Ogromni pomor: broj letećih insekata opao za čak 75% u posljednjih 30 godina
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ogromni pomor: broj letećih insekata opao za čak 75% u posljednjih 30 godina
I ne samo to,nego nacin prehrane..u odnosu na 100 godina unatrag,.votje i povrtje,imaju 6-7 puta manje minerala,vitamina i ostalih dobrobiti..dakle zvacemo uglavnom ...nesto prazno...meso je prica za sebe...a sve mesne preradjevine,imaju u sebi znatni postotak soye..koja je bogata prirodnim fitoestrogenom,prirodnim zenskim hormonom..i ti bi da ti se dize...melkior wrote:Uostalom, što se čudite, upravo intenzivna poljoprivreda na Zapadu smanjuje plodnost i uzrokuje impotenciju u muškaraca. Danas gotovo svaki treći muškarac u Hrvatskoj ima problem s impotencijom. I nas je zajebala intenzivna poljoprivreda...iz uvozamelkior wrote:Zatrovana zemlja raznim insekticidima, pesticidima, onemogućava razmnožavanje kukaca bitnih za ekosustav.asilovski wrote:Vjerojatno zračenja, posebice razvojem mobitela, sada se vidi par leptira u mjesec dana, prije su isti bili skoro redovita i masovna pojavamamin sin wrote:gasi rasvjetu
Guest- Guest
Re: Ogromni pomor: broj letećih insekata opao za čak 75% u posljednjih 30 godina
nedavno je u Svabiji u lancu fast fuda Subway,otkriveno,da im steakovi mljeveni imaju u sadrzaju samo 50% ghovedine..ostalo je jeftina soya..vrelo prirodnog zenskog hormona...
e sad ne znam da li su kaznjeni,ili na neki nacin odgovara Vladinoj bilanci..
Guest- Guest
zato samo ja prestao jesti industrijski prerađeno meso, samo sirovo meso, neprerađeno voće i povrće, nikakve grickalice, slatko iz trgovina, kolači isključivo home made, nikakvo piće iz trgovina ne kupujem sem mlika itd...pismejker wrote:I ne samo to,nego nacin prehrane..u odnosu na 100 godina unatrag,.votje i povrtje,imaju 6-7 puta manje minerala,vitamina i ostalih dobrobiti..dakle zvacemo uglavnom ...nesto prazno...meso je prica za sebe...a sve mesne preradjevine,imaju u sebi znatni postotak soye..koja je bogata prirodnim fitoestrogenom,prirodnim zenskim hormonom..i ti bi da ti se dize...melkior wrote:Uostalom, što se čudite, upravo intenzivna poljoprivreda na Zapadu smanjuje plodnost i uzrokuje impotenciju u muškaraca. Danas gotovo svaki treći muškarac u Hrvatskoj ima problem s impotencijom. I nas je zajebala intenzivna poljoprivreda...iz uvozamelkior wrote:Zatrovana zemlja raznim insekticidima, pesticidima, onemogućava razmnožavanje kukaca bitnih za ekosustav.asilovski wrote:Vjerojatno zračenja, posebice razvojem mobitela, sada se vidi par leptira u mjesec dana, prije su isti bili skoro redovita i masovna pojavamamin sin wrote:gasi rasvjetu
osjećam se masu bolje, zdravije, itd...i mogu ti reči svako jutro jutarnja erekcija, bez iznimke...
Gost- Guest
podrska braci insektima u prezivljavanju
kserks_ wrote:zato samo ja prestao jesti industrijski prerađeno meso, samo sirovo meso, neprerađeno voće i povrće, nikakve grickalice, slatko iz trgovina, kolači isključivo home made, nikakvo piće iz trgovina ne kupujem sem mlika itd...pismejker wrote:I ne samo to,nego nacin prehrane..u odnosu na 100 godina unatrag,.votje i povrtje,imaju 6-7 puta manje minerala,vitamina i ostalih dobrobiti..dakle zvacemo uglavnom ...nesto prazno...meso je prica za sebe...a sve mesne preradjevine,imaju u sebi znatni postotak soye..koja je bogata prirodnim fitoestrogenom,prirodnim zenskim hormonom..i ti bi da ti se dize...melkior wrote:Uostalom, što se čudite, upravo intenzivna poljoprivreda na Zapadu smanjuje plodnost i uzrokuje impotenciju u muškaraca. Danas gotovo svaki treći muškarac u Hrvatskoj ima problem s impotencijom. I nas je zajebala intenzivna poljoprivreda...iz uvozamelkior wrote:Zatrovana zemlja raznim insekticidima, pesticidima, onemogućava razmnožavanje kukaca bitnih za ekosustav.asilovski wrote:
Vjerojatno zračenja, posebice razvojem mobitela, sada se vidi par leptira u mjesec dana, prije su isti bili skoro redovita i masovna pojava
osjećam se masu bolje, zdravije, itd...i mogu ti reči svako jutro jutarnja erekcija, bez iznimke...
a jest...ja kad se sve svede na hranu,meso nabavljam od Turaka,i to je MESO..ghovedina,meljana ili u komadini,biraj,a ima i ovcetine,pa kombiniraj..kad pojedes jedan steak od buta ghovedine,kao da si pojeo energetsku bombu,bas sto kazes..Kitonja odma u zrak..dok zvacem one fasirane snicle od mesa iz trg. lanca..niš..mrtvo..u zadnjih mjesec dva,u biti otkako je setzona grozdja,opet kod turaka,nabavljam na pijaci,a ima u u njihovom marketu,odlicno grozdje talijansko,bijelo,u stvari fino pozuti,mirisno i slatko...i pazi sad..kod svaba to ide cijena 3-4 ojra,a Turci rokli 1.99,a pred kraj pijace,spuste na 1.47 ili tako nesto...zgrabim cijelu onu kartonski torbicu,a stane u nju 2.5 kila grozdja i nosi doma...eto,danas u barthelu uzeo nke domaće baklave od oraha,proizvodnja klas RH..odlicno..budem napravio i sam..
