Bananarama
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Bananarama
asilovski wrote:Ante je potpisom isključio vladu i apsolutno svo odlučivanje prenio lešinarskom fondu te ugovorio nadležnost u London hehe pa ovo je ništetno jer je na 3. osobu prebacio više ovlasti nego što sam ima. Da naravno ovo je veleizdaja neviđenih razmjera jer su nas izložili ala prase na ražnju
očekujem da sud u londonu jednostavno odjebe glupi lex agrokor, ne vidim da bi se oni išli blamirati time da to podrže na svoju štetu samo zato da hrvatska ne plati par milijardi dolara rusima
iako, opet, knighthead i ramo vjerojatno znaju zašto su ugovorili nadležnost tamošnjeg suda.
Nenad Bakić kaže da treba ulagat u dionice, a ne obveznice, zarada je višestruko veća ....samo tko je god ulagao na ZSE-u je popušio naveliko..sjetimo se pomame 2006-2008 i uloženih 35 milijardi kuna na kredit preko dioničkih fonodova i pitaj boga koliko preko brokera, Agrokor je mala maca koja je tada pušiona bila i nikom ništa:)RayMabus wrote:Bmk, nit imam dionice toga nit živim od njih
Navukli jadnu raju margin kreditima i popapali im lovu, bio je toliki balonček da je dotakao stratosferu,vrhunski
Last edited by kserks_ on Thu 26 Oct - 10:40; edited 1 time in total
Gost- Guest
Ma tko jebe nekakve Nenade Bakiće i tko je on uopće
Aj bježi čoiče
Aj bježi čoiče
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Veleizdaja a nema domoljuba šatora plinskih boca i krvavih gaća ni na vidiku.
Nenad Bakić i njegove ponzijeve šeme
Čim vidiš da te nešto neko nagovara i priča kako je to odlično odma znaš di si
Da je to tako kurac bi ti on to rekao
Čim vidiš da te nešto neko nagovara i priča kako je to odlično odma znaš di si
Da je to tako kurac bi ti on to rekao
2014-04-11
bakić je davao na svom blogu u što treba ulagati. on je najviše ulagao u dionice na jadranskoj obali, u turističke firme i nakesa se para. kupova ih je 2008, 2009, 2010, kada su bile jeftine, ono svjetska kriza( u svijetu je završila 2010, kod nas 2016) a kod nas se turizam od 2010 počeo oporavljati i rasti i nakesa se para na račun togakserks_ wrote:Nenad Bakić kaže da treba ulagat u dionice, a ne obveznice, zarada je višestruko veća ....samo tko je god ulagao na ZSE-u je popušio naveliko..sjetimo se pomame 2006-2008 i uloženih 35 milijardi kuna na kredit preko dioničkih fonodova i pitaj boga koliko preko brokera, Agrokor je mala maca koja je tada pušiona bila i nikom ništa:)RayMabus wrote:Bmk, nit imam dionice toga nit živim od njih
Navukli jadnu raju margin kreditima i popapali im lovu, bio je toliki balonček da je dotakao stratosferu,vrhunski
Guest- Guest
I ja sam ulagao u dionice u tom razdoblju, moja obitelj dakle uža familija kupila je četri stana u Kaštelima
He he he
Jble te dionice
He he he
Jble te dionice
2014-04-11
Normalno, on je prvo kupija pa onda vas nagovara pa vi počeli kupovat i skočila cijenaPinochet wrote:bakić je davao na svom blogu u što treba ulagati. on je najviše ulagao u dionice na jadranskoj obali, u turističke firme i nakesa se para. kupova ih je 2008, 2009, 2010, kada su bile jeftine, ono svjetska kriza( u svijetu je završila 2010, kod nas 2016) a kod nas se turizam od 2010 počeo oporavljati i rasti i nakesa se para na račun togakserks_ wrote:Nenad Bakić kaže da treba ulagat u dionice, a ne obveznice, zarada je višestruko veća ....samo tko je god ulagao na ZSE-u je popušio naveliko..sjetimo se pomame 2006-2008 i uloženih 35 milijardi kuna na kredit preko dioničkih fonodova i pitaj boga koliko preko brokera, Agrokor je mala maca koja je tada pušiona bila i nikom ništa:)RayMabus wrote:Bmk, nit imam dionice toga nit živim od njih
