Erdogan priznao da mu je Alija na samrti ostavio BiH u amanet...
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Erdogan priznao da mu je Alija na samrti ostavio BiH u amanet...
vuksadinare wrote:pa zasto imas drzavljanstvo mrske ti drzave jadan ne bioepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ajd sto sa idiotom razgovaras...nije mu cacino da trgujeKavran wrote:epikur37 wrote:
enklave srednje bosne povezati a bošnjacima dati također vezu s krajinom, ti im ne bi dao ali meni se to čini quid pro quo
znači tebi jajce otpada?
u stvari jeste, ja imam mandat, državljanin sam a ti nemaš, molim ne miješaj se.
Da bi mogao odlučivati o njoj za razliku od tebe. Recimo na referendumu o odvajanju HRHB odem tamo i glasam za onda dođem ovdje i glasam za pripajanje iste u RH ;) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
....ovo drugo ne znam..pinoce rekao u tom slucaju pusta krokodile u baru oko bh-avuksadinare wrote:pa zasto imas drzavljanstvo mrske ti drzave jadan ne bioepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ajd sto sa idiotom razgovaras...nije mu cacino da trgujeKavran wrote:epikur37 wrote:
enklave srednje bosne povezati a bošnjacima dati također vezu s krajinom, ti im ne bi dao ali meni se to čini quid pro quo
znači tebi jajce otpada?
u stvari jeste, ja imam mandat, državljanin sam a ti nemaš, molim ne miješaj se.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:....ovo drugo ne znam..pinoce rekao u tom slucaju pusta krokodile u baru oko bh-avuksadinare wrote:pa zasto imas drzavljanstvo mrske ti drzave jadan ne bioepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ajd sto sa idiotom razgovaras...nije mu cacino da trgujeKavran wrote:
znači tebi jajce otpada?
Neće imati vremena on će raditi za dnevnicu na referendumskom mjestu i prvi zaokružiti prisajedinjenje :)
2015-08-06
kaze da vas vise mrzi neg muslice i srbe jer ste samo cardakovci...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....ovo drugo ne znam..pinoce rekao u tom slucaju pusta krokodile u baru oko bh-avuksadinare wrote:pa zasto imas drzavljanstvo mrske ti drzave jadan ne bioepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
ajd sto sa idiotom razgovaras...nije mu cacino da trguje
Neće imati vremena on će raditi za dnevnicu na referendumskom mjestu i prvi zaokružiti prisajedinjenje :)
2015-09-08
vuksadinare wrote:kaze da vas vise mrzi neg muslice i srbe jer ste samo cardakovci...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....ovo drugo ne znam..pinoce rekao u tom slucaju pusta krokodile u baru oko bh-avuksadinare wrote:pa zasto imas drzavljanstvo mrske ti drzave jadan ne bioepikur37 wrote:
to nije zabranjeno...
vazno da se vas dvojica nacrtate na referendumsko mjesto i zaokruzite ZA
Prvo ti, pa onda daš olovku njemu..;)
2015-08-06
a sto ako zaokruzimo ne... ..vis hasu je bilo prpa podrzat referendum oko titova imena jer nije bio siguran oce li biti vise onih zaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:kaze da vas vise mrzi neg muslice i srbe jer ste samo cardakovci...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....ovo drugo ne znam..pinoce rekao u tom slucaju pusta krokodile u baru oko bh-avuksadinare wrote:
pa zasto imas drzavljanstvo mrske ti drzave jadan ne bio
to nije zabranjeno...
2015-09-08
vuksadinare wrote:a sto ako zaokruzimo ne... ..vis hasu je bilo prpa podrzat referendum oko titova imena jer nije bio siguran oce li biti vise onih zaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:kaze da vas vise mrzi neg muslice i srbe jer ste samo cardakovci...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
....ovo drugo ne znam..pinoce rekao u tom slucaju pusta krokodile u baru oko bh-a
to nije zabranjeno...
nema šanse
2015-08-06
vuksadinare wrote:
vis hasu je bilo prpa podrzat referendum oko titova imena jer nije bio siguran oce li biti vise onih za
Možda bi takva većina i postojala, ali bi izlazak sigurno bio premali da bi referendum uspio, jer je kod nas javnost vrlo nezainteresirana za izlaske na takve vrlo snažno ideologizirane vrste referenduma. Pa je to glavni razloga za inzistiranje na nereferendumskom političkom riješenju.
