Erdogan priznao da mu je Alija na samrti ostavio BiH u amanet...
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Erdogan priznao da mu je Alija na samrti ostavio BiH u amanet...
Pa prijesto se i nasljedjivao kronoloski, jebem te pametna...Kavran wrote:govinda wrote:Katarina nije bila posljednja kraljica Bosne, psoljednja kraljica je bila Jelena Mara Brankovic, zena posljednjeg kralja Stjepana tomasevica..toliko o vasem poznavanju istorije iliti povijesti, nabijem vas neobrazovane...epikur37 wrote:Ero u sridu, nije se meni dalo ali zna se tko je zadnji vladar bio i kome je ostavio.....nego se mahala raspojasala.
jest kronološkim slijedom, ali se za maru ne zna kako je i gdje završila niti je li imala potomstvo.
s druge strane katarina je priznata i od tadašnjeg međunarodnog autoriteta (papa i rkc).
zato i ima ovu nadgrobnu ploču u rimu.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ajmo malo kartica ....
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
znas sta picko majevicka, haj se ti meni skini sa kurca...to tvoje glumljenje katolika i Hrvata prodaji ovdje na forumu, kao sto si u Bosni prodavao ljevicarstvo i multikulti pricu...mislim, vec su te svi odjebali u Bosni zbog tog tvog preseravanja..de mi se u buducnosti ne obracaj, necu ni ja tebi i sve pet..epikur37 wrote:Kavran wrote:govinda wrote:Katarina nije bila posljednja kraljica Bosne, psoljednja kraljica je bila Jelena Mara Brankovic, zena posljednjeg kralja Stjepana tomasevica..toliko o vasem poznavanju istorije iliti povijesti, nabijem vas neobrazovane...epikur37 wrote:Ero u sridu, nije se meni dalo ali zna se tko je zadnji vladar bio i kome je ostavio.....nego se mahala raspojasala.
jest kronološkim slijedom, ali se za maru ne zna kako je i gdje završila niti je li imala potomstvo.
s druge strane katarina je priznata i od tadašnjeg međunarodnog autoriteta (papa i rkc).
A di će on to znati....
a da se vrate kršćanstvu sve bi bilo ok al neće, inat neki.
2016-11-17
Leviathan2 wrote:pa ne moze bosnu niko nikom ostavit, to je plemensko i tocka, od kupe do morave, medjurjecje,Eroo wrote:Još manje je Turčin Turčinu mogao ostaviti. Turci su okupatori, a ovi domaći su petokolonaši.Leviathan2 wrote:nije mogla ostavit nesto sto nije njeno :DEroo wrote:Posljednja Kraljica Bosne, blažena Katarina, je napismeno ostavila Bosnu Vatikanu.
Turci su tada obezglavili svo naše plemstvo, a Katarini je uspjelo pobjeći - najprije
u Dubrovnik a odatle u Vatikan. Tamo je umrla i zemni ostaci su i danas tamo.
Zašto mislite da joj zemne ostatke nismo uspjeli donijeti i pokopati u rodnu Bosnu?
bosna je plemenski teritorij i njen brat je to znao
i stvarno ako nas raspizde ima da ih noc pojede
oj moravo tija rekoooooo .....
2017-10-12
govinda wrote:znas sta picko majevicka, haj se ti meni skini sa kurca...to tvoje glumljenje katolika i Hrvata prodaji ovdje na forumu, kao sto si u Bosni prodavao ljevicarstvo i multikulti pricu...mislim, vec su te svi odjebali u Bosni zbog tog tvog preseravanja..de mi se u buducnosti ne obracaj, necu ni ja tebi i sve pet..epikur37 wrote:Kavran wrote:govinda wrote:Katarina nije bila posljednja kraljica Bosne, psoljednja kraljica je bila Jelena Mara Brankovic, zena posljednjeg kralja Stjepana tomasevica..toliko o vasem poznavanju istorije iliti povijesti, nabijem vas neobrazovane...epikur37 wrote:Ero u sridu, nije se meni dalo ali zna se tko je zadnji vladar bio i kome je ostavio.....nego se mahala raspojasala.
