Bananarama
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Bananarama
mamin sin wrote:marcellus wrote:
nacionalizirao je, samo se tak ne zove
tko je u vlasništvu, lešinarski fondovi ili država?
država je imenovala povjerenika, znači ako država imenuje upravu onda je država vlasnik u stvarnom svijetu
e sad ko je vlasnik države je drugo, jednom kad ti se hijene nasele u kuću...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pinochet wrote:inače, marc je odlično ispratio i pogodio situaciju oko agrokroa još od početka ove priče. što kažu marc ovi HDZovi fanatici na to, koji te čitaju?
ide na dušu i 99% foruma
ima tri četri godine da sam napisao da će se drumovi zaželjeti todorića, a todorića neće biti
da će toda propasti na radost puka i da će hrvatska nakon pada todorića ostati bez svoje maloprodaje, poljoprivredne proizvodnje, ukratko da ćemo svi ostati bez mlijeka kad todoriću crkne krava.
mamin sin wrote:
Todorić je dobio novac, ali opet ne direktno nego je preko drugih tvrtki kupovao sam od sebe druge vlasničke udjele, da ne bude očito
17.3.2017.
Agrokor d.d., Zagreb, kupio 10,1 posto dionica Mercatora od Agrokor Investments B. V., Amsterdam
http://www.poslovni.hr/kompanije/agrokor-kupio-101-posto-dionica-mercatora-od-agrokor-investmentsa-325590
kupuje sam od sebe vlasničke udjele, preljeva iz šupljeg u prazno, provlači lovu kroz desetak tvrtki, i onda završi na kajmanskim otocima
Guest- Guest
mamin sin wrote:mamin sin wrote:
Todorić je dobio novac, ali opet ne direktno nego je preko drugih tvrtki kupovao sam od sebe druge vlasničke udjele, da ne bude očito
17.3.2017.
Agrokor d.d., Zagreb, kupio 10,1 posto dionica Mercatora od Agrokor Investments B. V., Amsterdam
http://www.poslovni.hr/kompanije/agrokor-kupio-101-posto-dionica-mercatora-od-agrokor-investmentsa-325590
kupuje sam od sebe vlasničke udjele, preljeva iz šupljeg u prazno, provlači lovu kroz desetak tvrtki, i onda završi na kajmanskim otocima
deda ne komentiraj transakcije koje ne kužiš...
sa time se neslažem, ionako sam pišeš da nikada ne kupuješ u Konzuma i da nikoada ne kupuješ Hrvatsko.marcellus wrote:Pinochet wrote:inače, marc je odlično ispratio i pogodio situaciju oko agrokroa još od početka ove priče. što kažu marc ovi HDZovi fanatici na to, koji te čitaju?
ide na dušu i 99% foruma
ima tri četri godine da sam napisao da će se drumovi zaželjeti todorića, a todorića neće biti
da će toda propasti na radost puka i da će hrvatska nakon pada todorića ostati bez svoje maloprodaje, poljoprivredne proizvodnje, ukratko da ćemo svi ostati bez mlijeka kad todoriću crkne krava.
neće ništa propasti, naša prerađivačka industrija ima rast izvoza u EU zadnjih par godina konstatno, i raste joj udio na policama stranih trgovina... a imaš hrpu domaćih trgovina koje dominiraju
što se tiče todorića kao takvog, on sam je razjeba hrpu firmi neplaćanjem na vrijeme, opet sa strane hrpu firmi je spasio.. gle mene nije strah za belje ili jamnicu i druge firme, to su relativno moderne firme, da se situacija prepustila "nevidljivoj ruci" došao bi novi vlasnik, i sve bi se nastavilo po starom
Guest- Guest
marcellus wrote:deda ne komentiraj transakcije koje ne kužiš...mamin sin wrote:
17.3.2017.
17.3.
Last edited by mamin sin on 26/10/2017, 00:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
Predstečajna nagodba, otpis dijela glavnice te smanjenje kamate...dobavljači ulaze u vlasničku strukturu, Agrokor zadržava današnji oblik sastava firmi, eventualno bez Mercatora.