Guest- Guest
Prošao bi i referendum oko Tita u zegeju
2015-08-06
od kud znas?...vis da je vecini dosta herceg bosanaca cak zazivaju srbe da se vrate...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:a sto ako zaokruzimo ne... ..vis hasu je bilo prpa podrzat referendum oko titova imena jer nije bio siguran oce li biti vise onih zaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:kaze da vas vise mrzi neg muslice i srbe jer ste samo cardakovci...epikur37 wrote:
to nije zabranjeno...
nema šanse
2015-09-08
ja bi glasao za ako se svi vratite u herceg bosnu i ti epikure.. ..
2015-09-08
Zato što će biti takva politička situacija i to je to
2015-08-06
...os se vratiti ako os ja glasam za..uzelio sam se onog milog 'kaj' i 'ca' na ulicama..epikur37 wrote:Zato što će biti takva politička situacija i to je to
2015-09-08
ajme sad si neozbiljan...
on i kaj :D
odoh raditi u fušu i zvati za jedan terenčić na Kupresu, to će uskoro u maticu.
vlajo još ću te skijanju naučiti ;)
2015-08-06
...sad si i ti baustelac..svasta...epikur37 wrote:ajme sad si neozbiljan...
2015-09-08
epikur37 wrote:Prošao bi i referendum oko Tita u zegeju
Ne vjerujem da bi izlaznost bila dovoljna s obzirom na poznatu zagrebačku indolentnost prema takvim pitanjima.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ajd sto sa idiotom razgovaras...nije mu cacino da trgujeKavran wrote:epikur37 wrote:Kavran wrote:epikur37 wrote:
Znači gdje da počnemo :D
najprvo ovo žuto ... tu sad treba vidjeti ... ovo što je naslonjeno na hrvatsku nije problem. treba vidjeti što i kako s enklavama.
znači tebi jajce otpada?
he, he .... a vučino, ti bi do drine??
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Antijunak wrote:Kavran wrote:ajmo malo kartica ....
Ako se do izbora planiranih za 2018. ne usvoje izmjene Izbornog zakona sukladno odluci Ustavnog suda BiH, po kojem samo Hrvati mogu birati svog predstavnika u predsjedništvu BiH, onda se nema šta više čekati s realizacijom trećeg entiteta.
Za opstanak trećeg entiteta su ključne dvije stvari.
Pod 1 teritorijalna povezanost srednje Bosne sa zap. Hercegovinom i Završjem preko sj. dijela općine Konjic, jer treći će teško funkcionirati s teritorijalnim diskontinuitetom i stoga ćemo morati odustati od Usore, Žepča i Jajca.
Pod 2 Hrvati će trebati činiti barem 75% pučanstva. Zato će se nažalost morati cijepati neke općine kao što su Mostar, Jablanica, Gornji Vakuf-Uskoplje i Novi Travnik.
Evo ovako bi to trebalo izgledati bez tri gore navedene općine.
Muslimanima se može eventualno dati koridor do Unsko-Sanske županije, ako oni ne žele biti četvrti entitet.
Mislim da j ovo najpoštenija podjela fed. BiH.
dobar prijedlog!
2017-10-12
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa zasto imas drzavljanstvo mrske ti drzave jadan ne bioepikur37 wrote:vuksadinare wrote:ajd sto sa idiotom razgovaras...nije mu cacino da trgujeKavran wrote:
znači tebi jajce otpada?
Da bi mogao odlučivati o njoj za razliku od tebe. Recimo na referendumu o odvajanju HRHB odem tamo i glasam za onda dođem ovdje i glasam za pripajanje iste u RH ;) :D
odlično ... jest da imaš pederčinu na avataru, ali ovo je bilo kako spada.
2017-10-12
govinda wrote:Jebem ja vama svima djecu krvavu na porodu...
ciguli miguli ... ode bosna rosna ......
2017-10-12
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Mali od Alije: Babo Alija je prije odlaska na ahitret ostvaio Bosnu u amanet Erdoganu :D
» Bakir: Alija je ostavio u amant da svi u BiH budu Bosanci
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Erdogan: Alija Izetbegović je jedan od najvećih lidera islamskog svijeta
» Kaos i sukobi u Venezueli, Trump priznao oporbu kao legitimnu, Erdogan pružio puno podršku Madurou
» Bakir: Alija je ostavio u amant da svi u BiH budu Bosanci
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Erdogan: Alija Izetbegović je jedan od najvećih lidera islamskog svijeta
» Kaos i sukobi u Venezueli, Trump priznao oporbu kao legitimnu, Erdogan pružio puno podršku Madurou
Page 8 of 8