Erdogan priznao da mu je Alija na samrti ostavio BiH u amanet...
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Erdogan priznao da mu je Alija na samrti ostavio BiH u amanet...
A sto jest jest...Turci su haracili i sijali svoju genetiku Ubosni 500 godina..definitivno to mijenja na stvari..u svabiji su tek nekih 6 desetljaca,a umnogome su promjenili genetiku cijelih regiona..Sto da imaju samo 6 desetljeca full vlasti u svabiji i da vuzmu sve sto im se dopadne i to nafiluju svojom genetikom,kako su Ubosni radili..
Guest- Guest
jel mu napismeno to ostavio ili mu samo sapno na uvce
2014-04-19
Napismeno:prckov wrote:jel mu napismeno to ostavio ili mu samo sapno na uvce
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
e onda je to vec ozbiljna stvar
2014-04-19
Alijin testament u originalu: Bogu hvala, vek i po proživeh u radu i sreći. Slutim da mi je vrijeme umirati pa ovo govorim u pero mom prijatelju advokatu Miliću, jer u vas deco, sve zajedno, nemam nimalo poverenja. Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine, a to vas najviše zanima, mogu vam saopštiti sledeće: Svu svoju imovinu, pokretnu i nepokretnu ostavljam ... samom sebi.
Ma promasio si sve, ja nisam o tome ni govorio niti osudjujem Hrvatsku za nase probleme. Nije Hrvatska kriva za to iako mnogi u Hrvatskoj gaje mnoge zablude.vuksadinare wrote:ringo je u teskoj zabludi...hrvatska da je imala snage stvorila bi herceg bosnu..hrvate ucinila jakim u bh-a slicno narocito devedesetih..no hrvatska je jedva skrpala snagu da rijesi svoj problem a kamoli se bakce tudjim problemom mada nam po tom pitanju megalomanije nije bas falilo no mogucnosti su bile nesto drugo...neki hrvati iz bh-a su znali prebacivati hrvatska i hrvati u hrvatskoj se izvukli a mi pusiona...jbg hrvatska je bila republika a na zalost hrvati nisu zivjeli samo u hrvatskoj...kao ringo i epikur npr...precjenili smo svoju snagu kad je nismo imali
Ja sam mislio na Rvatine koje su Hrvatsku upropastili a mogla je biti vrh vrhova. Što veća Rvatina i sto glasnija tutnjava busanja u grudi rvatske to veći lopov i kriminalac.
Muka mi je od takvih.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ma promasio si sve, ja nisam o tome ni govorio niti osudjujem Hrvatsku za nase probleme. Nije Hrvatska kriva za to iako mnogi u Hrvatskoj gaje mnoge zablude.vuksadinare wrote:ringo je u teskoj zabludi...hrvatska da je imala snage stvorila bi herceg bosnu..hrvate ucinila jakim u bh-a slicno narocito devedesetih..no hrvatska je jedva skrpala snagu da rijesi svoj problem a kamoli se bakce tudjim problemom mada nam po tom pitanju megalomanije nije bas falilo no mogucnosti su bile nesto drugo...neki hrvati iz bh-a su znali prebacivati hrvatska i hrvati u hrvatskoj se izvukli a mi pusiona...jbg hrvatska je bila republika a na zalost hrvati nisu zivjeli samo u hrvatskoj...kao ringo i epikur npr...precjenili smo svoju snagu kad je nismo imali
Ja sam mislio na Rvatine koje su Hrvatsku upropastili a mogla je biti vrh vrhova. Što veća Rvatina i sto glasnija tutnjava busanja u grudi rvatske to veći lopov i kriminalac.
Muka mi je od takvih.
Ma ne on je tebi htio poručiti da su ti krivi hercegovci i da se hrvati iz bosne okrenu protiv onih hercegovačkih.
