničare:I Hrvatska treba na referendum za izlazak iz EU
» "Hrvatska treba povući Srbiju na zapad..."
» Hrvatska treba prestati biti talac INA-e
Page 5 of 6