A di će on to znati....
a nu .... šlagirat će te ....
2017-10-12
A i vi Hrvati koji bi da otimate tudje prvo pogledajte u kojoj drkotini od drzave zivite i umjesto da vrijeme trosite ovdje na vase fantazije bolje se potrudite da svoju drzxavu dotjerate u red..moroni...
2016-11-17
govinda wrote:znas sta picko majevicka, haj se ti meni skini sa kurca...to tvoje glumljenje katolika i Hrvata prodaji ovdje na forumu, kao sto si u Bosni prodavao ljevicarstvo i multikulti pricu...mislim, vec su te svi odjebali u Bosni zbog tog tvog preseravanja..de mi se u buducnosti ne obracaj, necu ni ja tebi i sve pet..epikur37 wrote:Kavran wrote:govinda wrote:Katarina nije bila posljednja kraljica Bosne, psoljednja kraljica je bila Jelena Mara Brankovic, zena posljednjeg kralja Stjepana tomasevica..toliko o vasem poznavanju istorije iliti povijesti, nabijem vas neobrazovane...epikur37 wrote:Ero u sridu, nije se meni dalo ali zna se tko je zadnji vladar bio i kome je ostavio.....nego se mahala raspojasala.
A di će on to znati....
Kakvo prostačenje i koje podvale.
Ignore prihvaćen.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
govinda wrote:A i vi Hrvati koji bi da otimate tudje prvo pogledajte u kojoj drkotini od drzave zivite i umjesto da vrijeme trosite ovdje na vase fantazije bolje se potrudite da svoju drzxavu dotjerate u red..moroni...
ne seri. ništa ne otimamo. samo ćemo uzeti ono što je naše. niti pedlja više. časna pionirska.
2017-10-12
hajd ti gledaj svoja posla, ja i epi se znamo licno...Kavran wrote:govinda wrote:znas sta picko majevicka, haj se ti meni skini sa kurca...to tvoje glumljenje katolika i Hrvata prodaji ovdje na forumu, kao sto si u Bosni prodavao ljevicarstvo i multikulti pricu...mislim, vec su te svi odjebali u Bosni zbog tog tvog preseravanja..de mi se u buducnosti ne obracaj, necu ni ja tebi i sve pet..epikur37 wrote:Kavran wrote:govinda wrote:
Katarina nije bila posljednja kraljica Bosne, psoljednja kraljica je bila Jelena Mara Brankovic, zena posljednjeg kralja Stjepana tomasevica..toliko o vasem poznavanju istorije iliti povijesti, nabijem vas neobrazovane...
A di će on to znati....
a nu .... šlagirat će te ....
2016-11-17
hajd da i tebi jebem mater pa da zavrsimo daljnu raspravuKavran wrote:govinda wrote:A i vi Hrvati koji bi da otimate tudje prvo pogledajte u kojoj drkotini od drzave zivite i umjesto da vrijeme trosite ovdje na vase fantazije bolje se potrudite da svoju drzxavu dotjerate u red..moroni...
ne seri. ništa ne otimamo. samo ćemo uzeti ono što je naše. niti pedlja više. časna pionirska.
2016-11-17
Kavran wrote:ajmo malo kartica ....
Znači gdje da počnemo :D
2015-08-06
govinda wrote:hajd da i tebi jebem mater pa da zavrsimo daljnu raspravuKavran wrote:govinda wrote:A i vi Hrvati koji bi da otimate tudje prvo pogledajte u kojoj drkotini od drzave zivite i umjesto da vrijeme trosite ovdje na vase fantazije bolje se potrudite da svoju drzxavu dotjerate u red..moroni...
jebem ja tebi mater .... a rasprava tek počinje ... ne ovo na forumu, nego za razlaz.
2017-10-12
popusis mi kurac, retardiraniKavran wrote:govinda wrote:hajd da i tebi jebem mater pa da zavrsimo daljnu raspravuKavran wrote:govinda wrote:A i vi Hrvati koji bi da otimate tudje prvo pogledajte u kojoj drkotini od drzave zivite i umjesto da vrijeme trosite ovdje na vase fantazije bolje se potrudite da svoju drzxavu dotjerate u red..moroni...
jebem ja tebi mater .... a rasprava tek počinje ... ne ovo na forumu, nego za razlaz.
