Zbog transrodnih osoba London u UN- traži ukidanje naziva ”trudnice”
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Zbog transrodnih osoba London u UN- traži ukidanje naziva ”trudnice”
stored wolf wrote:A ne...prckov wrote:pa obostranored wolf wrote:A ne, to ide obostrano...prckov wrote:I oni svojured wolf wrote:
A njihova?
oni svoju mi svoju
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A to...prckov wrote:stored wolf wrote:A ne...prckov wrote:pa obostranored wolf wrote:A ne, to ide obostrano...prckov wrote:
I oni svoju
oni svoju mi svoju
red wolf-
2016-02-10
ne znasred wolf wrote:A to...prckov wrote:stored wolf wrote:A ne...prckov wrote:pa obostranored wolf wrote:
A ne, to ide obostrano...
oni svoju mi svoju
2014-04-19
Ti ne znaš jer me ne bi pitao...prckov wrote:ne znasred wolf wrote:A to...prckov wrote:stored wolf wrote:A ne...prckov wrote:
pa obostrano
oni svoju mi svoju
red wolf-
2016-02-10
ne znam tvoju "logiku"red wolf wrote:Ti ne znaš jer me ne bi pitao...prckov wrote:ne znasred wolf wrote:A to...prckov wrote:stored wolf wrote:
A ne...
2014-04-19
Ti ne znaš logiku...Ti si kreten...prckov wrote:ne znam tvoju "logiku"red wolf wrote:Ti ne znaš jer me ne bi pitao...prckov wrote:ne znasred wolf wrote:A to...prckov wrote:
sto
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne znam je odovojeno, ali ti si kreten pa ti se oprašta...kofein wrote:red wolf wrote:Nisi znao da si kreten? Pa kako to?kofein wrote:red wolf wrote:
Ti si kreten...
Eto ga na Pa ne baš...
Neznam, ali znam da ti imaš prisilne neuroze sinko.... i teži poremećaj osobnosti k tome. Mislio sam da poznaješ šalu kao takvu, ali ništa. :)
Ne smiješ Prckovu dopustiti da ima zadnju poruku u ovoj prepisci, to je jače od tebe. Izdrži!! :)
Guest- Guest
ko kazered wolf wrote:Ti ne znaš logiku...Ti si kreten...prckov wrote:ne znam tvoju "logiku"red wolf wrote:Ti ne znaš jer me ne bi pitao...prckov wrote:ne znasred wolf wrote:
A to...
2014-04-19
Ne smiješ...Eto, nešto si i naučio...kofein wrote:red wolf wrote:Ne znam je odovojeno, ali ti si kreten pa ti se oprašta...kofein wrote:red wolf wrote:Nisi znao da si kreten? Pa kako to?kofein wrote:
Eto ga na Pa ne baš...
Neznam, ali znam da ti imaš prisilne neuroze sinko.... i teži poremećaj osobnosti k tome. Mislio sam da poznaješ šalu kao takvu, ali ništa. :)
Ne smiješ Prckovu dopustiti da ima zadnju poruku u ovoj prepisci, to je jače od tebe. Izdrži!! :)
red wolf-
2016-02-10
Ja...prckov wrote:ko kazered wolf wrote:Ti ne znaš logiku...Ti si kreten...prckov wrote:ne znam tvoju "logiku"red wolf wrote:Ti ne znaš jer me ne bi pitao...prckov wrote:
ne znas
red wolf-
2016-02-10
kako znasred wolf wrote:Ja...prckov wrote:ko kazered wolf wrote:Ti ne znaš logiku...Ti si kreten...prckov wrote:ne znam tvoju "logiku"red wolf wrote:
Ti ne znaš jer me ne bi pitao...
2014-04-19
Znam...prckov wrote:kako znasred wolf wrote:Ja...prckov wrote:ko kazered wolf wrote:Ti ne znaš logiku...Ti si kreten...prckov wrote:
ne znam tvoju "logiku"
red wolf-
2016-02-10
sta cemo sadred wolf wrote:Znam...prckov wrote:kako znasred wolf wrote:Ja...prckov wrote:ko kazered wolf wrote:
Ti ne znaš logiku...Ti si kreten...
2014-04-19
Sad ćeš otići psihijatru, za svoje dobro...Valjda...prckov wrote:sta cemo sadred wolf wrote:Znam...prckov wrote:kako znasred wolf wrote:Ja...prckov wrote:
ko kaze
red wolf-
2016-02-10
ocel mi on dat slobodnu volju il tired wolf wrote:Sad ćeš otići psihijatru, za svoje dobro...Valjda...prckov wrote:sta cemo sadred wolf wrote:Znam...prckov wrote:kako znasred wolf wrote:
Ja...
2014-04-19
On će te izliječiti...I tad ćeš biti dobro...Valjda...prckov wrote:ocel mi on dat slobodnu volju il tired wolf wrote:Sad ćeš otići psihijatru, za svoje dobro...Valjda...prckov wrote:sta cemo sadred wolf wrote:Znam...prckov wrote:
kako znas
red wolf-
2016-02-10
dobrored wolf wrote:On će te izliječiti...I tad ćeš biti dobro...Valjda...prckov wrote:ocel mi on dat slobodnu volju il tired wolf wrote:Sad ćeš otići psihijatru, za svoje dobro...Valjda...prckov wrote:sta cemo sadred wolf wrote:
Znam...
a sta ce bit sa mojom slobodnom voljom
2014-04-19
On će ti sve objasniti...prckov wrote:dobrored wolf wrote:On će te izliječiti...I tad ćeš biti dobro...Valjda...prckov wrote:ocel mi on dat slobodnu volju il tired wolf wrote:Sad ćeš otići psihijatru, za svoje dobro...Valjda...prckov wrote:
sta cemo sad
red wolf-
2016-02-10
kored wolf wrote:On će ti sve objasniti...prckov wrote:dobrored wolf wrote:On će te izliječiti...I tad ćeš biti dobro...Valjda...prckov wrote:ocel mi on dat slobodnu volju il tired wolf wrote:
Sad ćeš otići psihijatru, za svoje dobro...Valjda...
2014-04-19
Pa psihijatar...Ti si stvarno kreten...prckov wrote:kored wolf wrote:On će ti sve objasniti...prckov wrote:dobrored wolf wrote:On će te izliječiti...I tad ćeš biti dobro...Valjda...prckov wrote:
ocel mi on dat slobodnu volju il ti
red wolf-
2016-02-10
a ocel mi on dat slobodnu volju da ga pitam odma sa vratared wolf wrote:Pa psihijatar...Ti si stvarno kreten...prckov wrote:kored wolf wrote:On će ti sve objasniti...prckov wrote:dobrored wolf wrote:
On će te izliječiti...I tad ćeš biti dobro...Valjda...
2014-04-19
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Mađarska ukinula priznavanje rodnog identiteta transrodnih osoba, bye bye Istanbulska
» Problemi transrodnih osoba u Hrvatskoj konačno stigli do Markova trga
» Vijeće Europe: Ukrajinske vlasti trebaju pripaziti na ranjivost transrodnih osoba
» HSP AS traži ukidanje ministarstva branitelja?
» Dubrovnik traži ukidanje PDVa na avionske karte
» Problemi transrodnih osoba u Hrvatskoj konačno stigli do Markova trga
» Vijeće Europe: Ukrajinske vlasti trebaju pripaziti na ranjivost transrodnih osoba
» HSP AS traži ukidanje ministarstva branitelja?
» Dubrovnik traži ukidanje PDVa na avionske karte
Page 6 of 9