sireve i topljene sireve,govedje kobasice,uglavnom u internacionalnom lancu MIX-marktu,sve iz istocnih zemalja Europe i rusija,ali i balkana..i tak ose hranim...sto kvalitetnije i prirodnije mogu..jedan detalj...
neki dan kupim sirove kuruze mlade...skuham i jedem,a pod zubima mi ona zrna kruskaju,kao da jedem nesto kristalno...potpuno neprirodno..kuruza kujana je meka,do tvrdja,ali NE HRUSKAVA..neki zesci GMO.
Guest- Guest
Šta kukate za insektima?
Ja vodim borbu sa smrdljivim martinima trenutno.
Sreća pa se zavuku u plafonjeru i sprže se.
Trinity-
2014-04-17
JaoTriny wrote:Šta kukate za insektima?
Gost- Guest
joj shuti, ja u proslu subotu bio u jednoj firmi, imali su poshast smrdljivih martina, doslovno nemos korak napravit da ne nagazis dva triTriny wrote:Šta kukate za insektima?
Paukovi su mi oke...obicno i dopustim da se bar jedan usanči u neki kut sobe,i zivi na miru,povremeno jeduci koju zalutalu zunzaru...to doli..ovdje u svabiji,otvorim prozor sirom,cijeli dan,nis,nema pauka da dojde..samo muhovi,neki sjebeno zakrzljali...
Guest- Guest
ja u novom kontejenru, nemam jos nijednog pauka, al uselice se oni,pismejker wrote:Paukovi su mi oke...obicno i dopustim da se bar jedan usanči u neki kut sobe,i zivi na miru,povremeno jeduci koju zalutalu zunzaru...to doli..ovdje u svabiji,otvorim prozor sirom,cijeli dan,nis,nema pauka da dojde..samo muhovi,neki sjebeno zakrzljali...
sad i netrebaju nema komaraca
al bolji su od pipsa za komarce
sad na jesen ovi smrdljivci...
oni gmazovi gušteri popnu se do četvrog kata...
Trinity-
2014-04-17
sad kad ti Atila očita bukvicu da izmišljaš, da kukaca više nema,naime izumiru.Triny wrote:Ma, ljeti balkon pun nekih mušica, muha, svrate ose , pa i bumbari,
Gost- Guest
sve je to zivot..slavi ga..ja nemam sto slaviti...mrtva zemlja bez insekata,nis ne gamize,hoda,puze...to mi je prvo upalo u oci,kad dojdoh u svabiju...Triny wrote:Ma, ljeti balkon pun nekih mušica, muha, svrate ose , pa i bumbari,
Guest- Guest
Što se mene tiče, ovi što gmižu, dalje od mojih očiju...pismejker wrote:sve je to zivot..slavi ga..ja nemam sto slaviti...mrtva zemlja bez insekata,nis ne gamize,hoda,puze...to mi je prvo upalo u oci,kad dojdoh u svabiju...Triny wrote:Ma, ljeti balkon pun nekih mušica, muha, svrate ose , pa i bumbari,
Trinity-
2014-04-17
Neće meni, nisam ja ti.kserks_ wrote:sad kad ti Atila očita bukvicu da izmišljaš, da kukaca više nema,naime izumiru.Triny wrote:Ma, ljeti balkon pun nekih mušica, muha, svrate ose , pa i bumbari,
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Neće meni, nisam ja ti.kserks_ wrote:sad kad ti Atila očita bukvicu da izmišljaš, da kukaca više nema,naime izumiru.Triny wrote:Ma, ljeti balkon pun nekih mušica, muha, svrate ose , pa i bumbari,
Gost- Guest
Džabe studije, džabe biologija Vama u dvorištu tri muve viška i to je to eeeekserks_ wrote:Triny wrote:Neće meni, nisam ja ti.kserks_ wrote:sad kad ti Atila očita bukvicu da izmišljaš, da kukaca više nema,naime izumiru.Triny wrote:Ma, ljeti balkon pun nekih mušica, muha, svrate ose , pa i bumbari,
Kermit-
2014-04-17
gazi komarce do zadnjega
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
pismejker wrote:nedavno je u Svabiji u lancu fast fuda Subway,otkriveno,da im steakovi mljeveni imaju u sadrzaju samo 50% ghovedine..ostalo je jeftina soya..vrelo prirodnog zenskog hormona...
To ja odavno pricam o hormonima.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» U posljednjih 20 godina broj novoređenih u BiH smanjen za 40%
» Njemačka: osim komaraca i muha 3/4 insekata uključujući pčele je nestalo u zadnjih 25 godina
» Euro na najnižim razinama u posljednjih 20 godina
» Stiže najbrutalnija zima u posljednjih 50 godina
» Srbija u posljednjih 15 godina izgubila milijun stanovnika
» Njemačka: osim komaraca i muha 3/4 insekata uključujući pčele je nestalo u zadnjih 25 godina
» Euro na najnižim razinama u posljednjih 20 godina
» Stiže najbrutalnija zima u posljednjih 50 godina
» Srbija u posljednjih 15 godina izgubila milijun stanovnika
Page 5 of 5