Sve ostalo su plaćeni oglasi po novinama u korist interesne skupine koja plaća..
Tendencija koja je evidentan jest zadržavanje statusa Quo.
Sve ostalo su plaćeni oglasi po novinama u korist interesne skupine koja plaća..
Tendencija koja je evidentan jest zadržavanje statusa Quo.
Gost- Guest
hoće naravno
lešinari će se pobrinuti za to
a ja ne vidim kako bih pomagao hrvatskoj poljoprivredi kupujući u konzumu.
lešinari će se pobrinuti za to
a ja ne vidim kako bih pomagao hrvatskoj poljoprivredi kupujući u konzumu.
moja kćerka od nepune 3 godine puno bolje laže
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ramljak-ako-bi-me-vlada-smijenila-kreditori-bi-mogli-odluciti-i-da-smjena-ne-predstavlja-i-neispunjenje-obveze-vlada-ugovor-ne-umanjuje-nasa-prava/6684951/
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ramljak-ako-bi-me-vlada-smijenila-kreditori-bi-mogli-odluciti-i-da-smjena-ne-predstavlja-i-neispunjenje-obveze-vlada-ugovor-ne-umanjuje-nasa-prava/6684951/
znaci ramo je ubaceni spijun...a dalicka i plenki su to znali..e moj hdz..pa sve su vam strane spijune ubacili u vrh stranke a vaso se ceslja...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A,čuj,Marcellus,jedini si hrvatski novinar koji je propagirao Mila.marcellus wrote:a hdz je desna i katolibanska stranka koliko sam ja gej aktivist otprilike
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da zaključimo - HDZ je desna i katotalibanska stranka.jastreb wrote:A,čuj,Marcellus,jedini si hrvatski novinar koji je propagirao Mila.marcellus wrote:a hdz je desna i katolibanska stranka koliko sam ja gej aktivist otprilike
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Da zaključimo - HDZ je desna i katotalibanska stranka.jastreb wrote:A,čuj,Marcellus,jedini si hrvatski novinar koji je propagirao Mila.marcellus wrote:a hdz je desna i katolibanska stranka koliko sam ja gej aktivist otprilike
aha, a vučić je patriota i srbin
vuksadinare wrote:znaci ramo je ubaceni spijun...a dalicka i plenki su to znali..e moj hdz..pa sve su vam strane spijune ubacili u vrh stranke a vaso se ceslja...
nije ramo špijun nego je to sve deal na liniji kmetovi-buzin
Ante je potpisom isključio vladu i apsolutno svo odlučivanje prenio lešinarskom fondu te ugovorio nadležnost u London hehe pa ovo je ništetno jer je na 3. osobu prebacio više ovlasti nego što sam ima. Da naravno ovo je veleizdaja neviđenih razmjera jer su nas izložili ala prase na ražnju
Kermit-
2014-04-17
Hehe ti shvaćaš koji je ovo zajeb?kserks_ wrote:Ništa najbolje ti je da odseliš za Irsku, je blizu London,ali štaš.
Kermit-
2014-04-17
pitaj Stavrosa on je ima dionice mislim Leda:), kaže treba na sve zaboravit...asilovski wrote:Hehe ti shvaćaš koji je ovo zajeb?kserks_ wrote:Ništa najbolje ti je da odseliš za Irsku, je blizu London,ali štaš.
tako pusti i ti, bit će ti lakše...
Gost- Guest
Ma ne ovo je profesionalno naime ovako što potpišu u africi nema europske države sem BiH ili ukrajine koja bi potisala nešto ovakokserks_ wrote:pitaj Stavrosa on je ima dionice mislim Leda:), kaže treba na sve zaboravit...asilovski wrote:Hehe ti shvaćaš koji je ovo zajeb?kserks_ wrote:Ništa najbolje ti je da odseliš za Irsku, je blizu London,ali štaš.
tako pusti i ti, bit će ti lakše...
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 2 of 8