Onda da se napusti ideja hercegBosne i savez sa srbima te zajedno s bošnjacima grune na drinu i srbe :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma imao sam ja i u ratu gomilu rasprava na tu temu. I onda ja kažem nakon salvi optužbi na račun Hercegovaca - pa dobro prika ja ne kontam šta ti hoćeš. Mi ga ovdje pušimo i šta sad trebaju Hercegovci. Da se odrekknu svojih prava i opravdanih ciljeva i da pristanu da i i oni popuše eto radi solidarnosti sa nama. Hajde šuti, smiješan si.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma promasio si sve, ja nisam o tome ni govorio niti osudjujem Hrvatsku za nase probleme. Nije Hrvatska kriva za to iako mnogi u Hrvatskoj gaje mnoge zablude.vuksadinare wrote:ringo je u teskoj zabludi...hrvatska da je imala snage stvorila bi herceg bosnu..hrvate ucinila jakim u bh-a slicno narocito devedesetih..no hrvatska je jedva skrpala snagu da rijesi svoj problem a kamoli se bakce tudjim problemom mada nam po tom pitanju megalomanije nije bas falilo no mogucnosti su bile nesto drugo...neki hrvati iz bh-a su znali prebacivati hrvatska i hrvati u hrvatskoj se izvukli a mi pusiona...jbg hrvatska je bila republika a na zalost hrvati nisu zivjeli samo u hrvatskoj...kao ringo i epikur npr...precjenili smo svoju snagu kad je nismo imali
Muka mi je od takvih.
Ma ne on je tebi htio poručiti da su ti krivi hercegovci i da se hrvati iz bosne okrenu protiv onih hercegovačkih.
Onda da se napusti ideja hercegBosne i savez sa srbima te zajedno s bošnjacima grune na drinu i srbe :D
Hercegovci su u pravu, nek gledaju sebe i nek se spašavaju ako mogu. Jer ovako će na kraju i oni otići u materinu kao i mi.
A što se tiče Drine neka idu na Drinu oni iz Rep. Kifle koji misle da je to pametna ideja i nek ih vodi njiohov idol Hase.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
dzango wrote:Alijin testament u originalu: Bogu hvala, vek i po proživeh u radu i sreći. Slutim da mi je vrijeme umirati pa ovo govorim u pero mom prijatelju advokatu Miliću, jer u vas deco, sve zajedno, nemam nimalo poverenja. Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine, a to vas najviše zanima, mogu vam saopštiti sledeće: Svu svoju imovinu, pokretnu i nepokretnu ostavljam ... samom sebi.
ovo je najjača oporuka svih vremena. od prve do zadnje riječi. svaki put umrem od smijeha
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sta je Turska ekonomski uradila u Bosni?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ringo10 wrote:Ma imao sam ja i u ratu gomilu rasprava na tu temu. I onda ja kažem nakon salvi optužbi na račun Hercegovaca - pa dobro prika ja ne kontam šta ti hoćeš. Mi ga ovdje pušimo i šta sad trebaju Hercegovci. Da se odrekknu svojih prava i opravdanih ciljeva i da pristanu da i i oni popuše eto radi solidarnosti sa nama. Hajde šuti, smiješan si.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma promasio si sve, ja nisam o tome ni govorio niti osudjujem Hrvatsku za nase probleme. Nije Hrvatska kriva za to iako mnogi u Hrvatskoj gaje mnoge zablude.vuksadinare wrote:ringo je u teskoj zabludi...hrvatska da je imala snage stvorila bi herceg bosnu..hrvate ucinila jakim u bh-a slicno narocito devedesetih..no hrvatska je jedva skrpala snagu da rijesi svoj problem a kamoli se bakce tudjim problemom mada nam po tom pitanju megalomanije nije bas falilo no mogucnosti su bile nesto drugo...neki hrvati iz bh-a su znali prebacivati hrvatska i hrvati u hrvatskoj se izvukli a mi pusiona...jbg hrvatska je bila republika a na zalost hrvati nisu zivjeli samo u hrvatskoj...kao ringo i epikur npr...precjenili smo svoju snagu kad je nismo imali
Muka mi je od takvih.
Hercegovci su u pravu, nek gledaju sebe i nek se spašavaju ako mogu. Jer ovako će na kraju i oni otići u materinu kao i mi.
A što se tiče Drine neka idu na Drinu oni iz Rep. Kifle koji misle da je to pametna ideja i nek ih vodi njiohov idol Hase.
