Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Važno je da imigranti dolaze iz kulturološki i civilizacijski sličnih zemalja, prije svega iz kršćanskih, kaže demograf Dražen Živić
https://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatska-treba-planski-useliti-oko-50-000-ljudi-1193580?utm_source=Ve%C4%8Dernji+list&utm_campaign=38f06bdd71-Tjedni_NL_Vecernji_list_18_04_2017_4_18_2017&utm_medium=email&utm_term=0_d9b3729caf-38f06bdd71-67854865
Važno je da imigranti dolaze iz kulturološki i civilizacijski sličnih zemalja, prije svega iz kršćanskih, kaže demograf Dražen Živić
https://www.vecernji.hr/vijesti/hrvatska-treba-planski-useliti-oko-50-000-ljudi-1193580?utm_source=Ve%C4%8Dernji+list&utm_campaign=38f06bdd71-Tjedni_NL_Vecernji_list_18_04_2017_4_18_2017&utm_medium=email&utm_term=0_d9b3729caf-38f06bdd71-67854865
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Re: Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
ok, ima,
u ponudi su siptari, muje, afrikanci i azijati
bice, afro-croata, nije problem !
Guest- Guest
To plansko useljavanje nikada nam nije dalo nekih rezultata. Sjećam se Tuđmanovih fiks ideja o naseljavanju BH Hrvata na hrvatske otoke,ili ona o naseljavanju Krašovana u Istru.
Ostavimo se onoga što nam ne ide.
Bavimo se i dalje iseljavanjem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ti jarca!!!jastreb wrote:To plansko useljavanje nikada nam nije dalo nekih rezultata. Sjećam se Tuđmanovih fiks ideja o naseljavanju BH Hrvata na hrvatske otoke,ili ona o naseljavanju Krašovana u Istru.
Samom sebi ne vjerujem.
Što više ovo čitam,sve mi više liči na onog BG aforista i književnika. Zaboravih mu ime.
Pomagajte.
2014-04-22
Kosovo i Albanija.Eroo wrote:Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Džango, mislim da si ti kršćanin, prijavi se pravovremeno...dzango wrote:Kosovo i Albanija.Eroo wrote:Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
2016-07-22
Od istočni bi u obzir došli samo Židi. Naselit ih u Krajini i imaš mir...pizzon wrote:ok, ima,
2016-07-22
Plus Džango i Pizzon,naravno, oni su već napola naši.
Mi moramo misliti kako da vratimo ljude koji su otišli iz Hrvatske,a ne da za njih tražimo zamjenu.
Već sam pisao na što nam liči obala i otočad ljeti. Nama ne treba kosovizacija Hrvatske.
Već sam pisao na što nam liči obala i otočad ljeti. Nama ne treba kosovizacija Hrvatske.
2014-04-22
jastreb wrote:Mi moramo misliti kako da vratimo ljude koji su otišli iz Hrvatske,a ne da za njih tražimo zamjenu.
Misliš na dijasporu? Oporba ne bi bila za to, oni bi rađe ove iz Iraka, Sirije, Pakistana i Afrike...Znaš i sam da je tako.
2016-07-22
Dijasporce više i ne smatram ozbiljnim Hrvatima,jer čim ti ni pod stare dane ne dođeš ovdje živjeti,pa čak se u Hrvatskoj ne želiš ni pokopati,onda si ti Hrvat samo na papiru.Eroo wrote:jastreb wrote:Mi moramo misliti kako da vratimo ljude koji su otišli iz Hrvatske,a ne da za njih tražimo zamjenu.
Misliš na dijasporu? Oporba ne bi bila za to, oni bi rađe ove iz Iraka, Sirije, Pakistana i Afrike...Znaš i sam da je tako.
Mislim na mlade koji su posljednjih godina napuštali Hrvatsku.
