Bananarama
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Bananarama
RayMabus wrote:I onda normalno pao javni dug 4% na sva zvonaRayMabus wrote:Pa u pravu jeasilovski wrote:"Ako su ove indicije točne vlada se našla u škarama između vjerovnika od ranije i vjerovnika koji su dobili povlašten status. Tko će to platiti? Oni sami? Nemojmo biti, djeca platit će država nakon dugih i iscrpljujućih sudova”, rekao je Pupovac."
Pupi heheh
Ovi Plenković Dalić i Marić su nas pokrali
Plenković bi za rejting dao sve a u Londonu je ta ekipa
No uhvatilo ih s rukama u pekmezu
k+ pekmez od otpada ali svejedno
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
asilovski wrote:Jedino je pitanje tko je dao ugovor Ivicia ili??? Jer ovo im ne odgovara nikako, a smiješno je jer su jučer govorili kako je dobro što je ugovoreno anglosaksonsko pravo kao bit će brže heheh
osobno ja sam i dalje da se za izdaju vrati strijeljanje ili vješanje i to javno
ako ne onda bar katran perje i šina
Da tu je i ugovor o zalogu svih nekretnina u vlasništvu agrokora znači i radnici će na kraju ostati bez otpremnina majkomila to sam zaboravio hehehe ono Pacifico iz Hong Konga
Kermit-
2014-04-17
Pa za pola forumaša ovo je odličan posaomarcellus wrote:asilovski wrote:Jedino je pitanje tko je dao ugovor Ivicia ili??? Jer ovo im ne odgovara nikako, a smiješno je jer su jučer govorili kako je dobro što je ugovoreno anglosaksonsko pravo kao bit će brže heheh
osobno ja sam i dalje da se za izdaju vrati strijeljanje ili vješanje i to javno
ako ne onda bar katran perje i šina
Kermit-
2014-04-17
Koja banana republika
Ali ok bar će Rusi odnijet imovinu Agrokora u Srbiji, Bih i Zloveniji
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Koja banana republika
u sloveniji za sad ne
Tako i treba a pošto je ovdje HDZ jedini krivac baš me zanima koliko će njih na idućim izborima glasat za HDZasilovski wrote:Da tu je i ugovor o zalogu svih nekretnina u vlasništvu agrokora znači i radnici će na kraju ostati bez otpremnina majkomila to sam zaboravio hehehe ono Pacifico iz Hong Konga
2014-04-11
Opet si mašio poentu.marcellus wrote:dzango wrote:Da zaključimo - HDZ je desna i katotalibanska stranka.jastreb wrote:A,čuj,Marcellus,jedini si hrvatski novinar koji je propagirao Mila.marcellus wrote:a hdz je desna i katolibanska stranka koliko sam ja gej aktivist otprilike
aha, a vučić je patriota i srbin
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Američki strvinarski fond
Zašto imam osjećaj da su informacije procurile od tamo
Trump skida briselskog igrača u Hr
2014-04-11
Plenković je u suštini gotov, i samom HDZu je jasno da ga se moraju otarasiti
Micanjem njega Brisel je izgubio ključnog igrača za kontroliranje Hr i regije
Micanjem njega Brisel je izgubio ključnog igrača za kontroliranje Hr i regije
2014-04-11
E sad danas ovi u Kataloniji proglašuju republiku
Nadam se da će se to tamo zasrat tako da Brisel nema vremena ni snage izvlačit Plenkya
Fino klanje manđurijskog govneta
Nadam se da će se to tamo zasrat tako da Brisel nema vremena ni snage izvlačit Plenkya
Fino klanje manđurijskog govneta
2014-04-11
MogućeRayMabus wrote:Američki strvinarski fond
Kermit-
2014-04-17
Iskreno ja mislim da je ovo čak i istinaasilovski wrote:MogućeRayMabus wrote:Američki strvinarski fond
CIA
2014-04-11
kserks_ wrote:Nenad Bakić kaže da treba ulagat u dionice, a ne obveznice, zarada je višestruko većaRayMabus wrote:Bmk, nit imam dionice toga nit živim od njih
Bakić - Moja su ulaganja sigurno isplativa, ali ne vodim evidenciju.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/biznis/gradani-ne-znaju-upravljati-novcem-i-drze-ga-u-bankama-1025967 - www.vecernji.hr
Guest- Guest
da građani trebaju ulagati tamo gdje im Nenad kaže, pa da on lagano počne prodavat tim istim naivčinama ,nakon šta mu napumpaju cijenu.mamin sin wrote:kserks_ wrote:Nenad Bakić kaže da treba ulagat u dionice, a ne obveznice, zarada je višestruko većaRayMabus wrote:Bmk, nit imam dionice toga nit živim od njih
Bakić - Moja su ulaganja sigurno isplativa, ali ne vodim evidenciju.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/biznis/gradani-ne-znaju-upravljati-novcem-i-drze-ga-u-bankama-1025967 - www.vecernji.hr
Lik je lovac u mutnome i to preko grbače naivčina...ali nekako brijem da mu kapital sagnira godinama.
