Mirovine
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mirovine
to gore imam, :Dpismejker wrote:i neka povucena nekretnina po mogucnosti nigdje zavedena.ali i u takvom habitatu,gdje bas nikoga to posebno niti ne zanima..Leviathan2 wrote:beba, sad treba spremat za pemziju, vidis kak je svijet sklon promjenama a politicari rezanjima svega i svacegamaggie13 wrote:i ja sam borac, morat cu se za sebe izborit.orion wrote:maggie13 wrote:
Briga tebe, ja je vidjet necu..kazu u clanku :-!
neboi se Megy... dok je boraca biće i penzija.....
:-)
kak svetac veli, charapa i to u najcvrscu valutu, zlato, ili chf
rezervni staš,svakako..kao i rezerva hrane bar za 2 godine..
Levi,se sjecas onih injekcija koje si primio u JNA,a poslije kojih su ti mogli podsiti krepanog psa pd kozu i ne bi infekciju dobio,a pojesti,doslovno sVE i niti mucninu ne bi imao...jedjah tada graff u konzeri mojeg godista...
a nisam bio u jna, nesposoban :D
al dobio sam tu injekciju il neku slicnu na cipru,
stara koka namirisalaLeviathan2 wrote:ma ja bario megi da se uda da joj ostane pemzija, ona bi nebi pa drz nedajNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
i odjedared se sora pocela javljat na moje postove a prije nikad, startala je malo ostro pa ce vjerojatno da se onda mali primiti
ma znas kak to ide ;D
a udajom nakon 3 godine stjece i pravo na 5 pasosa :Dpismejker wrote:Kaze teta-Sora da se jos uvijek erotično osjeca...pa eto,mogo bi se ti i osladiti za svoju Pemziju..Leviathan2 wrote:ma ja bario megi da se uda da joj ostane pemzija, ona bi nebi pa drz nedajNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
i odjedared se sora pocela javljat na moje postove a prije nikad, startala je malo ostro pa ce vjerojatno da se onda mali primiti
ma znas kak to ide ;D
ebate,
moracu stavit oglas na internet, mozda se koja zaleti do baustele
ako me rujka ne ubije
iskustvo je to :DNoor wrote:stara koka namirisalaLeviathan2 wrote:ma ja bario megi da se uda da joj ostane pemzija, ona bi nebi pa drz nedajNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
ma znas kak to ide ;D
samo neznam kak bi prosla, ak budem zivio ko moj pradid, nis od pemzije :D
hahahaNoor wrote:sad kad sveto diplomira, valjda će i on finu pemziju zaraditi....mogla bi ja njegovumaggie13 wrote:ja cu levijevu( ako me sora ne ubije)..:-DNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
Pocastim cugom:-))
ako me rujka ne ubije
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
hehehehehe...da te usvojim,a???Noor wrote:sad kad sveto diplomira, valjda će i on finu pemziju zaraditi....mogla bi ja njegovumaggie13 wrote:ja cu levijevu( ako me sora ne ubije)..:-DNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
ako me rujka ne ubije
Guest- Guest
ahaha, sjetila si me jedne curke, konobarica iz bosne , radila u jednom kaaficu, i zakacila se za jednog pemzica,Noor wrote:sad kad sveto diplomira, valjda će i on finu pemziju zaraditi....mogla bi ja njegovumaggie13 wrote:ja cu levijevu( ako me sora ne ubije)..:-DNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
ako me rujka ne ubije
mi je poceli zajebavat,
ma jeste vi ludi, on ima penziju u markama, bolje nego vi dzabalebari
pa, ono...pismejker wrote:hehehehehe...da te usvojim,a???Noor wrote:sad kad sveto diplomira, valjda će i on finu pemziju zaraditi....mogla bi ja njegovumaggie13 wrote:ja cu levijevu( ako me sora ne ubije)..:-DNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
ako me rujka ne ubije
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pametno žeMsko, jel vidišLeviathan2 wrote:ahaha, sjetila si me jedne curke, konobarica iz bosne , radila u jednom kaaficu, i zakacila se za jednog pemzica,Noor wrote:sad kad sveto diplomira, valjda će i on finu pemziju zaraditi....mogla bi ja njegovumaggie13 wrote:ja cu levijevu( ako me sora ne ubije)..:-DNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
ako me rujka ne ubije
mi je poceli zajebavat,
2017-10-06
cuj.,,cura misli na stare dane,,vrlo odgovorno...Leviathan2 wrote:ahaha, sjetila si me jedne curke, konobarica iz bosne , radila u jednom kaaficu, i zakacila se za jednog pemzica,Noor wrote:sad kad sveto diplomira, valjda će i on finu pemziju zaraditi....mogla bi ja njegovumaggie13 wrote:ja cu levijevu( ako me sora ne ubije)..:-DNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
ako me rujka ne ubije
mi je poceli zajebavat,
Evo,ovdje u svabiji,vec je normala da cure u 20im i 30im,budu,odnosno zive sa moskijama 40-50,pa i vise godina...prije svega,svabice s uvrlo zrele po pitanju zivota,rano se odvajaju i krece fajt za zivot...i svakako da joj bolje pase tip 40-50 godina,koji ce i nju samo gledati kao bogomdani dar,i cuvati je,nego neki dripac,koji se jos uvije kurci i dokazje,kako je jedino on pravi izbora z nju u zivotu..to svabice ne pushe..
