Zbog transrodnih osoba London u UN- traži ukidanje naziva ”trudnice”
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Zbog transrodnih osoba London u UN- traži ukidanje naziva ”trudnice”
a ocel mi on dat slobodnu volju da ga pitam odma sa vratared wolf wrote:Pa psihijatar...Ti si stvarno kreten...prckov wrote:kored wolf wrote:On će ti sve objasniti...prckov wrote:dobrored wolf wrote:
On će te izliječiti...I tad ćeš biti dobro...Valjda...
a sta ce bit sa mojom slobodnom voljom
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Još malo pa će Prckov pobijediti u ovom okršaju umova.
Guest- Guest
Ti si kreten...I nema ti pomoći...prckov wrote:a ocel mi on dat slobodnu volju da ga pitam odma sa vratared wolf wrote:Pa psihijatar...Ti si stvarno kreten...prckov wrote:kored wolf wrote:On će ti sve objasniti...prckov wrote:
dobro
a sta ce bit sa mojom slobodnom voljom
red wolf-
2016-02-10
nema veze, ja ocu slobodnu voljured wolf wrote:Ti si kreten...I nema ti pomoći...prckov wrote:a ocel mi on dat slobodnu volju da ga pitam odma sa vratared wolf wrote:Pa psihijatar...Ti si stvarno kreten...prckov wrote:kored wolf wrote:
On će ti sve objasniti...
sto mi je ne das
2014-04-19
ajmoo, prciiiiii
Daj i drugima istu slobodnu volju....prckov wrote:nema veze, ja ocu slobodnu voljured wolf wrote:Ti si kreten...I nema ti pomoći...prckov wrote:a ocel mi on dat slobodnu volju da ga pitam odma sa vratared wolf wrote:Pa psihijatar...Ti si stvarno kreten...prckov wrote:
ko
sto mi je ne das
red wolf-
2016-02-10
Brzo gase wifi na odjelu
Gost- Guest
eto nek uzmured wolf wrote:Daj i drugima istu slobodnu volju....prckov wrote:nema veze, ja ocu slobodnu voljured wolf wrote:Ti si kreten...I nema ti pomoći...prckov wrote:a ocel mi on dat slobodnu volju da ga pitam odma sa vratared wolf wrote:
Pa psihijatar...Ti si stvarno kreten...
sto mi je ne das
ne smetam
2014-04-19
Lažeš...Ti si kreten...prckov wrote:eto nek uzmured wolf wrote:Daj i drugima istu slobodnu volju....prckov wrote:nema veze, ja ocu slobodnu voljured wolf wrote:Ti si kreten...I nema ti pomoći...prckov wrote:
a ocel mi on dat slobodnu volju da ga pitam odma sa vrata
sto mi je ne das
ne smetam
red wolf-
2016-02-10
stob lagored wolf wrote:Lažeš...Ti si kreten...prckov wrote:eto nek uzmured wolf wrote:Daj i drugima istu slobodnu volju....prckov wrote:nema veze, ja ocu slobodnu voljured wolf wrote:
Ti si kreten...I nema ti pomoći...
sto mi je ne das
ne smetam
ja sam da imamo svi slobodnu volju
2014-04-19
Ne, ti si kreten...Nesposoban si takvo nešto...Zato ne laži...prckov wrote:stob lagored wolf wrote:Lažeš...Ti si kreten...prckov wrote:eto nek uzmured wolf wrote:Daj i drugima istu slobodnu volju....prckov wrote:
nema veze, ja ocu slobodnu volju
sto mi je ne das
ne smetam
red wolf-
2016-02-10
Pozurite gase wifi
Gost- Guest
eno vidired wolf wrote:Ne, ti si kreten...Nesposoban si takvo nešto...Zato ne laži...prckov wrote:stob lagored wolf wrote:Lažeš...Ti si kreten...prckov wrote:eto nek uzmured wolf wrote:
Daj i drugima istu slobodnu volju....
ne smetam
kazem ti ko coeku
2014-04-19
A ja ti kao čovjek kažem, ti si kreten i to je to...prckov wrote:eno vidired wolf wrote:Ne, ti si kreten...Nesposoban si takvo nešto...Zato ne laži...prckov wrote:stob lagored wolf wrote:Lažeš...Ti si kreten...prckov wrote:
eto nek uzmu
ne smetam
kazem ti ko coeku
red wolf-
2016-02-10
jel samo ti mozes imat slobodnu volju a ja nemogured wolf wrote:A ja ti kao čovjek kažem, ti si kreten i to je to...prckov wrote:eno vidired wolf wrote:Ne, ti si kreten...Nesposoban si takvo nešto...Zato ne laži...prckov wrote:stob lagored wolf wrote:
Lažeš...Ti si kreten...
kazem ti ko coeku
2014-04-19
Ne...Pošto si kreten, nisi u mogućnosti to shvatiti...prckov wrote:jel samo ti mozes imat slobodnu volju a ja nemogured wolf wrote:A ja ti kao čovjek kažem, ti si kreten i to je to...prckov wrote:eno vidired wolf wrote:Ne, ti si kreten...Nesposoban si takvo nešto...Zato ne laži...prckov wrote:
stob lago
kazem ti ko coeku
red wolf-
2016-02-10
kad niste tili slusat sad ce vam ukinit internet
Gost- Guest
znaci bolesni ne mogu imat slobodnu voljured wolf wrote:Ne...Pošto si kreten, nisi u mogućnosti to shvatiti...prckov wrote:jel samo ti mozes imat slobodnu volju a ja nemogured wolf wrote:A ja ti kao čovjek kažem, ti si kreten i to je to...prckov wrote:eno vidired wolf wrote:
Ne, ti si kreten...Nesposoban si takvo nešto...Zato ne laži...
kazem ti ko coeku
2014-04-19
Bolesni ne mogu shvatiti slobodnu volju...prckov wrote:znaci bolesni ne mogu imat slobodnu voljured wolf wrote:Ne...Pošto si kreten, nisi u mogućnosti to shvatiti...prckov wrote:jel samo ti mozes imat slobodnu volju a ja nemogured wolf wrote:A ja ti kao čovjek kažem, ti si kreten i to je to...prckov wrote:
eno vidi
kazem ti ko coeku
red wolf-
2016-02-10
znaci da je ne mogu imatred wolf wrote:Bolesni ne mogu shvatiti slobodnu volju...prckov wrote:znaci bolesni ne mogu imat slobodnu voljured wolf wrote:Ne...Pošto si kreten, nisi u mogućnosti to shvatiti...prckov wrote:jel samo ti mozes imat slobodnu volju a ja nemogured wolf wrote:
A ja ti kao čovjek kažem, ti si kreten i to je to...
2014-04-19
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Mađarska ukinula priznavanje rodnog identiteta transrodnih osoba, bye bye Istanbulska
» Problemi transrodnih osoba u Hrvatskoj konačno stigli do Markova trga
» Vijeće Europe: Ukrajinske vlasti trebaju pripaziti na ranjivost transrodnih osoba
» HSP AS traži ukidanje ministarstva branitelja?
» Dubrovnik traži ukidanje PDVa na avionske karte
» Problemi transrodnih osoba u Hrvatskoj konačno stigli do Markova trga
» Vijeće Europe: Ukrajinske vlasti trebaju pripaziti na ranjivost transrodnih osoba
» HSP AS traži ukidanje ministarstva branitelja?
» Dubrovnik traži ukidanje PDVa na avionske karte
Page 7 of 9