2014-04-22
Ma jok, nije to u pitanju. Dijaspora ne bi glasala za ...znaš već koga, a oni s istoka su im potencijalni birači.jastreb wrote:Dijasporce više i ne smatram ozbiljnim Hrvatima,jer čim ti ni pod stare dane ne dođeš ovdje živjeti,pa čak se u Hrvatskoj ne želiš ni pokopati,onda si ti Hrvat samo na papiru.Eroo wrote:jastreb wrote:Mi moramo misliti kako da vratimo ljude koji su otišli iz Hrvatske,a ne da za njih tražimo zamjenu.
Mislim na mlade koji su posljednjih godina napuštali Hrvatsku.
Tako političari razmišljaju, ta nemaju oni nacije, a Bog im je isključivo novac.
2016-07-22
Znači Srbi nazad.
Trinity-
2014-04-17
Ma dijaspora je izgubila svaki pojam za Hrvatsku. Oni i dalje žive u 1945. i 1971.Eroo wrote:
Ma jok, nije to u pitanju. Dijaspora ne bi glasala za ...znaš već koga, a oni s istoka su im potencijalni birači.
Tako političari razmišljaju, ta nemaju oni nacije, a Bog im je isključivo novac.
A novac je svakome najvažniji. Ne kao novac radi stjecanja bogatsrtva,već radi osnovne egzistencije.
Već sam pisao kako koncepti: "Nek ti kušin bude stina" , "Ne dirajte mi ravnicu" i "Ajme meni bez tebe Krajino" pripadaju prošlosti.
2014-04-22
Bio bi to dobar znak. Jučer sam napisao kako su Srbi uvijek korak ispred Hrvata,što bi značilo da bi masovniji povratak Srba bio prethodnica i povratku Hrvata.Triny wrote:Znači Srbi nazad.
Uostalom Srbi su skontali da onaj jedan metar kamenjara vrijedi više od Kalifornije,a Hrvati ne cijene ni bogomdanu slavonsku zemlju.
2014-04-22
treba uvesti samo obrezovane, ako je ikako moguće iz afrike
pa ove godine ih pun kurac radi na jadranu, naravno na crno, jer nemogu dobiti legalne dozvole, ali rade.. mislim pola turističke sezone se radi na crno.. čardak sve popljačka porezima a ljudi žele pare sebi ne žele jadronkoviću financirati let u monte karlo kako bi gledao bosance u tenisuTriny wrote:Znači Srbi nazad.
Guest- Guest
Kako ne mogu dobit dozvole,kad su naši državljani???Pinochet wrote:pa ove godine ih pun kurac radi na jadranu, naravno na crno, jer nemogu dobiti legalne dozvole, ali rade..Triny wrote:Znači Srbi nazad.
2014-04-22
gdje pisu da su svi dravljani...jastreb wrote:Kako ne mogu dobit dozvole,kad su naši državljani???Pinochet wrote:pa ove godine ih pun kurac radi na jadranu, naravno na crno, jer nemogu dobiti legalne dozvole, ali rade..Triny wrote:Znači Srbi nazad.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hrvatski državljanin je hrvatski državljanin. ala tebe, on ima sva prava kao ti, i nitko negleda koje je vjere.jastreb wrote:Kako ne mogu dobit dozvole,kad su naši državljani???Pinochet wrote:pa ove godine ih pun kurac radi na jadranu, naravno na crno, jer nemogu dobiti legalne dozvole, ali rade..Triny wrote:Znači Srbi nazad.
govorim o ovima preko granice, hrpa ih je na crno u RH od bosnaca do srba
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» treba li Hrvatska priznati Kataloniju
» Guverner Vujčić : Ljudi odlaze , nema radnika , treba povećati plaće
» Hrvatska: Imaju li ti ljudi duse?
» Hrvatska treba prestati biti talac INA-e
» "Hrvatska treba povući Srbiju na zapad..."
» Guverner Vujčić : Ljudi odlaze , nema radnika , treba povećati plaće
» Hrvatska: Imaju li ti ljudi duse?
» Hrvatska treba prestati biti talac INA-e