2016-11-17
epikur37 wrote:Kavran wrote:ajmo malo kartica ....
najprvo ovo žuto ... tu sad treba vidjeti ... ovo što je naslonjeno na hrvatsku nije problem. treba vidjeti što i kako s enklavama.
2017-10-12
govinda wrote:popusis mi kurac, retardiraniKavran wrote:govinda wrote:hajd da i tebi jebem mater pa da zavrsimo daljnu raspravuKavran wrote:govinda wrote:A i vi Hrvati koji bi da otimate tudje prvo pogledajte u kojoj drkotini od drzave zivite i umjesto da vrijeme trosite ovdje na vase fantazije bolje se potrudite da svoju drzxavu dotjerate u red..moroni...
retardirani te napravio.
2017-10-12
Kavran wrote:epikur37 wrote:Kavran wrote:ajmo malo kartica ....
najprvo ovo žuto ... tu sad treba vidjeti ... ovo što je naslonjeno na hrvatsku nije problem. treba vidjeti što i kako s enklavama.
enklave srednje bosne povezati a bošnjacima dati također vezu s krajinom, ti im ne bi dao ali meni se to čini quid pro quo
2015-08-06
epikur37 wrote:Kavran wrote:epikur37 wrote:Kavran wrote:ajmo malo kartica ....
enklave srednje bosne povezati a bošnjacima dati također vezu s krajinom, ti im ne bi dao ali meni se to čini quid pro quo
znači tebi jajce otpada?
2017-10-12
Neki kompromisi će morati ići...sad?
2015-08-06
Uskoro će ti trebati potvrda prije nego što budeš htio na brčkanje u Makarsku.govinda wrote:A i vi Hrvati koji bi da otimate tudje prvo pogledajte u kojoj drkotini od drzave zivite i umjesto da vrijeme trosite ovdje na vase fantazije bolje se potrudite da svoju drzxavu dotjerate u red..moroni...
Hrvati se jedini drže svoga nekadašnjeg plemstva, što često iskazuju dajući
imena djeci po nekadašnjim kraljevima. Turci su za nas uvijek bili mrski okupator,
a petokolonaši izdajice roda svoga.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
...i istočnu Hercegovinu pripojiti nama. Sad su u modi referendumi, pa neka se odluče.epikur37 wrote:Kavran wrote:epikur37 wrote:Kavran wrote:ajmo malo kartica ....
2016-07-22
Onda, ako si naš, ispričavam se...A Bakira i njegove poturice na gumenjake i za Tursku.govinda wrote:Ne slazem se sa Bakirom ni u cemu a ti, mjesalica i Bakir mozete u picku materinu skupa.Eroo wrote:U pičku materinu možeš poslati Bakira, koji nam Bosnu dariva Turcima.govinda wrote:Tebi je Slovenac ostavio mjesalicu u amanet..i nsiam te dugo poslao u picku materinu pa evo moram veceras..Eroo wrote:Đes' izdajico, roda svoga....govinda wrote:
znate sta, letite vi svi u picku materinu...
Ako se slažeš s njim, onda sam ja tu da vas obojicu pošaljem tamo
U Tursku i u pičku materinu? Jasno?
2016-07-22
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Mali od Alije: Babo Alija je prije odlaska na ahitret ostvaio Bosnu u amanet Erdoganu :D
» Bakir: Alija je ostavio u amant da svi u BiH budu Bosanci
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Erdogan: Alija Izetbegović je jedan od najvećih lidera islamskog svijeta
» Kaos i sukobi u Venezueli, Trump priznao oporbu kao legitimnu, Erdogan pružio puno podršku Madurou
» Bakir: Alija je ostavio u amant da svi u BiH budu Bosanci
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Erdogan: Alija Izetbegović je jedan od najvećih lidera islamskog svijeta
» Kaos i sukobi u Venezueli, Trump priznao oporbu kao legitimnu, Erdogan pružio puno podršku Madurou
Page 6 of 8