Guest- Guest
svasta se covjek nagleda u zivotu, al ebga, mala je dobro prosla, ostala joj kuca na krku, kuca u zg, i podebela zaliha dojcmarakaNoor wrote:pametno žeMsko, jel vidišLeviathan2 wrote:ahaha, sjetila si me jedne curke, konobarica iz bosne , radila u jednom kaaficu, i zakacila se za jednog pemzica,Noor wrote:sad kad sveto diplomira, valjda će i on finu pemziju zaraditi....mogla bi ja njegovumaggie13 wrote:ja cu levijevu( ako me sora ne ubije)..:-DNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
ako me rujka ne ubije
mi je poceli zajebavat,
Noor wrote:pa, ono...pismejker wrote:hehehehehe...da te usvojim,a???Noor wrote:sad kad sveto diplomira, valjda će i on finu pemziju zaraditi....mogla bi ja njegovumaggie13 wrote:ja cu levijevu( ako me sora ne ubije)..:-DNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
ako me rujka ne ubije
Guest- Guest
tako i mene jedna talijanka spopadala, ona 28 a ja boljenepitaj, ja joj reko da cu je ozenit ako mogne pretrcat 10 km sprintom, do tad da me ne kolje, eto par godina je nema ni blizupismejker wrote:cuj.,,cura misli na stare dane,,vrlo odgovorno...Leviathan2 wrote:ahaha, sjetila si me jedne curke, konobarica iz bosne , radila u jednom kaaficu, i zakacila se za jednog pemzica,Noor wrote:sad kad sveto diplomira, valjda će i on finu pemziju zaraditi....mogla bi ja njegovumaggie13 wrote:ja cu levijevu( ako me sora ne ubije)..:-DNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
ako me rujka ne ubije
mi je poceli zajebavat,
Evo,ovdje u svabiji,vec je normala da cure u 20im i 30im,budu,odnosno zive sa moskijama 40-50,pa i vise godina...prije svega,svabice s uvrlo zrele po pitanju zivota,rano se odvajaju i krece fajt za zivot...i svakako da joj bolje pase tip 40-50 godina,koji ce i nju samo gledati kao bogomdani dar,i cuvati je,nego neki dripac,koji se jos uvije kurci i dokazje,kako je jedino on pravi izbora z nju u zivotu..to svabice ne pushe..