Gost- Guest
meni općenito ulaganja u dionice su sranje, pa kako god okreneš. znam ljude koji su uglavnom popušili.. evo aj ti budio pametan i ulaži u agrokorove firme ,dok ministar Marić lažira financijska izvješća a Don Anemični ga štiti..
Guest- Guest
kserks_ wrote:
Lik je lovac u mutnome i to preko grbače naivčina...
1,95 milijuna kuna donirali su građani u kampanji BBC micro:bit -- STEM revolucija u školama koju je na Indiegogu, online platformi za grupno financiranje
https://www.indiegogo.com/projects/bbc-micro-bit-stem-revolucija-u-skolama-education#/
Tako se voli Hrvatska: Nenad Bakić školama donirao 400 robota
NENAD BAKIĆ, poznati investitor i poduzetnik svoj višak vremena i novca, umjesto u automobile i jahte, ulaže u popravljanje svijeta oko sebe.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/umjesto-gdje-si-bio-91--gdje-ce-moje-dijete-biti-2031-krece-roboticka-liga--400-robota-ce-biti-podijeljeno-osnovnoskolcima/875535.aspx?fb_comment_id=1198251653548124_1198263580213598
Bakić donirao svoj višak novca i vremena, a novac skupljen od donacija građana:D:
znaš koliko će on pičke dobit zbog ovakve medijske propagande, ne bi me čudilo da mu je to jedini razlog za samopromociju
Guest- Guest
HDZ će morat tražit zamjenu za Plenkovića jer im je jasno da s ovim nemoguće dobit iduće izbore
To mora bit netko tko je totalno drukčiji profil od ovoga
To mora bit netko tko je totalno drukčiji profil od ovoga
2014-04-11
Branko Puky Djuric ·
Osijek
Smireno, znanjem, planski i dosljedno se upravlja ovakvim kriznim situacijama. Pogledaj te reakcije jadnika srolje kupusara bernardića, žbunjoje, drek_cefalusa marasa ili pak mire domobulja panja kojem je najveća uloga ona vola u "živim Jaslicama" za Adventa?
A pogledaj te kako su reagirali Andrej DOMINATOR , Ramljak, Dalićka? Eto i danas budaletine balegaju jedno te isto kao najveći kreteni što i ruku na srce i jesu.
Sve odgovore i istinu dobiti će prije svega domovinska javnost a hoće li debili iz oporbe moći podnijeti tu istinu odnosno inzitsiranje na istoj kad im taj glupi a jedini politički alat izbije se iz ruke koga briga, tko ih hebe, neka krepaju (politički).
Like · Reply · 8 mins
Osijek
Smireno, znanjem, planski i dosljedno se upravlja ovakvim kriznim situacijama. Pogledaj te reakcije jadnika srolje kupusara bernardića, žbunjoje, drek_cefalusa marasa ili pak mire domobulja panja kojem je najveća uloga ona vola u "živim Jaslicama" za Adventa?
A pogledaj te kako su reagirali Andrej DOMINATOR , Ramljak, Dalićka? Eto i danas budaletine balegaju jedno te isto kao najveći kreteni što i ruku na srce i jesu.
Sve odgovore i istinu dobiti će prije svega domovinska javnost a hoće li debili iz oporbe moći podnijeti tu istinu odnosno inzitsiranje na istoj kad im taj glupi a jedini politički alat izbije se iz ruke koga briga, tko ih hebe, neka krepaju (politički).
Like · Reply · 8 mins
Kermit-
2014-04-17
Premijer Andrej Plenković kaže da je ugovor korektan. Bi li ga potpisao da je u pitanju njegova vlastita tvrtka? Evo što su glavne odrednice ugovora o kreditu.