Stvarno je proziran
2014-04-11
inače meni ovo nije ništa novo, oni koji prate što pišem na dnevnom znaju da već odavno govorim, od ožujka, da je cijela priča krenula od mosta koji je htio pošto poto srušiti todorića i preuzeti agrokor, a završila time da je buzin kad su rusi došli po svoje naredio vazalima da zajebu ruse, po cijenu tužbi koje će rusi dobiti i koje se mjere milijardama, prepišu sve njihovim lešinarima koji će zaraditi milijarde a agrokor uništiti da ga slučajno nikad ne preuzmu rusi
pa to je ok Toda maknutmarcellus wrote:inače meni ovo nije ništa novo, oni koji prate što pišem na dnevnom znaju da već odavno govorim, od ožujka, da je cijela priča krenula od mosta koji je htio pošto poto srušiti todorića i preuzeti agrokor, a završila time da je buzin kad su rusi došli po svoje naredio vazalima da zajebu ruse, po cijenu tužbi koje će rusi dobiti i koje se mjere milijardama, prepišu sve njihovim lešinarima koji će zaraditi milijarde a agrokor uništiti da ga slučajno nikad ne preuzmu rusi
2014-04-11
Svi se žale na te strvinarske kuće a Todorić glumi žrtvu
Taj je nas pokra i uništija gore nego ovi i da ga nisu makli još bi on
2014-04-11
RayMabus wrote:Svi se žale na te strvinarske kuće a Todorić glumi žrtvu
toda je pokrao samo banke
ovi kradu od nas
Toda je pokra sve, sprega Tode i politike, korupcija na kvadrat
Pa pa Toda i politička mafijo
Pa pa Toda i politička mafijo
2014-04-11
U biti daleko bolje bi bilo da se išlo na stečaj ili predstečajnu nagodbu, ovako kako i sam Pupi kaže stvorili su makaze između lešinara i rusa, a potpisali manje više nešto što ne bi potpisao drogirani kockar
Kermit-
2014-04-17
"Ako su ove indicije točne vlada se našla u škarama između vjerovnika od ranije i vjerovnika koji su dobili povlašten status. Tko će to platiti? Oni sami? Nemojmo biti, djeca platit će država nakon dugih i iscrpljujućih sudova”, rekao je Pupovac."
Pupi heheh
Pupi heheh
Kermit-
2014-04-17
a srali ste me godinama dok sam govorio da ne treba priželjkivati pad tode, jer kad padne agrokor past će sve....
Pa u pravu jeasilovski wrote:"Ako su ove indicije točne vlada se našla u škarama između vjerovnika od ranije i vjerovnika koji su dobili povlašten status. Tko će to platiti? Oni sami? Nemojmo biti, djeca platit će država nakon dugih i iscrpljujućih sudova”, rekao je Pupovac."
Pupi heheh
Ovi Plenković Dalić i Marić su nas pokrali
2014-04-11
I onda normalno pao javni dug 4% na sva zvonaRayMabus wrote:Pa u pravu jeasilovski wrote:"Ako su ove indicije točne vlada se našla u škarama između vjerovnika od ranije i vjerovnika koji su dobili povlašten status. Tko će to platiti? Oni sami? Nemojmo biti, djeca platit će država nakon dugih i iscrpljujućih sudova”, rekao je Pupovac."
Pupi heheh
Plenković bi za rejting dao sve a u Londonu je ta ekipa
No uhvatilo ih s rukama u pekmezu
2014-04-11
Jedino je pitanje tko je dao ugovor Ivicia ili??? Jer ovo im ne odgovara nikako, a smiješno je jer su jučer govorili kako je dobro što je ugovoreno anglosaksonsko pravo kao bit će brže heheh
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:I onda normalno pao javni dug 4% na sva zvonaRayMabus wrote:Pa u pravu jeasilovski wrote:"Ako su ove indicije točne vlada se našla u škarama između vjerovnika od ranije i vjerovnika koji su dobili povlašten status. Tko će to platiti? Oni sami? Nemojmo biti, djeca platit će država nakon dugih i iscrpljujućih sudova”, rekao je Pupovac."
Pupi heheh
Plenković bi za rejting dao sve a u Londonu je ta ekipa
No uhvatilo ih s rukama u pekmezu
k+ pekmez od otpada ali svejedno
Page 3 of 8