mozda budala trenira a mozda je nasla nekog :D
ok, shvatila sam ovo tvoje suptilno mantanje ;>~Leviathan2 wrote:svasta se covjek nagleda u zivotu, al ebga, mala je dobro prosla, ostala joj kuca na krku, kuca u zg, i podebela zaliha dojcmarakaNoor wrote:pametno žeMsko, jel vidišLeviathan2 wrote:ahaha, sjetila si me jedne curke, konobarica iz bosne , radila u jednom kaaficu, i zakacila se za jednog pemzica,Noor wrote:sad kad sveto diplomira, valjda će i on finu pemziju zaraditi....mogla bi ja njegovumaggie13 wrote:
ja cu levijevu( ako me sora ne ubije)..:-D
ako me rujka ne ubije
mi je poceli zajebavat,
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
;Dmaggie13 wrote:ok, shvatila sam ovo tvoje suptilno mantanje ;>~Leviathan2 wrote:svasta se covjek nagleda u zivotu, al ebga, mala je dobro prosla, ostala joj kuca na krku, kuca u zg, i podebela zaliha dojcmarakaNoor wrote:pametno žeMsko, jel vidišLeviathan2 wrote:ahaha, sjetila si me jedne curke, konobarica iz bosne , radila u jednom kaaficu, i zakacila se za jednog pemzica,Noor wrote:
sad kad sveto diplomira, valjda će i on finu pemziju zaraditi....mogla bi ja njegovu
ako me rujka ne ubije
mi je poceli zajebavat,
damm
prokuzila me ;D
ima svega...moj stari,pasmukostioglobao...oko 50te,odhebao staru,sestru i Menea,i uhvatio se sa nekom od 30 godina..i prozivio jos jedan sredtan zivot..Leviathan2 wrote:tako i mene jedna talijanka spopadala, ona 28 a ja boljenepitaj, ja joj reko da cu je ozenit ako mogne pretrcat 10 km sprintom, do tad da me ne kolje, eto par godina je nema ni blizupismejker wrote:cuj.,,cura misli na stare dane,,vrlo odgovorno...Leviathan2 wrote:ahaha, sjetila si me jedne curke, konobarica iz bosne , radila u jednom kaaficu, i zakacila se za jednog pemzica,Noor wrote:sad kad sveto diplomira, valjda će i on finu pemziju zaraditi....mogla bi ja njegovumaggie13 wrote:
ja cu levijevu( ako me sora ne ubije)..:-D
ako me rujka ne ubije
mi je poceli zajebavat,
Guest- Guest
@-@ :-PLeviathan2 wrote:;Dmaggie13 wrote:ok, shvatila sam ovo tvoje suptilno mantanje ;>~Leviathan2 wrote:svasta se covjek nagleda u zivotu, al ebga, mala je dobro prosla, ostala joj kuca na krku, kuca u zg, i podebela zaliha dojcmarakaNoor wrote:pametno žeMsko, jel vidišLeviathan2 wrote:
ahaha, sjetila si me jedne curke, konobarica iz bosne , radila u jednom kaaficu, i zakacila se za jednog pemzica,
mi je poceli zajebavat,
damm
prokuzila me ;D
2014-04-12
ma men toga netreba,pismejker wrote:ima svega...moj stari,pasmukostioglobao...oko 50te,odhebao staru,sestru i Menea,i uhvatio se sa nekom od 30 godina..i prozivio jos jedan sredtan zivot..Leviathan2 wrote:tako i mene jedna talijanka spopadala, ona 28 a ja boljenepitaj, ja joj reko da cu je ozenit ako mogne pretrcat 10 km sprintom, do tad da me ne kolje, eto par godina je nema ni blizupismejker wrote:cuj.,,cura misli na stare dane,,vrlo odgovorno...Leviathan2 wrote:ahaha, sjetila si me jedne curke, konobarica iz bosne , radila u jednom kaaficu, i zakacila se za jednog pemzica,Noor wrote:
sad kad sveto diplomira, valjda će i on finu pemziju zaraditi....mogla bi ja njegovu
ako me rujka ne ubije
mi je poceli zajebavat,
meni je dosta baustela i povremeni izleti po zemaljskom sharu, hobi mi izmisljotine s kojim se usput lijepo zaradi, poneki honorarni poslic i idenje na zivce nekim ljudima ;D
...i mješalicaLeviathan2 wrote:ma men toga netreba,pismejker wrote:ima svega...moj stari,pasmukostioglobao...oko 50te,odhebao staru,sestru i Menea,i uhvatio se sa nekom od 30 godina..i prozivio jos jedan sredtan zivot..Leviathan2 wrote:tako i mene jedna talijanka spopadala, ona 28 a ja boljenepitaj, ja joj reko da cu je ozenit ako mogne pretrcat 10 km sprintom, do tad da me ne kolje, eto par godina je nema ni blizupismejker wrote:cuj.,,cura misli na stare dane,,vrlo odgovorno...Leviathan2 wrote:
ahaha, sjetila si me jedne curke, konobarica iz bosne , radila u jednom kaaficu, i zakacila se za jednog pemzica,
mi je poceli zajebavat,
meni je dosta baustela i povremeni izleti po zemaljskom sharu, hobi mi izmisljotine s kojim se usput lijepo zaradi, poneki honorarni poslic i idenje na zivce nekim ljudima ;D
2017-10-06
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Ukidaju se mirovine u HR
» Ošle mirovine
» Braniteljima se ukidaju mirovine!
» Tko ima pravo a tko ne na njemačke mirovine?
» Hrvatski BDP raste, rastu i mirovine
» Ošle mirovine
» Braniteljima se ukidaju mirovine!
» Tko ima pravo a tko ne na njemačke mirovine?
» Hrvatski BDP raste, rastu i mirovine
Page 5 of 7