1. Ako Vlada smijeni Antu Ramljaka, kredit odmah dolazi na naplatu ako vjerovnici ne podrže novog čovjeka. Time su svi ostali kojima duguje Agrokor oštećeni
2. Ako Vlada makne i savjetnika za restrukturiranje, AlixPartners koji su povezani s Knightheadom, opet slijedi isti scenarij
3. Vjerovnici su se uknjižili na svu slobodnu imovinu Belja, Zvijezde, Jamnice i drugih tvrtki i njihove brendove. I to preko tvrtke iz Hong Konga, Madison Pacific kako se ne bi znalo tko je točno dao kredit
4. Zajmodavci imaju pravo prvenstvo naplate svojih 1.06 milijardi eura naspram svih ostalih
5. Zajmodavci iz ovog ugovora imaju ključnu ulogu u sastavljanju vjerovničkog vijeća koje će onda odlučiti o svim daljnjim potezima
6. Ako kreditori procjene da Ramljak radi nešto negativno ili Vlada donese odluku koja im ne odgovara, odnosno ima negativni učinak, odmah mogu raskinuti ugovori on se naplaćuje
7. Ramljak ne može bez njih predložiti plan restrukturiranja, oni odlučuju kako će izgledati za razliku od ostalih kojima se duguje
8. Ramljak ne može izvršiti niti jedno veće plaćanje bez suglasnosti AlixPartnersa, a niti plaćati drugim kompanijama bez njihova odobrenje
9. Za javne istupe i komentare Ramljak mora dobiti suglasnost AlixPartnersa
10. Ako želi postaviti uprave a da nisu odobrili zajmodavci, raskida se i naplaćuje ugovor
11. Pola kredita koje su dali Agrokoru, odmah im se vraća na ime starih dugova zajmodavcima
12. Izvanredna uprava nema pravo objaviti tko je sve dao kredit, pa hrvatska javnost ne zna od kud je novac došao. Ne zna niti kome je točno plaćeno
13. U slučaju sporova oko kredita, hrvatsko pravosuđe je isključeno. Radit će se po anglosaksonskom pravu, dakle, spor ide na sud u Londonu ili Washingtonu
14. Kamata po kojoj je dan kredit je četiri posto, što je prilično povoljno i to je jedna od svijetlih točaka
1. Ako Vlada smijeni Antu Ramljaka, kredit odmah dolazi na naplatu ako vjerovnici ne podrže novog čovjeka. Time su svi ostali kojima duguje Agrokor oštećeni
2. Ako Vlada makne i savjetnika za restrukturiranje, AlixPartners koji su povezani s Knightheadom, opet slijedi isti scenarij
3. Vjerovnici su se uknjižili na svu slobodnu imovinu Belja, Zvijezde, Jamnice i drugih tvrtki i njihove brendove. I to preko tvrtke iz Hong Konga, Madison Pacific kako se ne bi znalo tko je točno dao kredit
4. Zajmodavci imaju pravo prvenstvo naplate svojih 1.06 milijardi eura naspram svih ostalih
5. Zajmodavci iz ovog ugovora imaju ključnu ulogu u sastavljanju vjerovničkog vijeća koje će onda odlučiti o svim daljnjim potezima
6. Ako kreditori procjene da Ramljak radi nešto negativno ili Vlada donese odluku koja im ne odgovara, odnosno ima negativni učinak, odmah mogu raskinuti ugovori on se naplaćuje
7. Ramljak ne može bez njih predložiti plan restrukturiranja, oni odlučuju kako će izgledati za razliku od ostalih kojima se duguje
8. Ramljak ne može izvršiti niti jedno veće plaćanje bez suglasnosti AlixPartnersa, a niti plaćati drugim kompanijama bez njihova odobrenje
9. Za javne istupe i komentare Ramljak mora dobiti suglasnost AlixPartnersa
10. Ako želi postaviti uprave a da nisu odobrili zajmodavci, raskida se i naplaćuje ugovor
11. Pola kredita koje su dali Agrokoru, odmah im se vraća na ime starih dugova zajmodavcima
12. Izvanredna uprava nema pravo objaviti tko je sve dao kredit, pa hrvatska javnost ne zna od kud je novac došao. Ne zna niti kome je točno plaćeno
13. U slučaju sporova oko kredita, hrvatsko pravosuđe je isključeno. Radit će se po anglosaksonskom pravu, dakle, spor ide na sud u Londonu ili Washingtonu
14. Kamata po kojoj je dan kredit je četiri posto, što je prilično povoljno i to je jedna od svijetlih točaka
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 4 of 8