Potpis
eto vucino, hasančeta pod ruku i na drinu, brez nas ;)
2015-08-06
epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma imao sam ja i u ratu gomilu rasprava na tu temu. I onda ja kažem nakon salvi optužbi na račun Hercegovaca - pa dobro prika ja ne kontam šta ti hoćeš. Mi ga ovdje pušimo i šta sad trebaju Hercegovci. Da se odrekknu svojih prava i opravdanih ciljeva i da pristanu da i i oni popuše eto radi solidarnosti sa nama. Hajde šuti, smiješan si.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Ma promasio si sve, ja nisam o tome ni govorio niti osudjujem Hrvatsku za nase probleme. Nije Hrvatska kriva za to iako mnogi u Hrvatskoj gaje mnoge zablude.vuksadinare wrote:ringo je u teskoj zabludi...hrvatska da je imala snage stvorila bi herceg bosnu..hrvate ucinila jakim u bh-a slicno narocito devedesetih..no hrvatska je jedva skrpala snagu da rijesi svoj problem a kamoli se bakce tudjim problemom mada nam po tom pitanju megalomanije nije bas falilo no mogucnosti su bile nesto drugo...neki hrvati iz bh-a su znali prebacivati hrvatska i hrvati u hrvatskoj se izvukli a mi pusiona...jbg hrvatska je bila republika a na zalost hrvati nisu zivjeli samo u hrvatskoj...kao ringo i epikur npr...precjenili smo svoju snagu kad je nismo imali
Muka mi je od takvih.
Potpis
eto vucino, hasančeta pod ruku i na drinu, brez nas ;)
ma glupost. tko to iz hrvatske hoće na drinu??
tih redikula danas na prste jedne ruke izbrojati. ako i toliko. drugo je vaša fantazija. jebeš to.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Ah pusti snovi o podjeli BiH...samo sto su i Hrvati i Srbi toliko retardirani da ce taj san iznova sanjati i sanjati i slejdecih sto godina i opet praviti sranja...jebeni balkanski minorni narodi...
2016-11-17
već ti je podijeljena .... slijedi samo fini glanc .... kad situacija dozrije.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
2017-10-12
Kavrane daj mapu.
Msm da muslimanima treba dati koridor do Bihaća.
tu se vrti ona karta, dao sam je regochu, msm za sve poštena.
Govinda pljuni i ti pa da pazarimo :)
Msm da muslimanima treba dati koridor do Bihaća.
tu se vrti ona karta, dao sam je regochu, msm za sve poštena.
Govinda pljuni i ti pa da pazarimo :)
2015-08-06
Bosna buducnosti, svi trce za profitom, nemaju vremena za kahvu, cigaru i politiku.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A neš ti bih, svi utekli u Njemačku
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sdp-porucuje-drzava-se-ne-ostavlja-u-nasljedstvo-kucnim-prijateljima-ona-je-amanet-svih-gradjana/171022033
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
bacit par neutronki i naselit kineze, kazem ja
pa koji lopovi nisu glasni..osim onih profinjenih...glasnoca je svojevrsna obrana...bolje prvi napasti nego biti napadnutRingo10 wrote:Ma promasio si sve, ja nisam o tome ni govorio niti osudjujem Hrvatsku za nase probleme. Nije Hrvatska kriva za to iako mnogi u Hrvatskoj gaje mnoge zablude.vuksadinare wrote:ringo je u teskoj zabludi...hrvatska da je imala snage stvorila bi herceg bosnu..hrvate ucinila jakim u bh-a slicno narocito devedesetih..no hrvatska je jedva skrpala snagu da rijesi svoj problem a kamoli se bakce tudjim problemom mada nam po tom pitanju megalomanije nije bas falilo no mogucnosti su bile nesto drugo...neki hrvati iz bh-a su znali prebacivati hrvatska i hrvati u hrvatskoj se izvukli a mi pusiona...jbg hrvatska je bila republika a na zalost hrvati nisu zivjeli samo u hrvatskoj...kao ringo i epikur npr...precjenili smo svoju snagu kad je nismo imali
Muka mi je od takvih.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Mali od Alije: Babo Alija je prije odlaska na ahitret ostvaio Bosnu u amanet Erdoganu :D
» Bakir: Alija je ostavio u amant da svi u BiH budu Bosanci
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Erdogan: Alija Izetbegović je jedan od najvećih lidera islamskog svijeta
» Kaos i sukobi u Venezueli, Trump priznao oporbu kao legitimnu, Erdogan pružio puno podršku Madurou
» Bakir: Alija je ostavio u amant da svi u BiH budu Bosanci
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Erdogan: Alija Izetbegović je jedan od najvećih lidera islamskog svijeta
» Kaos i sukobi u Venezueli, Trump priznao oporbu kao legitimnu, Erdogan pružio puno podršku Madurou
Page 3 of 8